Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

Hahaha,mitofreak...Res se cel dan nism mogu gesla spomnt, poj mi pa že Fifty prevaja un text k sm hotu Repair dat pa grem na kosil...pa jem,jem,jem...kr naenkrat se spomnem geslo.Zdej bom med vsako kontro v šol jedu...velik jedu :D

Objavljeno
METULJČI, a ti nas moške dons mal dražš :kva1:

Samo lepo govorimo o vas drage moje :winkiss:

dram, NE,na kakašna način :naughty: :whistle:

lepo lepo..za spremembo an Tony :winkiss:

joke :D

Objavljeno
Amm, sm mau preveč zinla... :blush: Nism vidla ovinka, k je blo vse tko čudn, pa sm se zabila v eno k****** ograjo...pač mela sm filing, d gre naravnost, pa sm mal zajebala, k res na trenutke bl nč ne vidm...to enkat jesen....in je še zdej vsm smešn... :trance_33_sleep:

ograjo sm zajahala... :unsure:

Js mam pa nouga hišnga ljubljenčka gor. :evilgrin: :winkiss: Ma dej se mau umer s temi requesti...sam še tvoje mam gor,hehe.. :rolleyes: ;)

Jp, vrjamm d je čudž...okol mene same tavisoke bejbe...še Mici me je prerasla...v ekipi mam pa itak same dvometrašice...kam gre ta svet... :unsure:

Hehe, ne bom tega prakticirala...taka presenečenja niso lih fajn. :trance_33_sleep:

:alien1: :alien1: :alien1: -----> bojo, bojo! :krneki: Vse povem. :D

ja js sm te prerasla ja..se men tut zdi..zakaj pol ti mene dol gledaš?ha ha:D

no ok k mam škorne sm res kr normalne velikosti priznam ...drgač sm pa isti cefizl k ti :lol1:

Objavljeno
ja js sm te prerasla ja..se men tut zdi..zakaj pol ti mene dol gledaš?ha ha:D

no ok k mam škorne sm res kr normalne velikosti priznam ...drgač sm pa isti cefizl k ti :lol1:

mugoče hoče bit bl "high" k ti.. pa te poj gleda iz viška :D lol

in kapna je zate normalna velikost? :D o cefizlih pa raj nebi.. haha

Objavljeno
yap.. glih v tem je tut problem :D maš čiiist drug filing k sediš zadi.. tut filing je tak, k da si v ovinku nagnen do skrajnosti.. čeprou si se sam za recimo 15°nagnu :D hehe

lol tm sva sla drgac cist pokonc hahahha

Hahaha,mitofreak...Res se cel dan nism mogu gesla spomnt, poj mi pa že Fifty prevaja un text k sm hotu Repair dat pa grem na kosil...pa jem,jem,jem...kr naenkrat se spomnem geslo.Zdej bom med vsako kontro v šol jedu...velik jedu :D

hahahahah looool :)

Objavljeno
lol tm sva sla drgac cist pokonc hahahha

sj pravm.. k zadi sediš je čist neki druzga.. pa še sam za kestl se držiš.. toj pa to :D

Objavljeno

roky a bi lohk jutr prnesu une nalepke, če jih imaš še kej :)

Objavljeno
roky a bi lohk jutr prnesu une nalepke, če jih imaš še kej :)

U,ja,ja bom prnesu...Upam, da ne pozabm :blush:

Objavljeno
mugoče hoče bit bl "high" k ti.. pa te poj gleda iz viška :D lol

in kapna je zate normalna velikost? :D o cefizlih pa raj nebi.. haha

ah ne fifty brez skrbi minnie ne more bit bl high k js..to je pač tko nemogoče in vsm jasno :grim

normalna velikost?jah odvisn no..men so manši bl cute sploh punce..kr se a men zdi je pa da maš ti nek kompleks s to višino :lol1: ..sej nisi 160 ..ali pač? :lol1:

p.s. sm te dodala na facebook:D

Objavljeno

Kje je pa Minnie dons? :D

Mici, a ti si od Matexa sestra,punca...? :D

Objavljeno
U,ja,ja bom prnesu...Upam, da ne pozabm :blush:

Kere nalepke(motosvet mogoče :hmm: ), jz bi tut :rolleyes:

Objavljeno

Nisi se mogu zadržat,da ne vprašaš :evilgrin: :D

Objavljeno
Kere nalepke(motosvet mogoče :hmm: ), jz bi tut :rolleyes:

Če najdem še kakšno, ti jo prišparam .)

Objavljeno
Če najdem še kakšno, ti jo prišparam .)

