Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Kamrkol, gorenjska je tko al tko cela lepa :grim edino, če mislš za gret se, bo pa treba kr v Kranj pridt :P

No ja, čeprav, tud Novigrad se ne sliš tok slabo :whistle: :whistle: :OK:

veš ke je Novigrad?

ja gret ja ka pa O:-) ..mislm sej mam peč doma sam bo kmal crknla k se to usi grejejo tm:D

Objavljeno
Jah, pol bomo pa spet po cest derkal :BUA:

Bom en dan mal tja poklicu, da vidm kaj bi radi :angry:

Sej tm podpišeš na lastno odgovornost.

Sej mogoče bojo pa ta Vransko poligon kej spacal, da bo za nas amaterje ;) pa še bližji je :OK:

res je :D se bomo pa tm mal drkal :P se že veselim :D haha

kako lepo slikco s policije sm dej dam dobila :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: omg, fantje pazte v mednem je skoz radar :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

a si se saj nasmehnla ^_^

maaajkaaa kety!!!lej k sm te najdla :naughty: ..ne boš mi zdej ušla več!!!aj ženo nehi me varat :D

opa.. še en/a :D

ime:

starost:

kraj bivanja:

spol:

usmerjenost:

kolk si potrebn/a:

.

.

.

dodaš pa lohk še kj svojga :D

A lahko gledam? :D

še js.. :D bom zrihtou čips,da mam neki za grickat zravn :D lol

A greva nazaj? :D :lol1:

Glej, vidve pridta na Gorenjsk,bomo že poskrbel za vaju, sej nas je dost... :whistle:

:D

P.S. roky, ti me vrjetn že čakaš pred blokam :P no.. letim js :D čau bau :D

Objavljeno
:lol1: :hmm: Kam, a v gozd,hehe?! :lol1: :naughty: Jah no, sej se trudm prit do gorenjske, sam pol tmer v morju prstanm. ;) :P

:unsure: Hmm, ne štekam....ka je vn pršlo? Od kod? Iz kje? :unsure:

Jah tk pač je, splošna resnica... :whistle: :whistle: :whistle:

matr...kdo bi tebe razumu... :hmm: :lol1: Dobr d ne veš tist glede varanja... :lol1: :evilgrin:

:lol1: :lol1: :lol1: Ti ne priporočam...ga boš dobu ceuga polimanga in popisanga s flokijem.... :lol1:

Žbilje....to veš ke je....js mam maturo iz gefe, bwahaha, bova že najdli. ;) :P

uu ja gozd..tm zmer dogaja..fak ne zanč sva šle z ano in kr svinjea veš ne:D

minnie ti si vn pršla taka blond pa taka blond,pa js se neb poročla s tabo če neb bla blond:D..aja dans mi je pa nekdo pozabu poročni prstan prnest :BUA: ..jao stara spomin maš k js..seprav u kurcu:D

pa nebi biu popisan..biu bi pobrvan..sej se neb vidl no..no razn selotejp pa kšn žmigovc mi tko pač..no neb ga blo..pač js ne.. :P

Objavljeno
veš ke je Novigrad?

ja gret ja ka pa O:-) ..mislm sej mam peč doma sam bo kmal crknla k se to usi grejejo tm:D

Vem ja kje je :naughty: torej, kdaj? :whistle: :whistle:

no, ti kr pusti tisto bogo pečko, pa prid k nm, garantiram da bo bl zanimiu :whistle: :naughty: :whistle:

minnie ti si vn pršla taka blond pa taka blond,pa js se neb poročla s tabo če neb bla blond:D..aja dans mi je pa nekdo pozabu poročni prstan prnest :BUA: ..jao stara spomin maš k js..seprav u kurcu:D

pa nebi biu popisan..biu bi pobrvan..sej se neb vidl no..no razn selotejp pa kšn žmigovc mi tko pač..no neb ga blo..pač js ne.. :P

Haha, popisan :D uu, pol bi se mi pa mogla podpisat, pa ma da si pol ena svetouno znana karkol :D in bi se mi res zdel :P no ja, sej bi se mi že tko :whistle:

Dobr da je naked, da nebi še plastike šle u p****. :P

Aja, glede spomina pa... a gremo tekmovt, kdo ma slabš spomin? Definitivno sm to jest, pa ne da bi se hvalu :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:

Objavljeno

Jp, predvsem spol je vprašljiv. :lol: Ja najbolš...boste celo predstavo s tega naredl. Mene bo bolel, k me bo tepla, ti pa čips...mislm....zamerm. :D

Dobr d nis kakga :alien1: srečala....mene so obsedl....povsod jih vidm. :unsure:

Ups... :slap: :oops: ...ja sorry ženo, mau sm pozabljiva...pa ceu dan u šol...sm pozabla tut zvezk?? :unsure: Auč ne...

