Minnie Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 (popravljeno) Za to jaz poskrbim. B) :o :xx: Ena skrb men... :xx: Popravljeno Marec 26, 2008. Popravil Minnie
Roky Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 :o :xx: Ena skrb men... :xx: :D Nč madfakrji k ste še ostal oz. sta ostala...Tudi Roky vaju zapušča... :) Lahko noč pa obema enga :004
Minnie Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Nč madfakrji k ste še ostal oz. sta ostala...Tudi Roky vaju zapušča... :)Lahko noč pa obema enga :004 :trance_33_sleep: Kr zapuščaš... :trance_33_sleep: ;) Nočko tudi tebi & ---> :004
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Po ker? Poglej avtorja posta, pa se zamisl po ker :lol1::grim pokvarjenc :D Za to jaz poskrbim. B) lol Ja ne vem...enkt, k bom js to preštuderala...hehe...:P :D Ja biljard, khmm....pa si upate z mano špilat? :D Ammm...pač tm k bo odnesl palco....:P Vidim vidim jst...tut tisto razbarvano tm dol. :whistle: :P zmenen :D upam.. itak bom js 2 mize stran ^_^ mhm :D haha :D mal heca more bit :P Nč madfakrji k ste še ostal oz. sta ostala...Tudi Roky vaju zapušča... :)Lahko noč pa obema enga :004 ok :D najt :D slip tajt :D tut teb :004
Minnie Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 zmenen :D upam.. itak bom js 2 mize stran ^_^haha :D mal heca more bit :P O, pussy! :P Se boš skrivu pred palco? :D Pol ne vem če bosta 2 mizi dost narazn.... :lol1: No, sej tok zlo zanč pa nism... :blush: Sam k si nben ne upa bit okol mene, pa mi objasnt stvar... :( Sm mela tut momente, k je bla palca na svojem mestu....kuglce pa tut. :D Veš de! :P
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 O, pussy! :P Se boš skrivu pred palco? :D Pol ne vem če bosta 2 mizi dost narazn.... :lol1: No, sej tok zlo zanč pa nism... :blush: Sam k si nben ne upa bit okol mene, pa mi objasnt stvar... :( Sm mela tut momente, k je bla palca na svojem mestu....kuglce pa tut. :DVeš de! :P nism pussy :D temu bi lohk rekl da sm.. previden :D hehe eh, te bomo že naučil :D ni panike :P matr je na facebooku že enih komentarjou pod tisto slikco :D hahah
Minnie Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 nism pussy :D temu bi lohk rekl da sm.. previden :D heheeh, te bomo že naučil :D ni panike :P matr je na facebooku že enih komentarjou pod tisto slikco :D hahah Jah no...sej se loh izmikaš palci, pa si tko previden. :P joke...ma se bom naučla...mal večkrat treba it špilat, pa bo. :P Jp, dosti preveč jih je....matr nabijamo...sploh jst se ne znam ustavt, že po 2 komenta pišm... :blush: Ups ne...:P Si vidu svojo novo ceno? :naughty: Ni več tuk slabu. ... :whistle: :P sam je un tjuln a.k.a. gorilla še zmer dražji, hehe :P
