metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ja itak ja....sam na dveh koncih ne bo mogu bit :grrrpozdravl se bomo pa itak...pa koga mi boš še predstavla? :whistle: haha...bi rada koga spoznala a... :naughty: jah rokyja baje poznaš, pol ne vem kdo bo, najbrž še fifty, al pa ne...k se mu nav dal ka pa vem :unsure: pol za fingija tut ne vem, mogoče mitofreak pride al pa koky....ne vem ktere poznaš :D miha zgleda že poznaš al kako? B) aja pa andrejj valda... :yes: mogoče se še shark357 prmaja če mu bo zapasal mal zafrkancije.. :OK: Sončece mi je pa rekla da še sporoči kk pa kaj.. ;) evo to je folk k je večinoma dol....pa k ga poznam...aja pa občasno je še Gizmo pa njegova druščina....pa še par folka z MS k sm ga sam tk bežno spoznala :D
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 haha...bi rada koga spoznala a... :naughty: jah rokyja baje poznaš, pol ne vem kdo bo, najbrž še fifty, al pa ne...k se mu nav dal ka pa vem :unsure: pol za fingija tut ne vem, mogoče mitofreak pride al pa koky....ne vem ktere poznaš :D miha zgleda že poznaš al kako? B) aja pa andrejj valda... :yes: mogoče se še shark357 prmaja če mu bo zapasal mal zafrkancije.. :OK: Sončece mi je pa rekla da še sporoči kk pa kaj.. ;) evo to je folk k je večinoma dol....pa k ga poznam...aja pa občasno je še Gizmo pa njegova druščina....pa še par folka z MS k sm ga sam tk bežno spoznala :D roky-ja,fingija, koky-ja , mihata poznam:grim...fifty-ja,mitofreak-a,andreja, sharka pa ne poznam :lol:....no,bom vidla kdo mi mi znan,pa bom sama ukrepala :whistle: ....tko da tisti k me ne poznate.....bi prosila, če bi šlo, da se me ne ustrašite :lol: :D
miha Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 aha, pol pa ql...on je pa itq že ustaljen v naši družbi :D je biu že ene parkrat dol.... ;) včer je res delu en kelnar k mu je najbl podobn, a ni tko fantje?? :D men je kdo podobn :unsure: kva sm popoulan posnemajo me :naughty: aha....no k on se je z mano menu :slap: ...prov...da pol vem, da ne bo pr naju :grim ne ne ne bom pr vama ampak med vama :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Hehe, še dons uživejte k mene ni...jutr se vm pa mogoče že prdružm :yea1: :yea1:
Schmid87 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 miha, who??? k ta miha z MS tut pride baje... :unsure: pol se pa vidmo ;) ..ej kofetkarji midva z andrejj-em bova dol najbrž neki čez sedem se men zdi....al pa kej tazga... kdaj se pa vi prmajate?? jst bi mogla pa na šiht pa je vreme za en drek... :? js težko če dons pridm.. ukol 19ih sm u LJ zmenen za pjačo.. tko da nevem kdaj pridm.
Schmid87 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 roky-ja,fingija, koky-ja , mihata poznam:grim...fifty-ja,mitofreak-a,andreja, sharka pa ne poznam :lol:....no,bom vidla kdo mi mi znan,pa bom sama ukrepala :whistle: ....tko da tisti k me ne poznate.....bi prosila, če bi šlo, da se me ne ustrašite :lol::D ta hude madrfakrje ne poznaš.. c c c :D men je kdo podobn :unsure: kva sm popoulan posnemajo me :naughty: js se neb s tem hvalu.. k tip zgleda u izi gay :whistle: :whistle: :D
JMatic Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ta hude madrfakrje ne poznaš.. c c c :D :naughty: :naughty:
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ta hude madrfakrje ne poznaš.. c c c :Djs se neb s tem hvalu.. k tip zgleda u izi gay :whistle: :whistle: :D :lol: mogoče vas pa še bom kdaj :whistle: za andreja pa vem kater je :grim :naughty: :naughty: :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 @ Roky & Mitofreak: a mi lohk en od vaja dons na zbile prnese Windowse, pa še SP2.. morm format udart :D
JMatic Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 dobis xpje originel, sp2 originel, kodo originel (sicer bos mogu pohekat...bom ti povedu:> ), pa slovenian interface pack ce ces
Schmid87 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 dobis xpje originel, sp2 originel, kodo originel (sicer bos mogu pohekat...bom ti povedu:> ), pa slovenian interface pack ce ces ne rabm slovenian pack :D poj se še mn znajdm :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 spet kitajščina :headbang: :unsure: grem počivat...se vidmo zvečer... ;)
Schmid87 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 spet kitajščina :headbang: :unsure: grem počivat...se vidmo zvečer... ;) ob 16:14 sm biu na pumpi v Šk.Loki. :trance_33_sleep:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) ob 16:14 sm biu na pumpi v Šk.Loki. :trance_33_sleep: ja sje si vidu da sm doma..ka si pa pol hodu :slap: :D pa btw roky bo tut na zbilah sam dele je lih s šihtom nehu.....ka pa ti mitofreak??? Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil metuljcica46
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 jp kaj jp??? sj ni treba da si tako jedernat vedno.. ;)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ta hude madrfakrje ne poznaš.. c c c :D jej jej......je za luno a da vs ne pozna :lol1: :lol1: k da ste KAO tok pomembni :kva2: :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 jp kot, ja pridm :> ql, se vidmo :OK:
JMatic Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ajm bek :> je slo fajn mim drekfabrke jaja :>
Roky Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ajm bek :> je slo fajn mim drekfabrke jaja :> Res sm celo pot mislu, da mi blendaš :unsure: Poj pa nism vedu kvaj narobe,sm mislu, da bova mogla akumolator menjat :D :D
Roky Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Danes bil na zbiljah z lubico okol 19:20 ure pa ni blo nobenga :unsure: 40 minut za tabo sm pršu :unsure:
minca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 tut jz sm že doma :whistle: lepo vaju je blo spoznat....fifty pa mitofreak....sam mal sm zamešala imena pomojem :grim :rolleyes: ....
andrejj Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Danes bil na zbiljah z lubico okol 19:20 ure pa ni blo nobenga :unsure: :naughty: :naughty: jst pa ancy sva bla ze od 10 do 7h dol tko da ne wem kje si ti gledu al pa kam si gledu :glare: :glare:
Schmid87 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 tut jz sm že doma :whistle: lepo vaju je blo spoznat....fifty pa mitofreak....sam mal sm zamešala imena pomojem :grim :rolleyes: .... jah.. enako, kokr smo se pač spoznal.. :D
Priporočene objave