Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 :lol: c-c-c, Roky, Roky... :rolleyes: :P KC = res klinični centr....bravo! :D hehe, tut medicinska sestra sm že bla... :lol: ....drgač pa ne, mam mečkn drgačno vlogo tm. ;) Kvaj tamala :P Huh, a boš še kdaj medicinska sestra...pridem gledat :whistle:
Minnie Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Minnie škoda k te ni blo :( :D se strinjam, škoda :xx: Škoda jp... :(...baje biu lep vreme...nism nč vidla za unim stenam. :headbang: Kaj čmo, pa drugič zagotov pridm! ;) Glavn d ste se mel fajn. :D Pa tenx za pozdravčke, metuljčica! :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Ja no...tista rapsodija mi nau lih kej keša prnesla,hehe..sploh v moji blond izvedbi :whistle: Tk d treba mau tut delat, ne... Jo znam pa že kr dobr odjodlat, kr Mici praš! :lol: Ja sej vem d nauš...sej tut na 8.neb pršu, vem vem...dobiš pisno povabilo naslednč. :P :D :lol: Ja ti palčk...kaj sm pa pol js?! :lol: bom pršu enkrat puslušat.. poj se bom pa spremenu v tisto miš.. pa bom razfakou v spremlavi pri rock'n'rollu :D hah ok, jo bom prašou.. ej Mici, a minnie zna dobr odjodlat rapsodijo? :D kuko veš da na 8. neb pršu? :D odvisn kašne pogoje bi postavla :lol: ok, zmenen :D amm.. jah nevem.. snegulčica? lol :D
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Ja no...tista rapsodija mi nau lih kej keša prnesla,hehe..sploh v moji blond izvedbi :whistle: Tk d treba mau tut delat, ne... Jo znam pa že kr dobr odjodlat, kr Mici praš! :lol: Ja sej vem d nauš...sej tut na 8.neb pršu, vem vem...dobiš pisno povabilo naslednč. :P :D :lol: Ja ti palčk...kaj sm pa pol js?! :lol: ooo ja ja Minnie ga kr fino jodla(kety o čem govorimo?:)).. oo a js tut dobim pisno povabilo,prnesm čips pa kokice:D uu fifty ker palčk bi biu če bi jo vidu u najinih brown škornih...ha ha :lol: c-c-c, Roky, Roky... :rolleyes: :P KC = res klinični centr....bravo! :D hehe, tut medicinska sestra sm že bla... :lol: ....drgač pa ne, mam mečkn drgačno vlogo tm. ;) oo roky mogu bi jo vidt kot medicinsko sestro...uufff sexy(ti pošlm slikco;))..no no kety ne bot skromna.kr povej ludem da si enmu glavo obvezala..minnie je dobr met zravn, mene non stop rešuje:) aja ej no kaj je z uno krjvo kravo zdej?js sm čist zmedena..ne more me met krava v asti :eek: Kvaj tamala :P Huh, a boš še kdaj medicinska sestra...pridem gledat :whistle:
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 oo roky mogu bi jo vidt kot medicinsko sestro...uufff sexy(ti pošlm slikco;))..no no kety ne bot skromna.kr povej ludem da si enmu glavo obvezala..minnie je dobr met zravn, mene Kaj še čakaš? :o
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 bom pršu enkrat puslušat.. poj se bom pa spremenu v tisto miš.. pa bom razfakou v spremlavi pri rock'n'rollu :D hahok, jo bom prašou.. ej Mici, a minnie zna dobr odjodlat rapsodijo? :D kuko veš da na 8. neb pršu? :D odvisn kašne pogoje bi postavla :lol: ok, zmenen :D amm.. jah nevem.. snegulčica? lol :D jap fifty minnie je naravn talent..p.s priporočam štoflce ua uhe:D
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 oo roky mogu bi jo vidt kot medicinsko sestro...uufff sexy(ti pošlm slikco;))..no no kety ne bot skromna.kr povej ludem da si enmu glavo obvezala..minnie je dobr met zravn, mene non stop rešuje:) roky, ti jo pa poj men pošl :D jap fifty minnie je naravn talent..p.s priporočam štoflce ua uhe:D se mi je kr zdel ja :D
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Kaj še čakaš? :o veš problem je u tem k če ti js pošlm slikco mala cute minnie ne bo več tok prjazna ampak bo packa ratala pa mi spet kšne pizdarije naredla naa netu, recimo znižala ceno!!!! :angry: (sej bom O:-) sam ne še zdej..)
