Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

dons me pa neki uči jebejo :D zmatrane so :P

Objavljeno

in kje ste vsi? :D

smo pogledal na šihtu v računalnik, kolk kilometrov sm naredu v mescu februarju :D 3063 :P neki pa je :D

Objavljeno
dons me pa neki uči jebejo :D zmatrane so :P

Visine kapljice bojo pomagale :D

drugač pa evo, če bo kej pomagal :004

haha :D

in kje ste vsi? :D

smo pogledal na šihtu v računalnik, kolk kilometrov sm naredu v mescu februarju :D 3063 :P neki pa je :D

Evo naaas :yea2:

lol :D norci :P

Kvaj poj za dons, Minnie? A prideš na pjačko? Jest mam od 12.30 dalje cajt :) Zmente se pa to, Fifty ti mi pa prosm pošl sms, kva se boste zmenil, hehe, ker v šol ni wlana :(

Grem spat zdej :D

Nočko :zzz: :004

Objavljeno
ql, ql... :OK:

SGBŠ = čak kako že... :hmm: ....srednja gradbena in biotehnična šola. ;) Čak, Tjaša...a slučajn Rozman? K ta bi že skor lah bla tvoja sošolka. :) Uuu, si kitarist??? :D

Se strinjam. :OK: No, ubistvu je Srednja Glasbena in Baletna Šola. :D

:unsure: wadafa??? :unsure:

Ja, Rozman, a poznaš al kaj? :whistle: Bivša sošolka ja...

Hehe, kitarist, no ja,sej pravm, tak da bl poprečje kvarm :rolleyes:

Dobr jutr... Roky, a boš lahko me sms-nu kdaj ma Minnie ta nastop k boš zvedu, k sm na šiht popoldne :whistle: :whistle:

Objavljeno

Dobr jutr... Roky, a boš lahko me sms-nu kdaj ma Minnie ta nastop k boš zvedu, k sm na šiht popoldne :whistle: :whistle:

Dej pejt spat še no, haha :D jutro btw :D

Seveda bom, če bo men kdo sporoču :whistle:

Objavljeno
Dej pejt spat še no, haha :D jutro btw :D

Seveda bom, če bo men kdo sporoču :whistle:

Kr jebi... jest morm it čez 5 minut že na bus :rolleyes: pa 2 kontre dons, vs zaliman... mal držte pesti če se kej spounete :blush:

Tenkju :P

Objavljeno
Kr jebi... jest morm it čez 5 minut že na bus :rolleyes: pa 2 kontre dons, vs zaliman... mal držte pesti če se kej spounete :blush:

Tenkju :P

Heheheh :D sej jest grem tud počas od doma :whistle: Grem še mau spat naprej v šolo... :D

Objavljeno

Hejli, jst pršla do kompa! :D Ta seminar čist bz.... :yawn: Sm dle brala, kaj ste spet učer spisal....jao, kr ni konca.... :worship: Nam je pa net zginu, tk d sorry k sm kr tko mrknla...bom dle mau odgovorila, mam par minut cajta.... :)

no sej če ti rata use za ceu tedn nazaj zrihtat u enm dnevu pol si pa res car:D

bravo .)

:worship: Men to še zmer ratuje. :P

mi2 z minnie sva delale sam pizdarije..haha

Jst?! :lol: Bwahahaha...nč ne vem! :whistle:

vrjem u najini družbi ni nkol dougcajt.. .)

zdej pa nažalost nisva več.. :cry: ..ja no sej če bi ble bi najbrž zaprl fax zaradi tehničnih problemou:D

No no...v moji družbi postaneš EMO, k vidš, kok je lah en folk bz.... :lol:

vrjamm da bi uživu ja..sej mogoče so sam mi2 ne veva...minnie a ti kej veš??

Em, ne da bi vedla...mene ni nben sploh opazu, pa če sm plesala po miz al pa spala na dveh stolih v drugi vrsti, pred fokso....sm prozorna očitn. :P

poj če se hočm znebit kšnga upokojenca, mu rečm nj pride k teb na nastop? :D

hah, k u risankah :P

ajoj no.. trpela pa tut vrjetn nis :D

:glare: nov hišn lublenčk.. in zakva nč ne skrbiš zame poj? :D

js mam skos cajt.. sm frej ceu dan.. razn umes enkrt sm zmenen za eno pjačko, ki pa bo.. nevem kdaj :D

:glare:

Bogi penzionisti...bodo fasal še kako Katarinofobijo....jah, qmot mu rečš....sam pol ti odgovarjaš za njegovo dušo. :alien1: :P

