Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Hahaha,mitofreak...Res se cel dan nism mogu gesla spomnt, poj mi pa že Fifty prevaja un text k sm hotu Repair dat pa grem na kosil...pa jem,jem,jem...kr naenkrat se spomnem geslo.Zdej bom med vsako kontro v šol jedu...velik jedu :D
metuljcica46 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 METULJČI, a ti nas moške dons mal dražš :kva1: Samo lepo govorimo o vas drage moje :winkiss: dram, NE,na kakašna način :naughty: :whistle: lepo lepo..za spremembo an Tony :winkiss: joke :D
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Amm, sm mau preveč zinla... :blush: Nism vidla ovinka, k je blo vse tko čudn, pa sm se zabila v eno k****** ograjo...pač mela sm filing, d gre naravnost, pa sm mal zajebala, k res na trenutke bl nč ne vidm...to enkat jesen....in je še zdej vsm smešn... :trance_33_sleep: ograjo sm zajahala... :unsure: Js mam pa nouga hišnga ljubljenčka gor. :evilgrin: :winkiss: Ma dej se mau umer s temi requesti...sam še tvoje mam gor,hehe.. :rolleyes: ;) Jp, vrjamm d je čudž...okol mene same tavisoke bejbe...še Mici me je prerasla...v ekipi mam pa itak same dvometrašice...kam gre ta svet... :unsure: Hehe, ne bom tega prakticirala...taka presenečenja niso lih fajn. :trance_33_sleep: :alien1: :alien1: :alien1: -----> bojo, bojo! :krneki: Vse povem. :D ja js sm te prerasla ja..se men tut zdi..zakaj pol ti mene dol gledaš?ha ha:D no ok k mam škorne sm res kr normalne velikosti priznam ...drgač sm pa isti cefizl k ti :lol1:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ja js sm te prerasla ja..se men tut zdi..zakaj pol ti mene dol gledaš?ha ha:D no ok k mam škorne sm res kr normalne velikosti priznam ...drgač sm pa isti cefizl k ti :lol1: mugoče hoče bit bl "high" k ti.. pa te poj gleda iz viška :D lol in kapna je zate normalna velikost? :D o cefizlih pa raj nebi.. haha
JMatic Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 yap.. glih v tem je tut problem :D maš čiiist drug filing k sediš zadi.. tut filing je tak, k da si v ovinku nagnen do skrajnosti.. čeprou si se sam za recimo 15°nagnu :D hehe lol tm sva sla drgac cist pokonc hahahha Hahaha,mitofreak...Res se cel dan nism mogu gesla spomnt, poj mi pa že Fifty prevaja un text k sm hotu Repair dat pa grem na kosil...pa jem,jem,jem...kr naenkrat se spomnem geslo.Zdej bom med vsako kontro v šol jedu...velik jedu :D hahahahah looool :)
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 lol tm sva sla drgac cist pokonc hahahha sj pravm.. k zadi sediš je čist neki druzga.. pa še sam za kestl se držiš.. toj pa to :D
_LuX_ Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 roky a bi lohk jutr prnesu une nalepke, če jih imaš še kej :)
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 roky a bi lohk jutr prnesu une nalepke, če jih imaš še kej :) U,ja,ja bom prnesu...Upam, da ne pozabm :blush:
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 mugoče hoče bit bl "high" k ti.. pa te poj gleda iz viška :D lol in kapna je zate normalna velikost? :D o cefizlih pa raj nebi.. haha ah ne fifty brez skrbi minnie ne more bit bl high k js..to je pač tko nemogoče in vsm jasno :grim normalna velikost?jah odvisn no..men so manši bl cute sploh punce..kr se a men zdi je pa da maš ti nek kompleks s to višino :lol1: ..sej nisi 160 ..ali pač? :lol1: p.s. sm te dodala na facebook:D
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Kje je pa Minnie dons? :D Mici, a ti si od Matexa sestra,punca...? :D
Tony Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 U,ja,ja bom prnesu...Upam, da ne pozabm :blush: Kere nalepke(motosvet mogoče :hmm: ), jz bi tut :rolleyes:
Tony Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Kje je pa Minnie dons? :D Mici, a ti si od Matexa sestra,punca...? :D Nisi se mogu zadržat,da ne vprašaš :evilgrin: :D
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Kere nalepke(motosvet mogoče :hmm: ), jz bi tut :rolleyes: Če najdem še kakšno, ti jo prišparam .)