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Jah no...sej se loh izmikaš palci, pa si tko previden. :P joke...ma se bom naučla...mal večkrat treba it špilat, pa bo. :P Jp, dosti preveč jih je....matr nabijamo...sploh jst se ne znam ustavt, že po 2 komenta pišm... :blush: Ups ne...:P Si vidu svojo novo ceno? :naughty: Ni več tuk slabu. ... :whistle: :P sam je un tjuln a.k.a. gorilla še zmer dražji, hehe :P vaja dela mojstra :P haha, sj je ql da je tok komentou :D sj že kr mal smešn zgleda to use skp :D sm vidu ja :D mal čez 1k€ :D uf.. :D haha pa skos si me neki prodajate oz. kupujete.. počutm se izkoriščenga :closedeyes: najprej me je mela ena Lea.. poj me je mici nabavla.. zdj si me spet ti :D ja.. tist tjuln pa skejt sta še zmer dražja od mene.. ni fer :P
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 ah :D lj kok je ura.. tok da je OCC na discoveryu :P hehe :D grem gledat.. ju3 morm bit ob 9:15 že na šihtu.. pa delat do 23ih :) it's gonna be a looong day :D najti najt :004 :winkiss: :alien1:
Minnie Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 (popravljeno) vaja dela mojstra :P haha, sj je ql da je tok komentou :D sj že kr mal smešn zgleda to use skp :D sm vidu ja :D mal čez 1k€ :D uf.. :D haha pa skos si me neki prodajate oz. kupujete.. počutm se izkoriščenga :closedeyes: najprej me je mela ena Lea.. poj me je mici nabavla.. zdj si me spet ti :D ja.. tist tjuln pa skejt sta še zmer dražja od mene.. ni fer :P Točn tko! :D Jp...bohve kva si drug folk misl....no, kt d me briga. :P Jah no...js te zmer nazaj kupm, d ti ja zvišam ceno...to ni slabu. :P Noben te ne izkorišča. :P Mene so tut tko preprodajal...vsako uro nou lastnik...zdej mam pa tako ceno, d me nben ne more več kupt, sm pa obstala pr eni lastnici. :trance_33_sleep: Ja kaj...pač si razvajen! :P ah :D lj kok je ura.. tok da je OCC na discoveryu :P hehe :Dgrem gledat.. ju3 morm bit ob 9:15 že na šihtu.. pa delat do 23ih :) it's gonna be a looong day :D najti najt :004 :winkiss: :alien1: Ojej...ups....js sm pa zdravnici dons oblubla, d bom od zdej naprej vsaj 6 ur spala. :oops: Ne bo znesl...morm ob 5.30 vstt...ajajaj....pol pa do večera šola, faks...pol pa še Burkovanje do jutra. :D Res je treba spat....tenx d si me opounu. :winkiss: Doug dan jp...ne bi šu raj kr spat? :P Nočko & sweet dreams! :004 :winkiss: :alien1: :alien1: :alien1: Popravljeno Marec 26, 2008. Popravil Minnie
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 UA-UA... helmet dance :D nč.. grem na šiht.. se vidjamo :D
Roky Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Sm mela tut momente, k je bla palca na svojem mestu....kuglce pa tut. :D :blink: svašta :blink: :blink: :yawn: `br jutr... grem še jest mal na prakso pogledat. :wacko:
Jerry_exc Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 :blink: svašta :blink: :blink: :yawn: `br jutr... grem še jest mal na prakso pogledat. :wacko: končno spet iz lublane...
Mici Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 MORTADELJADA!!!!!!!minnie ,js , mici, pridm dans ponoč k teb spat (ljubljana)ker se ne bom spomnla kje živim.. js vino,plus fanta plus tekiha dele...jao jao..pjanu..žblj!! bot pjidna na burkovanju js gospodarc dle...tivoli ne.. vidm in pol pridm na bus...glej da boš pokonc kr pridm in pust vrata kr odklenena!!!ne me čakat kr mam fax! vinooooo vinoo na usnama..kingkong kingstoni dans!!lupčka dam js teb in ti men tut dijo!