Nism trpela, sm bla vsaj koristna enkat za spremembo! :D

Jp, nov hišni ljubljenček. :D Sej skrbim zate....ti bom kako igračko kupla. :P

Ja, js bom ke nek okol enih konc kle na glasbeni (kle pr pošt nekje...na poštni)....pol mam čs....tk d sam povej. Pa kle gor me najbrš ne bo več, tk d...phone. ;)

Objavljeno
..sam mi je minnie neki omenla tvoje "gobasto tkivo" tko da....ja si bogi a ?:D

:lol: :lol: Od kje pa teb to?! :lol: :lol: Aja, že vem na kaj si mislla...hehe...

Hm, kako pa ona ve te stvari, a?

:naughty: česa pa jst ne vem?! :whistle: :P

uu ja fifty tole si se dobr spomnu..zdej vemo kk se znebit upokojencev...minnie k bo na busu gužva bom začela letake delit..mš kšnga odveč?

ja ja sej vem da si želiš da se te podajamo...sam hja bomo vidl kako pa kaj..k js kupujm sam sexy folk.. :naughty:

zdej če se šteješ mednje me sploh ne zanima k sm js kupc.. :P

Ti se kr zezi...na mojm koncertu pa še nbenm nis bla... :cry:

Sam probi ga kupt, pa ti znižam ceno! :evilgrin: :whistle:

:D

Seveda, skoz bolj pogosto :P

Izvlečke smrekovih vršičkov po receptu starih Babiloncev. Prodajajo ga na Top Šopu za 9,99€, če kupš v 5 minutah, dobiš še tuš kabino zravn.

:D

:naughty:

:lol: smrekovi vršički.... :lol: To sm js en sirup prot kašlju pila.... :D

ej ne pisat s to barvo k nč ne vidm pol...

hihi .. no da vidmo če napola slep človek zna tole prebrt .)

Ne zna... :(

Kdaj boš ti kej na msn pršla? :P

Pa kšno stran nazaj preber, se je mal o teb pisal, haha :D

Sm bla učer 2 urci gor! :D Sam tebe ni blo... :(

Sm prebrala....jao folk... :grrr

Kvaj poj za dons, Minnie? A prideš na pjačko? Jest mam od 12.30 dalje cajt :) Zmente se pa to, Fifty ti mi pa prosm pošl sms, kva se boste zmenil, hehe, ker

Jst od 13.00....sej se slišmo. :)

Eh, bl tko jo poznam....sm jo poznala, zdej je pa že sto let nism vidla....še igra? :unsure: Ah, ne kvarš povprečje...zih ne....itak mate tok dobrih, d težko tok opazno pokvarš povprečje. :D

Js še zdaj nč ne vem o tem nastopu... :unsure: ....to bo kr neki....mislm, js sm cela zgublena kle... :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno
nism gluh :D sam len sm za šolo :whistle: rajš delam :)

in kok folka si do zdj kupla?

a js kr nimam nobene besede pr tem.. res ste prjazne :) a mam kj garancije? :lol:

a dej sprau se u šolo k tm je koonc zabavn,sam pizdarije sej delu boš pol k boš velk pa grd pa str pa ceu zguban... ;)

js sm kupla že kr neki ludi sam mi jih usi pol pokupjo nazaj ,pa zdej me itak bl ni gor k mi ta mala bjač skos zbija ceno in sm užaljena :cry:

ne, ti pa žou nimaš besede pr tem...lah zberaš keš pa začneš kupvt da nauš delvou totaln luzr:D :P

aja pa garancije tut nimaš... :P ..tko je če se spuščaš v posle z nama z minnie..a ne minnie? .)

Objavljeno
Hejli, jst pršla do kompa! :D Ta seminar čist bz.... :yawn: Sm dle brala, kaj ste spet učer spisal....jao, kr ni konca.... :worship: Nam je pa net zginu, tk d sorry k sm kr tko mrknla...bom dle mau odgovorila, mam par minut cajta.... :)

:worship: Men to še zmer ratuje. :P

Jst?! :lol: Bwahahaha...nč ne vem! :whistle:

Em, ne da bi vedla...mene ni nben sploh opazu, pa če sm plesala po miz al pa spala na dveh stolih v drugi vrsti, pred fokso....sm prozorna očitn. :P

Bogi penzionisti...bodo fasal še kako Katarinofobijo....jah, qmot mu rečš....sam pol ti odgovarjaš za njegovo dušo. :alien1: :P

Nism trpela, sm bla vsaj koristna enkat za spremembo! :D

Ja, js bom ke nek okol enih konc kle na glasbeni (kle pr pošt nekje...na poštni)....pol mam čs....tk d sam povej. Pa kle gor me najbrš ne bo več, tk d...phone. ;)

:lol: :lol: Od kje pa teb to?! :lol: :lol: Aja, že vem na kaj si mislla...hehe...