Ej, čimdlje od moje TZR-ke....šcšc...js bi rada še en cajt celo. :unsure: :trance_33_sleep:

Nč folk, grem js...u lajf,hehe! ;) Noooooočko oz. doooooooobr ga žurite oz. watewa.... :winkiss: :004

Objavljeno
....

Nč folk, grem js...u lajf,hehe! ;) Noooooočko oz. doooooooobr ga žurite oz. watewa.... :winkiss: :004

Ha, vidš, jest tud čakam na tole, pa visim na MS dokler me ne poberejo :rolleyes:

Ti ga tud fajn žurej :naughty: :naughty:

Objavljeno
Jp, predvsem spol je vprašljiv. :lol: Ja najbolš...boste celo predstavo s tega naredl. Mene bo bolel, k me bo tepla, ti pa čips...mislm....zamerm. :D

Dobr d nis kakga :alien1: srečala....mene so obsedl....povsod jih vidm. :unsure:

Ups... :slap: :oops: ...ja sorry ženo, mau sm pozabljiva...pa ceu dan u šol...sm pozabla tut zvezk?? :unsure: Auč ne...

Ej, čimdlje od moje TZR-ke....šcšc...js bi rada še en cajt celo. :unsure: :trance_33_sleep:

uu kamm?ne ne nč u lajf..alo alo alo nismo se tko zmenl..a vidš kje sm js ? doma stara doma..petk je..koooonc stra konc..ja ma no pol pa pejt ne:D ju3 se slišmo ne kr lepo na domačga da mami plača js mam že tk čist preveč računa

ja ma tut zvezk ja si pozabla use si ti pozabla..ni pene sej se itq usak dan vidva :kva2:

ja pa sej ji nebi nč naredla.. :whistle: pač fluki pa selotejp je sam za vespice pr teb bi uporabla sprej :evilgrin: in napisala:"glavobolja od buba a nikdje mojih zubaaaaaa!!!!"ha ha ha ha

night kiss :winkiss:

Objavljeno
Vem ja kje je :naughty: torej, kdaj? :whistle: :whistle:

no, ti kr pusti tisto bogo pečko, pa prid k nm, garantiram da bo bl zanimiu :whistle: :naughty: :whistle:

Haha, popisan :D uu, pol bi se mi pa mogla podpisat, pa ma da si pol ena svetouno znana karkol :D in bi se mi res zdel :P no ja, sej bi se mi že tko :whistle:

Dobr da je naked, da nebi še plastike šle u p****. :P

Aja, glede spomina pa... a gremo tekmovt, kdo ma slabš spomin? Definitivno sm to jest, pa ne da bi se hvalu :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:

dejansko mam js u kurcu spomin..pa še študeram lih tist k je sam piflanje :slap: ha ha

ja ja gremo u Novigrad..se bomo zmenl..k bo cajt ne;)

pa bom se podpisala ni panike ,sej znana sm že tko..ne lih svetovno sam pač tko..ha ha ha..ta je bla dobra:D

ti pa nč žurat?

Objavljeno

Ha, fočk :worship: :yea1: :yea1: :whistle: :whistle:

dej, kaj če bi tole z biljardam večkrat ponovil :whistle: :whistle:

lahko noč :blink:

Objavljeno

ja.. js bom čips zravn jedu :D ti mi kr zamer.. sj js tut teb.. :D ker me nis učer povabla k si šla gledat x-files :P tko da.. ja, js tut zamerm :D (ampak js ti bl) :D

komot :) lohk gremo na biljard tut v KR :) da se nau ke hodil tko rečen za brezveze :D

Objavljeno
Pravš orgije al kako? :whistle: :whistle:

Mislu sm, da nas ma velik na izibiro :D

Kam točno..k Gorensk je presplošno in glede na to da Kety fura js mam pa zemlevid u roki bova zalutale..mi2 znava sam Novigrad najdt,,a ne buhtl moj?:D

Sej Minnie ve kam,Zbilje,Zbilje... :D

:lol1: :hmm: Kam, a v gozd,hehe?! :lol1: :naughty:

Mhm :naughty: sej neupaš :P

ime:

starost:

kraj bivanja:

spol:

usmerjenost:

kolk si potrebn/a:

.

