Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
a pa ne no...zakaj taka nagla sprememba :unsure: :D

važi jst bom tm še najbrž ja...če bodo drugi tut... :OK:

(če slučajn una kolegica nima časa jutr) .)

12.00 :winkiss:

valda zbile so zakon :OK: tipi s tm so bl :BUA: (sicer je to itq vseen vm,roky pa uhka potrdi da punce so ql ane rokyca .) ) enga morm še namlatat prasca hudičevga :angry: :angry: :angry: :angry:

minnie se strinjam z rokyjem, to sicer nav blema k on vedno zamuja :BUA:

jst te hočm ja, prid :whistle: haha, že dolg nisi dubu lupčka od mene a..... :naughty: haha :lol1:

sj ni nagla sprememba :) sj sm prjazn velikrat. oz. 90% cajta sm prjazn, 10% cajta sm pa mal mn prjazn ^_^

ql :D

ampak ti boš pa doug cajta ju3 tm.. :) še dobr da majo tut za žret tm :D

kerga prasca hudičovga? :D če je prac, pa če bo mrtu.. pumen da bomo pekl :D

ja, za razliko od mene, ker sm vedno točn :rolleyes:

Imar Idah, r u smellin' what i'm smellin'? :D bowning :D

Objavljeno
sj ni nagla sprememba :) sj sm prjazn velikrat. oz. 90% cajta sm prjazn, 10% cajta sm pa mal mn prjazn ^_^

ql :D

ampak ti boš pa doug cajta ju3 tm.. :) še dobr da majo tut za žret tm :D

kerga prasca hudičovga? :D če je prac, pa če bo mrtu.. pumen da bomo pekl :D

ja, za razliko od mene, ker sm vedno točn :rolleyes:

ja tistih 10% izrabiš ko si v moji družbi a? :D

ma ja dolg ja...kaj čmo...če pa ne morte vsi ob dveh pridt, mi ni panike važn da bo družba ql... B)

ga poznaš :angry: dost o tem...he`s not the part of my life now and never again...basterd :angry:

ma nisi vendo točn si pa že blijže tisti uri k se zmenmo, pač je zamujanje tipično moško, se ne sekiraj .)

Objavljeno
12.00 :winkiss:

valda zbile so zakon :OK: tipi s tm so bl :BUA: (sicer je to itq vseen vm,roky pa uhka potrdi da punce so ql ane rokyca .) ) enga morm še namlatat prasca hudičevga :angry: :angry:

Ob 12h me pa sigurn še nau tm,takrat grem komi na eno furco :D

Hja no...Kokr kera,ene par jih je kul,ali, če se še bolj natančno izrazim...ena je kul ja :D

Dej ne bod pametna no,nism še zamudu :D

Objavljeno
ja tistih 10% izrabiš ko si v moji družbi a? :D

ma ja dolg ja...kaj čmo...če pa ne morte vsi ob dveh pridt, mi ni panike važn da bo družba ql... B)

ga poznaš :angry: dost o tem...he`s not the part of my life now and never again...basterd :angry:

ma nisi vendo točn si pa že blijže tisti uri k se zmenmo, pač je zamujanje tipično moško, se ne sekiraj .)

mah takrt se najde še kšn procent viška :lol:

:D

aja.. ta :D hah.. kr basterd :D (mislm da se je pri tej besedi še kdo drug nasmehnu poleg mene) :D

eh, če bi reku da se trudm po najbolših močeh da pridm točn.. bi se zlagou :D pač pridm, ko utegnem :P

ql :D se bom probou spet na vetr mal uležt ^_^ že doug nism to doživu :) ql filing je k si naslonen na vetr ^_^

upam da bo nicoletti merkou moj motor gor v žireh.. tm jih zna kr odtrgat od sveta :lol:

nč folk, grem js počas na šiht :) se slišmo. čau bau

Objavljeno
upam da bo nicoletti merkou moj motor gor v žireh.. tm jih zna kr odtrgat od sveta :lol:

nč folk, grem js počas na šiht :) se slišmo. čau bau

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: jutr boš pa vidu pr poročilih eno RSko pod ruševinam lol :D

Čiu buc bau :lol:

