Roky Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 čer! sm pršu glih s šihta, pa vidm da je blo kr pestro na forumu dons :P no, da mal pokomentiram :Dmen manjka dobre družbe, pa vožne z motorjam :) tut js :D in se bom tut zadržou.. hahah :D do i hear grupič? :D hah noge skp tišči.. mugoče jo lulat ob nepravem času :P Hahaha glej ga madrfakrja, sej sm reku, da k boš pršu gor bo smeha heheh :D A nismo Zbiljski kofetkarji dobra družba? :D :D motorčk bo pa itak kmal, sm ti učer probov vsaj mal potešit krizo hehe :) Hahahha,hopa cupa hahahaha :D :D Stari...midva dost podobno razmišlava haha :D :D loooooooool :D
miha Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 ti si itak na bo "zbilski kofetkar" :D KR team, je zame še zmer Kenny Roberts Team :D hah nej ti bo k si lih ti :naughty:
Schmid87 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Hahaha glej ga madrfakrja, sej sm reku, da k boš pršu gor bo smeha heheh :D A nismo Zbiljski kofetkarji dobra družba? :D :D motorčk bo pa itak kmal, sm ti učer probov vsaj mal potešit krizo hehe :) Hahahha,hopa cupa hahahaha :D :D Stari...midva dost podobno razmišlava haha :D :D loooooooool :D :D yap, je ql :D sam mal več punc bi mogl še bit :P upam da bo kmal ja :D drgač pa ful hvala za učer ^_^ da si dou lubico mal za pelat :D mogu sm saj mal potešit mojo "potrebo" :D yap :D hahah dokaj podobno :D sam ok.. na kva pa poj tm najprej pomislš.. pojstla.. pa dva recimo rabta pomoč, in se en ponud? .. d00h, itak da se kuj pomisl na grupiča :) toj čist samoumevno :D :D nej ti bo k si lih ti :naughty: :D matr, skos mam ene privilegije :D
Roky Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 :Dyap, je ql :D sam mal več punc bi mogl še bit :P upam da bo kmal ja :D drgač pa ful hvala za učer ^_^ da si dou lubico mal za pelat :D mogu sm saj mal potešit mojo "potrebo" :D yap :D hahah dokaj podobno :D sam ok.. na kva pa poj tm najprej pomislš.. pojstla.. pa dva recimo rabta pomoč, in se en ponud? .. d00h, itak da se kuj pomisl na grupiča :) toj čist samoumevno Hehe, pa sej bejb je dost na voljo sam poklicat jih je treba.Bomo to sezono kofetkanja na terasi mal večkrat poklical bejbe,aprov? :D Sam sej veš, včas pa paše tud kšnga debata sam o motorjih in podobnem stuffu hehe :D Ni panike za včeri, sej sm mislu, da boš šu mal večji krogc heheh :) No če sm ti vsaj mal pomagov, sm že vesel hehe :) Res je :D Glih Knight Riderja gledam...fajn movie :)
Schmid87 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Hehe, pa sej bejb je dost na voljo sam poklicat jih je treba.Bomo to sezono kofetkanja na terasi mal večkrat poklical bejbe,aprov? :D Sam sej veš, včas pa paše tud kšnga debata sam o motorjih in podobnem stuffu hehe :D Ni panike za včeri, sej sm mislu, da boš šu mal večji krogc heheh :) No če sm ti vsaj mal pomagov, sm že vesel hehe :) Res je :D Glih Knight Riderja gledam...fajn movie :) tr00. js jih mam še najrajš zvečer :P podnev jih ne nerabm :D to pa itak.. debata o motorjih more tut bit :D (babe, motorji, avti, šport..) :D na-a, sm šu sam mal u izi :) en mini krogc.. sam tok daj blo mal :P aja? a to tega k ma mustanga že? :hmm: P.S. sj res, kuko kj napreduje bančn račun itd.? :)
Minnie Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 ne ne mi bedimo Ja vi ja...na ridah so pa že vsi popadal v postle. :whistle: Jst se jim tut prdružujem dle...grem mau x-files gledat... :alien1: ...mam celo 8.sezono. :whistle: waaaaa! :D Kunoč, fantki inu punčke ---> :004