Ta star res se hecam mal, ne rabm ampak hvala vseen :worship:

Objavljeno
ah ne fifty brez skrbi minnie ne more bit bl high k js..to je pač tko nemogoče in vsm jasno :grim

normalna velikost?jah odvisn no..men so manši bl cute sploh punce..kr se a men zdi je pa da maš ti nek kompleks s to višino :lol1: ..sej nisi 160 ..ali pač? :lol1:

p.s. sm te dodala na facebook:D

:D

men so tut punce bl cute k tipi :D lol.. :D js sm tok velk k Hayden :)

grem pogledat tale facebook spet mal :D

:alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1:

http://www.youtube.com/watch?v=EeNnFLQqrto

Objavljeno

minnie je mela dans poskusno maturo pa rileksa..mi je rekla nej vs use lepo pozdavm :)

oo smeh..od ke pa teb to?? :lol1: ne ne mi2 sva se prek minnie spoznala kšn let nazaj zdej smo pa kolegi:D

Objavljeno

:grrr nič od tega

Objavljeno
:D

men so tut punce bl cute k tipi :D lol.. :D js sm tok velk k Hayden :)

grem pogledat tale facebook spet mal :D

:alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1:

http://www.youtube.com/watch?v=EeNnFLQqrto

ne a res?punce so ti bl cute?pol pa neki ni uredu s tabo.. ;) men so pa tipi bl..nak neki ne štima tle..:D:D

ja ma kok je pa Hayden velk?...100 posto 1,60 ne..ja ja vem js tebe:D

no pejt gledat..;)

ooo..ja sej matex..kaj sva že mi2? :naughty:

Objavljeno
ne a res?punce so ti bl cute?pol pa neki ni uredu s tabo.. ;) men so pa tipi bl..nak neki ne štima tle..:D:D

ja ma kok je pa Hayden velk?...100 posto 1,60 ne..ja ja vem js tebe:D

no pejt gledat..;)

dost čudn ja :D sj z mano je blo že od rojstva neki narobe :D :alien1:

sm šu šenkrat na google pogledat kok je Hayden velk.. in je za 1cm še clo manši od mene, hehe :D

sm te že sprejeu :)

haha :D lj kuko mu je gadno :P

http://www.collegehumor.com/video:1804773

Objavljeno
dost čudn ja :D sj z mano je blo že od rojstva neki narobe :D :alien1:

sm šu šenkrat na google pogledat kok je Hayden velk.. in je za 1cm še clo manši od mene, hehe :D

sm te že sprejeu :)

haha :D lj kuko mu je gadno :P

http://www.collegehumor.com/video:1804773

sam a nis nkol pomislu dab blo treba k zdravniku glede na to da je že 20 le neki narobe? :hmm:

to zato k dosjeje gledaš veš..k minnie tut neke probleme zato ne...recimo nč ne spine..kane minnie??:D

ja ja sm vidla da si me ja:D

welcome to the club ;)

Objavljeno
minnie je mela dans poskusno maturo pa rileksa..mi je rekla nej vs use lepo pozdavm :)

:lol: :lol: Od kje ti to???!!! lol... Ful rilaksam,jp...dle sm lih skoz vrata dam pršla.... :alien1: :alien1: :alien1: Zdej grem pa laufat, tk d pridm čez kake pou urce rilaksat. ;)

Ta matura je bla pa tut kr neki...jst sm pisala o fugiranju ploščic... :lol: :P

Ajde, pridm mau kasnej.... :winkiss:

Objavljeno

sej o tistmu k maš kje pojma :whistle:

Objavljeno
sam a nis nkol pomislu dab blo treba k zdravniku glede na to da je že 20 le neki narobe? :hmm:

to zato k dosjeje gledaš veš..k minnie tut neke probleme zato ne...recimo nč ne spine..kane minnie??:D

ja ja sm vidla da si me ja:D

welcome to the club ;)

brezupen primer.. :)

eh.. to name nč ne vpliva :D

lepo to :P

:beer2: cheers

:lol: :lol: Od kje ti to???!!! lol... Ful rilaksam,jp...dle sm lih skoz vrata dam pršla.... :alien1: :alien1: :alien1: Zdej grem pa laufat, tk d pridm čez kake pou urce rilaksat. ;)

fajn športej.. :D

toodels

Objavljeno

oo smeh..od ke pa teb to?? :lol1: ne ne mi2 sva se prek minnie spoznala kšn let nazaj zdej smo pa kolegi:D

Nevem, ker maš pod motocikel napisan Minnie & Matex...sam predvidevov sm pač :whistle:

O bejbk moj :winkiss: :D Sorrčy :blush:

Madoniš...tis pa za ožent, se na velik stvari spoznaš...medicina,kuhanje (predvidevam),fugiranje ploščic,motorji (in to 2taktni!!!)... :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!