Minnie Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 kr če js dovolim.. praš minnie kok gostov hoče met :D js ful nevem kok bom meu tist večer kj cajta. :) se bom pa potrudu da bom mal frej takrt :P za to pjačko k je v planu z minnie, si mor pa sploh cajt uzet :D haha.. sam nevem kdaj boto.. pred nastopam/po nastopu.. :D Ej, sej za nastop sploh ne vem več točn, kje bo...k nas prestavljajo zarad premalega števila kandidatov. :unsure: Glede pijačke pa...kakor rečeš/rečete...js mam od 8h do 13h seminar....pol mam pa čs najmn ke do 17h/18h....loh pa tut po nastopu (za kerga sploh še ne vem kdaj in kje točn bo, fuf...organizacija bl slaba). Tk d se slišmo. Sej pridm mybe zvečer kej gor...čene je pa cifra v profilu, pa se slišmo. Šibam js, mam test, pol pa še izpit. :closedeyes: Bye bye
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 :lol: Maš prou, ja...sam starčkov ponavad ni na mojih nastopih,hehe...ne bi prežvel. :P Emm, tut to se je že dogajal...no, lih metal niso name...mi je pa klavirski pokrov na roko padu, nek čudn novoletn huge okrask se je s stene zvrnu name...marskej, Pač, takt se zbudim iz transa. :D:D Umrli boste od dougčasa. :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Hotu sm rečt, da na pjačo pridem :D
_Fingi_ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ....Tjaša? A hod na SGBŠ slučajn? Ma ne, Nataša naj bi šla...pa ne bo, k bo skos v KR, tk d bom sama tavala okol. :D Se bom še ene 10-kat zgubla vmes. :D Mate pa v Kranju res sam tabolš kitariste....sm zanč mau gruntala...vsak tadrug kitarist na glasbeni je iz Kranja. :unsure: :) ... SGBŠ? kva je že to? Eh, sm prehitr povezou, k je biuša sošolka tud ena najbolših kitaristk pa sm mislu da je mogoče to ona :whistle: Itak, da, sam jest jim mal povprečje zbijam :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 SGBŠ? kva je že to? Srednja glasbena šola :D Sorry dons nism biu prov velik zunej, je blo preveč kablov za zvezat :slap:
Tony Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Opa, Opa tale roman se je pa začel mal ustavlat :whistle: Zdej se sam še v živo mente aaa :naughty: (top sekret)
Mici Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 :D jah kva no.. js sm pussy :P lol :D hah.. js sm bl nežn k dojenčkova ritka ^_^ nop, ni nč :) sj zdele mi je tut usen če me še ni.. ceste niso glih za motor :P bli na šihtu.. sm pršu dam 15min nazaj.. lohk povem da je blo supr!! :D haha.. toj šlo skos vse ovinke počez od pol 21ih naprej :P najbolš je blo ob 21:50.. tm nek :) takrt so ble ceste sploh supr ^_^ vrjetn kida :lol: Katarina Kurtjak bought Anze Smid for $571. matr sm pocen kurba :D oz. kurbir.. al karkol pač :D oooo fifty je pa pussy...buc buc :lol1: minnie tos use ti kriva k se te folk boji..js ne vem ka jke na teb da se te sploh tipi usi bojijo ..tle neki yganja[ teror nad usmi... :blink: oo pa pridn si tut kr [iht pa to..ka pa kej fax delat..al to bl ne obstaja..hihi sam s pa res pocen kurber ej :naughty: ...tebe si lah kr podajamo na okol...
Mici Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 :lol: Maš prou, ja...sam starčkov ponavad ni na mojih nastopih,hehe...ne bi prežvel. :P Emm, tut to se je že dogajal...no, lih metal niso name...mi je pa klavirski pokrov na roko padu, nek čudn novoletn huge okrask se je s stene zvrnu name...marskej, Pač, takt se zbudim iz transa. :D Hudooo! :o Viš, prej res nism vidla povezave med oso in motorjem. :) Jah, ubistvu še zmer ne vem kdaj to sploh bo...sej to bo kr neki, sm dons dubla brošurco. To nas bo ene par odigral, lih d dobimo potrdilo o opravljenem seminarju. Baje ns je tok mal prjavljenih, d bo nastop kr na glasbeni. Tjaša? A hod na SGBŠ slučajn? Ma ne, Nataša naj bi šla...pa ne bo, k bo skos v KR, tk d bom sama tavala okol. :D Se bom še ene 10-kat zgubla vmes. :D Mate pa v Kranju res sam tabolš kitariste....sm zanč mau gruntala...vsak tadrug kitarist na glasbeni je iz Kranja. :unsure: :) :D Umrli boste od dougčasa. :P :lol: Kt d me ne poznaš... :P Sadik?? Ma ne....un k skače s sankam...no, no... :naughty: Ja ma pojedla te bom. :evilgrin: Pa sabo bom mela :alien1: :alien1: :alien1: :P Jst sm nevarna kt kokošja scavnca... :P aaaaa dominiiiiiiiiiiik..proklet ps en...sej prou da je pedr ratu ves mu kr prvosm sam ostalim pedrom k ga bojo spoznal ne..sam jebiga no sej ydej sva baje kolega..a ves kao..hihi ce pride na svizca bojo zih scene .. :naughty: :naughty: kumi kumi cakam ..jej jej jej pa ja kokosja scavnca kety..mislm wtf...
