metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 vidm ja da ti tile fantje skoz neki nagajajo :friend1:...jim bo treba začet mal vračat :naughty: ej a so pršli najini štajerci na dirko? vem ja :naughty: ej ne boš verjela sedim na tribuni...in vidm kapco-suzukijevo...pa jakna tut taprava...aha to bo pa boris...pa sm ga šla pozdravt..pa je reku da so bli celo nedelo še dol...sj nisva neki dolg govorla ;) sj drugi itq niso rekl da bodo pršli :unsure: B)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Lahko noč :004 :004 Eeej, res je zmankal zdele za nazaj Rokyjumn kt 5 centimetrov do kolena v desno...ampak do pločnika :ninja: :ninja: Jao, dons sm mislu da se mi bo sfukal... sploh ne morm prenašat te babe smotane :glare: :glare: fingiiii...kera baba to...a anja??' una tvoja biuša??? :unsure: :unsure: :unsure: kok časa ste bli pa še tm...?? roky roky...ka e ti zajebavaš :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) fingiiii...kera baba to...a anja??' una tvoja biuša??? :unsure: :unsure: :unsure: kok časa ste bli pa še tm...?? roky roky...ka e ti zajebavaš :D ma ja... res tko reče, a veš kok sm dons že skadila... štir čikee, pa najbl se ji je zdel... pa pol tko tm kao kadi, sm mislu da bom s stola padu k je bla tok smešna... jooj, pa ej...raj sm biu stran ubrnen pa jo probov čim mn poslušat k sm biu lih take volje da bi jo napizdiu k prasca za brezveze... sej, k se je s fiftijam v avtu pelala pa jest spredej...sm se hotu nekak h rokiju uvalit da bi me pelov(pa ni hotu k nism meu čelade :( ) pol sm pa mogu trpet not v avtu :BUA: Dobro jutro :OK: :OK: aja, pa res sm se smejov k je tko razlagala kok so ženske 3 leta pred moškimi, pa se ji je najbl zdel.... haaaaaa itak, ona je res že odrasla :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil _Fingi_
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ma ja... res tko reče, a veš kok sm dons že skadila... štir čikee, pa najbl se ji je zdel...pa pol tko tm kao kadi, sm mislu da bom s stola padu k je bla tok smešna... jooj, pa ej...raj sm biu stran ubrnen pa jo probov čim mn poslušat k sm biu lih take volje da bi jo napizdiu k prasca za brezveze... sej, k se je s fiftijam v avtu pelala pa jest spredej...sm se hotu nekak h rokiju uvalit da bi me pelov(pa ni hotu k nism meu čelade :( ) pol sm pa mogu trpet not v avtu :BUA: Dobro jutro :OK: :OK: aja, pa res sm se smejov k je tko razlagala kok so ženske 3 leta pred moškimi, pa se ji je najbl zdel.... haaaaaa itak, ona je res že odrasla :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: sam njej pa res neki ni jasn.....3 leta pred tipi..no ja.....mogoče ene...sam ona pa zih ne :headbang: :headbang: če primerjaš njo pa tebe...si ti bolj odrasel..čeprou sta oba otročja...sam dobr...sj veš kaj mislm ;) ne sekiri se zarad nej, k sploh nima smisla....pač jo ignoriraš pa je to to.. B) jutro tut teb :winkiss:
_LuX_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ma ja... res tko reče, a veš kok sm dons že skadila... štir čikee, pa najbl se ji je zdel...pa pol tko tm kao kadi, sm mislu da bom s stola padu k je bla tok smešna... jooj, pa ej...raj sm biu stran ubrnen pa jo probov čim mn poslušat k sm biu lih take volje da bi jo napizdiu k prasca za brezveze... sej, k se je s fiftijam v avtu pelala pa jest spredej...sm se hotu nekak h rokiju uvalit da bi me pelov(pa ni hotu k nism meu čelade :( ) pol sm pa mogu trpet not v avtu :BUA: Dobro jutro :OK: :OK: aja, pa res sm se smejov k je tko razlagala kok so ženske 3 leta pred moškimi, pa se ji je najbl zdel.... haaaaaa itak, ona je res že odrasla :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 sam njej pa res neki ni jasn.....3 leta pred tipi..no ja.....mogoče ene...sam ona pa zih ne :headbang: :headbang: če primerjaš njo pa tebe...si ti bolj odrasel..čeprou sta oba otročja...sam dobr...sj veš kaj mislm ;) ne sekiri se zarad nej, k sploh nima smisla....pač jo ignoriraš pa je to to.. B) jutro tut teb :winkiss: O hvala... sej a veš... ti si tud otročja :P :P :P :P :P O:-) pa sej smo itak usi. Sam če je pa treba bit resn, pa valda da boš an. Mah ja, sej vem da bo najbolš tko... sej ne da bi se sekirov, sam...na živce mi gre če je ona zravn :doze: :slap:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 O hvala... sej a veš... ti si tud otročja :P :P :P :P :P O:-) pa sej smo itak usi. Sam če je pa treba bit resn, pa valda da boš an. Mah ja, sej vem da bo najbolš tko... sej ne da bi se sekirov, sam...na živce mi gre če je ona zravn :doze: :slap: nzk ;) ja v vaši družbi pa res ne more bit drgač :P verjamem :closedeyes:
