Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
kr če js dovolim.. praš minnie kok gostov hoče met :D js ful nevem kok bom meu tist večer kj cajta. :) se bom pa potrudu da bom mal frej takrt :P za to pjačko k je v planu z minnie, si mor pa sploh cajt uzet :D haha.. sam nevem kdaj boto.. pred nastopam/po nastopu.. :D

Ej, sej za nastop sploh ne vem več točn, kje bo...k nas prestavljajo zarad premalega števila kandidatov. :unsure: Glede pijačke pa...kakor rečeš/rečete...js mam od 8h do 13h seminar....pol mam pa čs najmn ke do 17h/18h....loh pa tut po nastopu (za kerga sploh še ne vem kdaj in kje točn bo, fuf...organizacija bl slaba). Tk d se slišmo. Sej pridm mybe zvečer kej gor...čene je pa cifra v profilu, pa se slišmo.

Šibam js, mam test, pol pa še izpit. :closedeyes:

Bye bye

Objavljeno
:lol: Maš prou, ja...sam starčkov ponavad ni na mojih nastopih,hehe...ne bi prežvel. :P Emm, tut to se je že dogajal...no, lih metal niso name...mi je pa klavirski pokrov na roko padu, nek čudn novoletn huge okrask se je s stene zvrnu name...marskej, Pač, takt se zbudim iz transa. :D

:D Umrli boste od dougčasa. :P

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Hotu sm rečt, da na pjačo pridem :D

Objavljeno
....

Tjaša? A hod na SGBŠ slučajn? Ma ne, Nataša naj bi šla...pa ne bo, k bo skos v KR, tk d bom sama tavala okol. :D Se bom še ene 10-kat zgubla vmes. :D Mate pa v Kranju res sam tabolš kitariste....sm zanč mau gruntala...vsak tadrug kitarist na glasbeni je iz Kranja. :unsure: :)

...

SGBŠ? kva je že to? Eh, sm prehitr povezou, k je biuša sošolka tud ena najbolših kitaristk pa sm mislu da je mogoče to ona :whistle:

Itak, da, sam jest jim mal povprečje zbijam :whistle: :whistle:

Objavljeno
SGBŠ? kva je že to?

Srednja glasbena šola :D

Sorry dons nism biu prov velik zunej, je blo preveč kablov za zvezat :slap:

Objavljeno

Opa, Opa tale roman se je pa začel mal ustavlat :whistle:

Zdej se sam še v živo mente aaa :naughty: (top sekret)

Objavljeno
:D

jah kva no.. js sm pussy :P

lol :D

hah.. js sm bl nežn k dojenčkova ritka ^_^

nop, ni nč :) sj zdele mi je tut usen če me še ni.. ceste niso glih za motor :P

bli na šihtu.. sm pršu dam 15min nazaj..

lohk povem da je blo supr!! :D haha.. toj šlo skos vse ovinke počez od pol 21ih naprej :P

najbolš je blo ob 21:50.. tm nek :) takrt so ble ceste sploh supr ^_^

vrjetn kida :lol:

Katarina Kurtjak bought Anze Smid for $571.

matr sm pocen kurba :D oz. kurbir.. al karkol pač :D

oooo fifty je pa pussy...buc buc :lol1:

minnie tos use ti kriva k se te folk boji..js ne vem ka jke na teb da se te sploh tipi usi bojijo ..tle neki yganja[ teror nad usmi... :blink:

oo pa pridn si tut kr [iht pa to..ka pa kej fax delat..al to bl ne obstaja..hihi

sam s pa res pocen kurber ej :naughty: ...tebe si lah kr podajamo na okol...

Objavljeno
:lol: Maš prou, ja...sam starčkov ponavad ni na mojih nastopih,hehe...ne bi prežvel. :P Emm, tut to se je že dogajal...no, lih metal niso name...mi je pa klavirski pokrov na roko padu, nek čudn novoletn huge okrask se je s stene zvrnu name...marskej, Pač, takt se zbudim iz transa. :D

Hudooo! :o Viš, prej res nism vidla povezave med oso in motorjem. :)

Jah, ubistvu še zmer ne vem kdaj to sploh bo...sej to bo kr neki, sm dons dubla brošurco. To nas bo ene par odigral, lih d dobimo potrdilo o opravljenem seminarju. Baje ns je tok mal prjavljenih, d bo nastop kr na glasbeni.

Tjaša? A hod na SGBŠ slučajn? Ma ne, Nataša naj bi šla...pa ne bo, k bo skos v KR, tk d bom sama tavala okol. :D Se bom še ene 10-kat zgubla vmes. :D Mate pa v Kranju res sam tabolš kitariste....sm zanč mau gruntala...vsak tadrug kitarist na glasbeni je iz Kranja. :unsure: :)

:D Umrli boste od dougčasa. :P

:lol: Kt d me ne poznaš... :P Sadik?? Ma ne....un k skače s sankam...no, no... :naughty:

Ja ma pojedla te bom. :evilgrin: Pa sabo bom mela :alien1: :alien1: :alien1: :P

Jst sm nevarna kt kokošja scavnca... :P

aaaaa dominiiiiiiiiiiik..proklet ps en...sej prou da je pedr ratu ves mu kr prvosm sam ostalim pedrom k ga bojo spoznal ne..sam jebiga

no sej ydej sva baje kolega..a ves kao..hihi

ce pride na svizca bojo zih scene .. :naughty: :naughty:

kumi kumi cakam ..jej jej jej

pa ja kokosja scavnca kety..mislm wtf...

