Jerry_exc Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 tak je nimas kej :P kdaj gremo fuzbal na rocke :)
Schmid87 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 ja ja :P to mi sploh neb opazl sam je kelnrca rekla... pa se dramski vlozk si mu tak da bi ti se mamica varjela :) ooo faaaaak :naughty: haha :D res je tak je nimas kej :P kdaj gremo fuzbal na rocke :) hmm.. men je vseen :D kdaj greva biljard 1 on 1 :D :evilgrin: drgač pa, učer te je blo kr fajn mal vidt :D hehe.. pa lohk bi še več igral vsega, če bi js prej pršu, pa žal nism mogu :closedeyes: nč.. zdj grem pa spet počas na šiht.. se vidmo/slišmo/tipkamo.. adios :D
Jerry_exc Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) haha :D res jehmm.. men je vseen :D kdaj greva biljard 1 on 1 :D :evilgrin: drgač pa, učer te je blo kr fajn mal vidt :D hehe.. pa lohk bi še več igral vsega, če bi js prej pršu, pa žal nism mogu :closedeyes: nč.. zdj grem pa spet počas na šiht.. se vidmo/slišmo/tipkamo.. adios :D ajde... greva 5 igr biljarda pa 5 igr fuzbala. un k ma vec zmag dobi za pir :whistle: Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil Jerry_exc
Minnie Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 Uči se leteti, moraš si želeti... :whistle: :whistle: Kaj je narobe z nipli? Dons pol velja za biljard? Pa jutr pol popoldne za zbile al kako? da svet bo srečen kraj, le pohiti, Tabaluga, prileti takoj, skupaj s tabo, Tabaluga, bomo zmagali, nič se ne boj.... :whistle: :whistle: :naughty: Amm, nism prec poštekala o čem se gre... :blush: Kr Zbile, blagor...eni pa v šolo. :headbang: oooouu pršla si...ja a bi ti lah mogoče na sms odpisala kdaj kej? :angry: ma dej ta tabuluga jebena..čudn je on a prov...D he he pikal so te pikal..a si skp padla? :evilgrin: sej vem sej vem ni ni blo mici dab te za rokco držala :unsure: js nism šla na party dns da bom lah šla na tvojga :naughty: ..tko da maš da bo dobr ej.. japi japi se ga čujemo za nedelo..bova mi2 njega žučale :naughty: ..bo una njegova 10 let starej kura odkokodakala od kodr je pršla..mrš :winkiss: :winkiss: :winkiss: jolarali!!!!!! uuuu, nekdo hud! :winkiss: Nism mogla odpisat tojk hitr... :lol1: Nop, Tabaluga je car. :wub: To je Tabaluga, vročekrven je, čeprav zelen, dobri mali zmajček je goreč junak, iskren. :whistle: Sploh ni smešn... :trance_33_sleep:... mal je mankal d se neb zgrudla po tleh. Pritisk: 90/60....zdravnica: ''A ni to mal mau?'' :lol1: Baksuz en... Moj party?! :o Kdaj? Zakaj že? Nč ne vem... :unsure: Žučale... :unsure: .... se ne sekiram za kuro, hehe.... :lol1: Ja, kr probi tko, nauš dalč pršla.... :lol1: menji l-je in r-je.....jao. :slap: Aja, Mic', men jutr ni treba dam.... :whistle: :naughty: lol, pridem dam pa met mat praša "ja zakva si pa dnar pustu na miz"...uau, neb ona mene prej spomnla :slap: hehe....faca. :D rekla je da je vsa trda.. in sm prašou če so nipli tut :D nevem kam morm prletet :D Aiaaaaa! :slap: Te nipli.... :P ok, ok...že bl jasn... :lol1: Lj....1.scena: hotel Union, modri salon ob 18h....pol naprej pa :whistle: .....
