Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Metuljcica,Roky,Mitofrik,Fifty... hvala za družbo :worship: , sploh pa teb Fifty k se ti je dal mene pelat :blush: :004 A GREMO NA MORJEEEE :kva2: :kva2: :kva2: ni problema fingi :winkiss: če boš kdaj rabu prevoz kr povej.. :)
Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 morje morje morje :> eh, kje je še to.. :D
JMatic Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 eh, kje je še to.. :D hehe ja prej bo treba se u drug letnik pridt :o :whistle:
Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 hehe ja prej bo treba se u drug letnik pridt :o :whistle: js ne, js če nrdim zdjšn letnik, grem poj v 1. :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ni problema fingi :winkiss: če boš kdaj rabu prevoz kr povej.. :) smo fajn družba a :naughty: valda morje....to bo noro :whistle: ej mitofreak-zaeznik nč nisi obrazložu fantom kk pa kaj... :unsure: pa prčakuj moj klic v kratkem k me komp zajebava in bom znoreeeelllaaa ejjj....sploh ne mormo ugotovit ka je narobe, ti se pa na to bl spoznaš.. :unsure:
Koky Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 [quote name='metuljcica46' date='9 Aug 2007 @ 11:07' post='1051962' ej mitofreak-zaeznik nč nisi obrazložu fantom kk pa kaj... :unsure: pa prčakuj moj klic v kratkem k me komp zajebava in bom znoreeeelllaaa ejjj....sploh ne mormo ugotovit ka je narobe, ti se pa na to bl spoznaš.. :unsure:
Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 smo fajn družba a :naughty: valda morje....to bo noro :whistle: ej mitofreak-zaeznik nč nisi obrazložu fantom kk pa kaj... :unsure: pa prčakuj moj klic v kratkem k me komp zajebava in bom znoreeeelllaaa ejjj....sploh ne mormo ugotovit ka je narobe, ti se pa na to bl spoznaš.. :unsure: hah :D po ovinkih hoče rečt da prid na obisk :P pa poj še skupi pod tuš :whistle:
miha Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 oo k bi tako vedu bi tut jst R6 nabavu :headbang: :headbang: :headbang:
JMatic Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 hehe :> anya bom zdej anja je res ena kulj beyba:> a je kulj ? :> hah :D po ovinkih hoče rečt da prid na obisk :Ppa poj še 1X skupi pod tuš :whistle: :unsure: :naughty: :krneki:
Koky Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 am....fanje in punca :rolleyes: ,mene zdele že nekj časa ni blo pa bom kmal s5 kej pršel na zbile...sam tok da js že slovo upedenam pa par stvari uštitam,pol pa s5 pridem :winkiss:
Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 hehe :> anya bom zdej anja je res ena kulj beyba:> a je kulj ? :> :unsure: :naughty: :krneki: ej folk, kva to pomen "kulj" :blink:
JMatic Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ej folk, kva to pomen "kulj" :blink: a ti citiras kaj pomen kewl :>
Schmid87 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 a ti citiras kaj pomen kewl :> :grim :evilgrin: :evilgrin:
Roky Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Tralalala naredu sm...Pa ne govort kaj sm naredu hihihi :P
reesko Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Tralalala naredu sm...Pa ne govort kaj sm naredu hihihi :P čestitke...sej nm je usem jasno :P
Roky Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 čestitke...sej nm je usem jasno :P hvala :004 hehe :)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 am....fanje in punca :rolleyes: ,mene zdele že nekj časa ni blopa bom kmal s5 kej pršel na zbile...sam tok da js že slovo upedenam pa par stvari uštitam,pol pa s5 pridem :winkiss: Kok, zdrž še mal, mi smo s tabo :yea1: :yea1: :yea1: sej bo... (če te kej potolaž...jest se tud nč ne morm vozt ) Tralalala naredu sm...Pa ne govort kaj sm naredu hihihi :P Čestitam :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer1: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Dons pa vrjetno res nau nč z Zbilam, glede na vreme? Ali pač? B)
Roky Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Čestitam :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer1: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Dons pa vrjetno res nau nč z Zbilam, glede na vreme? Ali pač? B) Hvala :) Sej tole bo vrjetn sam plohca :)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Hvala :) Sej tole bo vrjetn sam plohca :) jah pr ns dž pada pa sonček sije....tk da verjetn res sam plohca :unsure: pa povejte kk an...če ne grem jst do andreja(un kolgea z zbilj)..... :whistle: :evilgrin: da nam spet znorela tk k včer...da mi sporočite k se boste zmenl...!!!! če ne bom mogla spet stvar v svoje roke prjet :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 hehe :> anya bom zdej anja je res ena kulj beyba:> a je kulj ? :> :unsure: :naughty: :krneki: hvalaaaa :blush: ej nism še klicala, če se dons vidmo ti bom obrazložila ka je s kompom.... drgač pa midve s sončece se ne dobiva baje dons...sam tok da boš vedu da nauš ke hodu naju pa nav tm... ;)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 oo k bi tako vedu bi tut jst R6 nabavu :headbang: :headbang: :headbang: no no.....kaj se sekiraš zdj.....sj ni nč no...sam "skp" sva pod tuš šla... :evilgrin: :evilgrin: virtualno
Roky Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 jah pr ns dž pada pa sonček sije....tk da verjetn res sam plohca :unsure: pa povejte kk an...če ne grem jst do andreja(un kolgea z zbilj)..... :whistle: :evilgrin: da nam spet znorela tk k včer...da mi sporočite k se boste zmenl...!!!! če ne bom mogla spet stvar v svoje roke prjet :D Ja tle na Laborah tud :) Te pokličem, če boš kej vročga povedala :naughty: Ti kr nor, si prov sexy k noriš :lol1: Lahk ti ga dam v roke ja...A mi boš pomagala lulat al boš kej druzga počela :P
metuljcica46 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Ja tle na Laborah tud :) Te pokličem, če boš kej vročga povedala :naughty: Ti kr nor, si prov sexy k noriš :lol1: Lahk ti ga dam v roke ja...A mi boš pomagala lulat al boš kej druzga počela :P ma ti nisi normalen :headbang: :headbang: :headbang: :D midva se morva pa neki pogovort.... B) tk da bi blo res fajn da se vidmo na zbilah dons ;)
Priporočene objave