payback Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ja dobr, nam ne kupjo mamice pa očki motorjov pa kr paše zravn. Si mormo kr sami zrihtat. hehe sam to dej zgleda ko da so ga men... :krneki: sej nerecem da niso zram prispeval sam drgac povecini sm ga pa sam financirou O:-) :OK:
Tony Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Ampak tuki pa tema teče dobesedno 24ur na dan :worship: :kva2: K me neki časa ni blo gor, se mi zdi zdej kot da roman berem :lol1:
_LuX_ Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ja za benz ti pa verjetn dajo? men ne dajo čist nč
_LuX_ Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Ampak tuki pa tema teče dobesedno 24ur na dan :worship: :kva2: K me neki časa ni blo gor, se mi zdi zdej kot da roman berem :lol1: OOO lepo da si se s5 mal oglasu :D more tema laufat skoz, vsaj en del MS k ni mrtu :) Drugač pa za na Zbilje se je dobr prej najavt, z veseljem pridemo :)
payback Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ja za benz ti pa verjetn dajo? men ne dajo čist nč ma ja tud dajo ucas :whistle: drgac pa sam...se glih uceri blo govora doma o tem hehe da om mogo mal zmansat porabo O:-) k drgac cis nc ne prsparam :ninja:
Schmid87 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 petnula + jovo ---> smeha ne manjka :D :naughty: ua-ua :D >>helmet dance<< :D pa bejba oni hodjo spat sred noči... :whistle: :alien1: Ejo,pospermala mi je pol strani :slap: Anja, nauč se uporablat gumc "citiraj" :)Eh,kurc...grem na šiht, že tko sm eno uro zaspal :D Fifty ti pa k ustaneš me poklič, ti morm neki povedat. ja.. kr sperma neki.. dj ji opozorila abij do 80% :evilgrin: :D :D evo, sva se že slišala :D OOOOOOOO vidm Roky, da maš glavno vlogo tuki :naughty: P.S. dvakrat sm se že gor na Zbiljah oglasu pa sam ene neznane repsol Honde in nič domačega :( oo tony :D uacap :D Ampak tuki pa tema teče dobesedno 24ur na dan :worship: :kva2: K me neki časa ni blo gor, se mi zdi zdej kot da roman berem :lol1: res je.. ampak, se pa zgodi da smo kdaj ceu dan tih tuki :D
Jerry_exc Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 tle ste vsi neki sponzorirani motoristi :) ni cudn da sam redki na siht hodjo poleg sole... c c c :whistle:
payback Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 hehe prevc delamo da si mormo pol med pocitncam mal oddahnat od vsega tega :whistle: O:-) k jst mam v okviru sole 2 dni prakse na tedn pa morm hodt delat an pol je pa prov fajn med pocitncam mal si odpocit pa se nadihat svezga zraka (ja no to bol tesk k sm vecino za compom) B) :lol:
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 OOOOOOOO vidm Roky, da maš glavno vlogo tuki :naughty: P.S. dvakrat sm se že gor na Zbiljah oglasu pa sam ene neznane repsol Honde in nič domačega :( Ohohoho glej,glej, kdo se je oglasu po dolgmu cajtu :P Jest sam mikrofon držim,hehe :D Tega z Repsolko je pa kr pogosto vidt letos na Zbiljah :) Ampak tuki pa tema teče dobesedno 24ur na dan :worship: :kva2: K me neki časa ni blo gor, se mi zdi zdej kot da roman berem :lol1: Sej prov tako, da ni dolgcajt :D ja.. kr sperma neki.. dj ji opozorila abij do 80% :evilgrin: :Devo, sva se že slišala :D Razmišlam, da bi ji ga kr 90%,poj jo loč sam ena napaka pa leti za vedno iz foruma,haha :lol1: Jap,jap :D Lepo te je blo slišat,haha :D Dej a greva poj dons mal na bijačez? :D men se že meša :whistle: :D Ah...je že spet stranka pršla...letim devat naprej,čiu buc bau :D
