snoopy Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 prisrčno zmedena?s pendrekom?? c c c c...o tem vm pravim...pokvarjenci... :whistle: :blush: a tut ob nedeljah ga pijete?pošteno!!!! :beer2: sj bi se prdružu pa...morm u pondelk k dohtarju pa morm bit mal trezn...gledu vs pa ne bom kako ga žrete! bo condor še zame kšnga spil...al pa se na tla vrgu... ;)
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 no supr, boš spoznov mojo kolegico, je tok luškana bejbika, resno... :whistle: ja vem kk bi rekl.... :evilgrin: (si bo roky 100% kej spomnu :D ) :D ql. dvomim da mi bo ql. ampak, se pustmo presenett :) js bi kj reku, ampak nam. dons bom prjazn ^_^ Jest bom tud že prej mogoče :whistle: Maaaaaaah, sej bi lahk kej napisov ampak bo spet kuj nos do tal tko, da se bo Roky kr zadržov :) no, js prestavlam moj prihod :D hah ob 13ih bom tm nek pod Krvavcam.. nek u en restavracij.. mamo kao kusiu tm, ker od mtke mt (se prau moja mama iz stražiša) praznuje roj. dan. :) in če smo zmeneni tm ob 13ih, bomo dobil futr šele ob 14:10 vrjetn.. ob 15ih bom recimo zakluču z jedačo.. poj je še kšna urca dolgočasenja, ker se pogovarjajo o politiki ponavad. js se bom mal s telefonam ukvarjou.. če vm bom pisou SMSe se nč čudt :) se prau bom v dobrmu primeru zakluču druženje ob 16ih, poj pa pridrvim z rdečmu renaultam (wannabe Ferrari) na zbile :) če boste še tm :D tkoda, se mybi vidmo :)
Tony Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ej...mislš da je prijetno...ke nej dej še keš za kazen najdm.....joooj :headbang: čakej čakej ti svojo kazen :P boš vidu da ni prijetno... :grrr katastrofa...fantje, jst bom jutr najprej s kolegico ob 12 na zbilah ob jezeru, pol pa itq condor mejbi pride pa minnie tk da pridte kej ob 2 pogledat, važi??? :winkiss: aaa komi čakam da vs spet vidm... :rolleyes: :whistle: blonđi boš ti uhka?? :unsure: Hej metuljči a mene si pa kr spustila :krneki: no ja sej sm res neviden :whistle:
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Hej metuljči a mene si pa kr spustila :krneki: no ja sej sm res neviden :whistle: opa tony, opa :D a ti tut upadeš? povej ob keri uri? :D da se srečamo ^_^
_Fingi_ Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 A lahko še enkrat poveste kdaj se jutr dobimo? Sm bl lene sorte pa se mi ne da za nazaj po objavah iskt :rolleyes: Fifty, sam zate vem da prideš mal kasnej, ob 16oo? kaj pa ostali?
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 A lahko še enkrat poveste kdaj se jutr dobimo? Sm bl lene sorte pa se mi ne da za nazaj po objavah iskt :rolleyes: Fifty, sam zate vem da prideš mal kasnej, ob 16oo? kaj pa ostali? štiršestka je pumoje rekla ukol 14ih.. (če se ne motm, ampak verjetno se), roky, tut takrt enkrat baje. yap, js bom pršu ukol 16ih (plus/mins pou urce) :) nism 100%. za ostale pa nevem :D uglavnm, če bo takrt še kdo tm, se vidmo :)
Tony Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 opa tony, opa :D a ti tut upadeš? povej ob keri uri? :D da se srečamo ^_^ ja pismu jaz sm zdej čist razočaran, ti prideš z Ferarrijem na 4 kolesih, a bo sploh kakšn taprau motorist tm :kva2: ne ne hecam se bom prletu sam zdej ne vem k ste tko razpolovljeni na čas. Napiš kdaj boš sigurn tm pa bom prletu. :grim
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ja pismu jaz sm zdej čist razočaran, ti prideš z Ferarrijem na 4 kolesih, a bo sploh kakšn taprau motorist tm :kva2: ne ne hecam se bom prletu sam zdej ne vem k ste tko razpolovljeni na čas. Napiš kdaj boš sigurn tm pa bom prletu. :grim hehe, moj motorčič je pr nicolettiju, in čaka na novo plastiko. tko da :D žal me ne bo z motorjam :D jah js bom tm ukol 16ih vrjetn, al pa kj čez. k to se nkol ne ve k se gre s sorodniki vn žret kdaj bo kj konc. :) sj ti lohk tut prej pridš, in boš debatirou z ostalimi pa se mal nasmejou.. k da je problem :D metulčico boš meu tm ceu dan :D
Tony Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Jaz bom probu počakat da bojo suhe ceste, pol se grem razzzzzpihat :naughty: :grim ja pol se pa lohk že na sončku dobimo :OK:
miha Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 a bo kdo prsu dons na wonter party k je u kranu
Tony Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 hehe, moj motorčič je pr nicolettiju, in čaka na novo plastiko. tko da :D žal me ne bo z motorjam :D jah js bom tm ukol 16ih vrjetn, al pa kj čez. k to se nkol ne ve k se gre s sorodniki vn žret kdaj bo kj konc. :) sj ti lohk tut prej pridš, in boš debatirou z ostalimi pa se mal nasmejou.. k da je problem :D metulčico boš meu tm ceu dan :D A bo naš Metulj kr dežuru gor jutr :lol1:
