Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

ej Jovo, un čefur iz Pristave mi joka na msn da te že cel dan hoče na telefon pa maš ugasnenga :)

Objavljeno

ja vem ja...mislm..ne vem...vem da mi telefon ne dela :D

Objavljeno
Dej ne tko razgrajat, boš vse podrla pa polomila :blink:

:yea1: :kva2: :kva2: :kva2: :yea1:

de de Roky, ne bit hud....sm pazla, d kej ne podrem al polomm. :winkiss:

haha :D res je hud ^_^

šišmiš :D ah, toj že zlajnana zadeva :D baty je sexy :P

kuko pa mu je ime? Squidy? ^_^

hehe :D sj pravm, mal spremembice pač :P

zdj mam.. one of a kind RSko :) unique biatch :D

:whistle: Keneda. :P Pravi lepotec! :wub:

Jah ka čmo...če je pa povprečnež.... -_- Ja ma sexy ime je za sexy netopirje in ne za mojga emčija. :P Ti kr navijaj za Baty, sam mu nau tko ime... :whistle:

Waaa, Squidy mi je pa všeč!! :kva2: Mu je lahka tk ime??? :D Bi mu fuuuul sedl! :blush: Moi moi Squidy The Lign! :D

Fajn fajn! :D Res je hudaaaaaa! Take še nism vidla! :D ^_^

Objavljeno
Jah ka čmo...če je pa povprečnež.... -_- Ja ma sexy ime je za sexy netopirje in ne za mojga emčija. :P Ti kr navijaj za Baty, sam mu nau tko ime... :whistle:

Waaa, Squidy mi je pa všeč!! :kva2: Mu je lahka tk ime??? :D Bi mu fuuuul sedl! :blush: Moi moi Squidy The Lign! :D

Fajn fajn! :D Res je hudaaaaaa! Take še nism vidla! :D ^_^

poj pa nč no.. poj nj bo pa šišmiš :D

ja, lohk je Squidy :D

js sm jo pa že parkrat vidu :D kadar grem v garažo :P

hehe baty boy (:

baty boy, baty boy

Objavljeno (popravljeno)
hehe baty boy (:

Sam gre pa v uho...mmmm....Baty boy.... :whistle: ....še zmer me spominja na kopanje. :unsure:

poj pa nč no.. poj nj bo pa šišmiš :D

ja, lohk je Squidy :D

js sm jo pa že parkrat vidu :D kadar grem v garažo :P

baty boy, baty boy

Šiiiiiiiiišmiš - štramplasti netopir. :D

Wiiiiiiiiiiiiii, hvala, hvala! ^_^ :004 Ga grem krstit! :D

Res?! :D Kako pa to? :P

Sing it like Phoebe's Smelly cat...:D

jeba :eek: :blink:

Kaj zej ti, burk moi! :D As ti tut not padla? ;) Še nisi štartala prot Zbiljam?? :unsure: :lol1: Bo kr treba počas, če mislš d se kej gor srečava. :P :winkiss:

Popravljeno . Popravil Minnie
Objavljeno
Še nisi štartala prot Zbiljam?? :unsure:

Kdaj pa prideta kofetkat? :unsure:

@FiFtY_, kera progra v GP500 je teb najbolj kul? Ker se nemorm odločt kero bi vozu, hehe :D

Objavljeno
niggaZ!!!

somebody said my nameZ?

Objavljeno
Kdaj pa prideta kofetkat? :unsure:

Enkat kmal....odvisn, kdaj Mici štarta, hehe. ;) Si ne upa z mano vozit....smrk - smrk.... :cry: Ma bova povedali, brez skrbi...dle čakam, d me odmede....k je tok snega kle pr ns, d joooj....sm šla zanč sam en krog, pa me je obračal...pr 10 km/h....ta plundra drseča... :headbang:

Objavljeno
jeba :eek: :blink:

kje? :o

Sam gre pa v uho...mmmm....Baty boy.... :whistle: ....še zmer me spominja na kopanje. :unsure:

Sing it like Phoebe's Smelly cat...:D

baty boy sm že js predlagou zadnč :D sj to je tut ql ^_^

a je zadovoln ker je squidy? :D

mah, kr tko :D ker me tm čaka vedno :P

smelly cat rocks! :D

@FiFtY_, kera progra v GP500 je teb najbolj kul? Ker se nemorm odločt kero bi vozu, hehe :D

hmm.. morm prou pomislt.. (kar je pa pr men zlo težko) :D

drgač mi jih je ene 6 dobrih.. :) Donington je kr fajn recimo :D

sumthang changed :)

i'm gonnah changeah supthin t00h :D

Enkat kmal....odvisn, kdaj Mici štarta, hehe. ;) Si ne upa z mano vozit....smrk - smrk.... :cry: Ma bova povedali, brez skrbi...dle čakam, d me odmede....k je tok snega kle pr ns, d joooj....sm šla zanč sam en krog, pa me je obračal...pr 10 km/h....ta plundra drseča... :headbang:

to pa čist vrjamem :D

Objavljeno
niggaZ!!!

