Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Zdej pa reč, da bi se branu fotk? :D

Vsekakor tudi mene zapiš :D

ok.. bom reku :D branm se fotk.. :D

a zdj boš pa še ti na pojstl.. pa rd tipaš pa šlataš? no no.. use prste ti polomm če se me dotaknš :D

Ma mici fura vespo...po ga pa ma v tej kategoriji pod motocikle. :trance_33_sleep: kriminal. :trance_33_sleep:

:o vespa r0x! :D js mam doma Vespo PX200E :D toj ta motor k sm meu kr zlo hudo nesrečo z nemu :) 25.8.2006

še zmer je v razbitem stanju. nker ne dobim gištela, da bij o popravu :D

Objavljeno
Ja, za te vaše scene sm pa že slišala. ;) :P :naughty:

pa ne pozab na prlija. ;) Pozdrav ga! :winkiss: Nočkooooo! :winkiss:

:unsure: :krneki: :blink: :whistle: <-- vrsten red mojih izrazov na obrazu, trenutno :D

Prlija?Haha, a je to kšn organ mogoče? :D :lol1:

Objavljeno

a zdj boš pa še ti na pojstl.. pa rd tipaš pa šlataš? no no.. use prste ti polomm če se me dotaknš :D

:D

Ah, ne skrb :D Jest tud, če nek na miz spim me ne mot...sam, da se naspim :D

Grem jest počas spat,ob 5h treba ustat :slap:

Lahko noč :zzz:

Objavljeno

Ah, ne skrb :D Jest tud, če nek na miz spim me ne mot...sam, da se naspim :D

kr spau.. pa nauš spau :) toj brezveze.. :D

ok, najti najt :winkiss:

Objavljeno
Zdej pa reč, da bi se branu fotk? :D

Vsekakor tudi mene zapiš :D

No super, pridem. Nč skrbet, bova use pregledala :lol:

Bolš d se jih. :evilgrin: So take... :alien1: ... :whistle:

Sm te zapisala....

Jah, bo kr nek cajta trajal d vse prečekerata. ;)

js sm u četrtk frej, nimam šihta :D se bom ke prplazu, pa se pršu smejat.. :evilgrin: če boš pa za kšno pjačo tist dan,pa kr povej :D

kva d ne.. my middle name is "decoder" :D lol.. js ti use dešifriram :D

toj pa gadno.. tko je blo tut pr men.. poj sm si pa komp nabavu, pa en mini TV :D da mam saj kj za delat..

:rolleyes:

Joj, če se boš ti pršu smejat, pol se bom še kr jst začela....pa tko, sploh ni za smejat. Prej za jokat. :(

Sej, če se boš na skrivaj smeju, loh qmot pridš. :) no, sej pomoje bi biu tk al tk edin v publiki. :P Ql, se še slišva pol. Če maš čs, qmot...js se tk neum mela km dt... :trance_33_sleep:

No, ga dobip za dešifrirat...drgač sm a pa tut js že... :whistle: ;)

Jah, vsaj učim se pol ponoč, pa skladam,hehe...tk d mogoče niti ni tok slabo. :)

:o vespa r0x! :D js mam doma Vespo PX200E :D toj ta motor k sm meu kr zlo hudo nesrečo z nemu :) 25.8.2006

No viš...prou d se jih braniš. :) :alien1: Nč bt, je dovol velka postla, ga sploh nauš vidu gor. :D :D Auč....vip, niso vespe ql...morm mici povedat. :unsure:

:unsure: :krneki: :blink: :whistle: <-- vrsten red mojih izrazov na obrazu, trenutno :D

Prlija?Haha, a je to kšn organ mogoče? :D :lol1:

Ma to je njen prjatu. :D :naughty: Organ,hehe... :lol1:

Objavljeno

O, ti tut?! :o Js mam 4.50 bus.... bljak...

