Schmid87 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 eh.. ti maš gay verzijo zlowdano.. drgač reče h00d :D
Roky Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Lol, vama pa dogaja. Fifty thx za opozorilni sms glede b-daya :D :D :D sm ji poslov sms :P
Schmid87 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Lol, vama pa dogaja.Fifty thx za opozorilni sms glede b-daya :D :D :D sm ji poslov sms :P malenkost :) rad pomagam :P
miha Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Lol, vama pa dogaja.Fifty thx za opozorilni sms glede b-daya :D :D :D sm ji poslov sms :P a men ga pa ne boš al kaj :krneki:
Schmid87 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 a men ga pa ne boš al kaj :krneki: ne.
Roky Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 malenkost :) rad pomagam :P thx :004 a men ga pa ne boš al kaj :krneki: Kva nej pa teb napišem? :D
Tony Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 funny.. dons sm kr pozabu it na sojenje.. sm zamudu kšne 2 urce :D hahah sm mislu da bo sodnica umrla.. res je bla razpizdena :D js pa nasmejan.. pa sm reku, bolš da sm pršu, k pa da sploh neb.. poj je pa še na to komentirala ene 10min.. :) uglavnm, zdj mam še eno kazn v višini 700€, poj v začetku maja mam pa spet sojenje.. oz. soočenje :) in je rekla da bom po vsej verjetnosti spoznan za krivega, in bom dobil še dodatnih 500€ kazni.. :) that's just because i'm black :closedeyes: faaaak stari pa ti skor cele plače daješ državi :eek: Želim ti sezono brez kazni :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 faaaak stari pa ti skor cele plače daješ državi :eek: Želim ti sezono brez kazni :rolleyes: res je.. obirajo me do kosti :) jah kva morm.. skos sm neki navzkriž z zakonom :D hehe.. hvala! to si tut js želim :)
Minnie Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 sj ni treba da je glih EMO ane.. :) pač nj bo happy bat :Dsuper :) Happy bat?! Hehe... :lol: Ne vem zakaj, sam me tole spomni na une baby kupke. :lol: Ma ne bo happy, če bo pa moj...sam pogledala ga bom, pa bo ratu EMO. Muahaha... :P funny.. dons sm kr pozabu it na sojenje.. sm zamudu kšne 2 urce :D hahah sm mislu da bo sodnica umrla.. res je bla razpizdena :D js pa nasmejan.. pa sm reku, bolš da sm pršu, k pa da sploh neb.. poj je pa še na to komentirala ene 10min.. :) uglavnm, zdj mam še eno kazn v višini 700€, poj v začetku maja mam pa spet sojenje.. oz. soočenje :) in je rekla da bom po vsej verjetnosti spoznan za krivega, in bom dobil še dodatnih 500€ kazni.. :) that's just because i'm black :closedeyes: :huh: Auch...kr vsotica... :huh: Tut jst ti želim sezono brez kazni...srečno. :)
Roky Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Končno bejba oživela tole temo :D Kvaj zdej gorenci? Nekam smo utihnl :whistle:
Schmid87 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Happy bat?! Hehe... :lol: Ne vem zakaj, sam me tole spomni na une baby kupke. :lol: Ma ne bo happy, če bo pa moj...sam pogledala ga bom, pa bo ratu EMO. Muahaha... :P :huh: Auch...kr vsotica... :huh: Tut jst ti želim sezono brez kazni...srečno. :) baby kupke? :D wtf? a kao znaš tko pogledat da folk rata emo?:D Končno bejba oživela tole temo :D Kvaj zdej gorenci? Nekam smo utihnl :whistle: res je. js pogrešam štiršestko v tej temi :P js nism nč utihnu.. še zmer sm povsod isto zgovorn kot prej :) drgač sm pa TV gledou :D RAMBO madafaka
Roky Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 res je. js pogrešam štiršestko v tej temi :Pjs nism nč utihnu.. še zmer sm povsod isto zgovorn kot prej :) drgač sm pa TV gledou :D RAMBO madafaka Hahaha :D Jest morm zdej en dan obvezno American Gangster pogledat, ga mam že od prvega DVDripa na kompu, cajta za pogledat pa ni :slap:
Schmid87 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Hahaha :D Jest morm zdej en dan obvezno American Gangster pogledat, ga mam že od prvega DVDripa na kompu, cajta za pogledat pa ni :slap: uuu crime movie :) moja najlubša zvrst :P je kr vredu film. v teh zadnjih časih, en bolših :) ampak, ni pa to to :P hehe