:naughty: česa pa jst ne vem?! :whistle: :P

Ti se kr zezi...na mojm koncertu pa še nbenm nis bla... :cry:

Sam probi ga kupt, pa ti znižam ceno! :evilgrin: :whistle:

:naughty:

:lol: smrekovi vršički.... :lol: To sm js en sirup prot kašlju pila.... :D

Ne zna... :(

Sm bla učer 2 urci gor! :D Sam tebe ni blo... :(

Sm prebrala....jao folk... :grrr

Jst od 13.00....sej se slišmo. :)

Eh, bl tko jo poznam....sm jo poznala, zdej je pa že sto let nism vidla....še igra? :unsure: Ah, ne kvarš povprečje...zih ne....itak mate tok dobrih, d težko tok opazno pokvarš povprečje. :D

Js še zdaj nč ne vem o tem nastopu... :unsure: ....to bo kr neki....mislm, js sm cela zgublena kle... :unsure: :unsure: :unsure:

oo pa kok s ti tega napiala zdej...ja vem ja da teb to ratuje ,svaka ti čast..:D

a mala zdej saj vem zakaj sm tak emo..hihi...usga je minnie kriva!!!

ja na koncertu res še nism bla sam če je pa zmeram u kšnih routah al mam pa js nasledn dan izpit :wacko:

nč mejte se ..kety sporoč kk je bla kej tvoja polomija od nastopa.. :D ..sej veš lubica:mici vrjame vate :devil:

Objavljeno
Visine kapljice bojo pomagale :D

drugač pa evo, če bo kej pomagal :004

lol :D norci :P

Kvaj poj za dons, Minnie? A prideš na pjačko? Jest mam od 12.30 dalje cajt :) Zmente se pa to, Fifty ti mi pa prosm pošl sms, kva se boste zmenil, hehe, ker v šol ni wlana :(

eh, sj zdj je ql.. sam u izi še mal pečejo :P

:004

yap yap :D si nabiram izkušnje :P v enmu mescu čez 3k kilometrov ni sploh tok mal :P pa sam po mestu.. :) neb reku kšne douge turce :D

zmotu si me med kosilam k si me klicou :D hehe.. (pač skos jem ane :closedeyes: ) no, se vidmo ob 14ih :) js bom mal zamudu po vsej verjetnosti.. te pokličem poj :)

ok, bom EMO, zanalš :D

a sm js sebe nazaj kupu? :D k sm neki klikou, pa nevem kaj :P (al sebe pač nemorš kupt) :D haha. ok, kup mi motor ^_^

a dej sprau se u šolo k tm je koonc zabavn,sam pizdarije sej delu boš pol k boš velk pa grd pa str pa ceu zguban... ;)

js sm kupla že kr neki ludi sam mi jih usi pol pokupjo nazaj ,pa zdej me itak bl ni gor k mi ta mala bjač skos zbija ceno in sm užaljena :cry:

ne, ti pa žou nimaš besede pr tem...lah zberaš keš pa začneš kupvt da nauš delvou totaln luzr:D :P

aja pa garancije tut nimaš... :P ..tko je če se spuščaš v posle z nama z minnie..a ne minnie? .)

vem kuko je u šol.. sm že VELIK PREVEČ pizdarij delou. tut prfokse sm preveč zajebavov, velikrat sm šu že čez mejo, tko da, občasno mam prepovedan vstop v šolo :D kšni prfoksi me pa prou pogrešajo že :D sj kadar pridm na šolo, mam kuj mal debatke s prfoksi :D sam ravnatel me ne sme vidt.. ker poj se pa začnem z nemu ornk kregat.. :) en druzga mava pouhn kurac :D

ti maš čist dobro ceno.. v primarjavi z mano :P

fakju :D

a poj sploh mam kšno pozitivno stvar pr men.. nč ane :) brezveze da sta me kuple :closedeyes: :alien1:

Objavljeno

mate take dovge poste da se men tud brat ne da :) se mal dals zacnite pisat pa se bojo na solajenora zacele obnove pojavlat :)

