_LuX_ Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ej Jovo, un čefur iz Pristave mi joka na msn da te že cel dan hoče na telefon pa maš ugasnenga :)
JMatic Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ja vem ja...mislm..ne vem...vem da mi telefon ne dela :D
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Dej ne tko razgrajat, boš vse podrla pa polomila :blink: :yea1: :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: de de Roky, ne bit hud....sm pazla, d kej ne podrem al polomm. :winkiss: haha :D res je hud ^_^ šišmiš :D ah, toj že zlajnana zadeva :D baty je sexy :P kuko pa mu je ime? Squidy? ^_^ hehe :D sj pravm, mal spremembice pač :P zdj mam.. one of a kind RSko :) unique biatch :D :whistle: Keneda. :P Pravi lepotec! :wub: Jah ka čmo...če je pa povprečnež.... -_- Ja ma sexy ime je za sexy netopirje in ne za mojga emčija. :P Ti kr navijaj za Baty, sam mu nau tko ime... :whistle: Waaa, Squidy mi je pa všeč!! :kva2: Mu je lahka tk ime??? :D Bi mu fuuuul sedl! :blush: Moi moi Squidy The Lign! :D Fajn fajn! :D Res je hudaaaaaa! Take še nism vidla! :D ^_^
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Jah ka čmo...če je pa povprečnež.... -_- Ja ma sexy ime je za sexy netopirje in ne za mojga emčija. :P Ti kr navijaj za Baty, sam mu nau tko ime... :whistle: Waaa, Squidy mi je pa všeč!! :kva2: Mu je lahka tk ime??? :D Bi mu fuuuul sedl! :blush: Moi moi Squidy The Lign! :D Fajn fajn! :D Res je hudaaaaaa! Take še nism vidla! :D ^_^ poj pa nč no.. poj nj bo pa šišmiš :D ja, lohk je Squidy :D js sm jo pa že parkrat vidu :D kadar grem v garažo :P hehe baty boy (: baty boy, baty boy
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 (popravljeno) hehe baty boy (: Sam gre pa v uho...mmmm....Baty boy.... :whistle: ....še zmer me spominja na kopanje. :unsure: poj pa nč no.. poj nj bo pa šišmiš :D ja, lohk je Squidy :D js sm jo pa že parkrat vidu :D kadar grem v garažo :P baty boy, baty boy Šiiiiiiiiišmiš - štramplasti netopir. :D Wiiiiiiiiiiiiii, hvala, hvala! ^_^ :004 Ga grem krstit! :D Res?! :D Kako pa to? :P Sing it like Phoebe's Smelly cat...:D jeba :eek: :blink: Kaj zej ti, burk moi! :D As ti tut not padla? ;) Še nisi štartala prot Zbiljam?? :unsure: :lol1: Bo kr treba počas, če mislš d se kej gor srečava. :P :winkiss: Popravljeno Marec 25, 2008. Popravil Minnie
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Še nisi štartala prot Zbiljam?? :unsure: Kdaj pa prideta kofetkat? :unsure: @FiFtY_, kera progra v GP500 je teb najbolj kul? Ker se nemorm odločt kero bi vozu, hehe :D
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 niggaZ!!! somebody said my nameZ?