Tony Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Če najdem še kakšno, ti jo prišparam .) Ta star res se hecam mal, ne rabm ampak hvala vseen :worship:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ah ne fifty brez skrbi minnie ne more bit bl high k js..to je pač tko nemogoče in vsm jasno :grim normalna velikost?jah odvisn no..men so manši bl cute sploh punce..kr se a men zdi je pa da maš ti nek kompleks s to višino :lol1: ..sej nisi 160 ..ali pač? :lol1: p.s. sm te dodala na facebook:D :D men so tut punce bl cute k tipi :D lol.. :D js sm tok velk k Hayden :) grem pogledat tale facebook spet mal :D Kje je pa Minnie dons? :D :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: http://www.youtube.com/watch?v=EeNnFLQqrto
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Kje je pa Minnie dons? :D Mici, a ti si od Matexa sestra,punca...? :D minnie je mela dans poskusno maturo pa rileksa..mi je rekla nej vs use lepo pozdavm :) oo smeh..od ke pa teb to?? :lol1: ne ne mi2 sva se prek minnie spoznala kšn let nazaj zdej smo pa kolegi:D
Matex_46 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Kje je pa Minnie dons? :D Mici, a ti si od Matexa sestra,punca...? :D :grrr nič od tega
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 :D men so tut punce bl cute k tipi :D lol.. :D js sm tok velk k Hayden :) grem pogledat tale facebook spet mal :D :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: http://www.youtube.com/watch?v=EeNnFLQqrto ne a res?punce so ti bl cute?pol pa neki ni uredu s tabo.. ;) men so pa tipi bl..nak neki ne štima tle..:D:D ja ma kok je pa Hayden velk?...100 posto 1,60 ne..ja ja vem js tebe:D no pejt gledat..;) :grrr nič od tega ooo..ja sej matex..kaj sva že mi2? :naughty:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ne a res?punce so ti bl cute?pol pa neki ni uredu s tabo.. ;) men so pa tipi bl..nak neki ne štima tle..:D:Dja ma kok je pa Hayden velk?...100 posto 1,60 ne..ja ja vem js tebe:D no pejt gledat..;) dost čudn ja :D sj z mano je blo že od rojstva neki narobe :D :alien1: sm šu šenkrat na google pogledat kok je Hayden velk.. in je za 1cm še clo manši od mene, hehe :D sm te že sprejeu :) haha :D lj kuko mu je gadno :P http://www.collegehumor.com/video:1804773
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 dost čudn ja :D sj z mano je blo že od rojstva neki narobe :D :alien1: sm šu šenkrat na google pogledat kok je Hayden velk.. in je za 1cm še clo manši od mene, hehe :D sm te že sprejeu :) haha :D lj kuko mu je gadno :P http://www.collegehumor.com/video:1804773 sam a nis nkol pomislu dab blo treba k zdravniku glede na to da je že 20 le neki narobe? :hmm: to zato k dosjeje gledaš veš..k minnie tut neke probleme zato ne...recimo nč ne spine..kane minnie??:D ja ja sm vidla da si me ja:D welcome to the club ;)
Minnie Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 minnie je mela dans poskusno maturo pa rileksa..mi je rekla nej vs use lepo pozdavm :) :lol: :lol: Od kje ti to???!!! lol... Ful rilaksam,jp...dle sm lih skoz vrata dam pršla.... :alien1: :alien1: :alien1: Zdej grem pa laufat, tk d pridm čez kake pou urce rilaksat. ;) Ta matura je bla pa tut kr neki...jst sm pisala o fugiranju ploščic... :lol: :P Ajde, pridm mau kasnej.... :winkiss:
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Ta matura je bla pa tut kr neki...jst sm pisala o fugiranju ploščic... :lol: :P sej o tistmu k maš kje pojma :whistle:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 sam a nis nkol pomislu dab blo treba k zdravniku glede na to da je že 20 le neki narobe? :hmm: to zato k dosjeje gledaš veš..k minnie tut neke probleme zato ne...recimo nč ne spine..kane minnie??:D ja ja sm vidla da si me ja:D welcome to the club ;) brezupen primer.. :) eh.. to name nč ne vpliva :D lepo to :P :beer2: cheers :lol: :lol: Od kje ti to???!!! lol... Ful rilaksam,jp...dle sm lih skoz vrata dam pršla.... :alien1: :alien1: :alien1: Zdej grem pa laufat, tk d pridm čez kake pou urce rilaksat. ;) Ta matura je bla pa tut kr neki...jst sm pisala o fugiranju ploščic... :lol: :P Ajde, pridm mau kasnej.... :winkiss: fajn športej.. :D toodels
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 fajn športej.. :D toodels bi se prdružu ane
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 minnie je mela dans poskusno maturo pa rileksa..mi je rekla nej vs use lepo pozdavm :) oo smeh..od ke pa teb to?? :lol1: ne ne mi2 sva se prek minnie spoznala kšn let nazaj zdej smo pa kolegi:D Nevem, ker maš pod motocikel napisan Minnie & Matex...sam predvidevov sm pač :whistle: :grrr nič od tega O bejbk moj :winkiss: :D Sorrčy :blush: :lol: :lol: Od kje ti to???!!! lol... Ful rilaksam,jp...dle sm lih skoz vrata dam pršla.... :alien1: :alien1: :alien1: Zdej grem pa laufat, tk d pridm čez kake pou urce rilaksat. ;) Ta matura je bla pa tut kr neki...jst sm pisala o fugiranju ploščic... :lol: :P Ajde, pridm mau kasnej.... :winkiss: Madoniš...tis pa za ožent, se na velik stvari spoznaš...medicina,kuhanje (predvidevam),fugiranje ploščic,motorji (in to 2taktni!!!)... :D
Priporočene objave