Roky Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 tr00. js jih mam še najrajš zvečer :P podnev jih ne nerabm :D to pa itak.. debata o motorjih more tut bit :D (babe, motorji, avti, šport..) :Dna-a, sm šu sam mal u izi :) en mini krogc.. sam tok daj blo mal :P aja? a to tega k ma mustanga že? :hmm: P.S. sj res, kuko kj napreduje bančn račun itd.? :) Hehe,res je :) Jap,jap, je kr hud Mustang :evilgrin: Baje rabš potrdilo o šolanju, tko mi je frend reku.Tko, da morm najprej to dobit, da nam za breveze gor hodu :BUA: Ja vi ja...na ridah so pa že vsi popadal v postle. :whistle: Jst se jim tut prdružujem dle...grem mau x-files gledat... :alien1: ...mam celo 8.sezono. :whistle: waaaaa! :D Kunoč, fantki inu punčke ---> :004 Nočko :zzz: :004
Schmid87 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Ja vi ja...na ridah so pa že vsi popadal v postle. :whistle: Jst se jim tut prdružujem dle...grem mau x-files gledat... :alien1: ...mam celo 8.sezono. :whistle: waaaaa! :D Kunoč, fantki inu punčke ---> :004 :o :glare: :D men je tut to ql.. :D sj ne da bi me povabla ane.. zamerm :D dokaz: http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=32373 :alien1: take teme pa dokumentarci so me pa zmer zanimal :P Če te zanimajo pravijice in podobne reči. si jih kar privošči pravljice me ne. nezemlani pa crap like that me pa zanima :D x-files r0x :P Evo,Fifty neki zate :D http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...228_3118608.php we are not alone :alien1: http://www.youtube.com/watch?v=EeNnFLQqrto :alien1: :D
Schmid87 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Hehe,res je :) Jap,jap, je kr hud Mustang :evilgrin: Baje rabš potrdilo o šolanju, tko mi je frend reku.Tko, da morm najprej to dobit, da nam za breveze gor hodu :BUA: men pa ta mustang ni tok ql. mislm tko no, itak mi je čist hud, ampak so me mal razočaral ker so ga uporabl pr night riderju.. nekam neokretn avto se mi zdi :) hmm, kr potrdilo da se na banki prjavš? :hmm: zanimiv :)
Roky Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 men pa ta mustang ni tok ql. mislm tko no, itak mi je čist hud, ampak so me mal razočaral ker so ga uporabl pr night riderju.. nekam neokretn avto se mi zdi :) hmm, kr potrdilo da se na banki prjavš? :hmm: zanimiv :) Nism 100% ampak frend prav, da je mogu prnest ja.Sm mislu, da bom zdele med počitncam zrihtov pa sej si vidu vsak dan je blo neki, da nism mogu :BUA: jutr pa spet ceu dan delam :headbang: Kuj v pondelk grem v šol iskat pa bova zrihtala :) upam, da ni prepozn :hmm:
Minnie Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 :o :glare: :D men je tut to ql.. :D sj ne da bi me povabla ane.. zamerm :D dokaz: Kkkkaaaj?! :o :o :kva2: To je res že rahlo spooky, veš...k men so tile dosjeji tooook hudi, d bi jih lah brez prestanka gledala. :worship: :worship: :worship: Sploh tisti o vesoljcih, pa kakih nenavadnih pojavih....kake pošasti iz kanalizacije me lih ne fascinirajo. :P Evo, dle je lih en deu s Smokerjem. :D Pa sorry FiFtY no, k te nism povabla....veš, nism vedla, d to gledaš. Te povabm pol na 9. sezono. ;) :D No, zdaj pa res šibam...Mulder in Scully čakata! :D :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Nism 100% ampak frend prav, da je mogu prnest ja.Sm mislu, da bom zdele med počitncam zrihtov pa sej si vidu vsak dan je blo neki, da nism mogu :BUA: jutr pa spet ceu dan delam :headbang: Kuj v pondelk grem v šol iskat pa bova zrihtala :) upam, da ni prepozn :hmm: a to maš kšn študentski račun al kako? aja.. al pa če si mladeletn rabš vrjetn te scene.. mah nevem :D sj boš poj vidu kuko bo :) hehe js pa delam sam popoune ju3. sm dopoune frej :) oz. sm frej do takrt k me bojo poklical.. :) ok, ti kr :D pumoje da ni prepozn, morm šefico prašat, če bo lohk nasledno plačo mal zadržala, pa jo poj nakazala k teb.. k bo pač use zrihtan (načn račun, pa študentski servis itd.) :) eh, bomo že :D
