miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 kaj?kdo? js sm skos trezna...kr minnie praš..:D buče hehehe :lol:
miha Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ajde bojs in grls fajn se mejte letim psat zjutr pa na fax :headbang:
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ajde bojs in grls fajn se mejte letim psat zjutr pa na fax :headbang: adi dobr psi!! :lol1:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 spat?kaj pa je to??..če se gre žurat se ne spi.....ddddddd :slap: zakaj pa neb mogu pridt nazaj?? no no fifty..:D sj zato sm dou pa u narekovaje :D js sm itak nočna ptica.. oz. nočn ptič :D nevem zakaj, se najde ene par razlogou :P kaj?kdo? js sm skos trezna...kr minnie praš..:D mhm.. sm vidu že po tvojih slikcah da nč ne piješ :D Sej prou d bise,hehe...js sm se tut. :D :PJa na Primskovem je baje...tenx...sej bom šla z eno kitaristko iz Kranja, tk d bom že nekk prispela. :) Nč naum js klikala... :whistle: ...to dam js vse na ignore. :P :D kdj pa maš to :D a se lohk pridemo smejat? al je to privat zadeva, pa sam za high society :D če je tut za low class ppl, count me in :D bjač :lol: js sm pa učer use poklikou pa rešvou.. pa nevem kva use :D
Minnie Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 stara ti morš še men use povedat..une delavnce pa to..stara kako sm prepričala tastare me sploh ne upraš:D:Dbol da bo dobr ...bol da bo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sam js ti pravm js čutm..aja pa pjana boš....no js pa itak nkol nism O:-) šaaaankkk oooo šannnkkkk ki nas čaka.... Mene ne bo na to... :whistle: ...js grem adijo....js pijana???! :o Ma ti mislš, d smo vsi pijani, če si ti? :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Sploh ne bom komentirala...kdo je bil edini trezn osebek za nou let??? no, no, no... :whistle: Aja, pa šanka ne bo... :evilgrin: folk se zgleda ne zna več zabavat brez pjače.. kam gre ta današna mladina.. :) Kdo to prau? :whistle: spat?kaj pa je to??..če se gre žurat se ne spi.....ddddddd :slap: zakaj pa neb mogu pridt nazaj?? no no fifty..:D Ah, sej mam js dost velko sobo... :lol: :lol: :lol: Tk d ni blema...mam placa za najmn 10 ljudi. :) kaj?kdo? js sm skos trezna...kr minnie praš..:D :alien1: de de de....da noum o unm sms-u.... :evilgrin:
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 sj zato sm dou pa u narekovaje :D js sm itak nočna ptica.. oz. nočn ptič :D nevem zakaj, se najde ene par razlogou :P mhm.. sm vidu že po tvojih slikcah da nč ne piješ :D :D kdj pa maš to :D a se lohk pridemo smejat? al je to privat zadeva, pa sam za high society :D če je tut za low class ppl, count me in :D bjač :lol: js sm pa učer use poklikou pa rešvou.. pa nevem kva use :D slikcah??MINNIEEEEEEEE majko ti zvrcnm kaj si kazala okol!!!!!!!ne ne ne šamar dele takoj..čez rit te bom namahala da se do svizca nauš mogla na rt usest!!!jeba stara jeba.. :evilgrin: nočn ptič pol pravš a?ja ja sej vidm k si tle po cele noči pišete in pol k člouk pride nazaj gor je čist aut :eek: ha ha ha minnie on je šu pa use rešvt...ne morš da vrjamš :lol1:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Kdo to prau? :whistle: Ah, sej mam js dost velko sobo... :lol: :lol: :lol: Tk d ni blema...mam placa za najmn 10 ljudi. :) :alien1: de de de....da noum o unm sms-u.... :evilgrin: amm.. ozdravljen alkoholik :D no.. poj se pa da kj zment.. js si bom že kr zdj rezervirou pojstlo :D ti kr.. sj smo sam domači tuki :D
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 slikcah??MINNIEEEEEEEE majko ti zvrcnm kaj si kazala okol!!!!!!!ne ne ne šamar dele takoj..čez rit te bom namahala da se do svizca nauš mogla na rt usest!!!jeba stara jeba.. :evilgrin: nočn ptič pol pravš a?ja ja sej vidm k si tle po cele noči pišete in pol k člouk pride nazaj gor je čist aut :eek: ha ha ha minnie on je šu pa use rešvt...ne morš da vrjamš :lol1: ni ona nč.. :) pač mam probleme s spanjem.. spim čist mal :D celo noč pokonc.. TV is my friend :P pa nism šu vsega, sm pa meu 88 requestou.. ukol 20 sm jih pa rešu, vse ostalo sm dou pa na ignore :) sj mi tm piše kva sm rešu, pa kaj nism.. :D
