Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

evo zej tle premiera :) super druper über novi izgled... white is the new black :evilgrin:

post-1586-1206274413_thumb.jpg

Objavljeno

morm se levo bocno pa enduro strehco nrdit... sam mislm da bom nove kupu k je leva ze vsa razsuta... pa folije mij zmankal bele :whistle:

Huhu, tole je pa uber jebačko :naughty:

prpel enkt aprilio u moj ride pimpen garage :naughty:

Objavljeno
morm se levo bocno pa enduro strehco nrdit... sam mislm da bom nove kupu k je leva ze vsa razsuta... pa folije mij zmankal bele :whistle:

prpel enkt aprilio u moj ride pimpen garage :naughty:

Hm, kakšne usluge pa nudiš? :whistle:

P.S. A nalepke sam delaš? :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

ride, pimpin:)

Popravljeno . Popravil Im_a_ridah
Objavljeno
Hm, kakšne usluge pa nudiš? :whistle:

P.S. A nalepke sam delaš? :hmm:

hand made home made kvaliteta :)

Objavljeno

Aja, hehe :D Jest si morm nardit une nalepke za na vizir motorja, nick pa to :whistle:

Objavljeno

Roky The Črna strela :whistle:

nč letim jes na šiht do dežja alpa snega...

Objavljeno
Roky The Črna strela :whistle:

nč letim jes na šiht do dežja alpa snega...

Lol, Roky The Smedljiv Prdec :P

Objavljeno

Roky (i left my big bike at home)

Objavljeno
a so ti slucajn na sipo prmrznli :)

res je.. sm jih puzabu sklopt k sm se ke prpelou.. in poj k sm šu je blo že use zmrznen.. dam kontakt.. pa sam neki popoka na ornk.. pa nč jasn kva se dogaja.. sam smejou sm se :D use mi je polomil :P morm popravt.. pr desnmu brisalcu morm še motorčk neki pogledat k se je zjebou.. :)

evo zej tle premiera :) super druper über novi izgled... white is the new black :evilgrin:

opa opa :D pozersko, ampak zelo lepo! :D

Objavljeno

hvala hvala :) sm se zelo potrudu :)

Objavljeno (popravljeno)

Dons je pa ena usrana, zasnežna... furca padla (20km). Sm mogu sprobat kramprco, zdej se je vsaj užitek po gmajn vozt k prideš povsod :)

Popravljeno . Popravil _LuX_
Objavljeno

kere gume pa mas gor da tok fajn grabjo?

Objavljeno

Sava MC23, če primerjam s prejšnimi k so ble bolj cestne so te za v blato velik boljše

Objavljeno

jest mam zad zej c-04 mitas :) zakon za po snegu pa blatu... drgač pa enduro comp IV najbl zakon guma...

Objavljeno

roky, kva si me rabu pou urce nazaj? sm glih penkejks delou :D

Objavljeno
roky, kva si me rabu pou urce nazaj? sm glih penkejks delou :D

Ja pico sm hotu ane !!! :D :D :D

Mi jo je poj en v trenirki prpelov, pa res tko pozvoni pa že kr pred vrati :o jest pa v gatah glih izpod tuša :D :D sm se mogu hitr napravt, haha :D

Objavljeno

ja... unih u trenerk se je za bat ce si u gatah :naughty:

Objavljeno
Ja pico sm hotu ane !!! :D :D :D

Mi jo je poj en v trenirki prpelov, pa res tko pozvoni pa že kr pred vrati :o jest pa v gatah glih izpod tuša :D :D sm se mogu hitr napravt, haha :D

hehe, poj je biu Ševo.. :D bajs s špegli? :D

Objavljeno
hehe, poj je biu Ševo.. :D bajs s špegli? :D

Jap, sej tm k sm klicov prav un dobrih 45 minut bo za počakat pa jest tko pomislm, čak 45 minut, poj zih Fifty ne voz...pa prašam "kdo pa voz, a Šmid?" pa prav, ne, ne Ševo pa še en :D :D

Objavljeno
Jap, sej tm k sm klicov prav un dobrih 45 minut bo za počakat pa jest tko pomislm, čak 45 minut, poj zih Fifty ne voz...pa prašam "kdo pa voz, a Šmid?" pa prav, ne, ne Ševo pa še en :D :D

hehe :D js sm pač "the fastest pizza-boy in kranj" :D haha

sj mene bojo zih še poklical na šiht, ampak mal kasnej :D

prejle sm že za silo usposobu brisalce pr avtu :P hehe

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!