Schmid87 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 to so te fore pjanske.. k ti uvalijo pjačo :D hehe
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 (popravljeno) to so te fore pjanske.. k ti uvalijo pjačo :D hehe eh grem mal vn na zrk, k moji lubici...pol pa pod tuška pol bo pa že andrejj tle :wub: hmmm, se vidmo pol zvečer... ;) :OK: pokličte cau bau :winkiss: Popravljeno Avgust 26, 2007. Popravil metuljcica46
Schmid87 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 kdo pa je tvoja lubica? :D sj nimaš motorja :whistle:
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 najbolš tista nakonc...če tega ne spiješ pol ne greva....pa sm mogal spet pit :BUA: :lol1: Res ti je blo težko,a :D eh grem mal vn na zrk, k moji lubici...pol pa pod tuška pol bo pa že andrejj tle :wub: A jo zunej luftaš a a a :P Jafak, res sm učeri neki postlo prestavlov, prejle se mi pa ob prebiranju motosveta podere :headbang: :headbang: :headbang:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 kdo pa je tvoja lubica? :D sj nimaš motorja :whistle: kužika... :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 kužika... :rolleyes: buci buc ^^ haha.. kuko ji je ime? :hmm: to sploh še nis povedala :D Jafak, res sm učeri neki postlo prestavlov, prejle se mi pa ob prebiranju motosveta podere :headbang: :headbang: :headbang: haha, prestavlov ja? :D kero si meu ponoč? a? a? :D
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 haha, prestavlov ja? :D kero si meu ponoč? a? a? :D :naughty: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ne res no, neki sm jo prestavlov se mi je pa prejle podrla :lol1: Zajaha stroj, frajer hladen hej to bo žurka noro bo stari most to je res hudo, že letiva na motorju,peleva se ke prot morju k da sanjam se mi zdi, z njim lohk bla bi vse noči....Zdej pa nč več nism sama vesela je še moja mama,cela ulca zbrana je k frajer k men prpele se,vse za nama se ozira k svojo Hondo on parkira,še polubčk sm pa ke,že letiva na en kufe.Svoje Honde zdej nedava, to res prava je zabava,.....tralalalala :D res hud komad :lol1:
andrejj Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 mi ga pa ne more....ja tk je bla družba fajn an andrejj ;) najbolš tista nakonc...če tega ne spiješ pol ne greva....pa sm mogal spet pit :BUA: :lol1: ja fajn je blo ja :) :beer1: :beer2: , ja sam tale stavk pa sm mogla spet pit :kva2: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 buci buc ^^ haha.. kuko ji je ime? :hmm: to sploh še nis povedala :D mici je....moj teliček... :wub: ja fajn je blo ja :) :beer1: :beer2: , ja sam tale stavk pa sm mogla spet pit :kva2: :whistle: haha...ej zakaj ti še nis pr men??? :whistle: je smešn aaa... :lol1: :kva2: :kva2:
irency Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 hahaha....ka pa veš kaj me prime...mogoč bi bla pa res :naughty: :lol1: :kva2: :kva2: ful kjut res :grim A si bla pol w Sori nikjer te ni blo widt ? :) No ja Andreja sm widla :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Res ti je blo težko,a :DA jo zunej luftaš a a a :P Jafak, res sm učeri neki postlo prestavlov, prejle se mi pa ob prebiranju motosveta podere :headbang: :headbang: :headbang: ni blo tolk no :whistle: itq da jo luftam :whistle: :P ne vem kaj ti s postlo, oziroma na postli delaš :naughty: :naughty: :D
andrejj Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 mici je....moj teliček... :wub: haha...ej zakaj ti še nis pr men??? :whistle: je smešn aaa... :lol1: :kva2: :kva2: hmmm pr teb zto k se nism prsou do tusa sploh, sej bom zdej pohitu:), ti kr velik pojej , k jst sm :yawn: nafilan cist :), em nch no sheebam pod tus pa k teb :wub: :P
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 A si bla pol w Sori nikjer te ni blo widt ? :) No ja Andreja sm widla :D ja sm bla ja....povsod me je blo dost.. :rolleyes: no jst sm bal pa okol andreja ponavad....edin k je šu na čik al pa kej... :unsure: hmmm pr teb zto k se nism prsou do tusa sploh, sej bom zdej pohitu:), ti kr velik pojej , k jst sm :yawn: nafilan cist :), em nch no sheebam pod tus pa k teb :wub: :P sploh še pečt nismo začel :unsure: :D kr prlet ja.. :naughty:
Schmid87 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 mici je....moj teliček... :wub: no ja.. tist "buci buc" vzamem nazaj :D toj res mrcina.. :D :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 no ja.. tist "buci buc" vzamem nazaj :D toj res mrcina.. :D :D je ja...ampak res luškana mrcina :blush: :kva2: :wub:
Schmid87 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 je ja...ampak res luškana mrcina :blush: :kva2: :wub: grem stavt da ni nežn.. :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 grem stavt da ni nežn.. :whistle: ja do drugih ne...je pravi čuvaj :evilgrin: :evilgrin: ampak k jo pa spoznaš je pa tok nežna dušca..res cortika :rolleyes:
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 no ja.. tist "buci buc" vzamem nazaj :D toj res mrcina.. :D :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja do drugih ne...je pravi čuvaj :evilgrin: :evilgrin: ampak k jo pa spoznaš je pa tok nežna dušca..res cortika :rolleyes: Prpel ga enkrat na Zbile, da sem mau igrov z njemu :P
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Prpel ga enkrat na Zbile, da sem mau igrov z njemu :P a-a se bo ona igrala s tabo na drgačn način... :evilgrin: v polotu naj jo prpelm an :slap: :lol1: :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 doggy style :whistle: hahahahaha :kva2: :lol1: :kva2:
andrejj Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 ja do drugih ne...je pravi čuvaj :evilgrin: :evilgrin: ampak k jo pa spoznaš je pa tok nežna dušca..res cortika :rolleyes: :unsure: :unsure: :unsure: :surrender: res je nezna :), to si t vrjetn sebe mislna an ;) :inlove:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 :unsure: :unsure: :unsure: :surrender: res je nezna :), to si t vrjetn sebe mislna an ;) :inlove: ooo hvalaaa....hihi :blush: :wub: drgač pa je res nežna sam ti tega še ne veš ;)
Roky Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 ooo hvalaaa....hihi :blush: :wub: drgač pa je res nežna sam ti tega še ne veš ;) Jajca ti čist počas vrjetn odgrizne ane :evilgrin:
Ven0m Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 (popravljeno) eni smo mal pretiraval... O:-) :unsure: drugi tut... ja do drugih ne...je pravi čuvaj :evilgrin: :evilgrin: ampak k jo pa spoznaš je pa tok nežna dušca..res cortika :rolleyes: Hehe, jz mam pa krvoločnega rotvajlrja...sj pravjo kokr lastnik tak pes. pa pijanc je tut Popravljeno Avgust 26, 2007. Popravil Ven0m
Priporočene objave