Schmid87 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 tle ste vsi neki sponzorirani motoristi :) ni cudn da sam redki na siht hodjo poleg sole... c c c :whistle: dobr bi blo da bi meu sponzorja ja.. :) se neb nč branu. js pa ne hodm v šolo, sam na šiht :D poj od septembra naprej pa mogoče spet v šolo :P Tega z Repsolko je pa kr pogosto vidt letos na Zbiljah :)Sej prov tako, da ni dolgcajt :D Razmišlam, da bi ji ga kr 90%,poj jo loč sam ena napaka pa leti za vedno iz foruma,haha :lol1: Jap,jap :D Lepo te je blo slišat,haha :D Dej a greva poj dons mal na bijačez? :D men se že meša :whistle: :D Ah...je že spet stranka pršla...letim devat naprej,čiu buc bau :D yap, sj je biu pumoje lansklet tut ene parkrat. pa v KR sta tut ene dva z repsolko skos :) res je :D no.. temu ne oporekam :D haha enako ^_^ lohk greva ja.. a bosta poj sam dve bičez? al bojo 3 oz. 4? :D da vidm kok bo smeha pa idiotizma :D lol js grem pa pod tuš zdele.. najprej sebe umit, poj pa še avto (če bo še cajt), predn me pokličejo na šiht :) kadar si rezerva je res krneki.. :) a tm mate net? sploh nism vedu :D ok, čau bau
Tony Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Fifty jaaa kvaaaj zdeeeeej :kva2: :kva2: P.S. tut ostalim lep pozdrav :grim se vidmo na Zbiljah v Nedeljo verjetn k bo sonce.
Schmid87 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Fifty jaaa kvaaaj zdeeeeej :kva2: :kva2: P.S. tut ostalim lep pozdrav :grim se vidmo na Zbiljah v Nedeljo verjetn k bo sonce. ej stari, a si slišou da se more met na recelandu zdj popolno opremo pa to. baje ledr :) se prau, da mene naujo gor spustil še ene 2-3 mesce :D hah.. dokler nam meu popolne opreme :P (ni dnarja) :D če pridm ke bom lohk opazovou sam izza ograje :D hehe.. to bi se mi pa zmešal, tko da me vrjetn ne bo na raceland neki cajta :P
condor Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Fifty jaaa kvaaaj zdeeeeej :kva2: :kva2: P.S. tut ostalim lep pozdrav :grim se vidmo na Zbiljah v Nedeljo verjetn k bo sonce. Jst tud najverjetneje prdrajsam gor :whistle:
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 no.. temu ne oporekam :D hahaenako ^_^ lohk greva ja.. a bosta poj sam dve bičez? al bojo 3 oz. 4? :D da vidm kok bo smeha pa idiotizma :D lol js grem pa pod tuš zdele.. najprej sebe umit, poj pa še avto (če bo še cajt), predn me pokličejo na šiht :) kadar si rezerva je res krneki.. :) a tm mate net? sploh nism vedu :D ok, čau bau Hehhe, se mij kr zdel :D No super, jih bom poklicov pa probov čimveč na kup zbrat,haha :D Prpel k men,maš zunanje zaston haha :D
k0ci Objavljeno Februar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ej stari, a si slišou da se more met na recelandu zdj popolno opremo pa to. baje ledr :) se prau, da mene naujo gor spustil še ene 2-3 mesce :D hah.. dokler nam meu popolne opreme :P (ni dnarja) :D če pridm ke bom lohk opazovou sam izza ograje :D hehe.. to bi se mi pa zmešal, tko da me vrjetn ne bo na raceland neki cajta :P heh to sploh ni problem, sleč se do gat pa na črno se prefarbaj, na hrbet si napiš berik pa boš meu ledr :D če pa lastnik ne bo vrjel d je res ledr mu reč naj čik gor ugasne d bo vidu d je res, sam da nauš zacvilu
Schmid87 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Hehhe, se mij kr zdel :DNo super, jih bom poklicov pa probov čimveč na kup zbrat,haha :D Prpel k men,maš zunanje zaston haha :D :D zmenen :P mah.. prej bi reku :D zdj je avto že upran :D heh to sploh ni problem, sleč se do gat pa na črno se prefarbaj, na hrbet si napiš berik pa boš meu ledr :D če pa lastnik ne bo vrjel d je res ledr mu reč naj čik gor ugasne d bo vidu d je res, sam da nauš zacvilu haha :D ful dobr.. poj pa k bom fuknu bo pa mal ledra mankal pa kr neki rdečka bo puščal :D hah wannabe terminator :D