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Kdaj pa prideta kofetkat? :unsure: Enkat kmal....odvisn, kdaj Mici štarta, hehe. ;) Si ne upa z mano vozit....smrk - smrk.... :cry: Ma bova povedali, brez skrbi...dle čakam, d me odmede....k je tok snega kle pr ns, d joooj....sm šla zanč sam en krog, pa me je obračal...pr 10 km/h....ta plundra drseča... :headbang:
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 jeba :eek: :blink: kje? :o Sam gre pa v uho...mmmm....Baty boy.... :whistle: ....še zmer me spominja na kopanje. :unsure: Wiiiiiiiiiiiiii, hvala, hvala! ^_^ :004 Ga grem krstit! :D Res?! :D Kako pa to? :P Sing it like Phoebe's Smelly cat...:D baty boy sm že js predlagou zadnč :D sj to je tut ql ^_^ a je zadovoln ker je squidy? :D mah, kr tko :D ker me tm čaka vedno :P smelly cat rocks! :D @FiFtY_, kera progra v GP500 je teb najbolj kul? Ker se nemorm odločt kero bi vozu, hehe :D hmm.. morm prou pomislt.. (kar je pa pr men zlo težko) :D drgač mi jih je ene 6 dobrih.. :) Donington je kr fajn recimo :D sumthang changed :) i'm gonnah changeah supthin t00h :D Enkat kmal....odvisn, kdaj Mici štarta, hehe. ;) Si ne upa z mano vozit....smrk - smrk.... :cry: Ma bova povedali, brez skrbi...dle čakam, d me odmede....k je tok snega kle pr ns, d joooj....sm šla zanč sam en krog, pa me je obračal...pr 10 km/h....ta plundra drseča... :headbang: to pa čist vrjamem :D
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 niggaZ!!! A boš en kruhk? Mmmmm...so dobri :P drgač mi jih je ene 6 dobrih.. :) Donington je kr fajn recimo :D Jp, Donington je kul, k je taka mal hitrejša pa Philip Island :)
JMatic Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 A boš en kruhk? Mmmmm...so dobri :PJp, Donington je kul, k je taka mal hitrejša pa Philip Island :) sm lih pojedu kruhke haha :)
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Jp, Donington je kul, k je taka mal hitrejša pa Philip Island :) P I je kr ql ja.. sam men ni v ožjem izboru.. :) recimo Brno je dokaj dolgočasna proga.. ampak men je ful dobra :)
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 sm lih pojedu kruhke haha :) bastard :D P I je kr ql ja.. sam men ni v ožjem izboru.. :) recimo Brno je dokaj dolgočasna proga.. ampak men je ful dobra :) Brno je kul ja...Pa Catalunya :OK:
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 kje? :obaty boy sm že js predlagou zadnč :D sj to je tut ql ^_^ a je zadovoln ker je squidy? :D mah, kr tko :D ker me tm čaka vedno :P smelly cat rocks! :D to pa čist vrjamem :D Ah, zih je spet očala nek zgubla...js nč ne podobnga ne vidm. :P Vem vem...mam dobr spomin. :P Sam nism vedla, d gre tok v uho...hud ime, res. :D Fuuuuul je zadovoln! :D Kr plesat je začeu. :D gu-gu.... Aha... :P in http://www.youtube.com/watch?v=ETQfuzNGT58...feature=related Zdaj daš pa na to melodijo Baty boy besedilo. :D Čist ql....:) Em ja...naj že gre enkt ta sneg pa-pa. :alien1:
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 bastard :D Brno je kul ja...Pa Catalunya :OK: lohk ti naštejem kere mi niso ql :P po defaultu so tele notr.. * Suzuka * Johor * Jerez * Mugello * Paul Ricard * Jarama * Assen * Donington * Sachsenring * Brno * Imola * Catalunya * Phillip Island * Buenos Aires ________ men niso ql: suzuka, johor, paul ricard, jarama :)