_Fingi_ Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Čak, ti šele greš pit, al si že nazajj pršla? k je mal sumliu tole :whistle: :whistle: (predvidevam da se bosta fajn mele dons :naughty: )
Roky Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 MORTADELJADA!!!!!!!minnie ,js , mici, pridm dans ponoč k teb spat (ljubljana)ker se ne bom spomnla kje živim..js vino,plus fanta plus tekiha dele...jao jao..pjanu..žblj!! bot pjidna na burkovanju js gospodarc dle...tivoli ne.. vidm in pol pridm na bus...glej da boš pokonc kr pridm in pust vrata kr odklenena!!!ne me čakat kr mam fax! vinooooo vinoo na usnama..kingkong kingstoni dans!!lupčka dam js teb in ti men tut dijo! w00t ta f0k :blink: Eno je film&igrca, drugo je glasbena skupina :hmm:
Jerry_exc Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 pa lih dons k sm jest dam prsu... jao jao jao... drgac b su zravn na ksno flaso alpa 2 :) pa na sendvic seveda
Roky Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 sup :) `sup. A si se kej nasmejov SMSom, haha :D
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 `sup. A si se kej nasmejov SMSom, haha :D haha :D yap.. je blo kr funny :) pa takrt k sm vidu tebe pa Kađivo, k sm potrobu.. me je čez 10sekund klicou Đufko :D hehe sm že mislu da me ti :P no, ap sm dou dons skoz tale 13ur pa pol, dolg delovnik :) ju3 pa frej.. u petk pa soboto pa spet delat :)
Roky Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 haha :D yap.. je blo kr funny :) pa takrt k sm vidu tebe pa Kađivo, k sm potrobu.. me je čez 10sekund klicou Đufko :D hehe sm že mislu da me ti :P no, ap sm dou dons skoz tale 13ur pa pol, dolg delovnik :) ju3 pa frej.. u petk pa soboto pa spet delat :) Aja, hehe. Sm mislu, da boš tm na busno zavil :D Poj v petk biljardos? :whistle:
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Aja, hehe. Sm mislu, da boš tm na busno zavil :D Poj v petk biljardos? :whistle: nism meu cajta :closedeyes: hmm, komot gremo ja :D kurba je dougcajt.. js bom šu kr že zdele pred TV pumoje :closedeyes:
Roky Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 hmm, komot gremo ja :Dkurba je dougcajt.. js bom šu kr že zdele pred TV pumoje :closedeyes: Super :OK: Jp, tudi jaz odhajam. Lakho noč :004
Minnie Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 (popravljeno) :blink: svašta :blink: :blink: Ups...tole se pa res čudn sliš... :blush: :blink: MORTADELJADA!!!!!!!minnie ,js , mici, pridm dans ponoč k teb spat (ljubljana)ker se ne bom spomnla kje živim..js vino,plus fanta plus tekiha dele...jao jao..pjanu..žblj!! bot pjidna na burkovanju js gospodarc dle...tivoli ne.. vidm in pol pridm na bus...glej da boš pokonc kr pridm in pust vrata kr odklenena!!!ne me čakat kr mam fax! vinooooo vinoo na usnama..kingkong kingstoni dans!!lupčka dam js teb in ti men tut dijo! Khmmm....a s ti bla že kle mal prbasana al ka??? :blink: Js mauprej dam pršla....blo kr neki....same babe....pfh....pa sami pjanci okol....pa kr neki sm morala pantomimirat tm...pa gadna muska....kr neki uglavnm to burkovanje...po SMS-ih sodeč se maš ti bl fajn, hehe....bi blo pa fajn tut kej razumet. :P Vrata ne bodo odklenena, se razume....če prideš po sedmi uri, me nau več....ostalo pa je kukr je...:P :D Čak, ti šele greš pit, al si že nazajj pršla? k je mal sumliu tole :whistle: :whistle: (predvidevam da se bosta fajn mele dons :naughty: ) Amm...mrs. Mici je dle v blaženem stanju....je še ni doma.... :trance_33_sleep: Minnie je pa pobegnila z neke bedastoče, dokler se je še dal in dle čaka na svojo Mici... :naughty: :whistle: w00t ta f0k :blink: Eno je film&igrca, drugo je glasbena skupina :hmm: To je pr Mici vse en glih....pa js tut ne vem kaj neki nej bi blo vse skp gor, hehe... :P Buhve kva me čaka, k prkokodaka do mene.... :unsure: Ajajaj...me je kr strah... :unsure: Popravljeno Marec 27, 2008. Popravil Minnie
Minnie Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Hehe, Mici...tenx za neposredn prenos iz Gospodarca. :D :OK: Moi komad, waaaaaaaaaa! ^_^ Grem js na drnjoh, k mi je dougčas....grem mau sanjat. :whistle: Good night! :D
Priporočene objave