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 roky, ti jo pa poj men pošl :D se mi je kr zdel ja :D no sam priporočam jo pa kot pijanistko ,a ne minnie?to pa dobr zna:D:D pa pjanka je tut uspešna:D :lol1:
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 roky, ti jo pa poj men pošl :D :whistle: :whistle: :whistle: :D veš problem je u tem k če ti js pošlm slikco mala cute minnie ne bo več tok prjazna ampak bo packa ratala pa mi spet kšne pizdarije naredla naa netu, recimo znižala ceno!!!! :angry: (sej bom O:-) sam ne še zdej..) Nebo nč,brezskrbi.Ni taka :D
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 veš problem je u tem k če ti js pošlm slikco mala cute minnie ne bo več tok prjazna ampak bo packa ratala pa mi spet kšne pizdarije naredla naa netu, recimo znižala ceno!!!! :angry: (sej bom O:-) sam ne še zdej..) znižala ti bo ceno? :D in kašno ceno maš zdej? :lol: a je minnie tvoja PIMPika :D
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 znižala ti bo ceno? :D in kašno ceno maš zdej? :lol: a je minnie tvoja PIMPika :D facebook...packa me je iz 40.000 zbila na 6.000 :angry: pa če bloo to to bi blo ql sam neee zdej me je še neka rjava krava kupla..mislm še en udarc ne.. ja ja minnie je moja pimpika...no ubistvu je moja žena sam me že tko non stop vara :cry:
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 :whistle: :whistle: :whistle: :D Nebo nč,brezskrbi.Ni taka :D čak..kok dobr točno jo ti poznaš??:D:Dočit ne preveč dobr :slap: ha ha ha pazi se ti minnie..ona se z evil Mici druž :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 facebook...packa me je iz 40.000 zbila na 6.000 :angry: pa če bloo to to bi blo ql sam neee zdej me je še neka rjava krava kupla..mislm še en udarc ne.. ja ja minnie je moja pimpika...no ubistvu je moja žena sam me že tko non stop vara :cry: zanimivo
Tratnjak Damijan Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 A je blo kaj motorjev dans na Zbiljah? :naughty:
Minnie Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Kvaj tamala :P Huh, a boš še kdaj medicinska sestra...pridem gledat :whistle: De de de...:P bom pršu enkrat puslušat.. poj se bom pa spremenu v tisto miš.. pa bom razfakou v spremlavi pri rock'n'rollu :D hahkuko veš da na 8. neb pršu? :D odvisn kašne pogoje bi postavla :lol: ok, zmenen :D amm.. jah nevem.. snegulčica? lol :D hehe, snegulčica.... :lol: ....kje je pa pol ostalih 6?! :unsure: :D oo roky mogu bi jo vidt kot medicinsko sestro...uufff sexy(ti pošlm slikco;))..no no kety ne bot skromna.kr povej ludem da si enmu glavo obvezala..minnie je dobr met zravn, mene non stop rešuje:)aja ej no kaj je z uno krjvo kravo zdej?js sm čist zmedena..ne more me met krava v asti :eek: Ja če s pa naravn štor... :winkiss: Pač mam navado sabo skos povoje nost....sej veš kake frende mam kle v Lohac...ajajaj. :trance_33_sleep: :) Ej, ti in tvoja krava...sprjazn se...bolš to, kt d ti nižam ceno, bwahaha. :evilgrin: jap fifty minnie je naravn talent..p.s priporočam štoflce ua uhe:D :unsure: štoflce? :unsure: :whistle: :whistle: :whistle: :DNebo nč,brezskrbi.Ni taka :D :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: znižala ti bo ceno? :D in kašno ceno maš zdej? :lol: a je minnie tvoja PIMPika :D Presenetljivo nisko,hehe... :evilgrin: Trenutno jo je kupla rjava krava....nimam js nč z njenim poslom. :naughty:
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 A je blo kaj motorjev dans na Zbiljah? :naughty: blo. :) hehe, snegulčica.... :lol: ....kje je pa pol ostalih 6?! :unsure: :D Presenetljivo nisko,hehe... :evilgrin: Trenutno jo je kupla rjava krava....nimam js nč z njenim poslom. :naughty: se boš mogla fuuul napit, da boš vidla še šest fiftyou :D če bi vedu o čem mata vidve to.. bi se prdružu kupovanju :D
