Roky Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jah.. enako, kokr smo se pač spoznal.. :D As šele zj dam pršu :unsure:
Tony Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 As šele zj dam pršu :unsure: Ja dobro jutro :krneki:
andrejj Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jedu sm ^^ :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: a to maš za krniko da si jedu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes: no sej toj lpo da si se najedu :010 aj blo kej dobrga? ksna frišna :hmm:
minca Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jah.. enako, kokr smo se pač spoznal.. :D :D.....se bomo pa drugič boljš ;) .)....ti se mi najprej sploh nisi predstavu,kakšn imaš nick :whistle: ....dobr da jz tok razmišljam :whistle: :whistle: .)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 :naughty: :naughty: jst pa ancy sva bla ze od 10 do 7h dol tko da ne wem kje si ti gledu al pa kam si gledu :glare: :glare: točno...pa te nism nker vidla??? s kero lubico zdj...hmmm :hmm: :D.....se bomo pa drugič boljš ;) .)....ti se mi najprej sploh nisi predstavu,kakšn imaš nick :whistle: ....dobr da jz tok razmišljam :whistle: :whistle: .) dober da sm ti jst povedala :P ;) jah fifty do kdaj si biu pol ti na unmu konc, aja tkt k si dam pršu... :naughty: haha....ste šipe kej rosil.... :whistle: :rolleyes:
minca Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 točno...pa te nism nker vidla??? s kero lubico zdj...hmmm :hmm:dober da sm ti jst povedala :P ;) jaaaah....jz sm bla z mislimi čist drugje...ti pa tut :whistle: :whistle: .)....sej sva se pol se znanila z nicki :lol: a vs pridem dons tut lahko mal pogledat?? :whistle: :whistle: :whistle: .)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jaaaah....jz sm bla z mislimi čist drugje...ti pa tut :whistle: :whistle: .)....sej sva se pol se znanila z nicki :lol: a vs pridem dons tut lahko mal pogledat?? :whistle: :whistle: :whistle: .) haha...jah ne vem...kaj mene to sprašuješ, prid an.. :D kdo ti bran B)
JMatic Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) Res sm celo pot mislu, da mi blendaš :unsure: Poj pa nism vedu kvaj narobe,sm mislu, da bova mogla akumolator menjat :D :D nene sm jest pol dojel kwa je fora :> ko dam gas me tok dvigne da tebe ceuga osvetm :> jah.. enako, kokr smo se pač spoznal.. :D jp tebe tut sori narobn quote. minco sm mislu :> Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil mitofreak
metuljcica46 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 mitofreak drugič sediš v moji bližini, dabom vsaj vedla čemu se smejite ;) :D folk dons ob ene 15 do devetih....itq pa jst še rokyja pokličem enkrat po šesti najbrž k s šihtom konča da se prepričam kk pa kaj :yes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: a to maš za krniko da si jedu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes: no sej toj lpo da si se najedu :010 aj blo kej dobrga? ksna frišna :hmm: ribe.. frišne :D hahah :D.....se bomo pa drugič boljš ;) .)....ti se mi najprej sploh nisi predstavu,kakšn imaš nick :whistle: ....dobr da jz tok razmišljam :whistle: :whistle: .) ženska k razmišla.. temu bi lohk rekl.. hmmm.. čudež :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jah fifty do kdaj si biu pol ti na unmu konc, aja tkt k si dam pršu... :naughty: haha....ste šipe kej rosil.... :whistle: :rolleyes: če kdo kle šipe rosi sta to ti pa andrejj :D hah
irency Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) [quote name='FiFtY_' post='1058898' date='15 Aug 2007 @ 12:04' ženska k razmišla.. temu bi lohk rekl.. hmmm.. čudež :D Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil irency
metuljcica46 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ženska k razmišla.. temu bi lohk rekl.. hmmm.. čudež :D hejjj :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: :fight1:
Schmid87 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 mitofreak drugič sediš v moji bližini, dabom vsaj vedla čemu se smejite ;) :D ja mitofreak :angry: lohk bi tut men povedou zakva si se tok smejou.. js sm biu pa skos resn tm :glare: zamerm :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 če kdo kle šipe rosi sta to ti pa andrejj :D hah sam sva jih res :rolleyes: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: je trajal da jih je ventilacija odrosila :lol1: :kva2:
Schmid87 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Zdei te bodo pa ženske popljuvale :P :whistle: o-ou :D zdj ste se združle.. uau :D se že tresm.. hah
metuljcica46 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ja mitofreak :angry: lohk bi tut men povedou zakva si se tok smejou.. js sm biu pa skos resn tm :glare: zamerm :D sj mi je PM poslov, pa ne laž ker veš :grim :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 sam sva jih res :rolleyes: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: je trajal da jih je ventilacija odrosila :lol1: :kva2: jah.. takrt k je že ceu kup kondenza v avtu so že ornk kaplce ane.. (a nis gledala titanika :blink: ) to pa ventilacija ne posuši kr tko.. :D
irency Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 hejjj :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: :OK:
Schmid87 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 sj mi je PM poslov, pa ne laž ker veš :grim :D ZANIKAM VSE! :krneki:
JMatic Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ribe.. frišne :D hahahženska k razmišla.. temu bi lohk rekl.. hmmm.. čudež :D HAHAHAHAHHAHAHHA :worship: :worship: :worship: :worship: ja mitofreak :angry: lohk bi tut men povedou zakva si se tok smejou.. js sm biu pa skos resn tm :glare: zamerm :D am nvm ? a sm se smejou ? kdaj ? sam sva jih res :rolleyes: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: je trajal da jih je ventilacija odrosila :lol1: :kva2: lol ventilacija.....pfaaf :> gayfart :> sj mi je PM poslov, pa ne laž ker veš :grim :D kwa sm ? :krneki:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jah.. takrt k je že ceu kup kondenza v avtu so že ornk kaplce ane.. (a nis gledala titanika :blink: ) to pa ventilacija ne posuši kr tko.. :D ja no,pa sej je še bolš da je mal trajal :naughty: kwa sm ? :krneki: okej pol pa nisi :whistle: :D ZANIKAM VSE! :krneki: haha....sej nis ti nč naredu :lol1: :lol1: :lol1: :OK: en ga more :P
metuljcica46 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) ej Roky dj ti lepo prosm prnes un telefon pokazat pa tko....da ga mal vidm..nokio n70...sm ful prebrala o tem telefonu pa kaj folk misl pa tk..pa so rekl da je res zakon telefonček ampak da je res na čase mal počasen :BUA: ampak ne vem no..če je drgač tk ql...pol niti ni blema.. :yes: Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil metuljcica46
Priporočene objave