Objavljeno
mate take dovge poste da se men tud brat ne da :) se mal dals zacnite pisat pa se bojo na solajenora zacele obnove pojavlat :)

bl na kratko pa jedrnato

Objavljeno

js bi tud prišel na Zbilje na kufe... pa me nubena ne povab :rolleyes:

Objavljeno

ah sej te ze čakajo tam ti kr pejt

Objavljeno
ah sej te ze čakajo tam ti kr pejt

Zihr me čakajo samo računi za poravnat :lol1:

Objavljeno
eh, sj zdj je ql.. sam u izi še mal pečejo :P

:004

yap yap :D si nabiram izkušnje :P v enmu mescu čez 3k kilometrov ni sploh tok mal :P pa sam po mestu.. :) neb reku kšne douge turce :D

zmotu si me med kosilam k si me klicou :D hehe.. (pač skos jem ane :closedeyes: ) no, se vidmo ob 14ih :) js bom mal zamudu po vsej verjetnosti.. te pokličem poj :)

ok, bom EMO, zanalš :D

a sm js sebe nazaj kupu? :D k sm neki klikou, pa nevem kaj :P (al sebe pač nemorš kupt) :D haha. ok, kup mi motor ^_^

vem kuko je u šol.. sm že VELIK PREVEČ pizdarij delou. tut prfokse sm preveč zajebavov, velikrat sm šu že čez mejo, tko da, občasno mam prepovedan vstop v šolo :D kšni prfoksi me pa prou pogrešajo že :D sj kadar pridm na šolo, mam kuj mal debatke s prfoksi :D sam ravnatel me ne sme vidt.. ker poj se pa začnem z nemu ornk kregat.. :) en druzga mava pouhn kurac :D

ti maš čist dobro ceno.. v primarjavi z mano :P

fakju :D

a poj sploh mam kšno pozitivno stvar pr men.. nč ane :) brezveze da sta me kuple :closedeyes: :alien1:

ooo fifty če pa skos je boš ratu pa buc buc razn še ne furaš fitnesa non stop .)

pa ne..sebe ne morš kupt bebc..kes pa to vidu??

aha pol si kao prjavlen u neko šolo..sam ne hodš k sibiu preveč pack pa te nben ne mara :D

pa ne morš se z ravnatlom kregat no.. :? ....mislm spoštovanje spoštovanje..

če maš kšno pozitivno stvar? ja ma kaj js vem, js te ne poznam.. :D ;)

Objavljeno
ooo fifty če pa skos je boš ratu pa buc buc razn še ne furaš fitnesa non stop .)

pa ne..sebe ne morš kupt bebc..kes pa to vidu??

aha pol si kao prjavlen u neko šolo..sam ne hodš k sibiu preveč pack pa te nben ne mara :D

pa ne morš se z ravnatlom kregat no.. :? ....mislm spoštovanje spoštovanje..

če maš kšno pozitivno stvar? ja ma kaj js vem, js te ne poznam.. :D ;)

nop.. sploh se nč več ne športam.. fitnesa tut ne vidm nč več :) zdj sm pač čist suh :D

to sm vidu na netu :D

tko nekak ja.. :)

ah.. itak je neumn ravnatl :)

sj dvomim da jih mam kj.. :D kšna se mugoče najde.. ampak ne velik :D

Objavljeno

Ei tega, maus ti sam prlet, bomo kšno o ženskah rekl, haha :D B)

Objavljeno
nop.. sploh se nč več ne športam.. fitnesa tut ne vidm nč več :) zdj sm pač čist suh :D

to sm vidu na netu :D

tko nekak ja.. :)

ah.. itak je neumn ravnatl :)

sj dvomim da jih mam kj.. :D kšna se mugoče najde.. ampak ne velik :D

ooo :unsure: pol pa ni ni mišic...hja to pa ne bo kul ne ne :closedeyes:

je minnie našla kranj dans? :lol1:

Objavljeno
Ei tega, maus ti sam prlet, bomo kšno o ženskah rekl, haha :D B)

sej ženske pa motorji je pa tut edino kr vm hod po glav.. :lol1:

Objavljeno
je minnie našla kranj dans? :lol1:

Je najdla, je :grim

sej ženske pa motorji je pa tut edino kr vm hod po glav.. :lol1:

Ja a ni prov tko? :D Kva nam bi pa še mogl? :whistle:

Objavljeno
Ja a ni prov tko? :D Kva nam bi pa še mogl? :whistle:

:worship: :D

Objavljeno
:worship: :D

Heheh :naughty:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!