Roky Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 ja ja :P to mi sploh neb opazl sam je kelnrca rekla... pa se dramski vlozk si mu tak da bi ti se mamica varjela :) ooo faaaaak :naughty: :cry: :cry: :cry:
Jerry_exc Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 hahaa :) kr uzaljen :worship: jooo kva bi se su jest dons vozt :) kr SM bi gor dav... sam k mam siht ob 2h :/
Roky Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 hahaa :) kr uzaljen :worship: jooo kva bi se su jest dons vozt :) kr SM bi gor dav... sam k mam siht ob 2h :/ :lol: :lol: :lol:
JMatic Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 povej rokson :) avto sm prau pa pol tamauga merkov :)
Mici Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 da svet bo srečen kraj, le pohiti, Tabaluga, prileti takoj, skupaj s tabo, Tabaluga, bomo zmagali, nič se ne boj.... :whistle: :whistle: :naughty: Amm, nism prec poštekala o čem se gre... :blush: Kr Zbile, blagor...eni pa v šolo. :headbang: uuuu, nekdo hud! :winkiss: Nism mogla odpisat tojk hitr... :lol1: Nop, Tabaluga je car. :wub: To je Tabaluga, vročekrven je, čeprav zelen, dobri mali zmajček je goreč junak, iskren. :whistle: Sploh ni smešn... :trance_33_sleep: ... mal je mankal d se neb zgrudla po tleh. Pritisk: 90/60....zdravnica: ''A ni to mal mau?'' :lol1: Baksuz en... Moj party?! :o Kdaj? Zakaj že? Nč ne vem... :unsure: Žučale... :unsure: .... se ne sekiram za kuro, hehe.... :lol1: Ja, kr probi tko, nauš dalč pršla.... :lol1: menji l-je in r-je.....jao. :slap: Aja, Mic', men jutr ni treba dam.... :whistle: :naughty: hehe....faca. :D Aiaaaaa! :slap: Te nipli.... :P ok, ok...že bl jasn... :lol1: Lj....1.scena: hotel Union, modri salon ob 18h....pol naprej pa :whistle: ..... aaaa kdaj ne rabš it dumu?? supr ka uletiš ti do mene al js do tebe pa gremo na pivičko pa biljard, al pa lah bi šle fotke delat.. :naughty: sexy.. no ti mi pol sporoč oki??.. žučati-opazovati(že 10x sm ti razložila) :alien1: tvoj party ja...akvarij pravš da si rezerverala??lol kaj bomo pa tm?? aja kdo pa use pride..če rabš pomoč pr organizaciji...obrn se name k sm trezna oki? :rolleyes: ja fifty ju3 hotel union...ob 18ih..pizdarije!!!!!
Tony Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) Če bo ker jutr na Raceland pršu, sporočam da ne bo nč zgrešu :OK: ;) Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil Tony
Roky Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 Če bo ker jutr na Raceland pršu, sporočam da ne bo nč zgrešu :OK: ;) Ti, tastar :D jest mam nalepke zate tle na miz :whistle:
Minnie Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 Ugante kje sm bla en mau prej! :rolleyes: :P Fočk. :P
Roky Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 Ugante kje sm bla en mau prej! :rolleyes: :P Fočk. :P Packa :o Pa nč povedala :D
Schmid87 Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 ajde... greva 5 igr biljarda pa 5 igr fuzbala. un k ma vec zmag dobi za pir :whistle: zmenjeno! :D če js zmagam, dobim ZaHarmony :D če ti zmagaš.. dobiš Union :D (stroške igr si deliva) Aiaaaaa! :slap: Te nipli.... :P ok, ok...že bl jasn... :lol1: Lj....1.scena: hotel Union, modri salon ob 18h....pol naprej pa :whistle: ..... ja :D te nipli :P nimam pojma kje je to.. :D pol naprej pa.. se gre dam? :) hahah speed saves haha :D to sm pa vidu ja :OK: funny avto sm prau pa pol tamauga merkov :) kar wašhah & bebey s33tah :D ja fifty ju3 hotel union...ob 18ih..pizdarije!!!!! ju3.. nedelja? :) nevem kje je to.. :) pizdarije :OK: (kašne pa?) :D k nevem kva so za vs pizdarije :P Če bo ker jutr na Raceland pršu, sporočam da ne bo nč zgrešu :OK: ;) :closedeyes: Ugante kje sm bla en mau prej! :rolleyes: :P Fočk. :P v avtu? :hmm:
Minnie Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) aaaa kdaj ne rabš it dumu?? supr ka uletiš ti do mene al js do tebe pa gremo na pivičko pa biljard, al pa lah bi šle fotke delat.. :naughty: sexy..no ti mi pol sporoč oki??.. žučati-opazovati(že 10x sm ti razložila) :alien1: tvoj party ja...akvarij pravš da si rezerverala??lol kaj bomo pa tm?? aja kdo pa use pride..če rabš pomoč pr organizaciji...obrn se name k sm trezna oki? :rolleyes: ja fifty ju3 hotel union...ob 18ih..pizdarije!!!!! V nedeljo...ostajam na DM...party? :P Ma ne fotkice... :trance_33_sleep: ... eeew ...dej gremo čovice igrt al pa iskt zaklad okol gradu....biljard jah tut lohk...al pa z gumenjakom po Ljubljanci? :D Neki v tem stilu... :whistle: Žučati? :unsure: Nisi mi še razložila...izvor, uporaba, pomen? :alien1: Ma kk party, ženšče božje...v akvarij gremo, jp! :naughty: Sm rezervirala prvo vrsto. :whistle: Ne vem kdo pride...nism še nbenga povabla....razmišlam, d bi tebe? :P Aaaa? Ti kr organizeri...mybe pridm. :whistle: Packa :o Pa nč povedala :D :blush: Zafrčkala sm mau...nism načrtovala....upsi, sorry. -_- Jah no, a nis biu tut ti dons gor? :P ;) zmenjeno! :D če js zmagam, dobim ZaHarmony :D če ti zmagaš.. dobiš Union :D (stroške igr si deliva)ja :D te nipli :P nimam pojma kje je to.. :D pol naprej pa.. se gre dam? :) v avtu? :hmm: Jaki....js tega ne pijem, odkar sm mela popravca iz harmonije...je pa bolš kt Union. :D :D No, sam d mi je kapnil...:P To je na Miklošičevi v Ljubljani...ko greš od glavne postaje (štart od pošte) proti Prešernovemu trgu....na vstopu v Nazorjevo.... :P A-a, ne gre se dam. :grrr Pol sledi turnir v ''čovicah''. :P Js itak ne grem pol dam...bom mal morila svojim glasbenikom. :whistle: Ja no sm bla ja, hehe....sam nism to mislla....:P Jezerce prelepo mam v mislih....smo se mal ustavl. :D Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil Minnie
Roky Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Evo Jerry, k smo se v petk zgovarjal...jemumru :lol1:
Schmid87 Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Jaki....js tega ne pijem, odkar sm mela popravca iz harmonije...je pa bolš kt Union. :D :D No, sam d mi je kapnil...:P To je na Miklošičevi v Ljubljani...ko greš od glavne postaje (štart od pošte) proti Prešernovemu trgu....na vstopu v Nazorjevo.... :P A-a, ne gre se dam. :grrr Pol sledi turnir v ''čovicah''. :P Js itak ne grem pol dam...bom mal morila svojim glasbenikom. :whistle: Ja no sm bla ja, hehe....sam nism to mislla....:P Jezerce prelepo mam v mislih....smo se mal ustavl. :D čist ql je :D yap :grim js tm ne poznam ulc.. :D tm ne dostavlam hrane.. v KR pa recimo poznam vse ulce.. še hišne številke :D in kaj so čovice? a se splača sploh pridt? :D hmm.. prelepo jezerce.. jezersko jezero? bled? bohin?.. :D Evo Jerry, k smo se v petk zgovarjal...jemumru :lol1: :OK:
JMatic Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 ok dns bo soncek :) kdo gre na zbile :P
_Fingi_ Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Ma fak, fotr je šu v Umag z motorjam... jest bi šu dons tud kam se zapelat.... :krneki: :krneki:
JMatic Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 jest tut ...pa ne upam...mi lahko crkne sred poti do morja hahah :))
_LuX_ Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Jest bi se šu tud km pelat, pa ni motrčk registriran :trance_33_sleep: , zato bom verjetno spet raziskoval našo prelepo gmajno :)
_Fingi_ Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 (popravljeno) MF, a še zmer nisi menjou verige/šponarjev? :unsure: Popravljeno Marec 30, 2008. Popravil _Fingi_
JMatic Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 ne to..strom :) ok tistga tut ne haha....cakam ta tedn da mi mat vrne gnar :o
Priporočene objave