Roky Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ja pismu jaz sm zdej čist razočaran, ti prideš z Ferarrijem na 4 kolesih, a bo sploh kakšn taprau motorist tm :kva2: ne ne hecam se bom prletu sam zdej ne vem k ste tko razpolovljeni na čas. Napiš kdaj boš sigurn tm pa bom prletu. :grim Evo,jest bom sigurno z motorjem :yea2: Narišem se gor med 14.00 - 14.30 :) Minnie, ti pa glej, da se potrudš pa, da si že pred mano tm :D :D Fingi ti tud ne pozabt :D
miha Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Evo,jest bom sigurno z motorjem :yea2:Narišem se gor med 14.00 - 14.30 :) Minnie, ti pa glej, da se potrudš pa, da si že pred mano tm :D :D Fingi ti tud ne pozabt :D a ti se za jutr mente
Roky Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 a ti se za jutr mente Ne, za nasledn nov let :D Ja za jutr drgač :D
JMatic Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Jaz bom probu počakat da bojo suhe ceste, pol se grem razzzzzpihat :naughty: :grim ja pol se pa lohk že na sončku dobimo :OK: jest tut pomoje pridm z mofo :) ce me hocte :)
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Jaz bom probu počakat da bojo suhe ceste, pol se grem razzzzzpihat :naughty: :grim ja pol se pa lohk že na sončku dobimo :OK: ql ql :D a bo kdo prsu dons na wonter party k je u kranu na kaj? A bo naš Metulj kr dežuru gor jutr :lol1: yap :D a ti se za jutr mente ne :D za dons ob 14ih :D jest tut pomoje pridm z mofo :) ce me hocte :) fajn :D ne, ti kr doma ustan :D
_Fingi_ Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 jest tut pomoje pridm z mofo :) ce me hocte :) :grupni: :grupni:
JMatic Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ne, ti kr doma ustan :D ok :grupni: :grupni: aha...ti bos pa vriskou ker bm doma ..sj prou... :)
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 okaha...ti bos pa vriskou ker bm doma ..sj prou... :) partaaaahh :D >>helmet dance<< :D
Roky Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 jest tut pomoje pridm z mofo :) ce me hocte :) Ohohoho, valda, ti sam prlet,hehe :D Sm mislu, da si na Rogli al kam si že reku, da greš :unsure: Fifty, miha je vrjetn mislu na Freisinge k so dons na Primskovem.A gremo zvečer mal pogledat kva dogaja? :)
Schmid87 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Fifty, miha je vrjetn mislu na Freisinge k so dons na Primskovem.A gremo zvečer mal pogledat kva dogaja? :) dons mam še šiht :)
JMatic Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Ohohoho, valda, ti sam prlet,hehe :D Sm mislu, da si na Rogli al kam si že reku, da greš :unsure: Fifty, miha je vrjetn mislu na Freisinge k so dons na Primskovem.A gremo zvečer mal pogledat kva dogaja? :) Vogel..ze doma, dons je dz padou :) Roglo mam 12. marca :)
Roky Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 dons mam še šiht :) No sej sva se že zmenila,hehe :D Ti sam poklič kšno urco prej :D Vogel..ze doma, dons je dz padou :) Roglo mam 12. marca :) Aaaa,nice :) Se vidmo jutr,dons,... :D
metuljcica46 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Maaaaaaah, sej bi lahk kej napisov ampak bo spet kuj nos do tal tko, da se bo Roky kr zadržov :) no dj dj, hočm slišat :winkiss: :D prisrčno zmedena?s pendrekom?? c c c c...o tem vm pravim...pokvarjenci... :whistle: :blush: a tut ob nedeljah ga pijete?pošteno!!!! :beer2: sj bi se prdružu pa...morm u pondelk k dohtarju pa morm bit mal trezn...gledu vs pa ne bom kako ga žrete! bo condor še zame kšnga spil...al pa se na tla vrgu... ;) ja prisrčno zmedena, če nism pol pa nism, ja to boste vi povedl... :unsure: snupi kaj pa sm pol??? :rolleyes: :whistle: pazi na odgovor :naughty: :evilgrin: js bi kj reku, ampak nam. dons bom prjazn ^_^no, js prestavlam moj prihod :D hah a pa ne no...zakaj taka nagla sprememba :unsure: :D važi jst bom tm še najbrž ja...če bodo drugi tut... :OK: Hej metuljči a mene si pa kr spustila :krneki: no ja sej sm res neviden :whistle: ne toni tebe nikol :rolleyes: prlet ja..jst bom tm od ene 12 pa pač dokler bo folk...am če bo pa sprememba pa napišem še tle(če slučajn una kolegica nima časa jutr) .) A lahko še enkrat poveste kdaj se jutr dobimo? Sm bl lene sorte pa se mi ne da za nazaj po objavah iskt :rolleyes: Fifty, sam zate vem da prideš mal kasnej, ob 16oo? kaj pa ostali? 12.00 :winkiss: A bo naš Metulj kr dežuru gor jutr :lol1: valda zbile so zakon :OK: tipi s tm so bl :BUA: (sicer je to itq vseen vm,roky pa uhka potrdi da punce so ql ane rokyca .) ) enga morm še namlatat prasca hudičevga :angry: :angry: :angry: :angry: drgač pa ja jst bom dežurna :yea1: Evo,jest bom sigurno z motorjem :yea2:Narišem se gor med 14.00 - 14.30 :) Minnie, ti pa glej, da se potrudš pa, da si že pred mano tm :D :D Fingi ti tud ne pozabt :D supr :OK: minnie se strinjam z rokyjem, to sicer nav blema k on vedno zamuja :BUA: jest tut pomoje pridm z mofo :) ce me hocte :) jst te hočm ja, prid :whistle: haha, že dolg nisi dubu lupčka od mene a..... :naughty: haha :lol1:
Priporočene objave