Mici Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 mah.. puzabu sm bit emo :D sori :rolleyes: prj me je micci kupla.. zdj pa vidm da si me spet ti :D uf, zdj sm kr že 802$ vredn :D haha.. sam res zgleda k tjuln :D sm šu prou pogledat zdele :P dj mi še kj kup ^_^ no.. poj mi pa povej moje dobre lastnosti? :D :P blo je fajn dons, čeprou še zmer mal preveč mirn use skp :D (saj za moj okus) :P u nasledno k se vidmo (kadar pač se), bom pa probou bit emo ^_^ in kdaj se spet kj vidmo? :lol: preveč mern??omm ja kaj si pa ti predstavlaš pod"pijačo"? :unsure:
Minnie Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 mah.. puzabu sm bit emo :D sori :rolleyes: haha.. sam res zgleda k tjuln :D sm šu prou pogledat zdele :P dj mi še kj kup ^_^ no.. poj mi pa povej moje dobre lastnosti? :D blo je fajn dons, čeprou še zmer mal preveč mirn use skp :D (saj za moj okus) :P u nasledno k se vidmo (kadar pač se), bom pa probou bit emo ^_^ in kdaj se spet kj vidmo? :lol: c-c-c, kako lahk to pozabš! :rolleyes: Očitn nate ne pali tale moj EMO vpliv. :D :lol: :lol: Pač maš posebno vrsto gorile. :D Razvajnčk...maš še eno pridobitev. :whistle: hehe, mislš, di jih neb znala naštet? :P Bi mi kr vzel čs, d jih vse gor napišm... :whistle: ;) Ja no...loh bi blo bl živahn. ;) Boš ti emo ja... :lol: Js bom pa metalka. ^_^ Ja kdaj? :lol: Čimprej, hehe... :lol: Sej zdej sm se ful poštekala z vašim Prešernom, mybe ga pridm še kej obiskat v Kranj. :lol: :P Lepo te je blo vidt ja...Se bom potrudu da bom drugič mal prej pršu, oz. da če/k se bomo kej menil, da nam meu šihta :whistle: :whistle: Enako! :D Jp, se bomo mal bolš zmenl. ;) matr sm norc.. šu spat ob 5ih.. :D ob 8ih ustou, se stuširou.. si naredu kusiu :D (čevapćićii & pomfri) :D sm komej požru zdele.. zdj pa letim na šiht.. se vidmo :D čauč bauč :D :worship: jej zvišala si mi ceno!! :yea1: kok s ti kul!!!!ja sej stara beri:"drug dan smo mel esej"..pa dobr veš kako smo bli js pa eseji ..bl nismo bli v simbiozi. uu minnie si mu tjUlna kupla? :naughty: ..fifty to pomen da si pedr... :evilgrin: :rolleyes: Sej js to vem! :whistle: Ma esej je mala malca...kr neki si tm zmišljuješ in evo ti 5! :) Bl si bla ti v simbiozi s slovo kt js z ito,hehe...muuuuuu! :blush: preveč mern??omm ja kaj si pa ti predstavlaš pod"pijačo"? :unsure: Red bull? :unsure: ta ti da krila, tk d skor neb mogl bit mirno.... :) Blo je dokaj mirno...za primer: že js sm lepo pr mir sedela...nism se niti enkat zvrnla, nism nč polila, nism krilila z rokami in se afnala...nism jodlala...nism rezala sladkorčkov in jedla kavnih zrnc....tko, vidiš. :P
Roky Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Sej zdej sm se ful poštekala z vašim Prešernom, mybe ga pridm še kej obiskat v Kranj. :lol: :P Jebemu, dons sm ga skor zbiu, k je šu ves nakrivlen čez prehod za pešce :blink:
Minnie Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 (popravljeno) uu minnie si mu tjUlna kupla? :naughty: ..fifty to pomen da si pedr... :evilgrin: :unsure: šele dle vidla...wtf?! :unsure: Js sm mu kupla gorilo, k je mal mutirala in ne tjulna, aj pjou? Zakaj pa pedr,hehe...kaj ma to veze s tjulnom? A si mislla Tjuln?! :lol: jao...ta bi bla res pedrska... Popravljeno Marec 7, 2008. Popravil Minnie
Minnie Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Jebemu, dons sm ga skor zbiu, k je šu ves nakrivlen čez prehod za pešce :blink: Kaaaaaj?! Pa ne Frančka našga... :( S kom se bom pa zdej pgovarjala k mi bo dougčas?? :(