Roky Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 uuu crime movie :) moja najlubša zvrst :Pje kr vredu film. v teh zadnjih časih, en bolših :) ampak, ni pa to to :P hehe Ne mi govort, k poj nau zanimiv, hehehe :D
Minnie Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Končno bejba oživela tole temo :D Kvaj zdej gorenci? Nekam smo utihnl :whistle: hehe... :D Mal morm kako besedo vsake tolk povedat. :P Mal šparate z besedam, sej prou...mam manj za brt. ;) Drgač pa niste čist utihnil, hehe. :P baby kupke? :D wtf?a kao znaš tko pogledat da folk rata emo?:D res je. js pogrešam štiršestko v tej temi :P js nism nč utihnu.. še zmer sm povsod isto zgovorn kot prej :) drgač sm pa TV gledou :D RAMBO madafaka Ma une baby kupke, k se prodajajo v sparu...k dišijo po mandljevi aromi s cimetom...baby bat pa happy bat. :D Al kk že...za penečo kopel. :P Vredno probat....sam baje se zgubiš v peni, če preveč čofotaš... :unsure: Amm, nč kao...baje je kr res...mam take emo oči, d folk kr zmrzne, če pogledam pod pravim kotom... :trance_33_sleep: Se da tut naučit. :P Jp, se strinjam...kr ni je več kle nč... :( :worship: Je že res, hehe...povsod te je dost. :P Hahaha :D Jest morm zdej en dan obvezno American Gangster pogledat, ga mam že od prvega DVDripa na kompu, cajta za pogledat pa ni :slap: :OK: Kr fajn film....:D Js sm ga do pou pogledala, pol se mi pa ni dal več za TV-jem sedet. :P
Schmid87 Objavljeno Marec 18, 2008 Opozori Objavljeno Marec 18, 2008 Ne mi govort, k poj nau zanimiv, hehehe :D sj nč nism povedou kva se kj dogaja :D samo svoje mnenje o filmu sm podou :P hehe... :D Mal morm kako besedo vsake tolk povedat. :P Ma une baby kupke, k se prodajajo v sparu...k dišijo po mandljevi aromi s cimetom...baby bat pa happy bat. :D Al kk že...za penečo kopel. :P Vredno probat....sam baje se zgubiš v peni, če preveč čofotaš... :unsure: Amm, nč kao...baje je kr res...mam take emo oči, d folk kr zmrzne, če pogledam pod pravim kotom... :trance_33_sleep: Se da tut naučit. :P Jp, se strinjam...kr ni je več kle nč... :( :worship: Je že res, hehe...povsod te je dost. :P :OK: Kr fajn film....:D Js sm ga do pou pogledala, pol se mi pa ni dal več za TV-jem sedet. :P res je :D aja tooo.. toj pa vrjetn "bath", izgovori pa se bat ja :D haha.. funny :P to si bom js nabavu.. sam kva k se nč ne kopam.. brezveze poj :D se sam tuširam :D bi se blo pa fajn kdaj skopat ja.. :D hehe če pogledaš pod pravik kotom.. :D ok.. u nasledno k se vidmo prnes samo kotomer.. al pa geotrikotnik (ma tut gor kote), pa bomo najdl taprau kot :lol: nemara ns. :D sam tm me ni, kjer bi mogu bit.. povsod drugje me je dost :D pou pogledala :glare: tok slb pa glih ni..
Jerry_exc Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 jao jao roky... ce je pa dz pa sneg pa vse :) loh se pa dons do radolce prpeles na kofe :) alpa greva mal po gozdu da vidm koko gre aprilia kej offroad :whistle:
Roky Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 jao jao roky... ce je pa dz pa sneg pa vse :) loh se pa dons do radolce prpeles na kofe :) alpa greva mal po gozdu da vidm koko gre aprilia kej offroad :whistle: Uh stari, dons pa nebo šlo :( Dons nau nč motorčka :BUA: če bo med vikendom kej sonca pa prletim :OK: A to si mislu tko, da greš ti z Aprilio jest pa s KTMom? :D :D :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 ne to ne :) sam tko me zanima kok gre kej aprilia cez skale pa skoke :)
Roky Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 ne to ne :) sam tko me zanima kok gre kej aprilia cez skale pa skoke :) Haha, RXV vrjetn kr dobr, za RSko pa niti pomislt neupam :D :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 ma rs gre povsod :) sam znat je treba :whistle:
Roky Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 ma rs gre povsod :) sam znat je treba :whistle: Haha :D jo je pa škoda za po makedamu...že laka :blush:
_Fingi_ Objavljeno Marec 19, 2008 Opozori Objavljeno Marec 19, 2008 Dons jest pridem z motorčkam v radolco.. sam dvomm da bom meu cajt kam it :rolleyes:
Priporočene objave