Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) ej Roky, poj smo se šenkrat skor srečal.. tm pod jelenovmu klancam na križišu :D hehe..js sm šu glih vn iz križiša, vidva pa notr :P js grem žret.. lačn sm :) Aja hehe,nism te vidu :D :> ejga fifty kwa si pa tok pocas furou :> lol mi2 sva te takoj ujela hahahaa :> roky tale drift je biu pa sam zate hehe Hehehehehe dobr je cvilil ja :D Hvala za prevoz pa za drift :winkiss: :D :D :D Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil Roky
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 res ste se nasmejal spet na parkerplacu :lol1: :lol1: :lol1:
JMatic Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 res ste se nasmejal spet na parkerplacu :lol1: :lol1: :lol1: lol ne ti si nas :>
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) lol ne ti si nas :> ja eden vs more :rolleyes: :D lejte to kr sm kr vseved...v treh mescih nabrala 1000 objav..waaaaauuu :D Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil metuljcica46
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 ja eden vs more :rolleyes: :D lejte to kr sm kr vseved...v treh mescih nabrala 1000 objav..waaaaauuu :D ti res znaš dobr nabijat :devil: :worship:
Gixxer Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 sam zdaj 1x bom pa res moral prleten v zbilje :D dans koncno dobil masinco, tak da bom priso :D
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 sam zdaj 1x bom pa res moral prleten v zbilje :D dans koncno dobil masinco, tak da bom priso :D No prlet, ta tedn.Od srede naprej je lepo vreme napovedano :OK:
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 res ste se nasmejal spet na parkerplacu :lol1: :lol1: :lol1: ahahah parkerplac :D
Gixxer Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 No prlet, ta tedn.Od srede naprej je lepo vreme napovedano :OK: ta teden tezko, drug teden se pa res zna zgodit...sam vi ste tak pozno tam...vas bom prisilo, da pridete bol zgodaj :D
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 ahahah parkerplac :D kaj sm zamudu? :unsure: :blink: ta teden tezko, drug teden se pa res zna zgodit...sam vi ste tak pozno tam...vas bom prisilo, da pridete bol zgodaj :D ja ja, ti kr drug tedn prid da bom že jest z mojmu motorčkam tm :worship: bomo magari mal bl zgodi pršli ke, ni problema :yea1:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 ti res znaš dobr nabijat :devil: :worship: veš kaj nism jih kr neki nabijala.....tok se jih je nabral :whistle: :D nč grem ajat...aja andrej vse pozdravle, to še za tiste k se nismo dons vidl ;) nocko :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 ta teden tezko, drug teden se pa res zna zgodit...sam vi ste tak pozno tam...vas bom prisilo, da pridete bol zgodaj :D bomo zgodaj, itq bom prej nehala s šihtom drug tedn...tk da kr kr... sam to tk ob ene petih an??? :unsure:
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 bomo zgodaj, itq bom prej nehala s šihtom drug tedn...tk da kr kr... sam to tk ob ene petih an??? :unsure: tk
_Fingi_ Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 veš kaj nism jih kr neki nabijala.....tok se jih je nabral :whistle: :D nč grem ajat...aja andrej vse pozdravle, to še za tiste k se nismo dons vidl ;) nocko :winkiss: a mene tud , a mene tud :bounce: :bounce: Lahko noč cvetka :004 tk kk tk? :whistle:
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 a mene tud , a mene tud :bounce: :bounce: Lahko noč cvetka :004 kk tk? :whistle: ja, tut tebe :D ja tk tk, ne
metuljcica46 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 a mene tud , a mene tud :bounce: :bounce: Lahko noč cvetka :004 kk tk? :whistle: teb tut tebe tut ;) nocko blonđi :winkiss:
Roky Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 ta teden tezko, drug teden se pa res zna zgodit...sam vi ste tak pozno tam...vas bom prisilo, da pridete bol zgodaj :D Ti sam povej kdaj prideš pa prletim .)
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Objavljeno Avgust 14, 2007 minca, kdo to MI pridemo :D pridemo : jz, irency, miha, rok, pa najbrž še en grega se mi zdi :hmm: ne poznam :grrr
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Objavljeno Avgust 14, 2007 pridemo : jz, irency, miha, rok, pa najbrž še en grega se mi zdi :hmm: ne poznam :grrr miha, who??? k ta miha z MS tut pride baje... :unsure: pol se pa vidmo ;) ..ej kofetkarji midva z andrejj-em bova dol najbrž neki čez sedem se men zdi....al pa kej tazga... kdaj se pa vi prmajate?? jst bi mogla pa na šiht pa je vreme za en drek... :?
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Objavljeno Avgust 14, 2007 miha, who??? k ta miha z MS tut pride baje... :unsure: ja? :grim :unsure:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Objavljeno Avgust 14, 2007 ja? :grim :unsure: aha, pol pa ql...on je pa itq že ustaljen v naši družbi :D je biu že ene parkrat dol.... ;) včer je res delu en kelnar k mu je najbl podobn, a ni tko fantje?? :D
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Objavljeno Avgust 14, 2007 aha, pol pa ql...on je pa itq že ustaljen v naši družbi :D je biu že ene parkrat dol.... ;) včer je res delu en kelnar k mu je najbl podobn, a ni tko fantje?? :D aha....no k on se je z mano menu :slap: ...prov...da pol vem, da ne bo pr naju :grim
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Objavljeno Avgust 14, 2007 aha....no k on se je z mano menu :slap: ...prov...da pol vem, da ne bo pr naju :grim ma ne lejo...včer je klicu k je mislu prit, sam je pol reku da jutr pride...itq ni panike a veš...sj bo tm in tm družba...pozdravl se bomo pa itq an :D B)
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Objavljeno Avgust 14, 2007 ma ne lejo...včer je klicu k je mislu prit, sam je pol reku da jutr pride...itq ni panike a veš...sj bo tm in tm družba...pozdravl se bomo pa itq an :D B) ja itak ja....sam na dveh koncih ne bo mogu bit :grrr pozdravl se bomo pa itak...pa koga mi boš še predstavla? :whistle:
Priporočene objave