Jerry_exc Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 kva je pa dons en brezvezn dan... nc se ne dogaja :P
Roky Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 kva je pa dons en brezvezn dan... nc se ne dogaja :P res je :grim
Jerry_exc Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 zej pa se u LJ da se popovn dan zakluc :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 zej pa se u LJ da se popovn dan zakluc :rolleyes: in kva boš v LJ? :D če greš v LJ.. to pomen da dan ne bo popoln :D
Schmid87 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 @ Imar Idah lj, ta pa hoče to narest k sav se zadnč pr teb pogovarjala :D http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1321294
Roky Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Uuu Fifty je avatar zamenjov :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Uuu Fifty je avatar zamenjov :evilgrin: je blo treba mal :D
Schmid87 Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 kurba je dougcajt :D @roky, kašn se ti je zdeu amercan gangster? :)
Roky Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 kurba je dougcajt :D @roky, kašn se ti je zdeu amercan gangster? :) Ei sam do polovice sm ga pogledov, si morm cajt uzet pa še enkrat pogledat celga. Je kr mal dolg :D
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 js sm pa zdele gledou muvi Rocky Balboa :D zdj pa še mal posrfam če je kj novfa.. poj grem pa pred TV :D
Tony Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 (popravljeno) Kaj je zdej vidva ( Fifty,Rocky), a sta samo še v duetu tuki gor :evilgrin: Mici & Minnie sta pa pregnala, al ste pa samo še sms intima :naughty: Popravljeno Marec 25, 2008. Popravil Tony
Sončece Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 kašn se ti je zdeu amercan gangster? :) Dobr film :whistle: Pa pozdrav vsem :004 :004
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Kaj je zdej vidva ( Fifty,Rocky), a sta samo še v duetu tuki gor :evilgrin: Mici & Minnie sta pa pregnala, al ste pa samo še sms intima :naughty: o mojstr :D mah lj kuko je.. babe so scagale ane.. nobeni se nč več ne da.. :D pussies :D Dobr film :whistle: Pa pozdrav vsem :004 :004 res je. film je men osebno en bolših v teh zadnjih letih :) čeprou tko k sm reku, filme kot so Heat, godfather1, goodfellas.. to bojo težko premagal :D
Sončece Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 film je men osebno en bolših v teh zadnjih letih :) :yes:
Jerry_exc Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 uf tega mam pa jest doma ye ndjdl pa se nism gledov.... a se splaca_
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 uf tega mam pa jest doma ye ndjdl pa se nism gledov.... a se splaca_ če ti je taka zvrst filmov ql, poj se splača :)
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 bom enkrat probou.. :D hmm.. s ti se še z ligni igraš.. :D a maš ti to taprave žvali not (vrjetn mrtve) in poj se igraš z njimi? :) ker nevem če je lign glih igrača :D squid :D haha.. :lol: :lol1: Ma ne, kake žvali, hehe...to mam tako cute igračko iz Kinder jajčka. Jah, sej ne vem...je tole spodi lign? :unsure: Pomoje kr je, ja! :whistle: :D
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Kaj je zdej vidva ( Fifty,Rocky), a sta samo še v duetu tuki gor :evilgrin: Mici & Minnie sta pa pregnala, al ste pa samo še sms intima :naughty: Nekak tko ja :blink: o mojstr :D mah lj kuko je.. babe so scagale ane.. nobeni se nč več ne da.. :D pussies :D Tud nasplošno sva sam še midva pa Jerry tle :blink: c-c-c, nevem kvaj to :hmm:
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 zaenkrat ni treba nč druzga prnest razn netopirja pa kotomer :D zgleda da res. ni se ti dal sedet.. bi pa v stoje gledala muvi ane :) k daj problem :P maš pa dobr spomin :P hehe :OK: :( :cry: Ja ma predoug je...tut stat se mi pol vmes ni dal...tk d, jp, je problem... :trance_33_sleep: :rolleyes: :whistle: oo lol minnie... ta tvoj lign ne..zabavna rouzi žverca:Dpa račka tut:D..sam lign ga zmaga sploh un ta žiu .) ... ja maska pa dihalka pa zato k je minnie tok mejhna da čez banjo ne vid :lol1: ..pa kaj boš z netoperjem delala?a to je dezunion ne?:Dmodel.. ja ja minnie se igra rada k se kopa.. pa kaj mrtu no fifty kok s bedn...zabavn je če je žiu.. :kva2: ti ga bomo predstavl ne..boš ti vidu:D :naughty: Lep lign ne?! :D Amm, žiu?? :unsure: A mam tut žiuga hmm...?? :unsure: Kdoj to? :P A de de tmala...toj zato k mam tojk velko bajno! :whistle: Moj netopir je emo senzacija...Detzunion, jp! :grim Po tanovem mu je ime Šišmiš! :D Bljak, js pa neb mela v bajni ne živga ne mrtuga ligna...eeeew....sam tega mojga pinky. :D lignu je ime lign:D -_- pfff...mojmu lignu pa že ni ime lign... :trance_33_sleep: Uuu Fifty je avatar zamenjov :evilgrin: Waaaaa.... :worship: Ei sam do polovice sm ga pogledov, si morm cajt uzet pa še enkrat pogledat celga. Je kr mal dolg :D No, sej pravim, hehe...nism edina! :whistle: Kaj je zdej vidva ( Fifty,Rocky), a sta samo še v duetu tuki gor :evilgrin: Mici & Minnie sta pa pregnala, al ste pa samo še sms intima :naughty: :P Minnie bla en mau busy, pa je ni blo gor....:P o mojstr :D mah lj kuko je.. babe so scagale ane.. nobeni se nč več ne da.. :D pussies :D Ja pobčki moji, ni blo cajta! :whistle: btw, Minnie je mouse! :P :D Nekak tko ja :blink: Tud nasplošno sva sam še midva pa Jerry tle :blink: c-c-c, nevem kvaj to :hmm: Wadabeeeeeeeeeng beeeeeeeng da buuuuuuuuum, Minnie is back! :P
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Wadabeeeeeeeeeng beeeeeeeng da buuuuuuuuum, Minnie is back! :P Dej ne tko razgrajat, boš vse podrla pa polomila :blink:
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 :lol: :lol1: Ma ne, kake žvali, hehe...to mam tako cute igračko iz Kinder jajčka. Jah, sej ne vem...je tole spodi lign? :unsure: Pomoje kr je, ja! :whistle: :D haha :D res je hud ^_^ Nekak tko ja :blink: Tud nasplošno sva sam še midva pa Jerry tle :blink: c-c-c, nevem kvaj to :hmm: sj se še kšn občasno oglasi :) folk je preveč bizi :D trew trew :) ketch ketch :) Moj netopir je emo senzacija...Detzunion, jp! :grim Po tanovem mu je ime Šišmiš! :D -_- pfff...mojmu lignu pa že ni ime lign... :trance_33_sleep: Waaaaa.... :worship: šišmiš :D ah, toj že zlajnana zadeva :D baty je sexy :P kuko pa mu je ime? Squidy? ^_^ hehe :D sj pravm, mal spremembice pač :P zdj mam.. one of a kind RSko :) unique biatch :D
Priporočene objave