Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
kvaj poj, kdo vse dons pride?Minnie? :)

Pridem jst da te bom 2x okol kepe :whistle:

Objavljeno
uni elektro lj... :headbang: sej zaenkrt kr gre sam mal se nabija pocas k je se za nazaj...

sva že dva :whistle: ker letnik?..jst bi mogu bit po redu 3 pa sm 2 :whistle: :whistle:

Objavljeno

Zmenjeno, če me nebo dol, je telefonska v profilu :)

Grem en krogc s Fingijam, papa :)

Objavljeno
uni elektro lj... :headbang: sej zaenkrt kr gre sam mal se nabija pocas k je se za nazaj...

oo še edn obiskovalec volte hehe dej gremo u tork na pive ce bom prlezu do torka na fax se mi nč ne da hehe

Objavljeno
sva že dva :whistle: ker letnik?..jst bi mogu bit po redu 3 pa sm 2 :whistle: :whistle:

aaa sej tebe sm tut spustu ti maš isto situacijo k jst kaj sta oba uni jst sm vsš

Objavljeno
aaa sej tebe sm tut spustu ti maš isto situacijo k jst kaj sta oba uni jst sm vsš

uni :whistle: ponavljam drugega pa hodim sam na izpite...miha a sti mogoče se prepisau iz uni na vsš? reparja pa tak poznaš al? mogoče bi te še prepoznou če bi te vidu...se opravičujem če sm mau posaru to temo :whistle:

Objavljeno
uni :whistle: ponavljam drugega pa hodim sam na izpite...miha a sti mogoče se prepisau iz uni na vsš? reparja pa tak poznaš al? mogoče bi te še prepoznou če bi te vidu...se opravičujem če sm mau posaru to temo :whistle:

ne ne nism se prepisu sm skos na vsš-ju ja ja reparja gruma pa kržiča te poznam vse pa še koga bi se nejdl

a dons kej na ride prletiš jst grem dele počas gor z avtom pa ena bl svtlomodra ople astra pa pocuki za rokav

Objavljeno

jest sm pa redno drugi letnik... mam se 2 ispita za drug letnik pa 2 za 3. sm naredu zej... sej bo pocas... idealno bi blo met pogoj konc junija :)

Objavljeno

Jst sem se dans za J, ko sem parkiru tam na začetku peska in pol ko je blo treba rikverc it, sem to teško prasico komej premaknu... Tko da kdor ne ve, pa ma težek motor, ne prkirat prec na začetku peska :)

Je blo pa ful motoristu dol, smo komi mizo dubel.

Objavljeno
hehe dobr da me ni blo :)

zakaj :unsure: smo te pogrešal :winkiss:

condor,tony,fingi,roky,fifty fajn vs je blo vidt.... :worship: tut tebe koky čeprou sma za par minutk :worship:

ČEPROU....hmm...fantje ne smete tk o punčkah govort, kero je vredn pofukat pa kero ne, sj nismo objekti, haloooo :nono:

pa učke sm si prehladila do vetra :( :huh: pa še čeveljčki so me užull :BUA:

pa prosm če drugič ne zamujate....pa itq se mi nben ni zahvalu k sm skoz čuvala stole....folk je skoz sprašvov pa sm hranla za vs :whistle:

condor teb pa še enkrat hvala ta rafaelo kupo :004

p.s. kataj sory k se pol nism še pr teb oglasila sam sm lihkar domov pršla(sj vidš uro) in morm še z miciko vn, upam da razumeš :winkiss:

Objavljeno
Jst sem se dans za J, ko sem parkiru tam na začetku peska in pol ko je blo treba rikverc it, sem to teško prasico komej premaknu... Tko da kdor ne ve, pa ma težek motor, ne prkirat prec na začetku peska :)

Jap,dons je blo spet nenormalno folka.Zih so Zbilje zarad te teme tok popularne ratale :D

hehe dobr da me ni blo :)

Glih tebe se je mankal, da bi Anjo mau zajebaval :evilgrin: :D

ČEPROU....hmm...fantje ne smete tk o punčkah govort, kero je vredn pofukat pa kero ne, sj nismo objekti, haloooo :nono:

pa prosm če drugič ne zamujate....pa itq se mi nben ni zahvalu k sm skoz čuvala stole....folk je skoz sprašvov pa sm hranla za vs :whistle:

No,no, dej ne pretiravi, ker nč slabga nikol ne govorimo :trance_33_sleep: naslednjič se fantje usedemo za svojo mizo, da bomo lahk debatiral :krneki:

Am...sm ti že prej povedov, tak lep dan kokr je biu danes sigurno nebi "vrgu proč" s posedanjem od 14h - 18h na Zbiljah.

