Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Kva mate to za en Facebook?Nej mi en kratko in jedrnato obrazloži kaj je to?Fifty,mogoče? :D amm.. ena pizdarija, k še sam nimam pojma kva je to :D sam ceu kup enga klikanja, pa enih requestov.. sj zdj dajem te requeste al karkol je to Minnie :D haha.. kr nj še ona mal klika :evilgrin: še 45 jih mam :closedeyes: velik rajš mam MySpace :D me komot lohk dodate na myspace če ga mate.. www.myspace.com/ssmid1 :)
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Ah,toj poj spet ena "bodi zvezda" fora :trance_33_sleep:
miha Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Ah,toj poj spet ena "bodi zvezda" fora :trance_33_sleep: :alien1: :alien1: :alien1:
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Ah,toj poj spet ena "bodi zvezda" fora :trance_33_sleep: zvezde plešejo :D
Roky Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 zvezde plešejo :D :D Grem spat jest...najt :zzz:
Schmid87 Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 :D Grem spat jest...najt :zzz: najt.. js sm pa zdj 2dni doma.. pondelk pa tork :) u sredo pa delam pa tko naprej.. :)
_Fingi_ Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Dobr jutr... kvaj to fajn, 14 ur spat :unsure:
Tony Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Uffffff, kolk ste spet čez noč razstegnl "roman" :blink: a skrbite,da mi ni dolgčas? pridni :004
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 waky waky, hands off snaky waka waka waka waka :D js sm pa dons doma ^_^ ju3 mam šiht ob 17ih pa do 23ih. u sredo delam, četrtk pa spet doma :) nimam pojma kva njd elam vse te dni.. :) Uffffff, kolk ste spet čez noč razstegnl "roman" :blink: a skrbite,da mi ni dolgčas? pridni :004 res je :rolleyes: O:-)
JMatic Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 hahaha koncno :) http://www.youtube.com/watch?v=mZ4LBUDj87k
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Dobr jutr... kvaj to fajn, 14 ur spat :unsure: Kje si bi pa ti dons :hmm:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 hahaha koncno :) http://www.youtube.com/watch?v=mZ4LBUDj87k toj pa fingi puslou par dni nazaj prek maila :)
metuljcica46 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ni panike :winkiss:....sm jst tud glih dobr s šihta....sorry k nism mela cajta tud 2 besedici reč, sam si res pršla glih takrat k sm mela največ dela :wacko: ma bejba ql je....bi se jst mogla opravičt :winkiss: sm vidla da ste mel pestro ja...ni blo frej mize :wacko: Se mi je zdel, da si narobe razumela, mi smo govorl, kolk simpatičnih motoristk mamo :winkiss: ja ja seveda, a dj ste me za gluho proglasil :whistle: dobr sm jst slišala ka ste djal :yes: mene nis bla prou zlo vesela :D hmm, mene pa takrt še ni blo če se ne motm.. a sm kj zanimivga zamudu, al ni panike? :hmm: :) mal si smešn hodila ja k sva šla poj do avta :D hvala za stolćić.. nism vedu da si ga merkala :closedeyes: men ni nč trgal :hmm: z nekom si me zamešala :P ma če me kr neki oponašaš...skoz bl otročji ste fantje...pa btw jst sploh ne govorim tko .) nč zanimivga....sam kdo bi kero... :unsure: seveda sm smešn hodila če so me pa čeveljčki užulil :closedeyes: ni za kej :winkiss: edin k se je zahvalu :rolleyes: ti je, ti vedno :D :lol1: :lol1: človk se mora nasmejat k to bere... Roky ne smeš nikol govort kero bi položu...če pa že morš najprej rečt vse tiste k so zravn tebe da ne bojo lubosumne :lol1: :lol1: se an...katastrofa ti rečem.... :whistle: eh snupi no...kaka lubusumnost :slap: sam v men je mal feministke in pač ne maram da ns obravnavajo/obravnavate samo kot neke seks objekte, to je vse.... :yes: sj smo vsi enakovredni ljudje .) Anja pač dela iz muhe slona, kot vedno :trance_33_sleep: ja če sm edina predstavnica nežnejšega spola....en ns more brant :whistle: sicer sta pa to zanalašč, sploh Tony....sej je reku da me moret mal dražt k točn veste da anja ne bo ostala tih ampak bo povedala svoje :naughty: :D pa Tony lepo te je blo vidt :winkiss: uf dj pa mal počivat...eni smo zmatrani...pa še glih taprave volje sm :closedeyes:
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 eh snupi no...kaka lubusumnost :slap: sam v men je mal feministke in pač ne maram da ns obravnavajo/obravnavate samo kot neke seks objekte, to je vse.... :yes: sj smo vsi enakovredni ljudje .) sicer sta pa to zanalašč, sploh Tony....sej je reku da me moret mal dražt k točn veste da anja ne bo ostala tih ampak bo povedala svoje :naughty: :D Se prav podpiraš to, da bi mogl ženskam tud lulčki začet rast? :hmm: Da bomo enakovredni ane,kajti to zvišuje ego :D da se nauš spotaknla :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Se prav podpiraš to, da bi mogl ženskam tud lulčki začet rast? :hmm: Da bomo enakovredni ane,kajti to zvišuje ego :D da se nauš spotaknla :lol1: eh čist si mim udaru..mal misl sj hodš v šolo :winkiss:
Tony Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 METULJČI, a ti nas moške dons mal dražš :kva1: Samo lepo govorimo o vas drage moje :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 (popravljeno) Kje si bi pa ti dons :hmm: Am, mal sm si podalšou počitnce... glede na to da ubistvu nism nč spau čez tedn pa čez vikend :whistle: toj pa fingi puslou par dni nazaj prek maila :) upam da ne zamerš... k ti nacajte pošlem kej :blush: Popravljeno Marec 3, 2008. Popravil _Fingi_
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 upam da ne zamerš... k ti nacajte pošlem kej :blush: eh ni panike :) ti kr pošl kšn mail :D
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 haha fifty...sum scary shit a :D tm mi je blo malenkost bl scary.. k sva prehtela dva avta.. pred ovinkam :D tm k je bla še avtošola :D haha.. k je šu poj en nasprot :P nevem no.. mrzu asvalt.. mrzle gume :D ni dobra kombinacija :P hehe ampak je blo usen fajn :D tole nakonc pr krožnmu mi je blo pa mal funny :D hahah
JMatic Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 tm mi je blo malenkost bl scary.. k sva prehtela dva avta.. pred ovinkam :D tm k je bla še avtošola :D haha.. k je šu poj en nasprot :P nevem no.. mrzu asvalt.. mrzle gume :D ni dobra kombinacija :P hehe ej un je blo zakon..to sej teb sam tko zdel k si biu zadi haha :)
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ej un je blo zakon..to sej teb sam tko zdel k si biu zadi haha :) yap.. glih v tem je tut problem :D maš čiiist drug filing k sediš zadi.. tut filing je tak, k da si v ovinku nagnen do skrajnosti.. čeprou si se sam za recimo 15°nagnu :D hehe
Priporočene objave