Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 :worship: :worship: :worship: En aplavz za Mici!!! :winkiss: :whistle: Kaj ti buhtl moj, zdaj maš že dve vespi doma??! :naughty: :lol: :lol: :lol: Ajt, js grem dle pecat mau... :naughty: :whistle: Dobr ti gre tole vidm.... :winkiss: ou..nimaš kej pecat...bom js teb dale 3 čez rit veš(sej vem da bi ti sedl :naughty: )! ma kaj 2 mam js 3..še poštarja:D:D ooo pozdrav mojga naskakvalca noge :D
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 fantje.... ------> sveže meso...navalite :evilgrin: :whistle: haha...oooo jjjjaaaaa punce tooo....hvala hvala...smo rabl mal okrepitev na naši strani.... :evilgrin:
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ou..nimaš kej pecat...bom js teb dale 3 čez rit veš(sej vem da bi ti sedl :naughty: )!ma kaj 2 mam js 3..še poštarja:D:D ooo pozdrav mojga naskakvalca noge :D A lahko gledam? :D
payback Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 sam tu je pa skoro erotičn forum hehehe :lol: to bo se zanimiv... :OK:
miha Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 A lahko gledam? :D a sam gledu bi si pa skromn :whistle:
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 sam tu je pa skoro erotičn forum hehehe :lol: to bo se zanimiv... :OK: Ah, dej no,dej pretiravej :D Mal nas razgana,pomlad se bliža pa to :D a sam gledu bi si pa skromn :whistle: To se sam tko reče, da ne izpadeš prasc :D
payback Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 :lol: hehe sam ves ka si mnda roky punce odgnav da ni v nbene :hmm: k si reko da ce lahk gledas... mogoc so pa pricakovale vec :krneki: se mybe se bojo pa vrnale ce se bodo za stvar O:-) :D
Minnie Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ou..nimaš kej pecat...bom js teb dale 3 čez rit veš(sej vem da bi ti sedl :naughty: )!ma kaj 2 mam js 3..še poštarja:D:D ooo pozdrav mojga naskakvalca noge :D :naughty: Sede, ne? :naughty: :whistle: Matr je mrz uzun... :bounce: fantje.... ------> sveže meso...navalite :evilgrin: :whistle: haha...oooo jjjjaaaaa punce tooo....hvala hvala...smo rabl mal okrepitev na naši strani.... :evilgrin: :evilgrin: Goooooo, girls!!!! :winkiss: :evilgrin: Viš, bejba, smo ti prskočle na pomoč! :winkiss: A lahko gledam? :D Nimaš ti kej gledat! :whistle: Ti pihaš, si pozabu? :P :whistle:
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 :lol: hehe sam ves ka si mnda roky punce odgnav da ni v nbene :hmm: k si reko da ce lahk gledas... mogoc so pa pricakovale vec :krneki: se mybe se bojo pa vrnale ce se bodo za stvar O:-) :D Glej ga,norca :D Nč niso pobegnile, sam niso take geekinje, da bi non-stop visele na forumu,hehe :D Evo,ti o vovku,vovk iz gozda :D Nimaš ti kej gledat! :whistle: Ti pihaš, si pozabu? :P :whistle: Madonca,pa res! Sm skor pozabu,veš :D A te bo tok našeškala, da bo potrebno pihat,al kaj?Jah prov no... :whistle: :D
Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Glej ga,norca :D Nč niso pobegnile, sam niso take geekinje, da bi non-stop visele na forumu,hehe :D Evo,ti o vovku,vovk iz gozda :D Madonca,pa res! Sm skor pozabu,veš :D A te bo tok našeškala, da bo potrebno pihat,al kaj?Jah prov no... :whistle: :D bom bom tooook šeškala da bote usi mogl pihat..sej se nebi branl..:D rekla sm ti kety..če te zebe bo treba na Gorensk ..sam ne čak če misljo oni pihat pol te bo še bl zebl...js sm za Kopr :naughty: aaaaallll pa Pula :D
Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 :naughty: Sede, ne? :naughty: :whistle: Matr je mrz uzun... :bounce: :evilgrin: Goooooo, girls!!!! :winkiss: :evilgrin: Viš, bejba, smo ti prskočle na pomoč! :winkiss: Nimaš ti kej gledat! :whistle: Ti pihaš, si pozabu? :P :whistle: Fak stara use sm zamešala..pejt tm k Rokyju brt..joj blond:)
_Fingi_ Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Huhu, tole je pa kr zanimiu ratal :devil: Ej, kaj je narobe če si blond :glare: :P
Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Huhu, tole je pa kr zanimiu ratal :devil: Ej, kaj je narobe če si blond :glare: :P a si ti blond? :naughty: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 a si ti blond? :naughty: :whistle: seveda on je blonđi...pa še sede mu..jst povem... :worship: :worship: :whistle:
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Čakte,čakte...ustavte konje.Kero ritko bom mogu jest zdej pihat, pa kdo bo koga šeškov? haha :D Zanimive debate ja :D
Minnie Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Evo,ti o vovku,vovk iz gozda :D Madonca,pa res! Sm skor pozabu,veš :D A te bo tok našeškala, da bo potrebno pihat,al kaj?Jah prov no... :whistle: :D Jp, pa prou res iz gozda,hehe... :whistle: Ej, ma ne morš kr tok pozablat, mislm...bom rabla pomoč jp...veš, tale Mici hmm.... :evilgrin: bom bom tooook šeškala da bote usi mogl pihat..sej se nebi branl..:Drekla sm ti kety..če te zebe bo treba na Gorensk ..sam ne čak če misljo oni pihat pol te bo še bl zebl...js sm za Kopr :naughty: aaaaallll pa Pula :D Ej, stara Pula me nevid več! :whistle: bwahaha, si pozabla kvaj blo z unimi štirkolesniki? :whistle: Me vsi kiflci že poznajo... :headbang: :headbang: :headbang: Kopr že bolš... :naughty: Fak stara use sm zamešala..pejt tm k Rokyju brt..joj blond:) Jao...tupi-dupi Mic, kaj...? :P :winkiss: Huhu, tole je pa kr zanimiu ratal :devil: Ej, kaj je narobe če si blond :glare: :P Phh, eni so nam fouš, don't worry! :P :D
Roky Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Jp, pa prou res iz gozda,hehe...Kopr že bolš... A greva nazaj? :D :lol1: Glej, vidve pridta na Gorenjsk,bomo že poskrbel za vaju, sej nas je dost... :whistle:
Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 seveda on je blonđi...pa še sede mu..jst povem... :worship: :worship: :whistle: oo a blond tko al tko..? :D no pa brez zamere..sej minnie je tut blond..no ja vemo kaj je iz tega vn pršlo..khm:D :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 A greva nazaj? :D :lol1:Glej, vidve pridta na Gorenjsk,bomo že poskrbel za vaju, sej nas je dost... :whistle: Pravš orgije al kako? :whistle: :whistle: Minnie, OK, mi je to, da so nm fouš bl ušečna razlaga :blush:
Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Jp, pa prou res iz gozda,hehe... :whistle: Ej, ma ne morš kr tok pozablat, mislm...bom rabla pomoč jp...veš, tale Mici hmm.... :evilgrin: Ej, stara Pula me nevid več! :whistle: bwahaha, si pozabla kvaj blo z unimi štirkolesniki? :whistle: Me vsi kiflci že poznajo... :headbang: :headbang: :headbang: Kopr že bolš... :naughty: Jao...tupi-dupi Mic, kaj...? :P :winkiss: Phh, eni so nam fouš, don't worry! :P :D oh..rjavolaske smo ql..:D aaa kety tebe kiflci poznajo mene pa kelnarji pa greva na en roud trip ne..mislm js grem s karjolo..ti greš lah z motorjom..se prav če hočva it enkat konc marca bi blo fajn da se kr odpravm a? :blush: rabla boš pomoč ker sm js...tvoja ŽENA jebote..in varanje v zvezi ni dovoljeno..sam če je pa fingi blond ne..pol pa ja..hihi