Lahko noč! :winkiss:

Objavljeno
Joj, če se boš ti pršu smejat, pol se bom še kr jst začela....pa tko, sploh ni za smejat. Prej za jokat. :(

Sej, če se boš na skrivaj smeju, loh qmot pridš. :) no, sej pomoje bi biu tk al tk edin v publiki. :P Ql, se še slišva pol. Če maš čs, qmot...js se tk neum mela km dt... :trance_33_sleep:

No, ga dobip za dešifrirat...drgač sm a pa tut js že... :whistle: ;)

Jah, vsaj učim se pol ponoč, pa skladam,hehe...tk d mogoče niti ni tok slabo. :)

No viš...prou d se jih braniš. :) :alien1: Nč bt, je dovol velka postla, ga sploh nauš vidu gor. :D :D Auč....vip, niso vespe ql...morm mici povedat. :unsure:

haha :D ok, se bom na skrivaj smejou :D kva pa če kdo ful kašla recimo.. a te to mot pr nastopu? :D (zdj sm se spovnu na bugs bunnya) :D lol

no zmenen, se dobiva na kšni drinki :)

prou.. kej pa kdaj ga dobim za dešifrirat? :D

ql, se saj s čim zamotš čez noč :)

men so vespe še zmer ql :D res da so vespe zlo žejne.. saj tale 200kubična je dost pila :P bremze so za en kurc.. to lohk povem :D drgač je pa to motor k ma zgodovino :) sm učasih tut mal gledou dokumentarce o teh vespah, pa sm zvedu zakaj se imenuje ta motor pač osa (vespa) :) ja.. meu sm preveč cajta pa sm gledou prispevke pa dokumentarce o vespah :D kaj morm :P usen je ql motor, tut če te morjo poj u rešilcu nazaj k seb spravlat :D hehe

Objavljeno (popravljeno)
haha :D ok, se bom na skrivaj smejou :D kva pa če kdo ful kašla recimo.. a te to mot pr nastopu? :D (zdj sm se spovnu na bugs bunnya) :D lol

no zmenen, se dobiva na kšni drinki :)

prou.. kej pa kdaj ga dobim za dešifrirat? :D

ql, se saj s čim zamotš čez noč :)

men so vespe še zmer ql :D res da so vespe zlo žejne.. saj tale 200kubična je dost pila :P bremze so za en kurc.. to lohk povem :D drgač je pa to motor k ma zgodovino :) sm učasih tut mal gledou dokumentarce o teh vespah, pa sm zvedu zakaj se imenuje ta motor pač osa (vespa) :) ja.. meu sm preveč cajta pa sm gledou prispevke pa dokumentarce o vespah :D kaj morm :P usen je ql motor, tut če te morjo poj u rešilcu nazaj k seb spravlat :D hehe

No, če bo smešn, ti kr... :D Mam raj d se smejejo na mojih nastopih, kt d so čist brez vole do življenja, kt d jih je kdo prsilu, d pridejo poslušat. -_- Kašljanje mene kot pianistko osebno ne mot...kot poslušalko pa zlo. Mislm, k igram, sm ponavad itak v svojem svetu, tk d me nč ne zmot.... :blush: :D K sm pa v občinstvu, mi je pa kr mal moteče...če že tok kašla, naj gre vn, pa se pol vrne.... c-c-c ...se je tut men že dogajal, d se nism mogla zadržat, pa sm vn šla za par minut. :)

ok, zmenn. :) Pol ti ga dam takt v vpogled za dešifrirat. ;)

Ma ne sej vespa na splošno je ql...res pa je, d bl mau vem o teh motorjih....hmm....in zakaj se imenujejo vespa? :)

Nč, mene že podijo dle...tk d grem mal musko poslušat,hehe....mogoče mi clo rata kej zaspat. :)

Nočko! :winkiss:

Popravljeno . Popravil Minnie
Objavljeno
No, če bo smešn, ti kr... :D Mam raj d se smejejo na mojih nastopih, kt d so čist brez vole do življenja, kt d jih je kdo prsilu, d pridejo poslušat. -_- Kašljanje mene kot pianistko osebno ne mot...kot poslušalko pa zlo. Mislm, k igram, sm ponavad itak v svojem svetu, tk d me nč ne zmot.... :blush: :D K sm pa v občinstvu, mi je pa kr mal moteče...če že tok kašla, naj gre vn, pa se pol vrne.... c-c-c ...se je tut men že dogajal, d se nism mogla zadržat, pa sm vn šla za par minut. :)

ok, zmenn. :) Pol ti ga dam takt v vpogled za dešifrirat. ;)

