Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
mah.. puzabu sm bit emo :D sori :rolleyes:

prj me je micci kupla.. zdj pa vidm da si me spet ti :D uf, zdj sm kr že 802$ vredn :D

haha.. sam res zgleda k tjuln :D sm šu prou pogledat zdele :P dj mi še kj kup ^_^

no.. poj mi pa povej moje dobre lastnosti? :D

:P

blo je fajn dons, čeprou še zmer mal preveč mirn use skp :D (saj za moj okus) :P

u nasledno k se vidmo (kadar pač se), bom pa probou bit emo ^_^

in kdaj se spet kj vidmo? :lol:

preveč mern??omm ja kaj si pa ti predstavlaš pod"pijačo"? :unsure:

Objavljeno
mah.. puzabu sm bit emo :D sori :rolleyes:

haha.. sam res zgleda k tjuln :D sm šu prou pogledat zdele :P dj mi še kj kup ^_^

no.. poj mi pa povej moje dobre lastnosti? :D

blo je fajn dons, čeprou še zmer mal preveč mirn use skp :D (saj za moj okus) :P

u nasledno k se vidmo (kadar pač se), bom pa probou bit emo ^_^

in kdaj se spet kj vidmo? :lol:

c-c-c, kako lahk to pozabš! :rolleyes: Očitn nate ne pali tale moj EMO vpliv. :D

:lol: :lol: Pač maš posebno vrsto gorile. :D Razvajnčk...maš še eno pridobitev. :whistle:

hehe, mislš, di jih neb znala naštet? :P Bi mi kr vzel čs, d jih vse gor napišm... :whistle: ;)

Ja no...loh bi blo bl živahn. ;) Boš ti emo ja... :lol: Js bom pa metalka. ^_^

Ja kdaj? :lol: Čimprej, hehe... :lol: Sej zdej sm se ful poštekala z vašim Prešernom, mybe ga pridm še kej obiskat v Kranj. :lol: :P

Lepo te je blo vidt ja...

Se bom potrudu da bom drugič mal prej pršu, oz. da če/k se bomo kej menil, da nam meu šihta :whistle: :whistle:

Enako! :D Jp, se bomo mal bolš zmenl. ;)

matr sm norc.. šu spat ob 5ih.. :D ob 8ih ustou, se stuširou.. si naredu kusiu :D (čevapćićii & pomfri) :D sm komej požru zdele.. zdj pa letim na šiht.. se vidmo :D

čauč bauč :D

:worship:

jej zvišala si mi ceno!! :yea1: kok s ti kul!!!!

ja sej stara beri:"drug dan smo mel esej"..pa dobr veš kako smo bli js pa eseji ..bl nismo bli v simbiozi.

uu minnie si mu tjUlna kupla? :naughty: ..fifty to pomen da si pedr... :evilgrin:

:rolleyes: Sej js to vem! :whistle:

Ma esej je mala malca...kr neki si tm zmišljuješ in evo ti 5! :) Bl si bla ti v simbiozi s slovo kt js z ito,hehe...muuuuuu! :blush:

Red bull? :unsure: ta ti da krila, tk d skor neb mogl bit mirno.... :)

Blo je dokaj mirno...za primer: že js sm lepo pr mir sedela...nism se niti enkat zvrnla, nism nč polila, nism krilila z rokami in se afnala...nism jodlala...nism rezala sladkorčkov in jedla kavnih zrnc....tko, vidiš. :P

Objavljeno
Sej zdej sm se ful poštekala z vašim Prešernom, mybe ga pridm še kej obiskat v Kranj. :lol: :P

Jebemu, dons sm ga skor zbiu, k je šu ves nakrivlen čez prehod za pešce :blink:

Objavljeno (popravljeno)
uu minnie si mu tjUlna kupla? :naughty: ..fifty to pomen da si pedr... :evilgrin:

:unsure: šele dle vidla...wtf?! :unsure: Js sm mu kupla gorilo, k je mal mutirala in ne tjulna, aj pjou? Zakaj pa pedr,hehe...kaj ma to veze s tjulnom? A si mislla Tjuln?! :lol: jao...ta bi bla res pedrska...

Popravljeno . Popravil Minnie
Objavljeno

Kaaaaaj?! Pa ne Frančka našga... :( S kom se bom pa zdej pgovarjala k mi bo dougčas?? :(

Objavljeno
:unsure: šele dle vidla...wtf?! :unsure: Js sm mu kupla gorilo, k je mal mutirala in ne tjulna, aj pjou? Zakaj pa pedr,hehe...kaj ma to veze s tjulnom? A si mislla Tjuln?! :lol: jao...ta bi bla res pedrska...

gay.jpg

Kaaaaaj?! Pa ne Frančka našga... :( S kom se bom pa zdej pgovarjala k mi bo dougčas?? :(

Ah sej Trubar pa Cankar ga tud skoz cukata tle v eni slaščičarni, pa baje mladoletnice prijemleta za mednožje, posebej natakarice :blink:

Objavljeno

Aa? a si se z motorčkam gonu? :unsure:

Prešern? Cankar? ženska mednožja? :unsure: :unsure: nč jasn, a lohk en eksplejna :D :D

Objavljeno
Aa? a si se z motorčkam gonu? :unsure:

Prešern? Cankar? ženska mednožja? :unsure: :unsure: nč jasn, a lohk en eksplejna :D :D

Ah, ne, ne. Premz blo :) sam Minnie sm mal hecov k je rekla, da se pogovarja pa spoznava s Prešernom poj je pa rekla, da ga nesmem zbit, ker potem nobenga nebo več imela za pogovarjat in tako sm reku, da sta v slaščičarni (uni nasprot Maistra) Trubar pa Cankar, ki rada stegujeta roke :D :D :D

Objavljeno

ce kdo kupuje zvocnike, prodam take, sam prejsni model

ostalo na pm

Objavljeno
gay.jpg

Ah sej Trubar pa Cankar ga tud skoz cukata tle v eni slaščičarni, pa baje mladoletnice prijemleta za mednožje, posebej natakarice :blink:

OMG bl sexy slikce pa še ne!!!! :kva2:

Objavljeno

ja minnie js sm misnla Tjulna..he he to bi biu šou a :naughty: ???!

lepaaaaaaa...ena pedrska..sej bi najbrž kr fajn skp pasala.. :whistle:

Objavljeno
c-c-c, kako lahk to pozabš! :rolleyes: Očitn nate ne pali tale moj EMO vpliv. :D

:lol: :lol: Pač maš posebno vrsto gorile. :D Razvajnčk...maš še eno pridobitev. :whistle:

hehe, mislš, di jih neb znala naštet? :P Bi mi kr vzel čs, d jih vse gor napišm... :whistle: ;)

Ja kdaj? :lol: Čimprej, hehe... :lol: Sej zdej sm se ful poštekala z vašim Prešernom, mybe ga pridm še kej obiskat v Kranj. :lol: :P

Enako! :D Jp, se bomo mal bolš zmenl. ;)

:worship:

:rolleyes: Sej js to vem! :whistle:

Ma esej je mala malca...kr neki si tm zmišljuješ in evo ti 5! :) Bl si bla ti v simbiozi s slovo kt js z ito,hehe...muuuuuu! :blush:

Red bull? :unsure: ta ti da krila, tk d skor neb mogl bit mirno.... :)

Blo je dokaj mirno...za primer: že js sm lepo pr mir sedela...nism se niti enkat zvrnla, nism nč polila, nism krilila z rokami in se afnala...nism jodlala...nism rezala sladkorčkov in jedla kavnih zrnc....tko, vidiš. :P

bravo stara..zaslužš si oskarja za "normalno obnašanje"!pa še to bl dvomm k me ni blo..pomoje s ti men mal olepšala zadevo,ubistvu si bla pač stara kety k non stop dela pizdarije :evilgrin:

Objavljeno

Tista pedrska je skor mau prekruta... :lol:

Eh, ne maram js teh dveh...s Cankarjem sm skregana odkar mi ni hotu dat zlatga priznanja, Trubar pa sam pridiga...v slaščičarni ga cukata? fuf....dost na bed...mam raj Prešerna, k vam drsališče merka. :D

...tako sm reku, da sta v slaščičarni (uni nasprot Maistra) Trubar pa Cankar, ki rada stegujeta roke :D :D :D

U tenx...dobr d vem....Kranj me ne vid več! :closedeyes: :P

ja minnie js sm misnla Tjulna..he he to bi biu šou a :naughty: ???!

lepaaaaaaa...ena pedrska..sej bi najbrž kr fajn skp pasala.. :whistle:

Mmmm, ne bi rekla... :closedeyes:

bravo stara..zaslužš si oskarja za "normalno obnašanje"!pa še to bl dvomm k me ni blo..pomoje s ti men mal olepšala zadevo,ubistvu si bla pač stara kety k non stop dela pizdarije :evilgrin:

:winkiss: Pa ne...nism nč olepšala, kr praši....sm bla pridna. :rolleyes:

Objavljeno

Pridem jest kej na kofe, če bojo kakšne lepe punce, ča ne pa na pir :worship:

Objavljeno

Haaaa :yea1: :yea1: sorčy za dons, ne me čudn gledat, mal sm preveč dobre vole, pa še vpliv pirčka, pol sm pa takle :whistle: :whistle:

Tole mormo še kdaj ponovit no :worship: :worship:

Objavljeno

Sej jest tud drgač roke stegujem haha :D :devil:

Pridem jest kej na kofe, če bojo kakšne lepe punce, ča ne pa na pir :worship:

Ti kr, tm so skoz kšne dobre bejbe :naughty:

Haaaa :yea1: :yea1: sorčy za dons, ne me čudn gledat, mal sm preveč dobre vole, pa še vpliv pirčka, pol sm pa takle :whistle: :whistle:

Tole mormo še kdaj ponovit no :worship: :worship:

Ma ni panike, sej prov, da mal dogaja :D

Jap, fajn je blo mal biljard spet odšpilat. Čeprov z večanjem promilov v krvi se moja natančnost zmanšuje :D :D :D

drgač je biu pa un drift na križišu najbol, haha :D Res sm uživov :whistle: :D

Objavljeno
Ti, ampak tole mi pa zgleda, da bomo hiter spet na Racelandu Fifty, k si tolk pridn bo kombinezon hitr doma :OK:

no ja.. :D haha.. je še velik stroškov.. najprej sm nabavu telefon za 400€ :D haha..

poj, zdj pride registracija za avto pa te scene.. se že 1tedn vozm s pretečeno zadevo

poj pride še ena kazn, k jo morm odplačat :D

pa par položnc od napačnga parkiranja tut prčakujem

poj morm še plastiko plačat, pa nov bat kupt, pa nov zadn amortizer.. pa novo luč :D

opreme ne bo še kšne 4mesce pumoje.

yeah right... pa nokia tut hahaha

:whistle:

Haha stari, sorry za bujenje ob 6h, haha :D Vržem telefon na postlo pa enkrat sam slišm tuuu tuuu pa pogledam kerga kličem pa glih ti :slap: Sm sam reku, omg, nemorm Fiftya zbudit, k se je šele komi drugič okol obrnu, haha :D

ni panike.. sam mal se mi je čudn zdel k ni blo X-files budilke.. ampak kr en komad :D pa sam eno urco sm takrt spau.. in sm biu mal zbegan kva se dugaja :P

nevem o čem govoriš :P

razposajenost :lol:

Ja kdaj? :lol: Čimprej, hehe...

sj nis mela nobenga EMO vpliva sploh..

^_^ bom šu pogledat, sa tele poste odpišem.

vem da jih neb.. ker jih ni velik :D

prou, pa prnes kšnga natopirja sdabo.. glede na to da boš darkerka :P

yap

funny :D

no no... :D

Jap, fajn je blo mal biljard spet odšpilat. Čeprov z večanjem promilov v krvi se moja natančnost zmanšuje :D :D :D

drgač je biu pa un drift na križišu najbol, haha :D Res sm uživov :whistle: :D

ničm bit nesramn, in bom raj tih :evilgrin: :P

eh tist ni biu drigt.. je blo krneki :D nazaj grede prot domu sm se meu bolš :P

Objavljeno
ničm bit nesramn, in bom raj tih :evilgrin: :P

eh tist ni biu drigt.. je blo krneki :D nazaj grede prot domu sm se meu bolš :P

Haha, madrfakr :P :P Ja no...sej še ene parkrat gremo pa bo bolš :whistle:

Sm slišov ja :slap: :D

Objavljeno

ok.. tok k se mi pa dons ne da delat.. se mi pa še nkol ni :D

mal sm zaspan, dons sm a spau 5urc ^_^

učer pa 4? :)

pa učer sm delou skor 14ur, dons bom pa 12.. pa sam tok spanja :D js bom umru :P haha

pa žjn sm :D

no.. zdj pa letim na šiht, ajd :D

Objavljeno

ah to se mas ti fletn se mal furas okol :)

Objavljeno
ah to se mas ti fletn se mal furas okol :)

sj je blo poj prou supr na šihtu.. tko da tiste besede uzamem nazaj :D

ej, roky & fingi, sm vidu da sta me klicala, pa roky ti si še SMS poslou.. telefon sm me pa duma :) zdele sm pa dam pršu 3min nazaj :D

Objavljeno

He, se mi je zdel da bo kej tacga.

Roky je mislu it na pjačo, jest sm meu pa u mislih kej tacga k učerej,da bi ponovil... :whistle: :whistle:

Objavljeno
He, se mi je zdel da bo kej tacga.

Roky je mislu it na pjačo, jest sm meu pa u mislih kej tacga k učerej,da bi ponovil... :whistle: :whistle:

aja aja.. jah, zdj je že mal prepozn pumoje :) js sm pa tut glih iz par pjačk pršu :)

bomo šli en drug dan, ni panike :)

Objavljeno
aja aja.. jah, zdj je že mal prepozn pumoje :) js sm pa tut glih iz par pjačk pršu :)

bomo šli en drug dan, ni panike :)

Fifty, na Petrolu se parkira na zato namenjeni površini ne pa na sredin, haha. Pa tud zavijanje levo je prepovedan :D

No gremo pa drug vikend spet na kšn biljard :whistle:

Objavljeno
Fifty, na Petrolu se parkira na zato namenjeni površini ne pa na sredin, haha. Pa tud zavijanje levo je prepovedan :D

No gremo pa drug vikend spet na kšn biljard :whistle:

dons me pa ni blo na nobenmu Petrolu :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!