Mici Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Sam gre pa v uho...mmmm....Baty boy.... :whistle: ....še zmer me spominja na kopanje. :unsure: Šiiiiiiiiišmiš - štramplasti netopir. :D Wiiiiiiiiiiiiii, hvala, hvala! ^_^ :004 Ga grem krstit! :D Res?! :D Kako pa to? :P Sing it like Phoebe's Smelly cat... :D Kaj zej ti, burk moi! :D As ti tut not padla? ;) Še nisi štartala prot Zbiljam?? :unsure: :lol1: Bo kr treba počas, če mislš d se kej gor srečava. :P :winkiss: a dej ne zajebavi :cry: ..če pa vespica fura 30km/h bom pa ja u enm dnevu tm..mi še ni treba dele štartat..mislm bi sam sm zjebala luč pa ne svet več ta kišta :evilgrin: Enkat kmal....odvisn, kdaj Mici štarta, hehe. ;) Si ne upa z mano vozit....smrk - smrk.... :cry: Ma bova povedali, brez skrbi...dle čakam, d me odmede....k je tok snega kle pr ns, d joooj....sm šla zanč sam en krog, pa me je obračal...pr 10 km/h....ta plundra drseča... :headbang: ja ma kdo si pa upa s tabo furat če ne vidš 5 metrou pred sabo :evilgrin: ..bom k si urihtaš vid stara..do takt me bo pa kdo drug furu al pa SKIROOOOO :rolleyes: Ah, zih je spet očala nek zgubla...js nč ne podobnga ne vidm. :P Vem vem...mam dobr spomin. :P Sam nism vedla, d gre tok v uho...hud ime, res. :D Fuuuuul je zadovoln! :D Kr plesat je začeu. :D gu-gu.... Aha... :P in http://www.youtube.com/watch?v=ETQfuzNGT58...feature=related Zdaj daš pa na to melodijo Baty boy besedilo. :D Čist ql.... :) Em ja...naj že gre enkt ta sneg pa-pa. :alien1: ja nej gre..js bi kiklco :closedeyes: j burek a se mi2 kej vidva?
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 a dej ne zajebavi :cry: ..če pa vespica fura 30km/h bom pa ja u enm dnevu tm..mi še ni treba dele štartat..mislm bi sam sm zjebala luč pa ne svet več ta kišta :evilgrin: kašne jajca od vespe pa maš ti? men je šla 130 u izi :D
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Ah, zih je spet očala nek zgubla...js nč ne podobnga ne vidm. :P Vem vem...mam dobr spomin. :P Sam nism vedla, d gre tok v uho...hud ime, res. :D Fuuuuul je zadovoln! :D Kr plesat je začeu. :D gu-gu.... Aha... :P in http://www.youtube.com/watch?v=ETQfuzNGT58...feature=related Zdaj daš pa na to melodijo Baty boy besedilo. :D Čist ql....:) Em ja...naj že gre enkt ta sneg pa-pa. :alien1: Friends rox!! že 2x sm pogledou use dele :whistle:
Mici Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 kašne jajca od vespe pa maš ti? men je šla 130 u izi :D ja ti...zih si use blokade vn vrgu pa te pizdarije..pa še ni moja je od kolegice js sm sam "brave enough" za vozt ta jajca O:-)
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 (popravljeno) a dej ne zajebavi :cry: ..če pa vespica fura 30km/h bom pa ja u enm dnevu tm..mi še ni treba dele štartat..mislm bi sam sm zjebala luč pa ne svet več ta kišta :evilgrin: ja ma kdo si pa upa s tabo furat če ne vidš 5 metrou pred sabo :evilgrin: ..bom k si urihtaš vid stara..do takt me bo pa kdo drug furu al pa SKIROOOOO :rolleyes: j burek a se mi2 kej vidva? O. :o A nis lih prej šla prot Zbiljam? :P lol... :lol1: Pazi d te ne odpihne. :P Marskdo si upa, veš...clo moj tamau se je že furu...a-a... :naughty: ...kaj porečeš? :P Pa, vidm js na 2m pred sabo čist kul...ajde, na 1m pa res...včas...pa še to me vidno polje mau zeza...no...kr...ja ma kaj nej naredim. :( No prou, te bom pa pol, k si uštimam vid...oblubš, d upaš? :) Ja ne vem...js grem jutr kr lepo v šolo pa to...mau sm potoučena, toj pa to, tk d...qmot se loh vidjamo. :D Friends rox!! že 2x sm pogledou use dele :whistle: Hehe, maš mau preveč časa? :P :D Se strinjam...zakon so! :D Sam kšni deli znajo met mau čudn scenarij, hehe...:P Popravljeno Marec 25, 2008. Popravil Minnie
Priporočene objave