Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ja ti...zih si use blokade vn vrgu pa te pizdarije..pa še ni moja je od kolegice js sm sam "brave enough" za vozt ta jajca O:-) moja je bla 200ccm :D in je pač tok letela :P zdj je ba zbita :closedeyes: če kdo pozna kšnga k prodaja gištel + ceu železje-karoserijo, za Vespo PX200E nj mi pove :P Hehe, maš pmau preveč časa? :P :D Se strinjam...zakon so! :D Sam kšni deli znajo met mau čudn scenarij, hehe...:P se strinjam :) kšni so bli mal mem :D kva morš.. sj X-Files so tut kšni deli mal faleni :D hehe
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ja ti...zih si use blokade vn vrgu pa te pizdarije..pa še ni moja je od kolegice js sm sam "brave enough" za vozt ta jajca O:-) mah ni sile, stisneš zobe, zamižiš na en uč, pa gre lažje :naughty: :naughty:
Mici Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 O. :o A nis lih prej šla prot Zbiljam? :P lol... :lol1: Pazi d te ne odpihne. :P Marskdo si upa, veš...clo moj tamau se je že furu...a-a... :naughty: ...kaj porečeš? :P Pa, vidm js na 2m pred sabo čist kul...ajde, na 1m pa res...včas...pa še to me vidno polje mau zeza...no...kr...ja ma kaj nej naredim. :( No prou, te bom pa pol, k si uštimam vid...oblubš, d upaš? :) Ja ne vem...js grem jutr kr lepo v šolo pa to...mau sm potoučena, toj pa to, tk d...qmot se loh vidjamo. :D Hehe, maš mau preveč časa? :P :D Se strinjam...zakon so! :D Sam kšni deli znajo met mau čudn scenarij, hehe... :P ne nism šla :glare: ti si kr neki zmišlujš..pa ka če mene odpihnt js mam fajn kilažo :rolleyes: oblubm stara k urihtaš vid me lah furaj prej pa ni šanseee stara :) pa zakaj si potoučena..tega še nism pogruntala:D se ga čujemo po fonu pol oki?
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 lohk ti naštejem kere mi niso ql :P po defaultu so tele notr.. * Suzuka * Johor * Jerez * Mugello * Paul Ricard * Jarama * Assen * Donington * Sachsenring * Brno * Imola * Catalunya * Phillip Island * Buenos Aires ________ men niso ql: suzuka, johor, paul ricard, jarama :) Ja sam Paul Richard je Le Mans, če maš Data mapo od motogp2005 :)
Mici Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 mah ni sile, stisneš zobe, zamižiš na en uč, pa gre lažje :naughty: :naughty: ja stisnš zobe, zamižiš pa si mrtu :slap:
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Ja sam Paul Richard je Le Mans, če maš Data mapo od motogp2005 :) vem vem, sj sm zgori napisou da so te po defaultu notr :D
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Hehe, maš mau preveč časa? :P :D Se strinjam...zakon so! :D Sam kšni deli znajo met mau čudn scenarij, hehe...:P JOEY DOESN'T SHARE FOOD :worship: :worship: :worship: Ma jst to gledam k sm bolan, pa sej gre hitr, usaj cajt mine, pa usake tok pogledam kak del :D
Mici Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 moja je bla 200ccm :D in je pač tok letela :P zdj je ba zbita :closedeyes: če kdo pozna kšnga k prodaja gištel + ceu železje-karoserijo, za Vespo PX200E nj mi pove :P se strinjam :) kšni so bli mal mem :D kva morš.. sj X-Files so tut kšni deli mal faleni :D hehe ja sej zato je pa zbita...