Ma ne sej vespa na splošno je ql...res pa je, d bl mau vem o teh motorjih....hmm....in zakaj se imenujejo vespa? :)

Nč, mene že podijo dle...tk d grem mal musko poslušat,hehe....mogoče mi clo rata kej zaspat. :)

Nočko! :winkiss:

ok :D se bom na ves glas smejou :P jah dobr.. od tistih upokojencou (k jih že kliče zemla) k komej žvijo, ne morš prčakvt nevem kašnga vesela do lajfa.. "so dal že marskej skos" :D pač se usedejo pa puslušajo, pa upajo da se bojo nasledn dan še zmer zbudil :P

kva pa takrt k si v elementu.. pa da kdo slučajn kj ponesreč vrže gor, glih ke na tipke.. :D a to te zmot? :whistle:

ouki douki :)

men je blo pr vespi sam to gadno, k sm se kdaj zašaltou.. namest da bi dou iz prve prestave v drugo, sm kr dou v treto :closedeyes: toj zarad tiste ročke smešne :D

amm, vespa drgač pomen osa.. wasp :) in če pogledaš ta motor iz vrha, ima podobnost osi :D (z bolšo predstavo prilagam slikco)

post-5337-1204589441_thumb.jpg

js grem pa še mal deskat po svetovnem spletu :D poj pa tut js letim.. u pojstlo gledat TV :) druzga mi ne preostane.

najti najt :winkiss:

Objavljeno

ej Imar Idah, zdele k to bereš, me klikn na MSNju (če bom glih gor), da ti dam en funny link :D haha...

Objavljeno

Dobro jutro :yawn: Jafak, kva dž ščije tle, in to še z vetrom :slap:

Objavljeno
ej Imar Idah, zdele k to bereš, me klikn na MSNju (če bom glih gor), da ti dam en funny link :D haha...

am..jest sm ze ob 11h spau :)

Objavljeno

Haha, matr sm se nasmejou, vm je čist dogajal zvečer :krneki: :krneki:

Ej, Minnie, tist za četrtk zvečer, bi pa jest tud pršu pogledat :whistle:

Aja, k si rekla da z eno kitaristko iz kranja prideš, a je mogoče Tjaša?

Oh... grem;

Roky, se vidmo :naughty:

Objavljeno
tak je tut moj mnene. sam če te kšne osebe ne spoštujejo.. zakaj bi poj ti njih? :)

a te ne spoštujem mogoče? :unsure: seveda te :winkiss:

15.3 dj svizc ...logatc.. :) tm bo party...:Dsee ya .)

mogoče, pol res zvečer...ker--->(odgovor sledi spodaj) .)

:grrr :grrr :grrr

privat party

jp me too... :whistle:

sj se bom pa js delou da sm ženska.. zadnč sm metulčico uponašou.. in sm ji šu na kurac :D ej štiršestka.. u nasledno te bomo posnel :P

:krneki: :krneki: :krneki:

pr ns je prej u iber medel...okej dj mal mnj...sam je vse belo..joj no... :BUA:

Objavljeno (popravljeno)

Jz sm tut že spau, jah eni smo že v letih(kosti že bolijo) :lol:

:yawn: Tale vreme je pa dans za.....................................................driftanje :OK:

Popravljeno . Popravil Tony
Objavljeno
Dobro jutro :yawn: Jafak, kva dž ščije tle, in to še z vetrom :slap:

sneg ^_^

a te ne spoštujem mogoče? :unsure: seveda te :winkiss:

pr ns je prej u iber medel...okej dj mal mnj...sam je vse belo..joj no... :BUA:

sj nism reku da me ne.. :)

kle pa sam mal u izi pada.. tok da so travnki beli mal.. ceste pa ulce pa te pizdarije pa sam mogre :)

Jz sm tut že spau, jah eni smo že v letih(kosti že bolijo) :lol:

:yawn: Tale vreme je pa dans za.....................................................driftanje :OK:

oldtimer :D

res je!! :D upam da bo zvečer tega snega kj na cestah.. men se šiht začne dons ob 17ih :P joooj.. upam da bom lohk driftou ^_^

Objavljeno
Haha, matr sm se nasmejou, vm je čist dogajal zvečer :krneki: :krneki:

Ej, Minnie, tist za četrtk zvečer, bi pa jest tud pršu pogledat :whistle:

Aja, k si rekla da z eno kitaristko iz kranja prideš, a je mogoče Tjaša?