Minnie Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 no sam priporočam jo pa kot pijanistko ,a ne minnie?to pa dobr zna:D:Dpa pjanka je tut uspešna:D :lol1: Neb js o tem... :closedeyes: Dobr veš, d ne pijm....če pa kej več veš, se pa pazi, bwahaha. :evilgrin: Neznano sporočilo, neznanega izvora, s sumljivo vsebino....hmmm....kapiš? :evilgrin:
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 De de de... :P hehe, snegulčica.... :lol: ....kje je pa pol ostalih 6?! :unsure: :D js sm en js sm en:D:D palčk palčk..uuu kety a čmo bit za pusta palčki..:D Ja če s pa naravn štor... :winkiss: Pač mam navado sabo skos povoje nost....sej veš kake frende mam kle v Lohac...ajajaj. :trance_33_sleep: :) Ej, ti in tvoja krava...sprjazn se...bolš to, kt d ti nižam ceno, bwahaha. :evilgrin: js naravn štor? :angry: kera debela laž,packa zdej se še lažš tititi!!!ni to lepo , nak ni to lepo sam ja je pa res ne roki pa bananca rabta use povoje kar jih Lohac premore..no mogoče bi blo najbol da se šank odstran ,,sam ne..k pol nimam js več iz česa padat pa tko pozavat lepe tipčke;) :unsure: štoflce? :unsure: jap štoflce..siiivaaaaaa potttt voooodiiii me...sej vemo anprej:D ha ha ha :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: Presenetljivo nisko,hehe... :evilgrin: Trenutno jo je kupla rjava krava....nimam js nč z njenim poslom. :naughty: oooo halo nisko a?a?a? packaaaaaaaa packasta..he he sm te js tut zbila k pjasico!!!:D
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Neb js o tem... :closedeyes: Dobr veš, d ne pijm....če pa kej več veš, se pa pazi, bwahaha. :evilgrin: Neznano sporočilo, neznanega izvora, s sumljivo vsebino....hmmm....kapiš? :evilgrin: :alien1: http://www.youtube.com/watch?v=EeNnFLQqrto
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 A je blo kaj motorjev dans na Zbiljah? :naughty: Skor cel motozbor je biu :D
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Neb js o tem... :closedeyes: Dobr veš, d ne pijm....če pa kej več veš, se pa pazi, bwahaha. :evilgrin: Neznano sporočilo, neznanega izvora, s sumljivo vsebino....hmmm....kapiš? :evilgrin: ou a mi ga. minnie grozi a?no no js mam kr dost za povedat...yo žena js pjanu...kako že gre naprej? .) :P
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 blo. :) se boš mogla fuuul napit, da boš vidla še šest fiftyoua če bi vedu o čem mata vidve to.. bi se prdružu kupovanju :D no če maš facebook izvoli..prosm kup me!!!!! :kva2: bom mela saj normalnga kupca ah če se ga minnie preveč napije nč ne vid k leče zgubi:Dha ha ha
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 no če maš facebook izvoli..prosm kup me!!!!! :kva2: bom mela saj normalnga kupca ah če se ga minnie preveč napije nč ne vid k leče zgubi:Dha ha ha nevem nč o facebooku.. možno da sm tm prjavlen.. k js sm itak povsod :D grem mal pogooglat, da vidm kvaj to.. :) če pa nism prjavlen.. se pa bom :D sj mam cajt :P sj nevem.. aj to dobr, al je to slabo? :D
Mici Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 nevem nč o facebooku.. možno da sm tm prjavlen.. k js sm itak povsod :D grem mal pogooglat, da vidm kvaj to.. :) če pa nism prjavlen.. se pa bom :D sj mam cajt :P sj nevem.. aj to dobr, al je to slabo? :D ja ja pol me pa kup :D hi hi..sej je zabavn:D..no mal mn zajebancije k tlele sam ajde:D no dobr in slabo....minnie najbrž ni lih ql sam ostali se pa smejimo:D:Dha ha ha tko da bo mal težko vidla kr 6 fiftyjou:Dsorry
Priporočene objave