.

.

Haha,tole me je pa zdele pošten nasmejal :D :D

Okej, jest ti ga bom pa na skrivaj kradu,haha :D

Res sm te že čakov k si tole pisov ja :smoke: :D

Sej bom jest poj popihov :friend2:

Jest sm vedno za akcijo :yea2:

Objavljeno

jutroooo :whistle:

ma donca ste se razpisal :worship: pa spet sama kurbarija :naughty: :evilgrin:

Minnie jutr da se mi prkažeš pr jezeru,važi? :winkiss:

Objavljeno
res je :D se bomo pa tm mal drkal :P se že veselim :D haha

a si se saj nasmehnla ^_^

ime:

starost:

kraj bivanja:

spol:

usmerjenost:

kolk si potrebn/a:

.

.

.

še ena ja...blo čist preveč moškega spola..no pa poglejmo

Ime:Anna -Mici za kolege:)

Starost:19

Kraj bivanja:Norišnca Ljubljana-Polje

Spol:obojesplonik..mami pa očiju se je mičkn zalomil :eek:

Usmerjenost:no..odvisn od promila

Potrebnost:hja.. :whistle:

drhač pa čips pa to ne..glede na to da minnie neki zamerš bi jo lahko pomagu tepst :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

zbiljaki včeraj zoper v centru :P

Objavljeno

mater...2dni me ni blo...in kaj zdj berem?kurbarijo...isto k prej...samo da se je metuljčica začela zdj policajem nastavlat...roky trenera boks...fifty pa fingi se neki s palcam pa s kuglam ubadata...svašta :P

Objavljeno
Sej Minnie ve kam,Zbilje,Zbilje... :D

Haha,tole me je pa zdele pošten nasmejal :D :D

Okej, jest ti ga bom pa na skrivaj kradu,haha :D

Res sm te že čakov k si tole pisov ja :smoke: :D

eh, zarad mene lohk tut do mene upadejo punce :P hah.. gremo poj en krogc :D zbile so predelč :P hah

prasc.. sj ga bom nahitrco pojedu :P tko da.. ga bo kuj zmankal :evilgrin:

:D no, sj poj sm pa le pršu :P

roky napada :naughty:

post-539-1204357709_thumb.jpg

o, poglej ga silvota :D

Ime:Anna -Mici za kolege:)

Starost:19

Kraj bivanja:Norišnca Ljubljana-Polje

Spol:obojesplonik..mami pa očiju se je mičkn zalomil :eek:

Usmerjenost:no..odvisn od promila

Potrebnost:hja.. :whistle:

drhač pa čips pa to ne..glede na to da minnie neki zamerš bi jo lahko pomagu tepst :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

a maš kr dav N-ja v imenu? :D al si se sam zatipkala? :P

matr si že stara :D

norišnca? čudn da se nkol ne srečamo :) no ja.. js sm v drugi norišnci :P

gadn spol :D poj si k damjan murko.. :)

:D kdaj gremo pit? :D

no ok :D se strinjam.. jo bom pomagou tepst, jo bova oba spenkala :D hah

js nism zbiljak :D drgač pa, lepo te je blo vidt mal pjanga :D kdaj gremo kšn biljard? :)

Objavljeno (popravljeno)
mater...2dni me ni blo...in kaj zdj berem?kurbarijo...isto k prej...samo da se je metuljčica začela zdj policajem nastavlat...roky trenera boks...fifty pa fingi se neki s palcam pa s kuglam ubadata...svašta :P

ej...mislš da je prijetno...ke nej dej še keš za kazen najdm.....joooj :headbang: čakej čakej ti svojo kazen :P boš vidu da ni prijetno... :grrr

katastrofa...fantje, jst bom jutr najprej s kolegico ob 12 na zbilah ob jezeru, pol pa itq condor mejbi pride pa minnie tk da pridte kej ob 2 pogledat, važi??? :winkiss:

aaa komi čakam da vs spet vidm... :rolleyes: :whistle:

blonđi boš ti uhka?? :unsure:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno
ej...mislš da je prijetno...ke nej dej še ekš za kazen najdm.....joooj :headbang: čakej čakej ti svojo kazen :P boš vidu da ni prijetno... :grrr

katastrofa...fantje, jst bom jutr najprej s kolegico ob 12 na zbilah ob jezeru, pol pa itq condor mejbi pride pa minnie tk da pridte kej ob 2 pogledat, važi??? :winkiss:

aaa komi čakam da vs spet vidm... :rolleyes: :whistle:

blonđi boš ti uhka?? :unsure:

ja snoopy :D pendrek baje boli :P

in kaj je tuki tok "katastrofalnga"? :)

