Roky Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 kofe je dobr ce ga taprava kelnrca nrdi... se bolsi je ce ga postreze unmu k sedi za nasprotno mizo pa da je mizca bl nizka :naughty: pack! :D
_Fingi_ Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 kofe je dobr ce ga taprava kelnrca nrdi... se bolsi je ce ga postreze unmu k sedi za nasprotno mizo pa da je mizca bl nizka :naughty: O ja, ni bolšga kot gledat kelnarce tm, k v miničih okol hodjo, zato mam pa tok rd poletje :whistle: :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 polet jo loh gledaš pozim more bit pa ze tvoja da jo loh tok neobleceno gledas ;)
JMatic Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 jest bom ju3 okol sestih s pustovrhovo tam :)
Mici Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 ja pa povab kej :whistle: zakaj pa :naughty: sej ti nisi iz lohaca js sm poročena v lohac veš.. kr minnie praš :naughty:
Dolenc™ Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 Ni ga bolšga za mačkanje, da se lepo počasi srka zalo harmoni ob jezeru ko je sonček, pa gledat labode kako se pretepajo... pa ajde k je glih ene slabih 10min od mene
Roky Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 jest bom ju3 okol sestih s pustovrhovo tam :) Hahaha, kje sta se pa vidva najdla? :D škoda k mam popoldne šolo :whistle:
JMatic Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 hehe ne koelga mij reku ce uletim k bosta tam :) aja ...pa ona baje se kr misle da je moj necak moj sin :)))
Jerry_exc Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 hehe ne koelga mij reku ce uletim k bosta tam :) aja ...pa ona baje se kr misle da je moj necak moj sin :))) to ni dobr... hit razjasn predn se razve med punce ;)
Roky Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 hehe ne koelga mij reku ce uletim k bosta tam :) aja ...pa ona baje se kr misle da je moj necak moj sin :))) Aja, zdej hod z enmu Smolkotam kokr sm slišov :D Hahahahha...ženska pač :worship:
JMatic Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 to ni dobr... hit razjasn predn se razve med punce ;) stari...ti ne ves kok to pali da gres u Kranj z enoletnim otrokom :) preverjeno hehe Aja, zdej hod z enmu Smolkotam kokr sm slišov :D Hahahahha...ženska pač :worship: lol smolko :)
Jerry_exc Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 stari...ti ne ves kok to pali da gres u Kranj z enoletnim otrokom :) preverjeno hehe to ze... ampak use sam ooo kokoj fletn... koko mu je pa ime... za fotra se pa nobena ne zmen ;) mors poj rec davaja je mamica lih zapustila da bos se ti zanimiv ;)
Roky Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 Al pa ji rečeš, če bi bla tvoja babysitter, sej vsi vemo kaj se potem s takimi "gospodinjami" počne, hahahaha :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 (popravljeno) a bi bla MOJ babysitter? sej tamav pa zna sam zase poskrbet Popravljeno Marec 12, 2008. Popravil Jerry_exc
Roky Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 a bi bla MOJ babysitter? sej tamav pa zna sam zase poskrbet :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
JMatic Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 heheh..ponavad je...a je tvoj? ja:). kok je fletn...cist po ocku...tak jebac :)))
JMatic Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 pr fotru u sluzbi so s5 vn metal stare carunalnike....sm dubu Gericoma prenosnika P4 2,4gHz, 512mb rama, 64mb geforce4, 60gb diska.....za 15 eurov :) v bistvu je fotrov Ex sluzben :)
_LuX_ Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 ej tega, dej še men kerga zrihtej :) Sej rabm sam enga tacga da vsaj net dela pa da lohk kšn film pogledam
Roky Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 pr fotru u sluzbi so s5 vn metal stare carunalnike....sm dubu Gericoma prenosnika P4 2,4gHz, 512mb rama, 64mb geforce4, 60gb diska.....za 15 eurov :)v bistvu je fotrov Ex sluzben :) A lahko še kej zrihtaš? Enga mejhnga, da ga mam lahko za po terenu @linux
JMatic Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 ej tega, dej še men kerga zrihtej :) Sej rabm sam enga tacga da vsaj net dela pa da lohk kšn film pogledam A lahko še kej zrihtaš? Enga mejhnga, da ga mam lahko za po terenu @linux ni mejhnih sluzbenih... drgac pa itak vsak vzame svojga sluzbenga tko da jih ne ostane ponavad ...
Roky Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 ni mejhnih sluzbenih...drgac pa itak vsak vzame svojga sluzbenga tko da jih ne ostane ponavad ... Damn, škoda :trance_33_sleep: Če boš vedu za kakšno tako odmetavanje laptopov sam sporoč :D g33k in da haus :D
miha Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 js sm poročena v lohac veš.. kr minnie praš :naughty: :naughty: :whistle:
Minnie Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 nebi.. :Dok ^_^ a ma ta netopir že kšn ime :P :kva2: jstut, js tut :D čudn da mi vse normaln deluje v glav.. zanimiv :D :whistle: motiš se... :whistle: Hmm, d pomislm....blo mu je ime Detzunion, ma se je zard tega začeu soncu nastavlat in je sončarco fasu....tk d je dle brez imena...bogi... :closedeyes: Noro ne?! :kva2: Komi čakam!!! :D Ja ti kr ulet, hehe. :D Hehe, a ponavad ti ne? :unsure: :alien1: :P Jst pa na zbilje, da videm če je jezero še tam :) K sm bla js nazadne tm, ga nism vidla... :unsure: kofe je dobr ce ga taprava kelnrca nrdi... se bolsi je ce ga postreze unmu k sedi za nasprotno mizo pa da je mizca bl nizka :naughty: c-c-c, pobeci. :rolleyes: js sm poročena v lohac veš.. kr minnie praš :naughty: O, res?! :D Vem vem....srečnica ti! :P :rolleyes: stari...ti ne ves kok to pali da gres u Kranj z enoletnim otrokom :) preverjeno hehe :grim Fuuuuuul sweeeeeet! :D Al pa ji rečeš, če bi bla tvoja babysitter, sej vsi vemo kaj se potem s takimi "gospodinjami" počne, hahahaha :D :lol: Iščeš gospodinjo al varuško? :P :naughty: :whistle: :naughty: Ma sexy ženina. :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 dobr se mas ti da tko po 15€ kups laptop... dost zalostn pa da ti je fotr zaracunov 15€ :whistle:
Roky Objavljeno Marec 12, 2008 Objavljeno Marec 12, 2008 :lol: Iščeš gospodinjo al varuško? :P varuško...zame :D
Priporočene objave