_Fingi_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ma ja...eh...sm tok zmatrana, sm na vsake pol ure, uro prestavlala če se bo vreme zbolšu da bi šla na šiht...eh...nč nav zgleda... ma shark ej...a si mogu gas do konca...veš kok je smrdel pol :headbang: :D o joj :friend1: :friend2: :friend2: pol pejt pa zdej raj spat, ne pa na motosvetu viset, da boš spočita pol :unsure: Ha, a dej no, sej to si ti čist sama kriva, kaj pa nisi ventilacije izklopla :P :D :whistle: Ni važn če je smrdel, važn da se je dobr slišal :yea1: :OK: :OK:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 o joj :friend1: :friend2: :friend2: pol pejt pa zdej raj spat, ne pa na motosvetu viset, da boš spočita pol :unsure: Ha, a dej no, sej to si ti čist sama kriva, kaj pa nisi ventilacije izklopla :P :D :whistle: Ni važn če je smrdel, važn da se je dobr slišal :yea1: :OK: :OK: ja ne dj me je andrej klicu če grem z njim v loko, k gre v shoping...tk da... :whistle: pa ne z mojim avtom, haha...da mi ga ne more nben spizdit... :D ma tk je...dj ej kar je...sj je blo kmal bolš... ;)
_Fingi_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ja ne dj me je andrej klicu če grem z njim v loko, k gre v shoping...tk da... :whistle: pa ne z mojim avtom, haha...da mi ga ne more nben spizdit... :D ma tk je...dj ej kar je...sj je blo kmal bolš... ;) Haha, sej vem, ti pa ni šans da se upreš šopingu an(al andreju :hmm: oboje vrjetn) hja, kaj pa če pol, k boš dam pršla ne bo več avta tm :naughty: :naughty: No...pol pa fajn šopingirej :rolleyes: :unsure:
Koky Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ej metuljcica46 brez zamere za učer an :winkiss: :rolleyes: dolg časa me že ni blo in sm jih mal strelu :naughty: :whistle:
Koky Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 fingi,ka bi ti mene prtegnu :unsure: boš ti vidu ej :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Haha, sej vem, ti pa ni šans da se upreš šopingu an(al andreju :hmm: oboje vrjetn) hja, kaj pa če pol, k boš dam pršla ne bo več avta tm :naughty: :naughty: No...pol pa fajn šopingirej :rolleyes: :unsure: že doma...za zvečer kej vela??? sj se je andrej tut včlanu v MS(je biu že prj pa je geslo pozabu)...tk da pričakujte tut njegove poste tukej :naughty: ej metuljcica46 brez zamere za učer an :winkiss: :rolleyes: dolg časa me že ni blo in sm jih mal strelu :naughty: :whistle: je bal res mal kruta ja :whistle: sam sj ql, sm navajena :yes:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 mitofreak, k bi ti vedu kaj si zamudu včer :lol1: :lol1: to bi mogu bit zravn...joj....še shark se mi je izneveru kot zaveznik :unsure:
JMatic Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 hehe apol so se vsi nate spravl? je mogl bit pa posteno :> mi je ze zou hehe
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 hehe apol so se vsi nate spravl? je mogl bit pa posteno :> mi je ze zou hehe vsi ja :unsure: :unsure: eh nobenga da bi z mano potegnu... :glare: ti je lahko ja :naughty: ej zakaj nisi v uni temi napisu a veš...k sva se menla k sva šla od mamuta do avta...jst pa čekiram vsak dan...haha :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 sm ze :> jst tut...haha :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ti ga pa tut pihnes:> kaj naj bi pa to pomenilo??? :unsure:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) una žurka s hostesami k naj bi bla dons odpade... :whistle: oziroma je prestavljena na en drug datum :unsure: amda si tut hecna :> to pa že vem :naughty: :whistle: :D Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil metuljcica46
k0ci Objavljeno Avgust 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ampak ka bi vi vedl kok ste hecni :lol1: tam hodte na pijačo pol pa tle na forumu en drugmu razlagate kaj je blo :slap: :kva2:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Jaja učer je blo smeha :whistle: vsi so se nad Anjo spravl...še kelnar :yea1: Drgal pa jebesh tisto imprezo, k jaz svojega svojega Accenta navijem na 6K/Rpm :naughty: :lol1: ja hvala res no....ful si me branu... :unsure: :closedeyes: :D :D :D :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ampak ka bi vi vedl kok ste hecni :lol1: tam hodte na pijačo pol pa tle na forumu en drugmu razlagate kaj je blo :slap: :kva2: obujamo spomine, da se lahko še doma ob takem vremenu nasmejimo ;)
JMatic Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 koci fuck it :> U WILL JOIN US :>
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Spet nč kurbarije.... :unsure: sj je prestavljen no..ne bit žalostn... :friend2: :friend1:
JMatic Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 U have been asimilated, resistance is futile... :kva2: HAHAHAHHAHAHAHAHA
Sončece Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 sj je prestavljen no..ne bit žalostn... :friend2: :friend1: Damn :wacko: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Damn :wacko: :whistle: ti pa si smešna...pa shark tut... :D
Sončece Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ti pa si smešna...:D No sej mal si lohk tut ti privoščiš na moj račun, če se jaz/mi večkrat na tvojega :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Zakaj sem pa smešen? And stop laughin @ my car damnit... :rolleyes: ja kr tk..... :whistle: :naughty: :lol1: No sej mal si lohk tut ti privoščiš na moj račun, če se jaz/mi večkrat na tvojega :winkiss: lepo si povedala, hvala :winkiss:
Priporočene objave