miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 a ne da se mi ugibat pa pojma nima po pravic povedan no uno ja pa iz igrce gta2:lol:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 a ne da se mi ugibat pa pojma nima po pravic povedan no uno ja pa iz igrce gta2:lol: haha.. GTA2 :D to si še zmer gledou iz vrha :P legendarna špila :D
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 :lol: :lol: Od kje ti to???!!! lol... Ful rilaksam,jp...dle sm lih skoz vrata dam pršla.... :alien1: :alien1: :alien1: Zdej grem pa laufat, tk d pridm čez kake pou urce rilaksat. ;) Ta matura je bla pa tut kr neki...jst sm pisala o fugiranju ploščic... :lol: :P Ajde, pridm mau kasnej.... :winkiss: alo pa đes??ti men da te dans ne bo a....ha ha ha smej me ja ja smej me:D ti laufat ja..a greš orbija gont?:D:D fugiranje ploščic?ok..a nis mogla o čem pametnejm pisat recmo o men .) a s dubla moj sms? a aa a :kva2: stara scene bojo scene js jih čutm!!!!!:D:Dkonc kooooonc
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 haha.. GTA2 :D to si še zmer gledou iz vrha :P legendarna špila :D zadna dobra gta men une so ble kr neki pol 3d saj men itak sm ze prerastu take igrce :whistle:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 stara scene bojo scene js jih čutm!!!!!:D:Dkonc kooooonc do i hear that there's gonna be party in near future? :D
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ej ej kdaj se bojo te punce kej pokazale na sonce da jih vidmo na ridah seveda
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ej ej kdaj se bojo te punce kej pokazale na sonce da jih vidmona ridah seveda vrjetn takrt k bosta to hotle, pa k bosta mele cajt :lol:
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ej ej kdaj se bojo te punce kej pokazale na sonce da jih vidmona ridah seveda Kaj pa, če bi se rajš na Zbiljah? :naughty:
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 vrjetn takrt k bosta to hotle, pa k bosta mele cajt :lol: aja hehehe kok nevtraln odgovor Kaj pa, če bi se rajš na Zbiljah? :naughty: ne ne ride da vidjo KR TEAM
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 do i hear that there's gonna be party in near future? :D 15.3 dj svizc ...logatc.. :) tm bo party...:Dsee ya .)
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Kaj pa, če bi se rajš na Zbiljah? :naughty: tr00 tr00 aja hehehekok nevtraln odgovor ne ne ride da vidjo KR TEAM :D politično :P ah.. kenny roberts team, je itak propadu :D
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 aja hehehe kok nevtraln odgovor ne ne ride da vidjo KR TEAM [/quo a vidl bi ns radi??:D:Dno..seb dal zment:D
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 15.3 dj svizc ...logatc.. :) tm bo party...:Dsee ya .) :grrr :grrr :grrr privat party
Minnie Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 15.3 dj svizc ...logatc.. :) tm bo party...:Dsee ya .) Lahac?! :unsure: Kva bom tm??! :trance_33_sleep: :P
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 D:Dno..seb dal zment:D aja mislite ali vsete
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 15.3 dj svizc ...logatc.. :) tm bo party...:Dsee ya .) eh.. nam mogu nazaj pridt.. tm pa tut nevem kje bom "spau" :D :grrr :grrr :grrr privat party :grim :naughty:
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 eh.. nam mogu nazaj pridt.. tm pa tut nevem kje bom "spau" :D :grim :naughty: a sva na istm mogoče :naughty:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 u sj res :D lj kva mi je en prej ponujou na MSNju :D * * Mateei <33 Petraa ** pravi (23:19): ejga Anže "FiFtY_" Šmid pravi (23:19): reci * * Mateei <33 Petraa ** pravi (23:19): a kupš * * Mateei <33 Petraa ** pravi (23:20): olje..castrol.2taktol super..original uwožen iz amerike..pocen..12 litrow 40 eworw :D uvožen iz amerike :P
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Lahac?! :unsure: Kva bom tm??! :trance_33_sleep: :P stara ti morš še men use povedat..une delavnce pa to..stara kako sm prepričala tastare me sploh ne upraš:D:D bol da bo dobr ...bol da bo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sam js ti pravm js čutm..aja pa pjana boš....no js pa itak nkol nism O:-) šaaaankkk oooo šannnkkkk ki nas čaka....
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 a sva na istm mogoče :naughty: ti maš itak bliži do doma.. js mam večji problem :D
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 stara ti morš še men use povedat..une delavnce pa to..stara kako sm prepričala tastare me sploh ne upraš:D:Dbol da bo dobr ...bol da bo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sam js ti pravm js čutm..aja pa pjana boš....no js pa itak nkol nism O:-) šaaaankkk oooo šannnkkkk ki nas čaka.... folk se zgleda ne zna več zabavat brez pjače.. kam gre ta današna mladina.. :)
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 eh.. nam mogu nazaj pridt.. tm pa tut nevem kje bom "spau" :D :grim :naughty: spat?kaj pa je to??..če se gre žurat se ne spi.....ddddddd :slap: zakaj pa neb mogu pridt nazaj?? no no fifty..:D
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ti maš itak bliži do doma.. js mam večji problem :D te organizacija zjebe
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 folk se zgleda ne zna več zabavat brez pjače.. kam gre ta današna mladina.. :) kaj?kdo? js sm skos trezna...kr minnie praš..:D
Minnie Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 če sm odkrit.. bi se js tut pumoje smejou :whistle: amm.. mamo enga tuki na Kokrici :D poj je pa en pa Primskovem.. toj tm nek k je počta pa to.. :) tm k je biu učer en winter moto meeting.. al karkol že :D najt :alien1: :alien1: :alien1: Sej prou d bise,hehe...js sm se tut. :D :P Ja na Primskovem je baje...tenx...sej bom šla z eno kitaristko iz Kranja, tk d bom že nekk prispela. :) amm.. ena pizdarija, k še sam nimam pojma kva je to :D sam ceu kup enga klikanja, pa enih requestov.. sj zdj dajem te requeste al karkol je to Minnie :D haha.. kr nj še ona mal klika :evilgrin: še 45 jih mam :closedeyes: velik rajš mam MySpace :D me komot lohk dodate na myspace če ga mate.. www.myspace.com/ssmid1 :) Nč naum js klikala... :whistle: ...to dam js vse na ignore. :P :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1:
Priporočene objave