Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
se boš mogla fuuul napit, da boš vidla še šest fiftyou :D

če bi vedu o čem mata vidve to.. bi se prdružu kupovanju :D

Ooooooo, kul, kr 6 fiftijev...sam...kje je pa pol tasedmi?! :o :lol:

Ma brezveze Fifty, potrata časa....js sm bla že skor 100.000 vredna, pol pa ta bjač...

ou a mi ga. minnie grozi a?no no js mam kr dost za povedat...yo žena js pjanu...kako že gre naprej? .) :P

Pa prou ne znaš me oponašat! :whistle: Zajaaaaaaaali! :whistle: :naughty:

no če maš facebook izvoli..prosm kup me!!!!! :kva2: bom mela saj normalnga kupca

ah če se ga minnie preveč napije nč ne vid k leče zgubi:Dha ha ha

Kva se zdej razdajaš, c-c-c... Leče?! A js to nosm?! :unsure: Po pa ni čudn, d me skos neki žul .... :P

nevem nč o facebooku.. možno da sm tm prjavlen.. k js sm itak povsod :D grem mal pogooglat, da vidm kvaj to.. :) če pa nism prjavlen.. se pa bom :D sj mam cajt :P

sj nevem.. aj to dobr, al je to slabo? :D

Ma si si...še mene maš pod frendi...bedno je to....kr neki....sami Turki....pa Mici! :P :D

Objavljeno
ja ja pol me pa kup :D hi hi..sej je zabavn:D..no mal mn zajebancije k tlele sam ajde:D

no dobr in slabo....minnie najbrž ni lih ql sam ostali se pa smejimo:D:Dha ha ha

tko da bo mal težko vidla kr 6 fiftyjou:Dsorry

no.. te pa bom :) sam da se pravm, pa da sploh vidm kva je tist :)

toj res ja :D

dost kriza ja.. poj niti enga fiftya nau vidla.. pa še k sm bl nizke rasti, me bo še teži vidla :D se zgodi :P

Objavljeno
Kva se zdej razdajaš, c-c-c... Leče?! A js to nosm?! :unsure: Po pa ni čudn, d me skos neki žul .... :P

To niso leče, to so tangice :D

Objavljeno

Ma brezveze Fifty, potrata časa....js sm bla že skor 100.000 vredna, pol pa ta bjač...

Ma si si...še mene maš pod frendi...bedno je to....kr neki....sami Turki....pa Mici! :P :D

tasedm bo originaln.. drugi bojo pa duplikati zarad pjače :D

treba si je nekak skrajšat cajt ane.. :)

aja? sm :) sploh vem ne :D zdj morm pa ugotovit geslo, pa s kermu mailam sm prjavlen itd. :D eh.. ceu kup klikanja :D

Objavljeno

scene.. zdele sm šu pogledat ke na facebook.. :) in mam ceu kup enih vprašanj.. pa klikanja.. :D ukol 100 enih povabil pa nevem kva še use.. :) grem mal brt.. da vidm kvaj to :D

Objavljeno
no.. te pa bom :) sam da se pravm, pa da sploh vidm kva je tist :)

toj res ja :D

dost kriza ja.. poj niti enga fiftya nau vidla.. pa še k sm bl nizke rasti, me bo še teži vidla :D se zgodi :P

Kr dej jo...mene itaq ne morš, k sm predraga, bwahahahaha... :whistle: :evilgrin:

Eh, de de fifty...js bom itaq iz žabje perspektive gledala...k so vsi višji od mene....sm pa napu slepa (ups) tk d mrbit res nč naum vidla.... :unsure: :whistle:

:lol: :lol: A tko se jim reče?! Uuuu, morm dat tangice v tekočino za čez noč....wooohoooooo....da bom bolš vidla drug dan. :naughty:

tasedm bo originaln.. drugi bojo pa duplikati zarad pjače :D

treba si je nekak skrajšat cajt ane.. :)

aja? sm :) sploh vem ne :D zdj morm pa ugotovit geslo, pa s kermu mailam sm prjavlen itd. :D eh.. ceu kup klikanja :D

Ufff....nč mi ne bo jasn...sami fifty-i...o jojojojoj.... :unsure: Pol sploh naum vedla, s kateri naj se menm...če bom seveda to sploh zmožna... :unsure:

Objavljeno

pol pa ta bjač ja...je nardila kkuuuuurrrraaaac!!!ha ha ha me sooooo cool!!!!! :naughty:

Pa prou ne znaš me oponašat! :whistle: Zajaaaaaaaali! :whistle: :naughty:

oooo ti si pa papiga papiga!!zaaaaaaajalliiiiii!!pa usi tukri to razumejo ha ha ,aja pa tilc tut:D:Dha ha,turk en;)

no no js sm itak sej burk:D:D

Objavljeno (popravljeno)
Kr dej jo...mene itaq ne morš, k sm predraga, bwahahahaha... :whistle: :evilgrin:

Eh, de de fifty...js bom itaq iz žabje perspektive gledala...k so vsi višji od mene....sm pa napu slepa (ups) tk d mrbit res nč naum vidla.... :unsure: :whistle:

Ufff....nč mi ne bo jasn...sami fifty-i...o jojojojoj.... :unsure: Pol sploh naum vedla, s kateri naj se menm...če bom seveda to sploh zmožna... :unsure:

sj pumoje ne morm nč kupvt.. ker morš met nevem kok frendou :D js jih mam pa sam 3 :D haha.. oz. 4.. sj nevem.. premal uglavnm..

tm mam tebe, pa matexa, pa eno leo pa zalo.. toj pa to :D

zdj sm si tm kr motor nabavu :evilgrin: eno 125ccm cagivo pumoje.. al pa je 50ccm :D haha.. pač mam sam 200 točk :D

mene ni treba gor gledat, ker sm mjhn :) a nimaš ti že tko al tko en uč neki zjeban? :D a je to ta uč?.. :)

pumoje nau prevelke krize.. :)

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, x-files!!!! :worship: :worship: :worship: :D :D :D :D :wub:

:grim :grim :grim :yea1: :yea1: :yea1:

js mam to melodijo na telefonu naštimano za bujenje ^_^

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

pa roky ti si car.minnie se je men zdel da je neki narobe s tvojim lečam..okol jih ubrn...da bo paščk zadi .mislm..talent si ipak ceu:D

Objavljeno
sj pumoje ne morm nč kupvt.. ker morš met nevem kok frendou :D js jih mam pa sam 3 :D haha.. oz. 4.. sj nevem.. premal uglavnm..

zdj sm si tm kr motor nabavu :evilgrin: eno 125ccm cagivo pumoje.. al pa je 50ccm :D haha.. pač mam sam 200 točk :D

mene ni treba gor gledat, ker sm mjhn :) a nimaš ti že tko al tko en uč neki zjeban? :D a je to ta uč?.. :)

ne minnie nima enga uča zjebanga ona ma use uči zjebane, 6 al kok jih že maš kety??..ha ha ha

Objavljeno
pa roky ti si car.minnie se je men zdel da je neki narobe s tvojim lečam..okol jih ubrn...da bo paščk zadi .mislm..talent si ipak ceu:D

Hahahaha, a zdej ma štrikc spredej,hahaha :lol1: Jah no, ji že paše :whistle:

Objavljeno
K bi blo saj, bi pol tut kej zastopla... :D

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, x-files!!!! :worship: :worship: :worship: :D :D :D :D :wub:

uu kety ju3 alle due se ga uhengamo na našm mestu..tk da če pridš me poklič oki?aja pa prnes mi darilo za valentinova k če ne te prevaram kr ju3 takoj stara na mestu!!!:D:D :naughty: aja pa zveščič tut prinesi da vidm pizdarije k jih pišš pa počneš..ajajaj!!

no družba fajn se mejte, Mici se gre speglat!!!

aaaaajdiiiiiiiiii

Objavljeno

Js sm si rumen kodiak kupla,hehe...pa vse tekme pol zgublam. :blush:

Jah, smo ugotovl d sm js vseen manjša, tk d... :trance_33_sleep: ....kr tih bit....

