Schmid87 Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 nop.sori ta vikend sm iberG33K mam lanparty :> n00b :D sj usen lohk umes pridš mal pogledat za kšne pou urce :rolleyes:
Roky Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zbolski kofetkarji a bote sobotno kofetkanje kej nu lesce preselil? Vsekakor...Pridem ob 15h :OK: se vidmo :yea2: nop.sori ta vikend sm iberG33K mam lanparty :> A dej dej kašn biker pa si :P shar357,metuljcica46,katya,Koky,Fingi hvala dons za družbo :worship: Sm veseu, da smo se s sharkom pa katyo spoznal,z metuljcico se pa itak že poznava :)
Jerry_exc Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 nop.sori ta vikend sm iberG33K mam lanparty :> :slap: :stupid: :whistle:
JaRaNe Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 v soboto zvečer je zbilska noč kajne ?
katja Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 shar357,metuljcica46,katya,Koky,Fingi hvala dons za družbo :worship: Sm veseu, da smo se s sharkom pa katyo spoznal,z metuljcico se pa itak že poznava :) tud jst vesela da smo se spoznal :D....fajn je blo :OK:...bo treba še kdaj ponovit
Jerry_exc Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 v soboto zvečer je zbilska noč kajne ? nej bi bla ja :) 21. je pa blejska :whistle:
JMatic Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 a bi su kdo zdj kofe ? zbile in to ?
Jerry_exc Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 a bi su kdo zdj kofe ? zbile in to ? ze napisov u drugi temi... sam ne na zbile... mi je skoda gum :whistle: na asfaltu se topijo :unsure:
Schmid87 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 fantje, a sm učer kj velik zamudu k me ni blo na zbilah? :D
Stroj Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 v soboto zvečer je zbilska noč kajne ? :grim
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 fantje, a sm učer kj velik zamudu k me ni blo na zbilah? :D Spet je blo velik smeha :D
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Jap lušno je blo :whistle: se bom še kdaj oglasil :krneki: Hehe ti sam prlet :OK:
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 a ni vsako noč na zbilju, noč :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 (popravljeno) fantje, a sm učer kj velik zamudu k me ni blo na zbilah? :D O ja...smo se kr fajn mel... pol sm meu jest spet ene probleme :headbang: ampak dobr... tečn sm če premal spim :alien1: :rolleyes: :rolleyes: A dons kej greste dol? :whistle: :whistle: jest še nism čist sigurn če (ne)grem Aja, pa shark357, Metuljcica46 pa Katja...me veseli da smo se spoznal :OK: Popravljeno Julij 12, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 a ni vsako noč na zbilju, noč :whistle: maus, kaj si hotu rečt :) Prlet v petk bomo z metuljcico spet dol, če se ne motm :)
Schmid87 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 O ja...smo se kr fajn mel... pol sm meu jest spet ene probleme :headbang: ampak dobr... tečn sm če premal spim :alien1: :rolleyes: :rolleyes: A dons kej greste dol? :whistle: :whistle: jest še nism čist sigurn če (ne)grem kašne probleme si meu spet? :D haha po keri si se obešou tokrat :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Vsekakor...Pridem ob 15h :OK: se vidmo :yea2:A dej dej kašn biker pa si :P shar357,metuljcica46,katya,Koky,Fingi hvala dons za družbo :worship: Sm veseu, da smo se s sharkom pa katyo spoznal,z metuljcico se pa itak že poznava :) ma ja stara znanca :naughty: :lol1: ja supr je blo Koky lepo te je blo spoznat(majca je ql? :kva2: ), prav tako tebe shark....drgač pa ja z-jček sam želja ZAENKRAT, marca izpit za A, pol bomo pa vidl ka bodo finance dopuščale :unsure: sam fantje an......kaka debata, drugič bomo eno od motokrosa udarl-se vsaj spoznam.....pa boste vi mal tih....ne pa od gum no....to pa res nimam pojma :slap: :yea1: pa Roky ne ti men da sm pokvarjena.....sam če je taka družba-mlajših od mene-mi mal na otročje udar, sj se je vidl :kva2: ......pa kdo je pokvarjen...hm...... :xx: tiiiii :P sam fantki in punčka jst sm bla tok fertik zutri......katastrofa.... :zzz: ej Roky ka ti si mislu k si reku za petek-jutr to??? drug tedn pr jezerčku jst častim vsem motosvetovcem kdor pride...če jst nardim maturo....zmenen??sam da vs ne bo cela vojska... :grrr
