Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

roky, prnes jutr une :) sej veš kwa

Objavljeno

Matr, sploh ni več tok toplo ob pol 8ih na motorju bit v kaubojkah :krneki:

Hladilnik pa tok mrzu, da si tud prstou gor ne morš pogret... sm si jh pol na auspuhu mogu :rolleyes:

Objavljeno
roky, prnes jutr une :) sej veš kwa

Aaaa, dildote. Dobiš :P

Objavljeno
Matr, sploh ni več tok toplo ob pol 8ih na motorju bit v kaubojkah :krneki:

Hladilnik pa tok mrzu, da si tud prstou gor ne morš pogret... sm si jh pol na auspuhu mogu :rolleyes:

Mrzlu je, mrzlu. Bil v šoli z mopedom in šel nazaj ob 18.00, pa je res kar mrzlo (5 stopinj in 25km).

Objavljeno

norci...mene je zebl k sm sedel na soncku :)

Objavljeno
Aaaa, dildote. Dobiš :P

ja to ja, sam mi boš pol mogu še pokazat ko to uporabljaš :)

Objavljeno
ja to ja, sam mi boš pol mogu še pokazat ko to uporabljaš :)

Hum, to so pa že nadure + dodatek za malico... A maš dost na računu? :whistle:

Objavljeno
Hum, to so pa že nadure + dodatek za malico... A maš dost na računu? :whistle:

a boš mr jastoga na buzaro mu za malco :)

Objavljeno
a boš mr jastoga na buzaro mu za malco :)

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Kva sva z mitofreakom dons v Kranju vidla :evilgrin:

(slika je mal švoh, preveč sonca :( )

post-6663-1205967376_thumb.jpg

Objavljeno
no risk no fun! :whistle:

tr00

Kva sva z mitofreakom dons v Kranju vidla :evilgrin:

(slika je mal švoh, preveč sonca :( )

eh, tega sm js vidu k je biu še na tehničnmu.. takrt k si je rihtou registracijo :) sm v temi V8 to napisou pumoje :)

Objavljeno (popravljeno)
aja tooo.. toj pa vrjetn "bath", izgovori pa se bat ja :D haha.. funny :P to si bom js nabavu.. sam kva k se nč ne kopam.. brezveze poj :D se sam tuširam :D bi se blo pa fajn kdaj skopat ja.. :D hehe

če pogledaš pod pravik kotom.. :D ok.. u nasledno k se vidmo prnes samo kotomer.. al pa geotrikotnik (ma tut gor kote), pa bomo najdl taprau kot :lol:

nemara ns.

pou pogledala :glare: tok slb pa glih ni..

:whistle: Pa je najbrš res bath, hehe... :lol: hehe, js pa bat....:P Ja morš to probat, se peni 100 na uro...pol pa maš une račke pa ligne, pa vzameš masko in dihalko....se prou sede včas tut skopat, ja. :P

hehe...ja ma kaj nej še prnesm...čak, grem po beležko....torej: netopir, kotomer....še kej? :lol: Ma kaj si želiš bit emo? :D Pa tško je najt prau kot, k škilim, po pa mal zezne vse sp...:P :rolleyes:

:huh: Res ne? :cry: :cry:

Ja no sej res ni tko slab....nism rekla, d je ....sam sedet se mi ni dal. :P :D

norci...mene je zebl k sm sedel na soncku :)

Na sončku pa res ni zebl. :P

tr00

eh, tega sm js vidu k je biu še na tehničnmu.. takrt k si je rihtou registracijo :) sm v temi V8 to napisou pumoje :)

Se še js spomnm d si pisu o tem, jp. :D

Popravljeno . Popravil Minnie
Objavljeno

grem js po motor v žiri :D se vidmo

Objavljeno
:whistle: Pa je najbrš res bath, hehe... :lol: hehe, js pa bat....:P Ja morš to probat, se peni 100 na uro...pol pa maš une račke pa ligne, pa vzameš masko in dihalko....se prou sede včas tut skopat, ja. :P

hehe...ja ma kaj nej še prnesm...čak, grem po beležko....torej: netopir, kotomer....še kej? :lol: Ma kaj si želiš bit emo? :D Pa tško je najt prau kot, k škilim, po pa mal zezne vse sp...:P :rolleyes:

bom enkrat probou.. :D hmm.. s ti se še z ligni igraš.. :D a maš ti to taprave žvali not (vrjetn mrtve) in poj se igraš z njimi? :) ker nevem če je lign glih igrača :D squid :D haha..

