Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) ej Roky, poj smo se šenkrat skor srečal.. tm pod jelenovmu klancam na križišu :D hehe..js sm šu glih vn iz križiša, vidva pa notr :P js grem žret.. lačn sm :) Aja hehe,nism te vidu :D :> ejga fifty kwa si pa tok pocas furou :> lol mi2 sva te takoj ujela hahahaa :> roky tale drift je biu pa sam zate hehe Hehehehehe dobr je cvilil ja :D Hvala za prevoz pa za drift :winkiss: :D :D :D Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil Roky
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 res ste se nasmejal spet na parkerplacu :lol1: :lol1: :lol1:
JMatic Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 res ste se nasmejal spet na parkerplacu :lol1: :lol1: :lol1: lol ne ti si nas :>
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) lol ne ti si nas :> ja eden vs more :rolleyes: :D lejte to kr sm kr vseved...v treh mescih nabrala 1000 objav..waaaaauuu :D Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil metuljcica46
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ja eden vs more :rolleyes: :D lejte to kr sm kr vseved...v treh mescih nabrala 1000 objav..waaaaauuu :D ti res znaš dobr nabijat :devil: :worship:
Gixxer Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 sam zdaj 1x bom pa res moral prleten v zbilje :D dans koncno dobil masinco, tak da bom priso :D
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 sam zdaj 1x bom pa res moral prleten v zbilje :D dans koncno dobil masinco, tak da bom priso :D No prlet, ta tedn.Od srede naprej je lepo vreme napovedano :OK:
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 res ste se nasmejal spet na parkerplacu :lol1: :lol1: :lol1: ahahah parkerplac :D
Gixxer Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 No prlet, ta tedn.Od srede naprej je lepo vreme napovedano :OK: ta teden tezko, drug teden se pa res zna zgodit...sam vi ste tak pozno tam...vas bom prisilo, da pridete bol zgodaj :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ahahah parkerplac :D kaj sm zamudu? :unsure: :blink: ta teden tezko, drug teden se pa res zna zgodit...sam vi ste tak pozno tam...vas bom prisilo, da pridete bol zgodaj :D ja ja, ti kr drug tedn prid da bom že jest z mojmu motorčkam tm :worship: bomo magari mal bl zgodi pršli ke, ni problema :yea1:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ti res znaš dobr nabijat :devil: :worship: veš kaj nism jih kr neki nabijala.....tok se jih je nabral :whistle: :D nč grem ajat...aja andrej vse pozdravle, to še za tiste k se nismo dons vidl ;) nocko :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ta teden tezko, drug teden se pa res zna zgodit...sam vi ste tak pozno tam...vas bom prisilo, da pridete bol zgodaj :D bomo zgodaj, itq bom prej nehala s šihtom drug tedn...tk da kr kr... sam to tk ob ene petih an??? :unsure:
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 bomo zgodaj, itq bom prej nehala s šihtom drug tedn...tk da kr kr... sam to tk ob ene petih an??? :unsure: tk
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 veš kaj nism jih kr neki nabijala.....tok se jih je nabral :whistle: :D nč grem ajat...aja andrej vse pozdravle, to še za tiste k se nismo dons vidl ;) nocko :winkiss: a mene tud , a mene tud :bounce: :bounce: Lahko noč cvetka :004 tk kk tk? :whistle:
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 a mene tud , a mene tud :bounce: :bounce: Lahko noč cvetka :004 kk tk? :whistle: ja, tut tebe :D ja tk tk, ne
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 a mene tud , a mene tud :bounce: :bounce: Lahko noč cvetka :004 kk tk? :whistle: teb tut tebe tut ;) nocko blonđi :winkiss:
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ta teden tezko, drug teden se pa res zna zgodit...sam vi ste tak pozno tam...vas bom prisilo, da pridete bol zgodaj :D Ti sam povej kdaj prideš pa prletim .)
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 minca, kdo to MI pridemo :D pridemo : jz, irency, miha, rok, pa najbrž še en grega se mi zdi :hmm: ne poznam :grrr
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 pridemo : jz, irency, miha, rok, pa najbrž še en grega se mi zdi :hmm: ne poznam :grrr miha, who??? k ta miha z MS tut pride baje... :unsure: pol se pa vidmo ;) ..ej kofetkarji midva z andrejj-em bova dol najbrž neki čez sedem se men zdi....al pa kej tazga... kdaj se pa vi prmajate?? jst bi mogla pa na šiht pa je vreme za en drek... :?
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 miha, who??? k ta miha z MS tut pride baje... :unsure: ja? :grim :unsure:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ja? :grim :unsure: aha, pol pa ql...on je pa itq že ustaljen v naši družbi :D je biu že ene parkrat dol.... ;) včer je res delu en kelnar k mu je najbl podobn, a ni tko fantje?? :D
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 aha, pol pa ql...on je pa itq že ustaljen v naši družbi :D je biu že ene parkrat dol.... ;) včer je res delu en kelnar k mu je najbl podobn, a ni tko fantje?? :D aha....no k on se je z mano menu :slap: ...prov...da pol vem, da ne bo pr naju :grim
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 aha....no k on se je z mano menu :slap: ...prov...da pol vem, da ne bo pr naju :grim ma ne lejo...včer je klicu k je mislu prit, sam je pol reku da jutr pride...itq ni panike a veš...sj bo tm in tm družba...pozdravl se bomo pa itq an :D B)
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ma ne lejo...včer je klicu k je mislu prit, sam je pol reku da jutr pride...itq ni panike a veš...sj bo tm in tm družba...pozdravl se bomo pa itq an :D B) ja itak ja....sam na dveh koncih ne bo mogu bit :grrr pozdravl se bomo pa itak...pa koga mi boš še predstavla? :whistle:
Priporočene objave