Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 eh, sj se nima nč za bat :P tko da, se niti nimam tok zlo za smejat :Psj vem da nebi :winkiss: ker neupaš :evilgrin: ker če bi mi spizdu vrečko čipsa, bi te poj z njo zadušu :evilgrin: hah :D Haha :D 80% prijazen,10% nesramen (po mnenju metuljcice), 10% krut :D :D :D
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Haha :D 80% prijazen,10% nesramen (po mnenju metuljcice), 10% krut :D :D :D :D nehi me hvalt :D lol
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 :D nehi me hvalt :D lol :D Nč grem jest spat počas...Napiš poj prva tri mesta v WSBK :) Nočko :zzz:
Tony Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 :D Nč grem jest spat počas...Napiš poj prva tri mesta v WSBK :) Nočko :zzz: Ja Biaggi je pr ene230km/h tko zletu, da od motorja nč več ni :wacko: Prvi Baylis 2.Checa 3. :hmm: :lol1: Dooobro juuutro!!! Črički uzun že pojejo, ajde gremo vstat kaj je to a se bom sam s sabo pogovarju :D Dons bom okol 3.30.PM na Zbiljah, če bo tank že prazn :D ali 2 :OK:
katja Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 ...am sory lubica ampak men se ne zdi tok fejst k so me slikal :nono: in to še mojga polota s pinky mašnco od zadi...c c c.... :grrr kma,l sej grem, ti bom še na šiht morila :whistle: nesramna si :evilgrin: :lol1: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne zajebavi... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: ker ne vem...nič... :hmm: :slap: tista mašnca je že prov legendarna ratala :D vrjem da boš mela preveč dela da bi lohk še men zravn morila :P enkrat na let sm pa lohk tud jst nesramna :rolleyes: zdej dojela :winkiss: ej veš kaj an..to mi more on vrnt kokr ve pa zna..pa če mi bo kdo kupu drugo bo to on...nism mu jst kriva če zgubla stavri in povrh vsega še MOJE stvari :angry: :angry: to ni samo kr ena pinky stvar, to je sexy pinky stvar :naughty: :naughty: :whistle: eni so pač neuravnovešeni..v bistvu....sta dej že dva ane katy :whistle: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: a baterije ti more tud zravn dat za to sexy pinky stvarco :evilgrin: :whistle: jah nvem zakva si sam take izbiraš :krneki:...pa tok uravnovešenih k jih je na tem svet :)
metuljcica46 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 tista mašnca je že prov legendarna ratala :D vrjem da boš mela preveč dela da bi lohk še men zravn morila :P enkrat na let sm pa lohk tud jst nesramna :rolleyes: a baterije ti more tud zravn dat za to sexy pinky stvarco :evilgrin: :whistle: jah nvem zakva si sam take izbiraš :krneki:...pa tok uravnovešenih k jih je na tem svet :) je an...če pa tok sede na polota..nimaš kej :rolleyes: :whistle: verjamem :winkiss: a-a...ne smeš bit :grrr kake batarije :unsure: ,lahko pa baterije za kako drugo stvar a a a :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: jst tut ne..sj vsi niso bli tko neuravnovešeni.....to bl kle a veš ne sever tko vleče... :devil: :slap: jp eni so res... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :blush:
metuljcica46 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 anja kje si bla pa ti učer doma.....sfukana od celga tedna.....kdaj pa kdaj se je treba naspat... :yes: a ste me pogrešal??? :rolleyes: :whistle: :winkiss:
miha Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 doma.....sfukana od celga tedna.....kdaj pa kdaj se je treba naspat... :yes: a ste me pogrešal??? :rolleyes: :whistle: :winkiss: sej bi dons spala no :whistle: ja itak smo te pogrešal :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Ja Biaggi je pr ene230km/h tko zletu, da od motorja nč več ni :wacko: Prvi Baylis 2.Checa 3. :hmm: :lol1: Dooobro juuutro!!! Črički uzun že pojejo, ajde gremo vstat kaj je to a se bom sam s sabo pogovarju :D Dons bom okol 3.30.PM na Zbiljah, če bo tank že prazn :D ali 2 :OK: na prvi dirki je vozu k strela :worship: v desetih krogih je pršu iz 16ga mesta na drugo.. in vneto lobil Baylisa, potem je pa 5krogov pred koncem odstopil :) škoda. doma.....sfukana od celga tedna.....kdaj pa kdaj se je treba naspat... :yes: a ste me pogrešal??? :rolleyes: :whistle: :winkiss: party animal
metuljcica46 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 sej bi dons spala no :whistle: ja itak smo te pogrešal :winkiss: ja nop...dons grem na jezer...pol popoldne pa treba še kej za faks narest... :whistle: no lepo...da vem da nism pozabljena :blush: (ker eni se trenutno lih tko obnašajo :unsure: :( ) :?