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 če lahko pridem.. seveda pridem... ni blema... sam da je kufe :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 ...sam fantki in punčka jst sm bla tok fertik zutri......katastrofa.... :zzz: ej Roky ka ti si mislu k si reku za petek-jutr to??? drug tedn pr jezerčku jst častim vsem motosvetovcem kdor pride...če jst nardim maturo....zmenen??sam da vs ne bo cela vojska... :grrr am, hvala enako... mene je kr zmankval za kšnih 5 sekund sred šihta... :headbang: :whistle: :whistle: dej, če boste jutr dol, jest popoldne delam, bi vs okol pol 11ih pršu pogledat :unsure: no, glej da nrdiš :whistle: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 O ja...smo se kr fajn mel... pol sm meu jest spet ene probleme :headbang: ampak dobr... tečn sm če premal spim :alien1: :rolleyes: :rolleyes: A dons kej greste dol? :whistle: :whistle: jest še nism čist sigurn če (ne)grem Aja, pa shark357, Metuljcica46 pa Katja...me veseli da smo se spoznal :OK: ma ne sekiri se...si čist fajn..take stvari te ne smejo spravt s tira ;) hm...si ti en smeško....a se me ne spomnš, sva se že na petrolu spoznala :P :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 am, hvala enako... mene je kr zmankval za kšnih 5 sekund sred šihta... :headbang: :whistle: :whistle: dej, če boste jutr dol, jest popoldne delam, bi vs okol pol 11ih pršu pogledat :unsure: no, glej da nrdiš :whistle: :whistle: pol enajstih....zvečer???? mausek ti kr prlet O:-) pa še ker motosvetovc nej prleti........bomo zastavco mel kera miza je naša :P posnemajet sharka namest na ride, mal k jezerčku :grim
Schmid87 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 js za dons nevem če bom kj na zbilah.. :headbang: pr sestri še zmer ni zrihtan stanvane. res ma enih scen. zdj je že kr kriza glede zbil.. nism biu tm že en dan pa pou :D se mi že kr roke tresejo.. :D haha.. k ponavad smo tm usak dan :rolleyes:
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 ma ja stara znanca :naughty: :lol1: ja supr je blo Koky lepo te je blo spoznat(majca je ql? :kva2: ), prav tako tebe shark....drgač pa ja z-jček sam želja ZAENKRAT, marca izpit za A, pol bomo pa vidl ka bodo finance dopuščale :unsure: sam fantje an......kaka debata, drugič bomo eno od motokrosa udarl-se vsaj spoznam.....pa boste vi mal tih....ne pa od gum no....to pa res nimam pojma :slap: :yea1: pa Roky ne ti men da sm pokvarjena.....sam če je taka družba-mlajših od mene-mi mal na otročje udar, sj se je vidl :kva2: ......pa kdo je pokvarjen...hm...... :xx: tiiiii :P sam fantki in punčka jst sm bla tok fertik zutri......katastrofa.... :zzz: ej Roky ka ti si mislu k si reku za petek-jutr to??? drug tedn pr jezerčku jst častim vsem motosvetovcem kdor pride...če jst nardim maturo....zmenen??sam da vs ne bo cela vojska... :grrr Ja no, shark je povedu kva je razlike med navadno pa RR ane hehehe :lol1: Zj k je pol leta starejš je pa vsa vesela hehehe :P hecam se,drugač si pa packa tiiiiiiii :lol: :lol: Ja a nis rekla, da se v petk vidmo na Zbiljah :hmm: če lahko pridem.. seveda pridem... ni blema... sam da je kufe :whistle: Seveda lahk prideš, da se še mal nasmejimo :D Maš dobre kelnarce tm,ob koncu tedna pa med vikendom tabolše delajo :naughty:
Schmid87 Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Seveda lahk prideš, da se še mal nasmejimo :D Maš dobre kelnarce tm,ob koncu tedna pa med vikendom tabolše delajo :naughty: reč raj "taobdarjene" :D haha
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 reč raj "taobdarjene" :D haha Ah veš, da jest to ne gledam :xx: :whistle: :lol1:
Priporočene objave