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Mene ne bo na to... :whistle: ...js grem adijo....js pijana???! :o Ma ti mislš, d smo vsi pijani, če si ti? :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Sploh ne bom komentirala...kdo je bil edini trezn osebek za nou let??? no, no, no... :whistle: Aja, pa šanka ne bo... :evilgrin: Kdo to prau? :whistle: Ah, sej mam js dost velko sobo... :lol: :lol: :lol: Tk d ni blema...mam placa za najmn 10 ljudi. :) :alien1: de de de....da noum o unm sms-u.... :evilgrin: no ti sms js dam slikco z nogam :naughty: :naughty: a a komu bote grozil a ? greš ti adijo ja..isto je k zmeri..kooooonc bo kooonc js bom sam na red bullu in na šanku..hihi pleše se ga pleše....de de de pa ja kety pomoje najbol da usi prespimo pr tem in bomo šli:"horuk skupn obrat!!!!"lol
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 a vidl bi ns radi??:D:Dno..seb dal zment:D Jah,ženske družbe se pa ja namo branl...že tko jo primankuje :closedeyes: no prov grem pa SRATa bo ql dobr oprav, pa ne pozab obrisat :krneki: :D Ah, sej mam js dost velko sobo... :lol: :lol: :lol: Tk d ni blema...mam placa za najmn 10 ljudi. :) A se lahk pridem na lastne oči in prste prepričat? :whistle:
Minnie Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 sam a nis nkol pomislu dab blo treba k zdravniku glede na to da je že 20 le neki narobe? :hmm: to zato k dosjeje gledaš veš..k minnie tut neke probleme zato ne...recimo nč ne spine..kane minnie??:D ja ja sm vidla da si me ja:D welcome to the club ;) Za to pa niso dosjeji krivi, tmala... :alien1: ....js pač že od malega nč ne spim...k je čist bz...to ti je huj k bit pijn...čs gre, ti pa sploh ne veš kam....lukne, same lukne so v spanju. :whistle: fajn športej.. :D toodels Dankešun....je blo žakon. :D Nevem, ker maš pod motocikel napisan Minnie & Matex...sam predvidevov sm pač :whistle:Madoniš...tis pa za ožent, se na velik stvari spoznaš...medicina,kuhanje (predvidevam),fugiranje ploščic,motorji (in to 2taktni!!!)... :D Ma tega tut js ne štekam...ni matex nč hud, k ga daješ tko med vespe? :unsure: Ah, sej sm že oženena, bwahaha...sam ta bjač se ne zaveda kva ma. :whistle: :whistle: :naughty: :P Mah na nč se js kej preveč ne spoznam...povsod sm sam ''wanna be'' :) Kuham ja....bl pečem pa zažigam,hehe...joke. ;) Znam lazanje narest. :D
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ni ona nč.. :) pač mam probleme s spanjem.. spim čist mal :D celo noč pokonc.. TV is my friend :P pa nism šu vsega, sm pa meu 88 requestou.. ukol 20 sm jih pa rešu, vse ostalo sm dou pa na ignore :) sj mi tm piše kva sm rešu, pa kaj nism.. :D bravo fifty..ti si naravn talent..aha pol si vohunu po slikcah pravš? :slap: kaj nis kšnga komenta pustu...jao te slikce so itak od poletja..polet dogaja :kva2: :naughty: :naughty: ..tko da ne se ment za slikce mamo še veliiiik hujše :naughty: ka ne minnie? bomo nogce odrezal pravš?:D:Djoke lubica sej veš da ti neb tega naredla :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Jah,ženske družbe se pa ja namo branl...že tko jo primankuje :closedeyes: A se lahk pridem na lastne oči in prste prepričat? :whistle: sj se bom pa js delou da sm ženska.. zadnč sm metulčico uponašou.. in sm ji šu na kurac :D ej štiršestka.. u nasledno te bomo posnel :P prste.. a ti sobo tipaš? :D
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Za to pa niso dosjeji krivi, tmala... :alien1: ....js pač že od malega nč ne spim...k je čist bz...to ti je huj k bit pijn...čs gre, ti pa sploh ne veš kam....lukne, same lukne so v spanju. :whistle: Dankešun....je blo žakon. :D Ma tega tut js ne štekam...ni matex nč hud, k ga daješ tko med vespe? :unsure: Ah, sej sm že oženena, bwahaha...sam ta bjač se ne zaveda kva ma. :whistle: :whistle: :naughty: :P Mah na nč se js kej preveč ne spoznam...povsod sm sam ''wanna be'' :) Kuham ja....bl pečem pa zažigam,hehe...joke. ;) Znam lazanje narest. :D ooo tmala a se spomnp k s ti men na pisala un sms o spanju?kao da bl zadane k alko k se sploh nč ne spomnš :lol1: ..tko še zmer ga mam...sam smeh ti js pravm js js se že zavedam ka mam sam če me pa non stop varaš :unsure: aaaaa lazanje!!!de de pridi k meni ta vikend sm alone doma pa nben me nau futru...tk da pridi me nafutrat:D:D