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Jutro :yawn: Fifty, poj kavica ane :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...p;#entry1056635 hvala :yes: končno lepo naprej BREZ sekiranja.... :OK: supr ste B)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kk kaže za dons....mitofrekau sm že jst pisala..k ma na msn-ju napisan...pa se vi zmente...men pa povejte kdaj naj bom dol..itq sm prej končala k je dž :whistle:
miha Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 dons vas se jst mogoce pridem pogledat mal pa da boste gor na fotelih ne pa dol na unih stolčkih
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 mitofreak a greva z avtom ane ? :) Kdaj se zmenva?19.45 @ OMW a bi ti blo kul :hmm:
JMatic Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 dons vas se jst mogoce pridem pogledat malpa da boste gor na fotelih ne pa dol na unih stolčkih lol sj tm dol bo dz hehe mitofreak a greva z avtom ane ? :) Kdaj se zmenva?19.45 @ OMW a bi ti blo kul :hmm: yes yes
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Z mitofreakam greva čez 10 minut iz Kranja .)
minca Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 jutr pridem pa še jz. oz. mi mal pogledat dol :whistle: :whistle: :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) jutr pridem pa še jz. oz. mi mal pogledat dol :whistle: :whistle: :D kdaj, kje, nism te vidla :unsure: :unsure: :unsure: aja jutr......haha, kriza se vid da sm sfukana čist.. aja mi pa že doma..eh..dons smo zgodi ja...še fotr mi tk reče: a si ŽE doma?? haha :D sam sm bla res najbl zaspana an... :BUA: Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil metuljcica46
irency Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 jutr pridem pa še jz. oz. mi mal pogledat dol :whistle: :whistle: :D :yea1: :yea1: :yea1:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kdaj, kje, nism te vidla :unsure: :unsure: :unsure: aja jutr......haha, kriza se vid da sm sfukana čist.. aja mi pa že doma..eh..dons smo zgodi ja...še fotr mi tk reče: a si ŽE doma?? haha :D sam sm bla res najbl zaspana an... :BUA: Ha, sam res, kaj pa je narobe da ste tok zgodi dam pršli? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Ha, sam res, kaj pa je narobe da ste tok zgodi dam pršli? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: ja eni smo zaspani..drugi se pa prilagajajo ;)
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 kdaj, kje, nism te vidla :unsure: :unsure: :unsure: aja jutr......haha, kriza se vid da sm sfukana čist.. aja mi pa že doma..eh..dons smo zgodi ja...še fotr mi tk reče: a si ŽE doma?? haha :D sam sm bla res najbl zaspana an... :BUA: As mela avto kej popisan hahahha. Hotla mau z brisalci pobrisat :lol1: minca, kdo to MI pridemo :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 As mela avto kej popisan hahahha. Hotla mau z brisalci pobrisat :lol1: minca, kdo to MI pridemo :D nism....joj...sam sm mogla ker če ne sploh vn neb vidla, če je bla rosa :headbang: pa ne me jebat spet :D me je kelnar spet zajebavov...sploh ne vem zakaj spet mene :?
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ej Roky, poj smo se šenkrat skor srečal.. tm pod jelenovmu klancam na križišu :D hehe.. js sm šu glih vn iz križiša, vidva pa notr :P js grem žret.. lačn sm :)
JMatic Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 :> ejga fifty kwa si pa tok pocas furou :> lol mi2 sva te takoj ujela hahahaa :> roky tale drift je biu pa sam zate hehe
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 :> ejga fifty kwa si pa tok pocas furou :> lol mi2 sva te takoj ujela hahahaa :> roky tale drift je biu pa sam zate hehe hah.. res lažeta.. pa nista me mela šans ujet.. doklr nism poj js za tistmu golfam pelou.. jajca :D
Priporočene objave