Schmid87 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 grem gledat TV iz pojstle.. zdele bo kr pasou ležeč položaj. sam problem je v tem da mam FUL MRZ! :) ni fajn. no, čau bau :D
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 a to maš kšn študentski račun al kako? aja.. al pa če si mladeletn rabš vrjetn te scene.. mah nevem :D sj boš poj vidu kuko bo :) hehejs pa delam sam popoune ju3. sm dopoune frej :) oz. sm frej do takrt k me bojo poklical.. :) ok, ti kr :D pumoje da ni prepozn, morm šefico prašat, če bo lohk nasledno plačo mal zadržala, pa jo poj nakazala k teb.. k bo pač use zrihtan (načn račun, pa študentski servis itd.) :) eh, bomo že :D Bomo zrihtal vse,karseda hitr hehe, brezskrbi :D grem gledat TV iz pojstle.. zdele bo kr pasou ležeč položaj. sam problem je v tem da mam FUL MRZ! :) ni fajn. no, čau bau :D Matr,jest mam pa malenkost prevroče :BUA: se pa tud odpravljam počas spat ja, komi čakam nasledn del Knight Riderja pa Prison Breaka :D :D :D Nočko :yawn: :004
snoopy Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 3/4 kurbarije pa 1/4 pijancev...sam ne znam opredelit kam bi kdo spadal :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 OK NO!! zakonske zadeve rešita sama.... doma.... v postli... Če pa rabita pomoč ... pa sam povejta :D Na zbiljah sm pa dostkrat. Sam vas pa nikol ni... :glare: Ona že ve, zakaj noge skupi tišči. Tak da se ne napihuj... :whistle: hahhahahahaha :lol1: ma sporoči kadarkoli mam 4 km do tja :whistle: ooo funny, dobra dobra :worship: :worship: :worship: :worship: :D
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Nebi ti raj MotoSI prebirala :slap: ta novag sm že po dolgem ap počez na smučanju :unsure:
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Nimava nobenih problemov, mal se jebava med sabo :D fak ne piš tko si bo še folk kej mislu :unsure: :whistle: :D ludeki midva z rokijem mava sam svojo zajebancijo :winkiss: :OK: :D
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Valda, sej smo več al manj vsi skoz dobre volje & za štose :yea2: še Fiftya čakam,poj se pa res začne na polno :D petnula + jovo ---> smeha ne manjka :D :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Jp...sam tam že vsi bl napou spijo. :P .) pa bejba oni hodjo spat sred noči... :whistle:
miha Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 pa bejba oni hodjo spat sred noči... :whistle: zjutraj se dan lovi
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Ejo,pospermala mi je pol strani :slap: Anja, nauč se uporablat gumc "citiraj" :) Eh,kurc...grem na šiht, že tko sm eno uro zaspal :D Fifty ti pa k ustaneš me poklič, ti morm neki povedat.
payback Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Ejo,pospermala mi je pol strani :slap: Anja, nauč se uporablat gumc "citiraj" :) Eh,kurc...grem na šiht, že tko sm eno uro zaspal :D Fifty ti pa k ustaneš me poklič, ti morm neki povedat. sam ste zlo pridni nekteri...da se med pocitncam na šiht hodte :whistle: O:-) :OK:
Tony Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Hahah :D Jah no...smo...kuko bi reku...Mah,bom kr tih :D Aja?Toj pa lepo slišat, da še kdo našo temo bere, se boste mogl še pofočkat na Zbiljah :) Haha, no to smo gorenjci...sama kurbarija nas je :D :D :D Kaj je ona kriva?Ohoho,velik,velik.Noge skup tišči kot, da bi mela rudnik zlata tm :krneki: (haha,zdej me bo spet tepla pa kregala ampak sm mogu to napisat :D ) OOOOOOOO vidm Roky, da maš glavno vlogo tuki :naughty: P.S. dvakrat sm se že gor na Zbiljah oglasu pa sam ene neznane repsol Honde in nič domačega :(
_LuX_ Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 sam ste zlo pridni nekteri...da se med pocitncam na šiht hodte :whistle: O:-) :OK: ja dobr, nam ne kupjo mamice pa očki motorjov pa kr paše zravn. Si mormo kr sami zrihtat.
Priporočene objave