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ja sej zato je pa zbita... zbita je zato, ker me je en fotr izsilu :D takrt sm se kr fajn polomu :) vespa ma pa itak bremze iz prve svetovne.. :D zavorna pot je ukol 3 kilometre :D
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ja ti...zih si use blokade vn vrgu pa te pizdarije..pa še ni moja je od kolegice js sm sam "brave enough" za vozt ta jajca O:-) :lol: :lol: :lol: se strinjam :) kšni so bli mal mem :D kva morš.. sj X-Files so tut kšni deli mal faleni :D hehe Jp, maš prou....kšni so res mem. :D Sm lih zanč gledala enga s svetim gralom, k sm sam gedala --> wtf. :unsure: Kaj čmo...:P ne nism šla :glare: ti si kr neki zmišlujš..pa ka če mene odpihnt js mam fajn kilažo :rolleyes: pa zakaj si potoučena..tega še nism pogruntala:D se ga čujemo po fonu pol oki? Ja ma sm mislla... :unsure: Ti maš kilažo...de-de... :lol: Amm, kaj me dražiš...veš točn tok kt js.... :trance_33_sleep: .....qac in to padanje... :trance_33_sleep: čujemo, oki-doki. :winkiss: Sam d ga najdem.... :unsure:
Mici Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 zbita je zato, ker me je en fotr izsilu :D takrt sm se kr fajn polomu :) vespa ma pa itak bremze iz prve svetovne.. :D zavorna pot je ukol 3 kilometre :D ja zdej je pa fotr kriu ja..dej dej kšn bolši iugovor si zmisl .) a vespa ma bremze? :D ...no moja jih nima..al sm pa tut to zjebala :hmm:
Mici Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 :lol: :lol: :lol: Jp, maš prou....kšni so res mem. :D Sm lih zanč gledala enga s svetim gralom, k sm sam gedala --> wtf. :unsure: Kaj čmo... :P Ja ma sm mislla... :unsure: Ti maš kilažo...de-de... :lol: Amm, kaj me dražiš...veš točn tok kt js.... :trance_33_sleep: .....qac in to padanje... :trance_33_sleep: čujemo, oki-doki. :winkiss: Sam d ga najdem.... :unsure: kilaža, kilaža ti sploh ne veš..dele furam Milko pa to..yeah!! zadane k pjasica :naughty: luba duša..nauč se hodt.. :whistle: ma čujemo ju3 ne dele burek!!dele js nvem ke mam fon..a ga maš ti?.. :unsure:
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 vem vem, sj sm zgori napisou da so te po defaultu notr :D Aaa, spregledov :blush:
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ja zdej je pa fotr kriu ja..dej dej kšn bolši iugovor si zmisl .) a vespa ma bremze? :D ...no moja jih nima..al sm pa tut to zjebala :hmm: ja.. on je tut kriu :P poleg mene :whistle: ma bremze.. ampak tok švoh.. da je vsen če bremzaš al pa ne.. ni razlike :D
Mici Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 ja.. on je tut kriu :P poleg mene :whistle: ma bremze.. ampak tok švoh.. da je vsen če bremzaš al pa ne.. ni razlike :D my point.. :lol1:
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 JOEY DOESN'T SHARE FOOD :worship: :worship: :worship: Ma jst to gledam k sm bolan, pa sej gre hitr, usaj cajt mine, pa usake tok pogledam kak del :D :worship: :worship: :worship: hehe, ja JOEY je legenda! :D huda...:D Ja sej...js takt x-iče gledam. :D kilaža, kilaža ti sploh ne veš..dele furam Milko pa to..yeah!! zadane k pjasica :naughty: luba duša..nauč se hodt.. :whistle: ma čujemo ju3 ne dele burek!!dele js nvem ke mam fon..a ga maš ti?.. :unsure: Ma de-de...tebe prec odpihne... :whistle: :angry: Ne deli se norca! :angry: :cry: Sm bla pol tok zgublena doma...nč jasn... :unsure: :alien1: Aha, jutr...pol mam še čs d ga najdm... :whistle:
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 js grem žret :D adijo Dobr tek. :P
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 :worship: :worship: :worship: hehe, ja JOEY je legenda! :D huda...:D Ma full so dobr zadel kombinacijo karakterjev, če en manka je totalno brezveze :whistle: @50 br'tek
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Ma full so dobr zadel kombinacijo karakterjev, če en manka je totalno brezveze :whistle: Točn tko! :) Čebi pa kšnga še dodal, bi blo tut brezveze. :whistle:
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Točn tko! :) Čebi pa kšnga še dodal, bi blo tut brezveze. :whistle: Jap, zdej se mi je spet zaluštalo kak del pogledat, pa mam posojene vse :angry: :angry:
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Zdej ste se pa neki razživel :evilgrin: Fifty, dobr tek :004
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Zdej ste se pa neki razživel :evilgrin: Fifty, dobr tek :004 Zdej si pa vso zabavo pokvaru :whistle:
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Jap, zdej se mi je spet zaluštalo kak del pogledat, pa mam posojene vse :angry: :angry: Jah, ka pa posojaš... :trance_33_sleep: Sej bo! :friend2: ;) Zdej ste se pa neki razživel :evilgrin: Fifty, dobr tek :004 :naughty: Kaj dej, Rokčy?! :P Kake dirke to špilate? :D Js bi tut... :P Iii, how sweeeeeeeet....kr lupčka za dobr tek je dubu...uau. O:-)
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Jah, ka pa posojaš... :trance_33_sleep: Sej bo! :friend2: ;) Ma ja, sm že zatežiu da morjo vrnt, bojda dobim jutr nazaj :worship: :worship: Do takrat bomo pa kake odlomke na youtube gledal :whistle:
Priporočene objave