Objavljeno
ja snoopy :D pendrek baje boli :P

in kaj je tuki tok "katastrofalnga"? :)

ma ne to ne...sm msinla za prej, čudn napisan vglavnem, sm neki zmedena...no ja sj sm skoz...pravjo da sm "prisrčno zmedena" :rolleyes: :whistle:

Objavljeno
ma ne to ne...sm msinla za prej, čudn napisan vglavnem,

sm neki zmedena...no ja sj sm skoz...pravjo da sm "prisrčno zmedena" :rolleyes: :whistle:

pridm js mugoče mal prej :) ker kasnej me ne bo. tko da, če bo kdo tm mal prej bo ql. če pa nau nobenga, pa tut prou :)

eni bi rekl mal drgač teli zmedenosti :lol: :D

Objavljeno

Hm, pomoje si bom uzeu cajt ja :whistle: :whistle: nč pa ne oblubm da bom sam pršu ke :whistle:

Objavljeno
pridm js mugoče mal prej :) ker kasnej me ne bo. tko da, če bo kdo tm mal prej bo ql. če pa nau nobenga, pa tut prou :)

eni bi rekl mal drgač teli zmedenosti :lol: :D

no supr, boš spoznov mojo kolegico, je tok luškana bejbika, resno... :whistle:

ja vem kk bi rekl.... :evilgrin: (si bo roky 100% kej spomnu :D )

Hm, pomoje si bom uzeu cajt ja :whistle: :whistle: nč pa ne oblubm da bom sam pršu ke :whistle:

no le dej, pa zarad mene tut če je saša zravn, še bolš itq je nism vidla že lep cajt...jo bo prou fajn vidt :winkiss:

Objavljeno
eh, zarad mene lohk tut do mene upadejo punce :P hah.. gremo poj en krogc :D zbile so predelč :P hah

prasc.. sj ga bom nahitrco pojedu :P tko da.. ga bo kuj zmankal :evilgrin:

:D no, sj poj sm pa le pršu :P

o, poglej ga silvota :D

a maš kr dav N-ja v imenu? :D al si se sam zatipkala? :P

matr si že stara :D

norišnca? čudn da se nkol ne srečamo :) no ja.. js sm v drugi norišnci :P

gadn spol :D poj si k damjan murko.. :)

:D kdaj gremo pit? :D

no ok :D se strinjam.. jo bom pomagou tepst, jo bova oba spenkala :D hah

js nism zbiljak :D drgač pa, lepo te je blo vidt mal pjanga :D kdaj gremo kšn biljard? :)

mam kr 2 nja:D..jebš neki posebnga že od samga začetka :lol1:

no norišnca..js sm soba 55 pa uglavn sm oblečena v un plaščk MOJ MOJ ..baje mam težave sama s sabo..

pa tut damjan murko nism..mislm ne pojm tok lepo,ostalo bi še šlo:D

pit?jah ne vem..mi2 z minnie ponavad tm okol 15ih začneva, mism js ne vem če vm bo ratal sledit najnmu tempu :P

no raj se najprej zmenva za spenkanje pol po tem gremo lah pa še pit.. O:-)

Objavljeno
roky napada :naughty:

post-539-1204357709_thumb.jpg

:D :D

Hehehe,lepo te je blo vidt :winkiss:

ma ne to ne...sm msinla za prej, čudn napisan vglavnem, sm neki zmedena...no ja sj sm skoz...pravjo da sm "prisrčno zmedena" :rolleyes: :whistle:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

no supr, boš spoznov mojo kolegico, je tok luškana bejbika, resno... :whistle:

ja vem kk bi rekl.... :evilgrin: (si bo roky 100% kej spomnu :D )

no le dej, pa zarad mene tut če je saša zravn, še bolš itq je nism vidla že lep cajt...jo bo prou fajn vidt :winkiss:

Jest bom tud že prej mogoče :whistle:

Maaaaaaah, sej bi lahk kej napisov ampak bo spet kuj nos do tal tko, da se bo Roky kr zadržov :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!