_Fingi_ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Haha, Mici, a maš tipkovnco na ingliš nastavleno :whistle: :whistle:
Mici Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Haha, Mici, a maš tipkovnco na ingliš nastavleno :whistle: :whistle: ma jeba fingi sm bla na faxu se vid da je use u kurcu..zdej sm spet home sweet home tko da znam pisat:D:D :lol1: ke se pa ti skrivaš?
JMatic Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ahha fifty manho :) sam se mantic rabs hahaha :)
_Fingi_ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ma jeba fingi sm bla na faxu se vid da je use u kurcu..zdej sm spet home sweet home tko da znam pisat:D:D :lol1: ke se pa ti skrivaš? Jest? He, povsod.... popoldne mam šiht, al pa se učim, ker semi čez tedn kadar delam tok nabere da pol ne morm drgač k si uzet en dan za učene :rolleyes:
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ahha fifty manho :)sam se mantic rabs hahaha :) Jovo, a si uploadov? :D Link dej kr na PM Hvala, pivo v dobrem :beer2:
JMatic Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Jovo, a si uploadov? :D Link dej kr na PM Hvala, pivo v dobrem :beer2: ne se...formatiram komp...se ene 10 minut
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ne se...formatiram komp...se ene 10 minut ouki douki, ti sam na PM rukn pa je... :004
Mici Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Jest?He, povsod.... popoldne mam šiht, al pa se učim, ker semi čez tedn kadar delam tok nabere da pol ne morm drgač k si uzet en dan za učene :rolleyes: no sej če ti rata use za ceu tedn nazaj zrihtat u enm dnevu pol si pa res car:D bravo .)
_Fingi_ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 no sej če ti rata use za ceu tedn nazaj zrihtat u enm dnevu pol si pa res car:Dbravo .) Jah, veš kako je... eni še ne hodmo na faks... tko da mi je tlele še čist fletn... :whistle: k ni tok... Hvala :blush: :whistle:
Mici Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Jah, veš kako je... eni še ne hodmo na faks... tko da mi je tlele še čist fletn... :whistle: k ni tok... Hvala :blush: :whistle: ja ja vidm da si še neki mld .) pol sredno furaš a?to je koooonc hudo :OK: mi2 z minnie sva delale sam pizdarije..haha
_Fingi_ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ja ja vidm da si še neki mld .) pol sredno furaš a?to je koooonc hudo :OK: mi2 z minnie sva delale sam pizdarije..haha Ma ja, mld, neumn, ampak živahen, uzdržliv, poskočen :whistle: potreben :whistle: Sredno ja... teh.gim :rolleyes: sej pravm, ni mi težkiga. Hu, a sta ble sošolke? Mislm, sej ne vem, a sta zdej tud... eh :trance_33_sleep: :rolleyes: Pol vama ni blo dolgčas a ;)
Mici Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Ma ja, mld, neumn, ampak živahen, uzdržliv, poskočen :whistle: potreben :whistle: Sredno ja... teh.gim :rolleyes: sej pravm, ni mi težkiga. Hu, a sta ble sošolke? Mislm, sej ne vem, a sta zdej tud... eh :trance_33_sleep: :rolleyes: Pol vama ni blo dolgčas a ;) glavn da si poskočn pa živahn..ostalo ne šteje :) ble ble sošolke...4 leta popolnih pizdarij:D....zato mava zdej tok za povedat..ha ha vrjem u najini družbi ni nkol dougcajt.. .) zdej pa nažalost nisva več.. :cry: ..ja no sej če bi ble bi najbrž zaprl fax zaradi tehničnih problemou:D
_Fingi_ Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 glavn da si poskočn pa živahn..ostalo ne šteje :) ble ble sošolke...4 leta popolnih pizdarij:D....zato mava zdej tok za povedat..ha ha vrjem u najini družbi ni nkol dougcajt.. .) zdej pa nažalost nisva več.. :cry: ..ja no sej če bi ble bi najbrž zaprl fax zaradi tehničnih problemou:D :grim O:-) :P Ha, zakon, sošolci so se tud predvidevam da kr fajn mel :xx: Tole ti pa čist vrjamem, vsaj če sklepam po temu kar na forumu berem :whistle: No, veš kako pravjo, vsega dobrga je enkrat konc. Sej, mogoče je pa res bol, je en faks več zato odprt :P
Mici Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 :grim O:-) :P Ha, zakon, sošolci so se tud predvidevam da kr fajn mel :xx: Tole ti pa čist vrjamem, vsaj če sklepam po temu kar na forumu berem :whistle: No, veš kako pravjo, vsega dobrga je enkrat konc. Sej, mogoče je pa res bol, je en faks več zato odprt :P ja no sošolci so mel pol ceu kup problemou...no sej mi2 sva ble drgač"vzorne" učenke...no minnie še mal bl k jst k mene je baje začel "metat"..ha ha kere bedne majo prfoksi:D no kar pa berš je khm... ja no uglavnm bl tko :D no men se zdi da bi blo bolš če bi biu fax zaprt:D..sam ti pa garanteram da dobrga ni nkol konc sploh k se gre o nama z minnie.. :naughty:
miha Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 tale mici je pa oblegana iz vseh koncov :whistle:
Roky Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ja no sošolci so mel pol ceu kup problemou...no sej mi2 sva ble drgač"vzorne" učenke...no minnie še mal bl k jst k mene je baje začel "metat"..ha ha kere To so hotl sam staršem dopovedat, da si si jo začela "metat" hahahaha :D sorry, mogu sm :D :D :D
Priporočene objave