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 bravo fifty..ti si naravn talent..aha pol si vohunu po slikcah pravš? :slap: kaj nis kšnga komenta pustu...jao ej.. kva da nism :) sj sm ga. res da sam en komentar.. ampak neki je :D
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Ma tega tut js ne štekam...ni matex nč hud, k ga daješ tko med vespe? :unsure: Ah, sej sm že oženena, bwahaha...sam ta bjač se ne zaveda kva ma. :whistle: :whistle: :naughty: :P Mah na nč se js kej preveč ne spoznam...povsod sm sam ''wanna be'' :) Kuham ja....bl pečem pa zažigam,hehe...joke. ;) Znam lazanje narest. :D Med kašne vespe ga dajem? Matex je moj sportak...včasih, če mava dan, tud kšn enduro po postli užgeva,hahah :D (matex,čimprej se spet na kšn kofe prpel, da se mal nasmejimo :D ) Aja, no sej ni panike.Vse se da še naučit :D bravo fifty..ti si naravn talent..aha pol si vohunu po slikcah pravš? :slap: kaj nis kšnga komenta pustu...jaote slikce so itak od poletja..polet dogaja :kva2: :naughty: :naughty: ..tko da ne se ment za slikce mamo še veliiiik hujše :naughty: ka ne minnie? bomo nogce odrezal pravš?:D:Djoke lubica sej veš da ti neb tega naredla :evilgrin: In zakaj jih midva s Fiftyam še nimava na mailu? :D
Mici Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 nč družba mejte se ...grem js postla pa to :naughty: nočko:D
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 sj se bom pa js delou da sm ženska.. zadnč sm metulčico uponašou.. in sm ji šu na kurac :D ej štiršestka.. u nasledno te bomo posnel :P prste.. a ti sobo tipaš? :D Haha, sam tebe nemorm šlatat no :slap: lol, če to damo na youtube,obogatimo...Zih vsak za enga Galardota dobi :evilgrin: :D Ja treba je use pretipat aveš...Če je kje kšna izboklina,kšn...kako bi reku...krajčk :whistle: itd itd... :D
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Za to pa niso dosjeji krivi, tmala... :alien1: ....js pač že od malega nč ne spim...k je čist bz...to ti je huj k bit pijn...čs gre, ti pa sploh ne veš kam....lukne, same lukne so v spanju. :whistle: Dankešun....je blo žakon. :D no.. to tut js pravm :D ampak.. učasih je fajn če kj sanaš :D haha bitešun :) In zakaj jih midva s Fiftyam še nimava na mailu? :D kva mene kuj neki štulš zravn? :D
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 nč družba mejte se ...grem js postla pa to :naughty: nočko:D gut najt Haha, sam tebe nemorm šlatat no :slap: lol, če to damo na youtube,obogatimo...Zih vsak za enga Galardota dobi :evilgrin: :DJa treba je use pretipat aveš...Če je kje kšna izboklina,kšn...kako bi reku...krajčk :whistle: itd itd... :D :slap:
Minnie Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 sj zato sm dou pa u narekovaje :D js sm itak nočna ptica.. oz. nočn ptič :Dmhm.. sm vidu že po tvojih slikcah da nč ne piješ :D :D kdj pa maš to :D a se lohk pridemo smejat? al je to privat zadeva, pa sam za high society :D če je tut za low class ppl, count me in :D bjač :lol: js sm pa učer use poklikou pa rešvou.. pa nevem kva use :D No, sva že dva. :) V četrtek je...dopoudne mam en seminar, pol mam kr ceu dan luft in pol zvečer nastop...za tiste k pač pridejo....sam ne povem ure. :whistle: Upam, d nau nbenga, d bomlah fušala po mili volji.... :D Jah, kdo ti je kriv...hehe...men se ne da več s tem ubadat...itak se ne znajdm več na svoji strani, k je tok enga sranja. :rolleyes: slikcah??MINNIEEEEEEEE majko ti zvrcnm kaj si kazala okol!!!!!!!ne ne ne šamar dele takoj..