zaenkrat ni treba nč druzga prnest razn netopirja pa kotomer :D

zgleda da res.

ni se ti dal sedet.. bi pa v stoje gledala muvi ane :) k daj problem :P

maš pa dobr spomin :P hehe

Objavljeno
hitr si biu ti nazaj :))

kot blisk.. kr Flash Gordon mi rečte :D

Objavljeno

jest pa lih is sonca na krvavcu prsu :) res lepo gor :) vse okol so bli pa neki oblaki temni sam ena lukna za krvavc na nebu :)

Objavljeno

taj še zmer legendarna :D

Objavljeno
taj še zmer legendarna :D

Hahhaha, ta tip je legenda, ja. Najboljš je k še gas navije k je pol metra pred drevesam :lol1:

Pa tale je tud legenda :worship:

Objavljeno
:whistle: Pa je najbrš res bath, hehe... :lol: hehe, js pa bat.... :P Ja morš to probat, se peni 100 na uro...pol pa maš une račke pa ligne, pa vzameš masko in dihalko....se prou sede včas tut skopat, ja. :P

hehe...ja ma kaj nej še prnesm...čak, grem po beležko....torej: netopir, kotomer....še kej? :lol: Ma kaj si želiš bit emo? :D Pa tško je najt prau kot, k škilim, po pa mal zezne vse sp... :P :rolleyes:

Na sončku pa res ni zebl. :P

oo lol minnie... ta tvoj lign ne..zabavna rouzi žverca:D

pa račka tut:D..sam lign ga zmaga sploh un ta žiu .) ... ja maska pa dihalka pa zato k je minnie tok mejhna da čez banjo ne vid :lol1: ..pa kaj boš z netoperjem delala?a to je dezunion ne?:Dmodel..

bom enkrat probou.. :D hmm.. s ti se še z ligni igraš.. :D a maš ti to taprave žvali not (vrjetn mrtve) in poj se igraš z njimi? :) ker nevem če je lign glih igrača :D squid :D haha..

zaenkrat ni treba nč druzga prnest razn netopirja pa kotomer :D

zgleda da res.

ni se ti dal sedet.. bi pa v stoje gledala muvi ane :) k daj problem :P

maš pa dobr spomin :P hehe

ja ja minnie se igra rada k se kopa.. pa kaj mrtu no fifty kok s bedn...zabavn je če je žiu.. :kva2:

ti ga bomo predstavl ne..boš ti vidu:D

Objavljeno

Fifty, zdele sm v GP500 vrgu WSBK05 set, pa je zakon :OK: Sam Toseland je še na Xeroxu :D morm nek tanovo sezono staknt, oz. lansko.

Objavljeno
ja ja minnie se igra rada k se kopa.. pa kaj mrtu no fifty kok s bedn...zabavn je če je žiu.. :kva2:

ti ga bomo predstavl ne..boš ti vidu:D

a se bomo med sabo spoznal k se bomo kopal :D kuko je pa lignu ime? :D haha

Fifty, zdele sm v GP500 vrgu WSBK05 set, pa je zakon :OK: Sam Toseland je še na Xeroxu :D morm nek tanovo sezono staknt, oz. lansko.

sm že meu to notr ja :) kr fajn.. ampak zdj igram superbike2001 :D me likey :D

Fočk :whistle:

:yea1: :winkiss: :004

Objavljeno
Fočk :whistle:

O, si bla na Zbiljah? A je še vse po starem? :D

sm že meu to notr ja :) kr fajn.. ampak zdj igram superbike2001 :D me likey :D

SBK2001 mi ni kul, mal arkaden je :hmm: pa tak čudn nagib je...:D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!