Objavljeno

Haha, Mici, a maš tipkovnco na ingliš nastavleno :whistle: :whistle:

Objavljeno
Haha, Mici, a maš tipkovnco na ingliš nastavleno :whistle: :whistle:

ma jeba fingi sm bla na faxu se vid da je use u kurcu..zdej sm spet home sweet home tko da znam pisat:D:D :lol1:

ke se pa ti skrivaš?

Objavljeno

ahha fifty manho :)

sam se mantic rabs hahaha :)

Objavljeno
ma jeba fingi sm bla na faxu se vid da je use u kurcu..zdej sm spet home sweet home tko da znam pisat:D:D :lol1:

ke se pa ti skrivaš?

Jest?

He, povsod....

popoldne mam šiht, al pa se učim, ker semi čez tedn kadar delam tok nabere da pol ne morm drgač k si uzet en dan za učene :rolleyes:

Objavljeno
ahha fifty manho :)

sam se mantic rabs hahaha :)

Jovo, a si uploadov? :D

Link dej kr na PM

Hvala, pivo v dobrem :beer2:

Objavljeno
Jovo, a si uploadov? :D

Link dej kr na PM

Hvala, pivo v dobrem :beer2:

ne se...formatiram komp...se ene 10 minut

Objavljeno
ne se...formatiram komp...se ene 10 minut

ouki douki, ti sam na PM rukn pa je... :004

Objavljeno
Jest?

He, povsod....

popoldne mam šiht, al pa se učim, ker semi čez tedn kadar delam tok nabere da pol ne morm drgač k si uzet en dan za učene :rolleyes:

no sej če ti rata use za ceu tedn nazaj zrihtat u enm dnevu pol si pa res car:D

bravo .)

Objavljeno
no sej če ti rata use za ceu tedn nazaj zrihtat u enm dnevu pol si pa res car:D

bravo .)

Jah, veš kako je... eni še ne hodmo na faks...

tko da mi je tlele še čist fletn... :whistle: k ni tok...

Hvala :blush: :whistle:

Objavljeno
Jah, veš kako je... eni še ne hodmo na faks...

tko da mi je tlele še čist fletn... :whistle: k ni tok...

Hvala :blush: :whistle:

ja ja vidm da si še neki mld .)

pol sredno furaš a?to je koooonc hudo :OK:

mi2 z minnie sva delale sam pizdarije..haha

Objavljeno
ja ja vidm da si še neki mld .)

pol sredno furaš a?to je koooonc hudo :OK:

mi2 z minnie sva delale sam pizdarije..haha

Ma ja, mld, neumn, ampak živahen, uzdržliv, poskočen :whistle: potreben :whistle:

Sredno ja... teh.gim :rolleyes: sej pravm, ni mi težkiga.

Hu, a sta ble sošolke? Mislm, sej ne vem, a sta zdej tud... eh :trance_33_sleep: :rolleyes: Pol vama ni blo dolgčas a ;)

Objavljeno
Ma ja, mld, neumn, ampak živahen, uzdržliv, poskočen :whistle: potreben :whistle:

Sredno ja... teh.gim :rolleyes: sej pravm, ni mi težkiga.

Hu, a sta ble sošolke? Mislm, sej ne vem, a sta zdej tud... eh :trance_33_sleep: :rolleyes: Pol vama ni blo dolgčas a ;)

glavn da si poskočn pa živahn..ostalo ne šteje :)

ble ble sošolke...4 leta popolnih pizdarij:D....zato mava zdej tok za povedat..ha ha

vrjem u najini družbi ni nkol dougcajt.. .)

zdej pa nažalost nisva več.. :cry: ..ja no sej če bi ble bi najbrž zaprl fax zaradi tehničnih problemou:D

Objavljeno
glavn da si poskočn pa živahn..ostalo ne šteje :)

ble ble sošolke...4 leta popolnih pizdarij:D....zato mava zdej tok za povedat..ha ha

vrjem u najini družbi ni nkol dougcajt.. .)

zdej pa nažalost nisva več.. :cry: ..ja no sej če bi ble bi najbrž zaprl fax zaradi tehničnih problemou:D

:grim O:-) :P

Ha, zakon, sošolci so se tud predvidevam da kr fajn mel :xx:

Tole ti pa čist vrjamem, vsaj če sklepam po temu kar na forumu berem :whistle:

No, veš kako pravjo, vsega dobrga je enkrat konc. Sej, mogoče je pa res bol, je en faks več zato odprt :P

Objavljeno
:grim O:-) :P

Ha, zakon, sošolci so se tud predvidevam da kr fajn mel :xx:

Tole ti pa čist vrjamem, vsaj če sklepam po temu kar na forumu berem :whistle:

No, veš kako pravjo, vsega dobrga je enkrat konc. Sej, mogoče je pa res bol, je en faks več zato odprt :P

ja no sošolci so mel pol ceu kup problemou...no sej mi2 sva ble drgač"vzorne" učenke...no minnie še mal bl k jst k mene je baje začel "metat"..ha ha kere bedne majo prfoksi:D

no kar pa berš je khm... ja no uglavnm bl tko :D

no men se zdi da bi blo bolš če bi biu fax zaprt:D..sam ti pa garanteram da dobrga ni nkol konc sploh k se gre o nama z minnie.. :naughty:

Objavljeno
ja no sošolci so mel pol ceu kup problemou...no sej mi2 sva ble drgač"vzorne" učenke...no minnie še mal bl k jst k mene je baje začel "metat"..ha ha kere

To so hotl sam staršem dopovedat, da si si jo začela "metat" hahahaha :D

sorry, mogu sm :D :D :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!