čez rit te bom namahala da se do svizca nauš mogla na rt usest!!!jeba stara jeba.. :evilgrin: nočn ptič pol pravš a?ja ja sej vidm k si tle po cele noči pišete in pol k člouk pride nazaj gor je čist aut :eek: ha ha ha minnie on je šu pa use rešvt...ne morš da vrjamš :lol1: Sej js bi tut šla, čeb mela čs... :whistle: A-B-C, tamala!!!! :evilgrin: amm.. ozdravljen alkoholik :Dno.. poj se pa da kj zment.. js si bom že kr zdj rezervirou pojstlo :D ti kr.. sj smo sam domači tuki :D jp, uspešno ozdravljen. :D Ok, rezervacija zapisana...še kdo? :P Nč ne boš zastopu sms-a --> :alien1: ni ona nč.. :)pač mam probleme s spanjem.. spim čist mal :D celo noč pokonc.. TV is my friend :P pa nism šu vsega, sm pa meu 88 requestou.. ukol 20 sm jih pa rešu, vse ostalo sm dou pa na ignore :) sj mi tm piše kva sm rešu, pa kaj nism.. :D Hvala. :winkiss: Js tut nč ne spim...pa še nimam svojga kompa....nimam TV-ja, nimam nč....in pol grem učas kr sred noči mal na šetnjo pa tk... :whistle: Pametn pobčk. :D no ti sms js dam slikco z nogam :naughty: :naughty: a a komu bote grozil a ?greš ti adijo ja..isto je k zmeri..kooooonc bo kooonc js bom sam na red bullu in na šanku..hihi pleše se ga pleše....de de de pa ja kety pomoje najbol da usi prespimo pr tem in bomo šli:"horuk skupn obrat!!!!"lol Kake noge? :rolleyes: ti me kr zajebavi! :evilgrin: Čak, rabm priče...hmm....matex??? Ja, kr njega vprašte, kdo je biu trezn takt na Saby-inem b-dayu....in kdo ne,hehe. :D :P :whistle: Ti si mene zamenjala z mojim bratom pomoje... :lol: A se lahk pridem na lastne oči in prste prepričat? :whistle: qmot...če boš kej sploh vidu...k to je kr big place. :whistle: :D :D :D
Roky Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 kva mene kuj neki štulš zravn? :D Zdej pa reč, da bi se branu fotk? :D Ok, rezervacija zapisana...še kdo? :Pqmot...če boš kej sploh vidu...k to je kr big place. :whistle: :D :D :D Vsekakor tudi mene zapiš :D No super, pridem. Nč skrbet, bova use pregledala :lol:
Minnie Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ooo tmala a se spomnp k s ti men na pisala un sms o spanju?kao da bl zadane k alko k se sploh nč ne spomnš :lol1: ..tko še zmer ga mam...sam smeh ti js pravmjs js se že zavedam ka mam sam če me pa non stop varaš :unsure: aaaaa lazanje!!!de de pridi k meni ta vikend sm alone doma pa nben me nau futru...tk da pridi me nafutrat:D:D Ah, fleši fleši....dons med maturo sm spet mela ene, jao... Js tebe varam? S kom le? Ti mene z unim pedrčkom...ajajaj....js grem pa na morje ta viknd, tk d ---> futr je v skrinji. :P Med kašne vespe ga dajem? Matex je moj sportak...včasih, če mava dan, tud kšn enduro po postli užgeva,hahah :D (matex,čimprej se spet na kšn kofe prpel, da se mal nasmejimo :D ) Aja, no sej ni panike.Vse se da še naučit :D Ma mici fura vespo...po ga pa ma v tej kategoriji pod motocikle. :trance_33_sleep: kriminal. :trance_33_sleep: Ja, za te vaše scene sm pa že slišala. ;) :P :naughty: Mam šečs za kuhanje....važn d so lazanje. ;) nč družba mejte se ...grem js postla pa to :naughty: nočko:D pa ne pozab na prlija. ;) Pozdrav ga! :winkiss: Nočkooooo! :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 No, sva že dva. :) V četrtek je...dopoudne mam en seminar, pol mam kr ceu dan luft in pol zvečer nastop...za tiste k pač pridejo....sam ne povem ure. :whistle: Upam, d nau nbenga, d bomlah fušala po mili volji.... Jah, kdo ti je kriv...hehe...men se ne da več s tem ubadat...itak se ne znajdm več na svoji strani, k je tok enga sranja. :rolleyes: jp, uspešno ozdravljen. :D Nč ne boš zastopu sms-a --> :alien1: Hvala. :winkiss: Js tut nč ne spim...pa še nimam svojga kompa....nimam TV-ja, nimam nč....in pol grem učas kr sred noči mal na šetnjo pa tk... :whistle: Pametn pobčk. :D :D js sm u četrtk frej, nimam šihta :D se bom ke prplazu, pa se pršu smejat.. :evilgrin: če boš pa za kšno pjačo tist dan,pa kr povej :D men tut ne.. js sploh nevem kva je to use gor neki.. pa miljon enih ikonc pa kva js vem kva use :D ta pejđ je čist nepregledn :) ^_^ kva d ne.. my middle name is "decoder" :D lol.. js ti use dešifriram :D np :P toj pa gadno.. tko je blo tut pr men.. poj sm si pa komp nabavu, pa en mini TV :D da mam saj kj za delat.. :rolleyes:
Priporočene objave