Schmid87 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 cela sm trda še zmer.. grem, poklič če greva u nedelo delat pizdarije, če bo moj vrat ql jih grem delat tut brez tebe :P nipli tut? mah.. folk dela pizdarije brez mene.. krneki :closedeyes:
Jerry_exc Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 mah.. folk dela pizdarije brez mene.. krneki :closedeyes: jest bi du delat pizdarije stabo :winkiss:
JMatic Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 danes zbilje mogoce ?? ce nau lih dz..
_Fingi_ Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Đeri, a ti to resno? :krneki: a res pada? jest sm pa lih na motor hotu it pa v vš konc... :BUA:
Jerry_exc Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 blazno resno o dezju... ja mal kaplc mam tle na stresnmu oknu...
Mici Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 nipli tut? mah.. folk dela pizdarije brez mene.. krneki :closedeyes: lol...ja kaj bi pršu pa zravn..kdo ti je kriu? .)
Jerry_exc Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 zej sm pa dobre vole :) motor je su skoz tehnicnga :)
Roky Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 danes zbilje mogoce ??ce nau lih dz.. Mogoče jutri, popoldne? :whistle: Si mogoče danes za biljard&pivce :whistle:
Minnie Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Vidš Minnie sam da ti prideš nazaj, se tuki spet roman začne :D Aha "busy" si bla :hmm: :whistle: :naughty: :whistle: Evo, s temule sm se dons zajbavou... če kdo ve kaj mislm :whistle: :rolleyes: :alien1: Hudo, hudo.... :whistle: au..baje da mam vratne mišice natrgane stara..kao sm preveč "migala z glavo" :unsure: cela sm trda še zmer..tim js dala baženo stanje ja.. ni zakej, ni zakej use zate sej zgledala sm pa tut k en zafiksanc z unim tulafonam tm..he he pa tko nbenmu ni blo jasn zakaj se "pogovarjam" s tabo pa zravn zvočnikou stojim.. ja, mene še drži očitn se ga čujemo ju3 kej če pa ne vem grem, poklič če greva u nedelo delat pizdarije, če bo moj vrat ql jih grem delat tut brez tebe :P žblj! Verjemi, Tabaluga, postal boš velik moočen zmaj! :naughty: :winkiss: Mah kaj ga pa piješ.... :evilgrin: Sej mene so dons uni vampirji napadl, tk d sm tut cela čudna. :unsure: Amm, kaj te drži? Obešalnik? :unsure: Ja se čujemo...js mam ju3 skul, tk de...v nedeljo pa - :whistle: Grem dle jodlat.... :trance_33_sleep: ....pamtdadarlidijahooooooo! :P nipli tut? mah.. folk dela pizdarije brez mene.. krneki :closedeyes: Nipli? :unsure: Wtf...? :unsure: Res krneki, ja....prlet, ne! :D
_Fingi_ Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 :naughty: :whistle: :alien1: Hudo, hudo.... :whistle: Verjemi, Tabaluga, postal boš velik moočen zmaj! :naughty: :winkiss: Mah kaj ga pa piješ.... :evilgrin: Sej mene so dons uni vampirji napadl, tk d sm tut cela čudna. :unsure: Amm, kaj te drži? Obešalnik? :unsure: Ja se čujemo...js mam ju3 skul, tk de...v nedeljo pa - :whistle: Grem dle jodlat.... :trance_33_sleep: ....pamtdadarlidijahooooooo! :P Nipli? :unsure: Wtf...? :unsure: Res krneki, ja....prlet, ne! :D Uči se leteti, moraš si želeti... :whistle: :whistle: Kaj je narobe z nipli? Dons pol velja za biljard? Pa jutr pol popoldne za zbile al kako?
Roky Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 kam grete na biljard? Tle v Kranj oz. vas Britof :P Fifty ni še čist zihr, da se mu bo dal...Ma, da se mu da !! :D Prideš? :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ves da mal razmislam... ampak po 10h... a boste se tm... aj to una johanca a kva je ze?
Roky Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ves da mal razmislam... ampak po 10h... a boste se tm... aj to una johanca a kva je ze? To je to ja... :whistle:
Mici Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 :naughty: :whistle: :alien1: Hudo, hudo.... :whistle: Verjemi, Tabaluga, postal boš velik moočen zmaj! :naughty: :winkiss: Mah kaj ga pa piješ.... :evilgrin: Sej mene so dons uni vampirji napadl, tk d sm tut cela čudna. :unsure: Amm, kaj te drži? Obešalnik? :unsure: Ja se čujemo...js mam ju3 skul, tk de...v nedeljo pa - :whistle: Grem dle jodlat.... :trance_33_sleep: ....pamtdadarlidijahooooooo! :P Nipli? :unsure: Wtf...? :unsure: Res krneki, ja....prlet, ne! :D oooouu pršla si...ja a bi ti lah mogoče na sms odpisala kdaj kej? :angry: ma dej ta tabuluga jebena..čudn je on a prov...D he he pikal so te pikal..a si skp padla? :evilgrin: sej vem sej vem ni ni blo mici dab te za rokco držala :unsure: js nism šla na party dns da bom lah šla na tvojga :naughty: ..tko da maš da bo dobr ej.. japi japi se ga čujemo za nedelo..bova mi2 njega žučale :naughty: ..bo una njegova 10 let starej kura odkokodakala od kodr je pršla..mrš :winkiss: :winkiss: :winkiss: jolarali!!!!!!
JMatic Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Mogoče jutri, popoldne? :whistle:Si mogoče danes za biljard&pivce :whistle: ou damn sori:) nism vidu heh
Roky Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ou damn sori:) nism vidu heh hehe, sej smo še vedno doma, še zmeri se lahk prdružš :)
JMatic Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ah zdj grem spat...dons sm zjeban :) rajs ju3 zbilje :)
Roky Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ah zdj grem spat...dons sm zjeban :)rajs ju3 zbilje :) ouki douki my g33kl33tnig4 :P Sva na vezi jutri.
Roky Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 lol, pridem dam pa met mat praša "ja zakva si pa dnar pustu na miz"...uau, neb ona mene prej spomnla :slap:
Schmid87 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 jest bi du delat pizdarije stabo :winkiss: :o kdaj jih gremo? js sm takoj za danes zbilje mogoce ??ce nau lih dz.. eh, js ne :D lol...ja kaj bi pršu pa zravn..kdo ti je kriu? .) če pa nevem kam :closedeyes: zej sm pa dobre vole :) motor je su skoz tehnicnga :) :OK: Nipli? :unsure: Wtf...? :unsure: Res krneki, ja....prlet, ne! :D rekla je da je vsa trda.. in sm prašou če so nipli tut :D nevem kam morm prletet :D ah zdj grem spat...dons sm zjeban :)rajs ju3 zbilje :) party p00pah lol, pridem dam pa met mat praša "ja zakva si pa dnar pustu na miz"...uau, neb ona mene prej spomnla :slap: mhm.. tist je bla sam gorenska fora :D haha
Roky Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 mhm.. tist je bla sam gorenska fora :D haha fakju, ni bla :P Tak pa nism :slap:
Jerry_exc Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 fakju, ni bla :P Tak pa nism :slap: ja ja :P to mi sploh neb opazl sam je kelnrca rekla... pa se dramski vlozk si mu tak da bi ti se mamica varjela :) ooo faaaaak :naughty:
Priporočene objave