_Fingi_ Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 oh..rjavolaske smo ql..:Daaa kety tebe kiflci poznajo mene pa kelnarji pa greva na en roud trip ne..mislm js grem s karjolo..ti greš lah z motorjom..se prav če hočva it enkat konc marca bi blo fajn da se kr odpravm a? :blush: rabla boš pomoč ker sm js...tvoja ŽENA jebote..in varanje v zvezi ni dovoljeno..sam če je pa fingi blond ne..pol pa ja..hihi A hočeš motor v posojo? ti posodm zadn zic :whistle: :whistle:
Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 A greva nazaj? :D :lol1: Glej, vidve pridta na Gorenjsk,bomo že poskrbel za vaju, sej nas je dost... :whistle: Kam točno..k Gorensk je presplošno in glede na to da Kety fura js mam pa zemlevid u roki bova zalutale..mi2 znava sam Novigrad najdt,,a ne buhtl moj?:D
Mici Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 A hočeš motor v posojo? ti posodm zadn zic :whistle: :whistle: js.?.kety ti odgovor na tole.. :lol1: oo ja js bi motor ja:D minnie?
_Fingi_ Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Kam točno..k Gorensk je presplošno in glede na to da Kety fura js mam pa zemlevid u roki bova zalutale..mi2 znava sam Novigrad najdt,,a ne buhtl moj?:D Kamrkol, gorenjska je tko al tko cela lepa :grim edino, če mislš za gret se, bo pa treba kr v Kranj pridt :P No ja, čeprav, tud Novigrad se ne sliš tok slabo :whistle: :whistle: :OK:
Minnie Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 A greva nazaj? :D :lol1:Glej, vidve pridta na Gorenjsk,bomo že poskrbel za vaju, sej nas je dost... :whistle: :lol1: :hmm: Kam, a v gozd,hehe?! :lol1: :naughty: Jah no, sej se trudm prit do gorenjske, sam pol tmer v morju prstanm. ;) :P oo a blond tko al tko..? :D no pa brez zamere..sej minnie je tut blond..no ja vemo kaj je iz tega vn pršlo..khm:D :whistle: :unsure: Hmm, ne štekam....ka je vn pršlo? Od kod? Iz kje? :unsure: Minnie, OK, mi je to, da so nm fouš bl ušečna razlaga :blush: Jah tk pač je, splošna resnica... :whistle: :whistle: :whistle: oh..rjavolaske smo ql..:Daaa kety tebe kiflci poznajo mene pa kelnarji pa greva na en roud trip ne..mislm js grem s karjolo..ti greš lah z motorjom..se prav če hočva it enkat konc marca bi blo fajn da se kr odpravm a? :blush: rabla boš pomoč ker sm js...tvoja ŽENA jebote..in varanje v zvezi ni dovoljeno..sam če je pa fingi blond ne..pol pa ja..hihi matr...kdo bi tebe razumu... :hmm: :lol1: Dobr d ne veš tist glede varanja... :lol1: :evilgrin: A hočeš motor v posojo? ti posodm zadn zic :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: Ti ne priporočam...ga boš dobu ceuga polimanga in popisanga s flokijem.... :lol1: Kam točno..k Gorensk je presplošno in glede na to da Kety fura js mam pa zemlevid u roki bova zalutale..mi2 znava sam Novigrad najdt,,a ne buhtl moj?:D Žbilje....to veš ke je....js mam maturo iz gefe, bwahaha, bova že najdli. ;) :P
Priporočene objave