Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Kva mate to za en Facebook?Nej mi en kratko in jedrnato obrazloži kaj je to?Fifty,mogoče? :D

amm.. ena pizdarija, k še sam nimam pojma kva je to :D sam ceu kup enga klikanja, pa enih requestov.. sj zdj dajem te requeste al karkol je to Minnie :D haha.. kr nj še ona mal klika :evilgrin:

še 45 jih mam :closedeyes:

velik rajš mam MySpace :D

me komot lohk dodate na myspace če ga mate..

www.myspace.com/ssmid1 :)

Objavljeno

Ah,toj poj spet ena "bodi zvezda" fora :trance_33_sleep:

Objavljeno

:alien1: :alien1: :alien1:

Objavljeno

zvezde plešejo :D

Objavljeno
zvezde plešejo :D

:D

Grem spat jest...najt :zzz:

Objavljeno
:D

Grem spat jest...najt :zzz:

najt..

js sm pa zdj 2dni doma.. pondelk pa tork :) u sredo pa delam pa tko naprej.. :)

Objavljeno

morgen :D

Objavljeno

Uffffff, kolk ste spet čez noč razstegnl "roman" :blink: a skrbite,da mi ni dolgčas?

pridni :004

Objavljeno
waky waky, hands off snaky

waka waka waka waka :D

js sm pa dons doma ^_^ ju3 mam šiht ob 17ih pa do 23ih. u sredo delam, četrtk pa spet doma :) nimam pojma kva njd elam vse te dni.. :)

Uffffff, kolk ste spet čez noč razstegnl "roman" :blink: a skrbite,da mi ni dolgčas?

pridni :004

res je :rolleyes: O:-)

Objavljeno
Dobr jutr... kvaj to fajn, 14 ur spat :unsure:

Kje si bi pa ti dons :hmm:

Objavljeno
ni panike :winkiss:....sm jst tud glih dobr s šihta....sorry k nism mela cajta tud 2 besedici reč, sam si res pršla glih takrat k sm mela največ dela :wacko:

ma bejba ql je....bi se jst mogla opravičt :winkiss: sm vidla da ste mel pestro ja...ni blo frej mize :wacko:

Se mi je zdel, da si narobe razumela, mi smo govorl, kolk simpatičnih motoristk mamo :winkiss:

ja ja seveda, a dj ste me za gluho proglasil :whistle:

dobr sm jst slišala ka ste djal :yes:

mene nis bla prou zlo vesela :D

hmm, mene pa takrt še ni blo če se ne motm.. a sm kj zanimivga zamudu, al ni panike? :hmm: :)

mal si smešn hodila ja k sva šla poj do avta :D

hvala za stolćić.. nism vedu da si ga merkala :closedeyes:

men ni nč trgal :hmm: z nekom si me zamešala :P

ma če me kr neki oponašaš...skoz bl otročji ste fantje...pa btw jst sploh ne govorim tko .)

nč zanimivga....sam kdo bi kero... :unsure:

seveda sm smešn hodila če so me pa čeveljčki užulil :closedeyes:

ni za kej :winkiss: edin k se je zahvalu :rolleyes:

ti je, ti vedno :D

:lol1: :lol1:

človk se mora nasmejat k to bere...

Roky ne smeš nikol govort kero bi položu...če pa že morš najprej rečt vse tiste k so zravn tebe da ne bojo lubosumne :lol1: :lol1:

se an...katastrofa ti rečem.... :whistle:

eh snupi no...kaka lubusumnost :slap: sam v men je mal feministke in pač ne maram da ns obravnavajo/obravnavate samo kot neke seks objekte, to je vse.... :yes: sj smo vsi enakovredni ljudje .)

Anja pač dela iz muhe slona, kot vedno :trance_33_sleep:

ja če sm edina predstavnica nežnejšega spola....en ns more brant :whistle:

sicer sta pa to zanalašč, sploh Tony....sej je reku da me moret mal dražt k točn veste da anja ne bo ostala tih ampak bo povedala svoje :naughty: :D

pa Tony lepo te je blo vidt :winkiss:

uf dj pa mal počivat...eni smo zmatrani...pa še glih taprave volje sm :closedeyes:

Objavljeno
eh snupi no...kaka lubusumnost :slap: sam v men je mal feministke in pač ne maram da ns obravnavajo/obravnavate samo kot neke seks objekte, to je vse.... :yes: sj smo vsi enakovredni ljudje .)

sicer sta pa to zanalašč, sploh Tony....sej je reku da me moret mal dražt k točn veste da anja ne bo ostala tih ampak bo povedala svoje :naughty: :D

Se prav podpiraš to, da bi mogl ženskam tud lulčki začet rast? :hmm: Da bomo enakovredni ane,kajti to zvišuje ego :D

da se nauš spotaknla :lol1:

Objavljeno
Se prav podpiraš to, da bi mogl ženskam tud lulčki začet rast? :hmm: Da bomo enakovredni ane,kajti to zvišuje ego :D

da se nauš spotaknla :lol1:

eh čist si mim udaru..mal misl sj hodš v šolo :winkiss:

Objavljeno

METULJČI, a ti nas moške dons mal dražš :kva1:

Samo lepo govorimo o vas drage moje :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
Kje si bi pa ti dons :hmm:

Am, mal sm si podalšou počitnce... glede na to da ubistvu nism nč spau čez tedn pa čez vikend :whistle:

toj pa fingi puslou par dni nazaj prek maila :)

upam da ne zamerš... k ti nacajte pošlem kej :blush:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno
upam da ne zamerš... k ti nacajte pošlem kej :blush:

eh ni panike :) ti kr pošl kšn mail :D

Objavljeno

haha fifty...sum scary shit a :D

Objavljeno
haha fifty...sum scary shit a :D

tm mi je blo malenkost bl scary.. k sva prehtela dva avta.. pred ovinkam :D tm k je bla še avtošola :D haha.. k je šu poj en nasprot :P nevem no.. mrzu asvalt.. mrzle gume :D ni dobra kombinacija :P hehe

ampak je blo usen fajn :D

tole nakonc pr krožnmu mi je blo pa mal funny :D hahah

Objavljeno
tm mi je blo malenkost bl scary.. k sva prehtela dva avta.. pred ovinkam :D tm k je bla še avtošola :D haha.. k je šu poj en nasprot :P nevem no.. mrzu asvalt.. mrzle gume :D ni dobra kombinacija :P hehe

ej un je blo zakon..to sej teb sam tko zdel k si biu zadi haha :)

Objavljeno
ej un je blo zakon..to sej teb sam tko zdel k si biu zadi haha :)

yap.. glih v tem je tut problem :D maš čiiist drug filing k sediš zadi.. tut filing je tak, k da si v ovinku nagnen do skrajnosti.. čeprou si se sam za recimo 15°nagnu :D hehe

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!