Oh... grem;

Roky, se vidmo :naughty:

U sej res, to bi pa tud jest pršu, da jo končno spoznam :D Seveda, če Fifty dovoli :unsure: :D

Smo se ga vidl ja, hehe...Sm meu že ob 12h konc :whistle:

Objavljeno
Ah, fleši fleši....dons med maturo sm spet mela ene, jao...

Js tebe varam? S kom le? Ti mene z unim pedrčkom...ajajaj....js grem pa na morje ta viknd, tk d ---> futr je v skrinji. :P

Ma mici fura vespo...po ga pa ma v tej kategoriji pod motocikle. :trance_33_sleep: kriminal. :trance_33_sleep:

Ja, za te vaše scene sm pa že slišala. ;) :P :naughty:

Mam šečs za kuhanje....važn d so lazanje. ;)

pa ne pozab na prlija. ;) Pozdrav ga! :winkiss: Nočkooooo! :winkiss:

morje??zakaj jus nč ne vem da se gre na morje?ej.. :angry:

mja no itak delam ceu vikend tk da spet nau nč packa nasramna k uživa brez mici :unsure:

s kom te js varam?prvič slišm za pedrčka..aja a mislš sadik mogoče?jha ha ha

mici fura vespo itak ja...js sm od zdej naprej sam še na skiroju.. :closedeyes:

Objavljeno

ql vespa s katero sm js furala nima več luči pa žbigouc manka,tablca...ah kje..je kje na fužinah..pol...hm..aja pa pobarvana je s flukijm na oranžno :lol1:

js ga zmagam...ha ha

Objavljeno
U sej res, to bi pa tud jest pršu, da jo končno spoznam :D Seveda, če Fifty dovoli :unsure: :D

kr če js dovolim.. praš minnie kok gostov hoče met :D js ful nevem kok bom meu tist večer kj cajta. :) se bom pa potrudu da bom mal frej takrt :P za to pjačko k je v planu z minnie, si mor pa sploh cajt uzet :D haha.. sam nevem kdaj boto.. pred nastopam/po nastopu.. :D

ql vespa s katero sm js furala nima več luči pa žbigouc manka,tablca...ah kje..je kje na fužinah..pol...hm..aja pa pobarvana je s flukijm na oranžno :lol1:

js ga zmagam...ha ha

eh js sm meu pa use :P sam tablce ne, pa izpita :whistle:

bla je pa sexy črne barve :P pa seveda je mogla met spredej pa zadej prkraj cifro :P

Objavljeno
kr če js dovolim.. praš minnie kok gostov hoče met :D

Ja ti si jo povabu na pjačo pa se nočm štult zravn aveš...Mogoče jo hočš na samem spoznat :lol1: :D :D

Objavljeno
Ja ti si jo povabu na pjačo pa se nočm štult zravn aveš...Mogoče jo hočš na samem spoznat :lol1: :D :D

kr na samem... mene je strah to.. kva če mi kj nrdi? :D

nč.. letim js zdele na bled... poj pa na šiht ob 17ih :) se slišmo še kj, če pridem kj dam umes :D če ne pa po 23ih :D čauč

Objavljeno
kr na samem... mene je strah to.. kva če mi kj nrdi? :D

nč.. letim js zdele na bled... poj pa na šiht ob 17ih :) se slišmo še kj, če pridem kj dam umes :D če ne pa po 23ih :D čauč

A poj lahko pridem, da te bom branu? :D haha :D

Na Bled? Kero maš spet gor :P

Objavljeno

kva je

kdo se mene ne upa zdej na per povabt no

sej ne grizem halo

Objavljeno (popravljeno)
kva je

kdo se mene ne upa zdej na per povabt no

sej ne grizem halo

jst te povabm....maš jutr cajt med enajsto pa 16???si v lj kej?? :unsure:

pač sm frej pa se nimam kam dat :whistle:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!