Roky Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 :unsure: šele dle vidla...wtf?! :unsure: Js sm mu kupla gorilo, k je mal mutirala in ne tjulna, aj pjou? Zakaj pa pedr,hehe...kaj ma to veze s tjulnom? A si mislla Tjuln?! :lol: jao...ta bi bla res pedrska... Kaaaaaj?! Pa ne Frančka našga... :( S kom se bom pa zdej pgovarjala k mi bo dougčas?? :( Ah sej Trubar pa Cankar ga tud skoz cukata tle v eni slaščičarni, pa baje mladoletnice prijemleta za mednožje, posebej natakarice :blink:
_Fingi_ Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Jebemu, dons sm ga skor zbiu, k je šu ves nakrivlen čez prehod za pešce :blink: Aa? a si se z motorčkam gonu? :unsure: Prešern? Cankar? ženska mednožja? :unsure: :unsure: nč jasn, a lohk en eksplejna :D :D
Roky Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Aa? a si se z motorčkam gonu? :unsure: Prešern? Cankar? ženska mednožja? :unsure: :unsure: nč jasn, a lohk en eksplejna :D :D Ah, ne, ne. Premz blo :) sam Minnie sm mal hecov k je rekla, da se pogovarja pa spoznava s Prešernom poj je pa rekla, da ga nesmem zbit, ker potem nobenga nebo več imela za pogovarjat in tako sm reku, da sta v slaščičarni (uni nasprot Maistra) Trubar pa Cankar, ki rada stegujeta roke :D :D :D
JMatic Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 ce kdo kupuje zvocnike, prodam take, sam prejsni model ostalo na pm
Mici Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Ah sej Trubar pa Cankar ga tud skoz cukata tle v eni slaščičarni, pa baje mladoletnice prijemleta za mednožje, posebej natakarice :blink: OMG bl sexy slikce pa še ne!!!! :kva2:
Mici Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 :unsure: šele dle vidla...wtf?! :unsure: Js sm mu kupla gorilo, k je mal mutirala in ne tjulna, aj pjou? Zakaj pa pedr,hehe...kaj ma to veze s tjulnom? A si mislla Tjuln?! :lol: jao...ta bi bla res pedrska... ja minnie js sm misnla Tjulna..he he to bi biu šou a :naughty: ???! lepaaaaaaa...ena pedrska..sej bi najbrž kr fajn skp pasala.. :whistle:
Mici Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 c-c-c, kako lahk to pozabš! :rolleyes: Očitn nate ne pali tale moj EMO vpliv. :D :lol: :lol: Pač maš posebno vrsto gorile. :D Razvajnčk...maš še eno pridobitev. :whistle: hehe, mislš, di jih neb znala naštet? :P Bi mi kr vzel čs, d jih vse gor napišm... :whistle: ;) Ja no...loh bi blo bl živahn. ;) Boš ti emo ja... :lol: Js bom pa metalka. ^_^ Ja kdaj? :lol: Čimprej, hehe... :lol: Sej zdej sm se ful poštekala z vašim Prešernom, mybe ga pridm še kej obiskat v Kranj. :lol: :P Enako! :D Jp, se bomo mal bolš zmenl. ;) :worship: :rolleyes: Sej js to vem! :whistle: Ma esej je mala malca...kr neki si tm zmišljuješ in evo ti 5! :) Bl si bla ti v simbiozi s slovo kt js z ito,hehe...muuuuuu! :blush: Red bull? :unsure: ta ti da krila, tk d skor neb mogl bit mirno.... :) Blo je dokaj mirno...za primer: že js sm lepo pr mir sedela...nism se niti enkat zvrnla, nism nč polila, nism krilila z rokami in se afnala...nism jodlala...nism rezala sladkorčkov in jedla kavnih zrnc....tko, vidiš. :P bravo stara..zaslužš si oskarja za "normalno obnašanje"!pa še to bl dvomm k me ni blo..pomoje s ti men mal olepšala zadevo,ubistvu si bla pač stara kety k non stop dela pizdarije :evilgrin:
Minnie Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Ah sej Trubar pa Cankar ga tud skoz cukata tle v eni slaščičarni, pa baje mladoletnice prijemleta za mednožje, posebej natakarice :blink: Tista pedrska je skor mau prekruta... :lol: Eh, ne maram js teh dveh...s Cankarjem sm skregana odkar mi ni hotu dat zlatga priznanja, Trubar pa sam pridiga...v slaščičarni ga cukata? fuf....dost na bed...mam raj Prešerna, k vam drsališče merka. :D ...tako sm reku, da sta v slaščičarni (uni nasprot Maistra) Trubar pa Cankar, ki rada stegujeta roke :D :D :D U tenx...dobr d vem....Kranj me ne vid več! :closedeyes: :P ja minnie js sm misnla Tjulna..he he to bi biu šou a :naughty: ???!lepaaaaaaa...ena pedrska..sej bi najbrž kr fajn skp pasala.. :whistle: Mmmm, ne bi rekla... :closedeyes: bravo stara..zaslužš si oskarja za "normalno obnašanje"!pa še to bl dvomm k me ni blo..pomoje s ti men mal olepšala zadevo,ubistvu si bla pač stara kety k non stop dela pizdarije :evilgrin: :winkiss: Pa ne...nism nč olepšala, kr praši....sm bla pridna. :rolleyes:
RHonda Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Pridem jest kej na kofe, če bojo kakšne lepe punce, ča ne pa na pir :worship:
_Fingi_ Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Haaaa :yea1: :yea1: sorčy za dons, ne me čudn gledat, mal sm preveč dobre vole, pa še vpliv pirčka, pol sm pa takle :whistle: :whistle: Tole mormo še kdaj ponovit no :worship: :worship:
Roky Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 U tenx...dobr d vem....Kranj me ne vid več! :closedeyes: :P Sej jest tud drgač roke stegujem haha :D :devil: Pridem jest kej na kofe, če bojo kakšne lepe punce, ča ne pa na pir :worship: Ti kr, tm so skoz kšne dobre bejbe :naughty: Haaaa :yea1: :yea1: sorčy za dons, ne me čudn gledat, mal sm preveč dobre vole, pa še vpliv pirčka, pol sm pa takle :whistle: :whistle: Tole mormo še kdaj ponovit no :worship: :worship: Ma ni panike, sej prov, da mal dogaja :D Jap, fajn je blo mal biljard spet odšpilat. Čeprov z večanjem promilov v krvi se moja natančnost zmanšuje :D :D :D drgač je biu pa un drift na križišu najbol, haha :D Res sm uživov :whistle: :D
Schmid87 Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Ti, ampak tole mi pa zgleda, da bomo hiter spet na Racelandu Fifty, k si tolk pridn bo kombinezon hitr doma :OK: no ja.. :D haha.. je še velik stroškov.. najprej sm nabavu telefon za 400€ :D haha.. poj, zdj pride registracija za avto pa te scene.. se že 1tedn vozm s pretečeno zadevo poj pride še ena kazn, k jo morm odplačat :D pa par položnc od napačnga parkiranja tut prčakujem poj morm še plastiko plačat, pa nov bat kupt, pa nov zadn amortizer.. pa novo luč :D opreme ne bo še kšne 4mesce pumoje. yeah right... pa nokia tut hahaha :whistle: Haha stari, sorry za bujenje ob 6h, haha :D Vržem telefon na postlo pa enkrat sam slišm tuuu tuuu pa pogledam kerga kličem pa glih ti :slap: Sm sam reku, omg, nemorm Fiftya zbudit, k se je šele komi drugič okol obrnu, haha :D ni panike.. sam mal se mi je čudn zdel k ni blo X-files budilke.. ampak kr en komad :D pa sam eno urco sm takrt spau.. in sm biu mal zbegan kva se dugaja :P uu minnie si mu tjUlna kupla? :naughty: ..fifty to pomen da si pedr... :evilgrin: nevem o čem govoriš :P preveč mern??omm ja kaj si pa ti predstavlaš pod"pijačo"? :unsure: razposajenost :lol: c-c-c, kako lahk to pozabš! :rolleyes: Očitn nate ne pali tale moj EMO vpliv. :D :lol: :lol: Pač maš posebno vrsto gorile. :D Razvajnčk...maš še eno pridobitev. :whistle: hehe, mislš, di jih neb znala naštet? :P Bi mi kr vzel čs, d jih vse gor napišm... :whistle: ;) Ja no...loh bi blo bl živahn. ;) Boš ti emo ja... :lol: Js bom pa metalka. ^_^ Ja kdaj? :lol: Čimprej, hehe... Blo je dokaj mirno...za primer: že js sm lepo pr mir sedela...nism se niti enkat zvrnla, nism nč polila, nism krilila z rokami in se afnala...nism jodlala...nism rezala sladkorčkov in jedla kavnih zrnc....tko, vidiš. :P sj nis mela nobenga EMO vpliva sploh.. ^_^ bom šu pogledat, sa tele poste odpišem. vem da jih neb.. ker jih ni velik :D prou, pa prnes kšnga natopirja sdabo.. glede na to da boš darkerka :P yap funny :D U tenx...dobr d vem....Kranj me ne vid več! :closedeyes: :P no no... :D Jap, fajn je blo mal biljard spet odšpilat. Čeprov z večanjem promilov v krvi se moja natančnost zmanšuje :D :D :D drgač je biu pa un drift na križišu najbol, haha :D Res sm uživov :whistle: :D ničm bit nesramn, in bom raj tih :evilgrin: :P eh tist ni biu drigt.. je blo krneki :D nazaj grede prot domu sm se meu bolš :P
Roky Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 ničm bit nesramn, in bom raj tih :evilgrin: :Peh tist ni biu drigt.. je blo krneki :D nazaj grede prot domu sm se meu bolš :P Haha, madrfakr :P :P Ja no...sej še ene parkrat gremo pa bo bolš :whistle: Sm slišov ja :slap: :D
Schmid87 Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 ok.. tok k se mi pa dons ne da delat.. se mi pa še nkol ni :D mal sm zaspan, dons sm a spau 5urc ^_^ učer pa 4? :) pa učer sm delou skor 14ur, dons bom pa 12.. pa sam tok spanja :D js bom umru :P haha pa žjn sm :D no.. zdj pa letim na šiht, ajd :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 ah to se mas ti fletn se mal furas okol :)
Schmid87 Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 ah to se mas ti fletn se mal furas okol :) sj je blo poj prou supr na šihtu.. tko da tiste besede uzamem nazaj :D ej, roky & fingi, sm vidu da sta me klicala, pa roky ti si še SMS poslou.. telefon sm me pa duma :) zdele sm pa dam pršu 3min nazaj :D
_Fingi_ Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 He, se mi je zdel da bo kej tacga. Roky je mislu it na pjačo, jest sm meu pa u mislih kej tacga k učerej,da bi ponovil... :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 He, se mi je zdel da bo kej tacga.Roky je mislu it na pjačo, jest sm meu pa u mislih kej tacga k učerej,da bi ponovil... :whistle: :whistle: aja aja.. jah, zdj je že mal prepozn pumoje :) js sm pa tut glih iz par pjačk pršu :) bomo šli en drug dan, ni panike :)
Roky Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 aja aja.. jah, zdj je že mal prepozn pumoje :) js sm pa tut glih iz par pjačk pršu :)bomo šli en drug dan, ni panike :) Fifty, na Petrolu se parkira na zato namenjeni površini ne pa na sredin, haha. Pa tud zavijanje levo je prepovedan :D No gremo pa drug vikend spet na kšn biljard :whistle:
Schmid87 Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Fifty, na Petrolu se parkira na zato namenjeni površini ne pa na sredin, haha. Pa tud zavijanje levo je prepovedan :D No gremo pa drug vikend spet na kšn biljard :whistle: dons me pa ni blo na nobenmu Petrolu :)
Priporočene objave