miha Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 ja nop...dons grem na jezer...pol popoldne pa treba še kej za faks narest... :whistle: no lepo...da vem da nism pozabljena :blush: (ker eni se trenutno lih tko obnašajo :unsure: :( ) :? jah no ja jst nism tak da bi te pozabu ah sm rajš pozabu kaj je že to fax dej me mal spomn
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 (ker eni se trenutno lih tko obnašajo :unsure: :( ) :? res so prasci :P
metuljcica46 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 jah no ja jst nism tak da bi te pozabuah sm rajš pozabu kaj je že to fax dej me mal spomn sj un tut ni tak :nono: :hmm: ne vem kaj se dogaja, dj me pa skrbi.... :unsure: a fax....ej to je ena stavba kamor predvidevam zahajaš med tednom..in tm v tisti stavbi se zeloo dolgčasih vsakič ko se tam pojaviš....včasih pa zveš clo kej novga .) res so prasci :P NE :nono: ne smeš žalt :grrr ker če en bom jst tebe užala :angry: .)
miha Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 a fax....ej to je ena stavba kamor predvidevam zahajaš med tednom..in tm v tisti stavbi se zeloo dolgčasih vsakič ko se tam pojaviš....včasih pa zveš clo kej novga .) če je pa dovgočasno pol pa res bom rajš opustu fax hehe :whistle:
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 NE :nono: ne smeš žalt :grrr ker če en bom jst tebe užala :angry: .) bom js tebe še bl nazaj :D mam skrite adute.. za katere neveš da jih vem :D a kuko nj rečem :P nč, zdj grem pa mal pod tuš da se zbrihtam :D
miha Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 nč, zdj grem pa mal pod tuš da se zbrihtam :D a se še nisi zbrihtu :lol:
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 a se še nisi zbrihtu :lol: sm komej ustou :D tko da.. morm pod tušek.. poj grem pa spet mal avto drgnt (dž mi ga je umazou) :P lol itak ni nč za delat.. poj gremo pa na kusiu ke nekam pod krvavc.. brezveze uglavnm :) se vidmo dons kj mugoče čau bau :)
JMatic Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 sm komej ustou :Dtko da.. morm pod tušek.. poj grem pa spet mal avto drgnt (dž mi ga je umazou) :P lol itak ni nč za delat.. poj gremo pa na kusiu ke nekam pod krvavc.. brezveze uglavnm :) se vidmo dons kj mugoče čau bau :) a pol me nis slisou k sm se vozu z motorjm :)
miha Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 sm komej ustou :Dtko da.. morm pod tušek.. poj grem pa spet mal avto drgnt (dž mi ga je umazou) :P lol itak ni nč za delat.. poj gremo pa na kusiu ke nekam pod krvavc.. brezveze uglavnm :) se vidmo dons kj mugoče čau bau :) ma dons grem jst mislm lih na druh konc drzave tko da mogoče bl ne k ja
Jerry_exc Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 kaksn lep vreme spet... sam se fax mi greni zivljenje... :headbang:
miha Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 kaksn lep vreme spet... sam se fax mi greni zivljenje... :headbang: nisi edini stari :headbang: ker fax pa ti gremi zivljenje
Jerry_exc Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 uni elektro lj... :headbang: sej zaenkrt kr gre sam mal se nabija pocas k je se za nazaj...
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 kvaj poj, kdo vse dons pride?Minnie? :)
Priporočene objave