Haha,dobr sva se mela s Fingijam dons,u easy Road Trip haha :D Pogovor je pa zgledov tkole:

Fingi "greva čez Kamnik pa poj nazaj čez Ljubljano pa na Zbilje"

se vozva,vozva,vozva...čez celo Tuhinjsko dolino...Kr naenkrat Trojane,haha :D

Roky "whoops :D "

Res je blo faaaaaaaajn, sam če bi veter manj pihov bi blo še bolš.Fingi hvala za tole furco,čeprav nenačrtovano (vsaj, kar se Trojan tiče haha :D )

Minnie škoda k te ni blo :( :D

Objavljeno
Glih tebe se je mankal, da bi Anjo mau zajebaval :evilgrin: :D

No,no, dej ne pretiravi, ker nč slabga nikol ne govorimo :trance_33_sleep: naslednjič se fantje usedemo za svojo mizo, da bomo lahk debatiral :krneki:

Am...sm ti že prej povedov, tak lep dan kokr je biu danes sigurno nebi "vrgu proč" s posedanjem od 14h - 18h na Zbiljah.

Minnie škoda k te ni blo :( :D

ma smo pogrešal jovota...on je vsaj moj zaveznik...sj ste me v vsakem primeru, sam fiftyju preveč trga :D

haha....če se pa obnašate in govorite tko k da smo tok mnj vredne, takrat k si biu zalublen si vsaj mal drgač razmišlov, ne dj je spet isto :BUA: .)

če ste zamudil, če bi vedla bi kasnej pršla....jah ka nej počnem povej, doma pa res ne bom visela...sj blo fletn na sončku....pa še condorja sm mela za družbo vs čs, tk da sploh fajn :OK:

se strinjam, škoda :xx:

Objavljeno
haha....če se pa obnašate in govorite tko k da smo tok mnj vredne, takrat k si biu zalublen si vsaj mal drgač razmišlov, ne dj je spet isto :BUA: .)

če ste zamudil, če bi vedla bi kasnej pršla....jah ka nej počnem povej, doma pa res ne bom visela...sj blo fletn na sončku....pa še condorja sm mela za družbo vs čs, tk da sploh faj

Ženo ne brbljaj...molim te,ne brbljaj :trance_33_sleep:

Ja kva se pa poj prtožuješ :headbang:

Objavljeno
p.s. kataj sory k se pol nism še pr teb oglasila sam sm lihkar domov pršla(sj vidš uro) in morm še z miciko vn, upam da razumeš :winkiss:

ni panike :winkiss:....sm jst tud glih dobr s šihta....sorry k nism mela cajta tud 2 besedici reč, sam si res pršla glih takrat k sm mela največ dela :wacko:

Objavljeno

Ja dons je blo zakon, za finale pa še :evilgrin: burnout na pesku :evilgrin:

Objavljeno

zakaj :unsure: smo te pogrešal :winkiss:

condor,tony,fingi,roky,fifty fajn vs je blo vidt.... :worship: tut tebe koky čeprou sma za par minutk :worship:

Se mi je zdel, da si narobe razumela, mi smo govorl, kolk simpatičnih motoristk mamo :winkiss:

Objavljeno

Drugič dobiš sam grablce :whistle:

Objavljeno
a pol me nis slisou k sm se vozu z motorjm :)

nop :) naslednič se brez lonca furej :lol:

a sm fajt zamudu? :closedeyes:

hah :D vaja dela mojstra :P

pa učke sm si prehladila do vetra :( :huh: pa še čeveljčki so me užull :BUA:

mene nis bla prou zlo vesela :D

hmm, mene pa takrt še ni blo če se ne motm.. a sm kj zanimivga zamudu, al ni panike? :hmm: :)

mal si smešn hodila ja k sva šla poj do avta :D

hvala za stolćić.. nism vedu da si ga merkala :closedeyes:

ma smo pogrešal jovota...on je vsaj moj zaveznik...sj ste me v vsakem primeru, sam fiftyju preveč trga :D

js sm tut pogrešou Đufkota.. on je my homie :D men ni nč trgal :hmm: z nekom si me zamešala :P

haha :D lepo te je blo vidt :yea1: :yea1:

Objavljeno

:lol1: :lol1:

človk se mora nasmejat k to bere...

Roky ne smeš nikol govort kero bi položu...če pa že morš najprej rečt vse tiste k so zravn tebe da ne bojo lubosumne :lol1: :lol1:

pa vidm da vs/ns je polno štromarjev...no samo da smo nekateri obupal že u štartu faxa ;)

Objavljeno
Drugič dobiš sam grablce :whistle:

Res je, jah če mi je pa sklopka ušla :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
nop :) naslednič se brez lonca furej :lol:

js sm tut pogrešou Đufkota.. on je my homie :D

haha ok :)

homo? nop...

:)

Popravljeno . Popravil Im_a_ridah
Objavljeno

dons bla z ženo na Zbiljah okol 2-3 ure. Je bil kdo takrat tam? Je blo ene par motoristov

Objavljeno
:lol1: :lol1:

človk se mora nasmejat k to bere...

Roky ne smeš nikol govort kero bi položu...če pa že morš najprej rečt vse tiste k so zravn tebe da ne bojo lubosumne :lol1: :lol1:

pa vidm da vs/ns je polno štromarjev...no samo da smo nekateri obupal že u štartu faxa ;)

lol,haha :D Sej sploh nismo govoril kako in kero bi kdo položu...Smo sam mal komentiral.Anja pač dela iz muhe slona, kot vedno :trance_33_sleep:

Evo še enga štromarja tle,sicer energetik,ampak nima veze :yea2:

Res je, jah če mi je pa sklopka ušla :whistle:

Haha, tega pa nism vidu :o

P.S. Lepo, da si se oglasu :)

dons bla z ženo na Zbiljah okol 2-3 ure. Je bil kdo takrat tam? Je blo ene par motoristov

Ajojoj,glih za kšno urco smo se zgrešil :slap: Škoda, pa drugič kšno rečemo hehe :)

Objavljeno
namest da bi bla doma.. pa vadla tisto rapsodijo :D

:evilgrin: sj me tko al tko neb.. ker me že na 8. nis.. tko da, ne prčakujem sploh povabila :D

js odpadem, ker sm mjhn :lol:

Ja no...tista rapsodija mi nau lih kej keša prnesla,hehe..sploh v moji blond izvedbi :whistle: Tk d treba mau tut delat, ne... Jo znam pa že kr dobr odjodlat, kr Mici praš! :lol:

Ja sej vem d nauš...sej tut na 8.neb pršu, vem vem...dobiš pisno povabilo naslednč. :P :D

:lol: Ja ti palčk...kaj sm pa pol js?! :lol:

Mene,mene,mene.... :D :D :D :P

Sej greva skup,bom jest zravn, da te nau strah...Mene se pa reeeeeeeeees nimaš kej bat :D :D (Fifty se bo zdele vrjetn smejov :lol1: )

Ah ne,Fifty je pa tok fejst dec, da mu neb kej tazga naredu :)

Bom,bom :whistle: junaka boš pa poj vidla, v pravem pomenu besede :lol1: ne sej se hecam haha, da nauš mislna kašna pokvarjena svinja sm :D

Ah,dej no :( Jest sm pa sam zarad tebe mislu pridt, da te spoznam :D Probi kej zrihtat :whistle:

KC? Klinični center? :) A si medicinska sestra?Pfijuuuuuuuuuuu....:wub:

:lol: c-c-c, Roky, Roky... :rolleyes: :P

KC = res klinični centr....bravo! :D hehe, tut medicinska sestra sm že bla... :lol: ....drgač pa ne, mam mečkn drgačno vlogo tm. ;)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!