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 :Dzmenen :P mah.. prej bi reku :D zdj je avto že upran :D No smo se že zmenil,hehe :D :D Jah dons ni blo tok dela bi ga kamot prpelov :whistle:
Tony Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ej stari, a si slišou da se more met na recelandu zdj popolno opremo pa to. baje ledr :) se prau, da mene naujo gor spustil še ene 2-3 mesce :D hah.. dokler nam meu popolne opreme :P (ni dnarja) :D če pridm ke bom lohk opazovou sam izza ograje :D hehe.. to bi se mi pa zmešal, tko da me vrjetn ne bo na raceland neki cajta :P Jah, pol bomo pa spet po cest derkal :BUA: Bom en dan mal tja poklicu, da vidm kaj bi radi :angry: Sej tm podpišeš na lastno odgovornost. Sej mogoče bojo pa ta Vransko poligon kej spacal, da bo za nas amaterje ;) pa še bližji je :OK:
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Jah, pol bomo pa spet po cest derkal :BUA: Bom en dan mal tja poklicu, da vidm kaj bi radi :angry: Sej tm podpišeš na lastno odgovornost. Sej mogoče bojo pa ta Vransko poligon kej spacal, da bo za nas amaterje ;) pa še bližji je :OK: Vransko bo super,pomojem :OK:
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 kako lepo slikco s policije sm dej dam dobila :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: omg, fantje pazte v mednem je skoz radar :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 kako lepo slikco s policije sm dej dam dobila :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: omg, fantje pazte v mednem je skoz radar :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Stacionaren?
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Stacionaren? ma ne ...sam skoz majo un glup kangoo tm postavlen... :headbang: :headbang:
Minnie Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 3/4 kurbarije pa 1/4 pijancev...sam ne znam opredelit kam bi kdo spadal :lol1: :beer2: ---> se prdružujem četrtini. :P pa bejba oni hodjo spat sred noči... :whistle: :unsure: Res?! Pa kk d js pol nbenga nkol ne vidm...se mi skrivajo? :hmm: :P Ampak tuki pa tema teče dobesedno 24ur na dan :worship: :kva2: K me neki časa ni blo gor, se mi zdi zdej kot da roman berem :lol1: Jah, mamo vsaj kej za brat,hehe. :worship: :worship: :worship: :alien1: :unsure: Kjeeee?! Js sm dons enga na Tobačni srečala! :evilgrin: :whistle: Jst tud najverjetneje prdrajsam gor :whistle: Če bo sreča mila, tut jst...magar pol res prletim na šiht z motorjem, če me pokličejo. :D Hmmm :unsure: Ne vem še...
Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 :beer2: ---> se prdružujem četrtini. :P :unsure: Res?! Pa kk d js pol nbenga nkol ne vidm...se mi skrivajo? :hmm: :P Jah, mamo vsaj kej za brat,hehe. :worship: :worship: :worship: :unsure: Kjeeee?! Js sm dons enga na Tobačni srečala! :evilgrin: :whistle: Če bo sreča mila, tut jst...magar pol res prletim na šiht z motorjem, če me pokličejo. :D Hmmm :unsure: Ne vem še... maaajkaaa kety!!!lej k sm te najdla :naughty: ..ne boš mi zdej ušla več!!!aj ženo nehi me varat :D
Minnie Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 maaajkaaa kety!!!lej k sm te najdla :naughty: ..ne boš mi zdej ušla več!!!aj ženo nehi me varat :D :worship: :worship: :worship: En aplavz za Mici!!! :winkiss: :whistle: Kaj ti buhtl moj, zdaj maš že dve vespi doma??! :naughty: :lol: :lol: :lol: Ajt, js grem dle pecat mau... :naughty: :whistle: Dobr ti gre tole vidm.... :winkiss:
Priporočene objave