Objavljeno
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: jutr boš pa vidu pr poročilih eno RSko pod ruševinam lol :D

ok kok se pa tlele use hitr odvija.. :eek:

nč nč jasn:D

Objavljeno

žireh? a je to tam ko v tu pa tam reče da jim avtobus vozi na koledar ne na uro? :lol1:

Objavljeno
žireh? a je to tam ko v tu pa tam reče da jim avtobus vozi na koledar ne na uro? :lol1:

Da :D

Objavljeno
mater...2dni me ni blo...in kaj zdj berem?kurbarijo...isto k prej...samo da se je metuljčica začela zdj policajem nastavlat...roky trenera boks...fifty pa fingi se neki s palcam pa s kuglam ubadata...svašta :P

mamo prov fejst policaje tm okol, tko da ona že ve zakva se jim nastavla :naughty:

ej...mislš da je prijetno...ke nej dej še keš za kazen najdm.....joooj :headbang: čakej čakej ti svojo kazen :P boš vidu da ni prijetno... :grrr

delat pejd :evilgrin:

a tut ob nedeljah ga pijete?pošteno!!!! :beer2: sj bi se prdružu pa...morm u pondelk k dohtarju pa morm bit mal trezn...gledu vs pa ne bom kako ga žrete! bo condor še zame kšnga spil...al pa se na tla vrgu... ;)

če mu ne bo kakšna miza v napoto :lol1: :lol1: :lol1:

valda zbile so zakon :OK: tipi s tm so bl :BUA: (sicer je to itq vseen vm,roky pa uhka potrdi da punce so ql ane rokyca .) ) enga morm še namlatat prasca hudičevga :angry: :angry: :angry: :angry:

če si pa res tok želiš tisto pinky stvar, ti bomo pa mi čist novo kupl :whistle:

Objavljeno

najjači slovenski film :D poleg Zadnje večerje in Petelinjega zajtrka :D

Objavljeno

Grem mal na Freisinge pogledat, če bo kdo v bližin nej me pokliče :D

Objavljeno
mamo prov fejst policaje tm okol, tko da ona že ve zakva se jim nastavla :naughty:

delat pejd :evilgrin:

če mu ne bo kakšna miza v napoto :lol1: :lol1: :lol1:

če si pa res tok želiš tisto pinky stvar, ti bomo pa mi čist novo kupl :whistle:

...am sory lubica ampak men se ne zdi tok fejst k so me slikal :nono: in to še mojga polota s pinky mašnco od zadi...c c c.... :grrr

kma,l sej grem, ti bom še na šiht morila :whistle:

nesramna si :evilgrin: :lol1:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne zajebavi... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: ker ne vem...nič... :hmm: :slap:

Objavljeno

zdej dojela :winkiss:

ej veš kaj an..to mi more on vrnt kokr ve pa zna..pa če mi bo kdo kupu drugo bo to on...nism mu jst kriva če zgubla stavri in povrh vsega še MOJE stvari :angry: :angry:

to ni samo kr ena pinky stvar, to je sexy pinky stvar :naughty: :naughty: :whistle:

eni so pač neuravnovešeni..v bistvu....sta dej že dva ane katy :whistle: :slap: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
zdej dojela :winkiss:

ej veš kaj an..to mi more on vrnt kokr ve pa zna..pa če mi bo kdo kupu drugo bo to on...nism mu jst kriva če zgubla stavri in povrh vsega še MOJE stvari :angry: :angry:

to ni samo kr ena pinky stvar, to je sexy pinky stvar :naughty: :naughty: :whistle:

eni so pač neuravnovešeni..v bistvu....sta dej že dva ane katy :whistle: :slap: :lol1: :lol1: :lol1:

ja ja use stvari k so pinky so sexy :kva2:

sej drgač ne vem o čem se gre sam ajde:D

Objavljeno

Mici!!!