A boš en kruhk? Mmmmm...so dobri :P

drgač mi jih je ene 6 dobrih.. :) Donington je kr fajn recimo :D

Jp, Donington je kul, k je taka mal hitrejša pa Philip Island :)

Objavljeno
A boš en kruhk? Mmmmm...so dobri :P

sm lih pojedu kruhke haha :)

Objavljeno

P I je kr ql ja.. sam men ni v ožjem izboru.. :) recimo Brno je dokaj dolgočasna proga.. ampak men je ful dobra :)

Objavljeno
sm lih pojedu kruhke haha :)

bastard :D

P I je kr ql ja.. sam men ni v ožjem izboru.. :) recimo Brno je dokaj dolgočasna proga.. ampak men je ful dobra :)

Brno je kul ja...Pa Catalunya :OK:

Objavljeno
kje? :o

baty boy sm že js predlagou zadnč :D sj to je tut ql ^_^

a je zadovoln ker je squidy? :D

mah, kr tko :D ker me tm čaka vedno :P

smelly cat rocks! :D

to pa čist vrjamem :D

Ah, zih je spet očala nek zgubla...js nč ne podobnga ne vidm. :P

Vem vem...mam dobr spomin. :P Sam nism vedla, d gre tok v uho...hud ime, res. :D

Fuuuuul je zadovoln! :D Kr plesat je začeu. :D gu-gu....

Aha... :P

in http://www.youtube.com/watch?v=ETQfuzNGT58...feature=related Zdaj daš pa na to melodijo Baty boy besedilo. :D Čist ql....:)

Em ja...naj že gre enkt ta sneg pa-pa. :alien1:

Objavljeno
bastard :D

Brno je kul ja...Pa Catalunya :OK:

lohk ti naštejem kere mi niso ql :P

po defaultu so tele notr..

* Suzuka

* Johor

* Jerez

* Mugello

* Paul Ricard

* Jarama

* Assen

* Donington

* Sachsenring

* Brno

* Imola

* Catalunya

* Phillip Island

* Buenos Aires

________

men niso ql: suzuka, johor, paul ricard, jarama :)

Objavljeno

Šiiiiiiiiišmiš - štramplasti netopir. :D

Sing it like Phoebe's Smelly cat... :D

Kaj zej ti, burk moi! :D As ti tut not padla? ;) Še nisi štartala prot Zbiljam?? :unsure: :lol1: Bo kr treba počas, če mislš d se kej gor srečava. :P :winkiss:

a dej ne zajebavi :cry: ..če pa vespica fura 30km/h bom pa ja u enm dnevu tm..mi še ni treba dele štartat..mislm bi sam sm zjebala luč pa ne svet več ta kišta :evilgrin:

ja ma kdo si pa upa s tabo furat če ne vidš 5 metrou pred sabo :evilgrin: ..bom k si urihtaš vid stara..do takt me bo pa kdo drug furu al pa SKIROOOOO :rolleyes:

Vem vem...mam dobr spomin. :P Sam nism vedla, d gre tok v uho...hud ime, res. :D

in http://www.youtube.com/watch?v=ETQfuzNGT58...feature=related Zdaj daš pa na to melodijo Baty boy besedilo. :D Čist ql.... :)

ja nej gre..js bi kiklco :closedeyes:

j burek a se mi2 kej vidva?

Objavljeno
a dej ne zajebavi :cry: ..če pa vespica fura 30km/h bom pa ja u enm dnevu tm..mi še ni treba dele štartat..mislm bi sam sm zjebala luč pa ne svet več ta kišta :evilgrin:

kašne jajca od vespe pa maš ti?

men je šla 130 u izi :D

Objavljeno

in http://www.youtube.com/watch?v=ETQfuzNGT58...feature=related Zdaj daš pa na to melodijo Baty boy besedilo. :D Čist ql....:)

Friends rox!!

že 2x sm pogledou use dele :whistle:

Objavljeno
kašne jajca od vespe pa maš ti?

men je šla 130 u izi :D

ja ti...zih si use blokade vn vrgu pa te pizdarije..pa še ni moja je od kolegice js sm sam "brave enough" za vozt ta jajca O:-)

Objavljeno (popravljeno)

ja ma kdo si pa upa s tabo furat če ne vidš 5 metrou pred sabo :evilgrin: ..bom k si urihtaš vid stara..do takt me bo pa kdo drug furu al pa SKIROOOOO :rolleyes:

j burek a se mi2 kej vidva?

O. :o A nis lih prej šla prot Zbiljam? :P lol... :lol1: Pazi d te ne odpihne. :P

Marskdo si upa, veš...clo moj tamau se je že furu...a-a... :naughty: ...kaj porečeš? :P Pa, vidm js na 2m pred sabo čist kul...ajde, na 1m pa res...včas...pa še to me vidno polje mau zeza...no...kr...ja ma kaj nej naredim. :( No prou, te bom pa pol, k si uštimam vid...oblubš, d upaš? :)

Ja ne vem...js grem jutr kr lepo v šolo pa to...mau sm potoučena, toj pa to, tk d...qmot se loh vidjamo. :D

Friends rox!!

že 2x sm pogledou use dele :whistle:

Hehe, maš mau preveč časa? :P :D Se strinjam...zakon so! :D Sam kšni deli znajo met mau čudn scenarij, hehe...:P

Popravljeno . Popravil Minnie
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!