Ja talev uč mam zjeban...na tadesnga pa nč ne vidm...ful dobr. ;)

O hudooooooo! :D carsko! :winkiss:

Ja ka pa js vem, tele moderni izzumi...ni to zame. :winkiss:

Hahahaha, a zdej ma štrikc spredej,hahaha :lol1: Jah no, ji že paše :whistle:

:naughty:

uu kety ju3 alle due se ga uhengamo na našm mestu..tk da če pridš me poklič oki?aja pa prnes mi darilo za valentinova k če ne te prevaram kr ju3 takoj stara na mestu!!!:D:D :naughty: aja pa zveščič tut prinesi da vidm pizdarije k jih pišš pa počneš..ajajaj!!

aaaaajdiiiiiiiiii

Ne bo mene jutr... :alien1: :alien1: :alien1: ...pozdrav babnce. :winkiss:

Objavljeno
ne minnie nima enga uča zjebanga ona ma use uči zjebane, 6 al kok jih že maš kety??..ha ha ha

:( Ni lih smešn, če sfališ ovink...čeb vidla, se neb zabila, vrjem. :closedeyes:

Objavljeno
:( Ni lih smešn, če sfališ ovink...čeb vidla, se neb zabila, vrjem. :closedeyes:

Kako mislš sfališ ovink? :blink: Z motorjem? :blink:

Objavljeno

kaj si zbila makino :unsure:

Objavljeno
uu kety ju3 alle due se ga uhengamo na našm mestu..tk da če pridš me poklič oki?aja pa prnes mi darilo za valentinova k če ne te prevaram kr

aaaaajdiiiiiiiiii

uhengate.. :D žabarsko narečje :P

adijo :D

Js sm si rumen kodiak kupla,hehe...pa vse tekme pol zgublam. :blush:

Jah, smo ugotovl d sm js vseen manjša, tk d... :trance_33_sleep: ....kr tih bit....

Ja talev uč mam zjeban...na tadesnga pa nč ne vidm...ful dobr. ;)

Ne bo mene jutr... --------> :alien1: :alien1: :alien1: <---------- ...pozdrav babnce. :winkiss:

za avto sm si kupu fiesto :D haha.. mtor pa eno cagivo.. :) zdj mam še 86 requestov za obdelat :) ahja.. ceu kup klikanja :D

toj že čudež da je kšna manša od mene.. :)

toj ql.. k na cest neveš kdaj te kdo izsil.. se sam zabiješ :D nepričakovano :P you probably love surprises :P

a te bojo ugrabl? :o :D

poj mi povej kašn je filing :D hah

Objavljeno
Kako mislš sfališ ovink? :blink: Z motorjem? :blink:

Amm, sm mau preveč zinla... :blush: Nism vidla ovinka, k je blo vse tko čudn, pa sm se zabila v eno k****** ograjo...pač mela sm filing, d gre naravnost, pa sm mal zajebala, k res na trenutke bl nč ne vidm...to enkat jesen....in je še zdej vsm smešn... :trance_33_sleep:

kaj si zbila makino :unsure:

ograjo sm zajahala... :unsure:

za avto sm si kupu fiesto :D haha.. mtor pa eno cagivo.. :) zdj mam še 86 requestov za obdelat :) ahja.. ceu kup klikanja :D

toj že čudež da je kšna manša od mene.. :)

toj ql.. k na cest neveš kdaj te kdo izsil.. se sam zabiješ :D nepričakovano :P you probably love surprises :P

a te bojo ugrabl? :o :D

poj mi povej kašn je filing :D hah

Js mam pa nouga hišnga ljubljenčka gor. :evilgrin: :winkiss: Ma dej se mau umer s temi requesti...sam še tvoje mam gor,hehe.. :rolleyes: ;)

Jp, vrjamm d je čudž...okol mene same tavisoke bejbe...še Mici me je prerasla...v ekipi mam pa itak same dvometrašice...kam gre ta svet... :unsure:

Hehe, ne bom tega prakticirala...taka presenečenja niso lih fajn. :trance_33_sleep:

:alien1: :alien1: :alien1: -----> bojo, bojo! :krneki: Vse povem. :D

Objavljeno
Amm, sm mau preveč zinla... :blush: Nism vidla ovinka, k je blo vse tko čudn, pa sm se zabila v eno k****** ograjo...pač mela sm filing, d gre naravnost, pa sm mal zajebala, k res na trenutke bl nč ne vidm...to enkat jesen....in je še zdej vsm smešn... :trance_33_sleep:

Uf,gadno :trance_33_sleep: Men sploh ni smešn...no ampak sam, da je blo s tabo vse OK :OK:

Objavljeno
ograjo sm zajahala... :unsure:

Js mam pa nouga hišnga ljubljenčka gor. :evilgrin: :winkiss: Ma dej se mau umer s temi requesti...sam še tvoje mam gor,hehe.. :rolleyes: ;)

Jp, vrjamm d je čudž...okol mene same tavisoke bejbe...še Mici me je prerasla...v ekipi mam pa itak same dvometrašice...kam gre ta svet... :unsure:

:alien1: :alien1: :alien1: -----> bojo, bojo! :krneki: Vse povem. :D

sj to je ql da rada jahaš :lol:

če povem po pravic sploh nevem kva je fora pr teh requestih pa vprašanah pa nevem kva use :D in kje poj vidš odgovor? al karkol pač vidš..? :D

eh, poj pa nerabm spoznt tvojih frendic.. :D

ql :D da vidm kok se bo najna "ugrabitev" razlikovala :D :lol:

Objavljeno
Uf,gadno :trance_33_sleep: Men sploh ni smešn...no ampak sam, da je blo s tabo vse OK :OK:

No, vsaj edn k drži z mano...no, čeb vidu ta prizor, bi pomoje tut ti krepavu od smeha, ampak dobr. Hvala. :winkiss:

sj to je ql da rada jahaš :lol:

če povem po pravic sploh nevem kva je fora pr teh requestih pa vprašanah pa nevem kva use :D in kje poj vidš odgovor? al karkol pač vidš..? :D

eh, poj pa nerabm spoznt tvojih frendic.. :D

ql :D da vidm kok se bo najna "ugrabitev" razlikovala :D :lol:

Jp, veš kok je sedla tista ograja... :lol: ...uff... :naughty:

Ma ni fore...to greš pol na svoj profil, pa vse vidiš...js vidm, d si nek genij, pa neke rože maš tam, fensi avto, motor...prou smexi. ;)

A ne, ti bo žou če jih ne spoznaš...same lušne in simpatične bejbe. :whistle:

No, ti povem...bova mal primerjala. :winkiss:

Nč, folkič, grem js...me čaka še en deu z enimi notami... :headbang: ...po pa sred noči vstt pa na faks...arrrhhh...

Aja, sam še to...kje mate v Kranju kak kulturn dom??? K js bl ne vem...mam v četrtk en nastop tm, pa bom tko zalutala...če slučajn kdo ve... :unsure:

Nočkoooooo! :004

Objavljeno
No, vsaj edn k drži z mano...no, čeb vidu ta prizor, bi pomoje tut ti krepavu od smeha, ampak dobr. Hvala. :winkiss:

Aja, sam še to...kje mate v Kranju kak kulturn dom??? K js bl ne vem...mam v četrtk en nastop tm, pa bom tko zalutala...če slučajn kdo ve... :unsure:

Ah, takim stvarem se ne smejim, ker sm tud na lastni koži izkusu, pa mislm, da še mrsker tuki med nami se takim stvarem nebi smejov. Se zgodi pač,sam, da je vse vredu pa je kul :)

Pojma nimam kje je kej tazga tle okol :whistle:

Nočkoooo :004

Kva mate to za en Facebook?Nej mi en kratko in jedrnato obrazloži kaj je to?Fifty,mogoče? :D

Objavljeno

Jp, veš kok je sedla tista ograja... :lol: ...uff... :naughty:

Ma ni fore...to greš pol na svoj profil, pa vse vidiš...js vidm, d si nek genij, pa neke rože maš tam, fensi avto, motor...prou smexi. ;)

A ne, ti bo žou če jih ne spoznaš...same lušne in simpatične bejbe. :whistle:

Nč, folkič, grem js...me čaka še en deu z enimi notami... :headbang: ...po pa sred noči vstt pa na faks...arrrhhh...

če sm odkrit.. bi se js tut pumoje smejou :whistle:

vrjamem :D men so tut vsi avti prou fajn sedl.. :D

aja? mah.. js to nč ne vidm :D morm mal bl prečekirat tale facebook :D hehe

usen so prevelke zame :D že tko sm k en paglouc.. kašn bi šele poj zgledou k bi ble še vse babe večje za eno glavo od mene :D haha

najti najt :D

amm.. mamo enga tuki na Kokrici :D poj je pa en pa Primskovem.. toj tm nek k je počta pa to.. :) tm k je biu učer en winter moto meeting.. al karkol že :D

najt :alien1: :alien1: :alien1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!