Dej Matexa mal u rt brcn nej un strup od Honde vn na sonce prpele ;)

Če ne mu bo rja načela gor :lol1:

Objavljeno
Mici!!!

ja ja sej baje dela na tem..

sej pol k jo bo vn spravu se ga pa nau več dal dumu spravt :lol1:

Objavljeno

Fuf, matr ste se razpisal... :unsure: ....ste mi dal kr dela, d sm pršla v tok. :rolleyes: Js bla pa ceu dan na šihtu, sm se prou nagarala, k so vsi nesposobni...grrrr. :headbang:

uu kamm?ne ne nč u lajf..alo alo alo nismo se tko zmenl..a vidš kje sm js ? doma stara doma..petk je..koooonc stra konc..ja ma no pol pa pejt ne:D ju3 se slišmo ne kr lepo na domačga da mami plača js mam že tk čist preveč računa

ja ma tut zvezk ja si pozabla use si ti pozabla..ni pene sej se itq usak dan vidva :kva2:

ja pa sej ji nebi nč naredla.. :whistle: pač fluki pa selotejp je sam za vespice pr teb bi uporabla sprej in napisala:"glavobolja od buba a nikdje mojih zubaaaaaa!!!!"ha ha ha ha

Kva me koperaš? :evilgrin:

ja.. js bom čips zravn jedu :D ti mi kr zamer.. sj js tut teb.. :D ker me nis učer povabla k si šla gledat x-files :P tko da.. ja, js tut zamerm :D (ampak js ti bl)

:cry: Že pjou....smrk, smrk... :cry: ...te pa naum niti na 9.sezono povabla! :whistle: :D

Mislu sm, da nas ma velik na izibiro :D

Sej Minnie ve kam,Zbilje,Zbilje... :D

Mhm :naughty: sej neupaš :P

Okej, jest ti ga bom pa na skrivaj kradu,haha :D

Sej bom jest poj popihov :friend2:

:hmm: Na izbiro vs je pa res kr dost...hmm, koga izbrat. :D

Zbilje, o Zbilje...ful lepo tm...ko bi vsaj dubla zamenjavo za jutr. :(

Hehe, js se pa res ne bojim gozda. :whistle: Edin kakih osebkov, ki se po njem potikajo,to pa... :winkiss:

Jaaaaaaaa, Roky, kr ceuga mu ukrad, d neu meu kaj grickat! :evilgrin:

Boš pihu ja,hehe...ker junak! :lol: :winkiss:

no ok :D se strinjam.. jo bom pomagou tepst, jo bova oba spenkala :D hah

:cry: Packa ena...pa js sm bla pa ja skojs plidna....Miiiiiiiiiiiiiciiiiiii, bem ti burk!!! :angry: :D

Objavljeno

Hehe, ni dvakat za reč....U Žereeeeema je vse možn. :lol: :lol:

ok kok se pa tlele use hitr odvija.. :eek:

nč nč jasn:D

Ja srce, tis čist out... :winkiss:

Mici!!!

A-a, nč mi naute Matexa brcal! :evilgrin: c-c-c.... :angry:

Objavljeno
Minnie jutr da se mi prkažeš pr jezeru,važi? :winkiss:
Evo,jest bom sigurno z motorjem :yea2:

Narišem se gor med 14.00 - 14.30 :)

Minnie, ti pa glej, da se potrudš pa, da si že pred mano tm :D :D

Fingi ti tud ne pozabt :D

:cry: :cry: :cry: Minnie vas bo en mečkn razočarala.... :( Morm delat jutr... :headbang: Sm probavala ceu dan dobt zamenjavo saj za par urc, pa nej šlu....tk d me skor zagotov ne bo... Sm nek razmišlala, dab šla na šiht z motorjem zutri, če bo že suho, pa dab pol vmes uletila na Zbilje, sam ne vem kk mi bo to ratal izvest...če bo mirno na šihtu, mogoč...hmmm, tk d če me bodo vrgl v pripravljenost, pol sporočim kermu, pa se narišm gor direkcjone iz KC. Sej vidm d bo večino dneva kdo gor. ;) Mate čist razdrobljene te ure srečanja,hm...

Objavljeno

M46 pride okol 14.00 (prau da kolegica ne more, tko da pride šele taktrat k ostala mularija) :whistle: :whistle:

lenobi se ne da ustat, pa morm jst mal reda nrest :whistle:

Objavljeno

nehi :D

Grem mal na Freisinge pogledat, če bo kdo v bližin nej me pokliče :D

pumoje sm biu tm najbl svetlo oblečen od vseh.. bela majca, beu pulovr.. bela kapca, beli čeuli :D saj kavbojke sm meu u stilu z ostalimi :D

Js bla pa ceu dan na šihtu, sm se prou nagarala, k so vsi nesposobni...grrrr. :headbang:

:cry: Že pjou....smrk, smrk... :cry: ...te pa naum niti na 9.sezono povabla! :whistle: :D

namest da bi bla doma.. pa vadla tisto rapsodijo :D

:evilgrin: sj me tko al tko neb.. ker me že na 8. nis.. tko da, ne prčakujem sploh povabila :D

js odpadem, ker sm mjhn :lol:

ej :angry: roky, da si neb drznu.. :)

M46 pride okol 14.00 (prau da kolegica ne more, tko da pride šele taktrat k ostala mularija) :whistle: :whistle:

lenobi se ne da ustat, pa morm jst mal reda nrest :whistle:

m46? :D a matex to? :lol:

a poj bo edina punca tm štiršestka? :) bv :D

Objavljeno

Hehe, js se pa res ne bojim gozda. :whistle: Edin kakih osebkov, ki se po njem potikajo,to pa... :winkiss:

Boš pihu ja,hehe...ker junak! :lol: :winkiss:

Mene,mene,mene.... :D :D :D :P

Sej greva skup,bom jest zravn, da te nau strah...Mene se pa reeeeeeeeees nimaš kej bat :D :D (Fifty se bo zdele vrjetn smejov :lol1: )

Ah ne,Fifty je pa tok fejst dec, da mu neb kej tazga naredu :)

Bom,bom :whistle: junaka boš pa poj vidla, v pravem pomenu besede :lol1: ne sej se hecam haha, da nauš mislna kašna pokvarjena svinja sm :D

:cry: :cry: :cry: Minnie vas bo en mečkn razočarala.... :( Morm delat jutr... :headbang: Sm probavala ceu dan dobt zamenjavo saj za par urc, pa nej šlu....tk d me skor zagotov ne bo... Sm nek razmišlala, dab šla na šiht z motorjem zutri, če bo že suho, pa dab pol vmes uletila na Zbilje, sam ne vem kk mi bo to ratal izvest...če bo mirno na šihtu, mogoč...hmmm, tk d če me bodo vrgl v pripravljenost, pol sporočim kermu, pa se narišm gor direkcjone iz KC. Sej vidm d bo večino dneva kdo gor. ;) Mate čist razdrobljene te ure srečanja,hm...

Ah,dej no :( Jest sm pa sam zarad tebe mislu pridt, da te spoznam :D Probi kej zrihtat :whistle:

KC? Klinični center? :) A si medicinska sestra?Pfijuuuuuuuuuuu....:wub:

Biu na Freisingih, blo vidt neki poznanih obrazov poj sva bla pa s Fiftyam še mal v Kranju na pjači...Hvala za družbo in pijačo stari :004

Miha tud teb hvala za Harmony pa precej smeha :) zdej sm osnovnošolc po tanovem :D :D

Objavljeno
Mene,mene,mene.... :D :D :D :P

Sej greva skup,bom jest zravn, da te nau strah...Mene se pa reeeeeeeeees nimaš kej bat :D :D (Fifty se bo zdele vrjetn smejov :lol1: )

Ah ne,Fifty je pa tok fejst dec, da mu neb kej tazga naredu :)

Ah,dej no :( Jest sm pa sam zarad tebe mislu pridt, da te spoznam :D Probi kej zrihtat :whistle:

KC? Klinični center? :) A si medicinska sestra?Pfijuuuuuuuuuuu....:wub:

Biu na Freisingih, blo vidt neki poznanih obrazov poj sva bla pa s Fiftyam še mal v Kranju na pjači...Hvala za družbo in pijačo stari :004

Miha tud teb hvala za Harmony pa precej smeha :) zdej sm osnovnošolc po tanovem :D :D

eh, sj se nima nč za bat :P tko da, se niti nimam tok zlo za smejat :P

sj vem da nebi :winkiss: ker neupaš :evilgrin: ker če bi mi spizdu vrečko čipsa, bi te poj z njo zadušu :evilgrin: hah :D

tudi jaz :D (zdj sm že v dvomih če bom sploh pršu.. ker je škoda benza za na zbile če nč nau tm :D raj grem v KR :D

:naughty:

yap, pa pr Govanniju sva bla tut :P sedu je pomfri ^_^ drgač pa np :)

js sm pa 17 str ^_^

Objavljeno

GREM GLEDAT EUROSPORT.. DIRKA JE V ŽIVO, ZDELE BO ŠTART :D ČAU BAU

bjlis & biađi :yea1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!