Schmid87 Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 js grem :D zdele čez 10min od doma.. še motor se ogreje pa to.. poj pa letim :D če me kdo rab me dobi na tel. :D sj je v profilu.. čau bau C YA @ Zbile :)
metuljcica46 Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 eh jst sm se pa mim pelala....pa sm si rekla eh sj nav nbenga tm :closedeyes: dj ste pa vsi tm...beda... :whistle: se pa vidmo jutr.... še enkrat vprašam za potrditev.....a je ob petih vredu pr jezerčku???? Roky glej da boš res ano prpelu(da mi nav dolgčas)....sicer pa sami tipi...haha.....to bi blo zanimivo... :lol1: ....pa dj jst tm sedim k so mehki zici.....ne pa da me je rit včer bolela od unga ležalnika... :slap:
Stroj Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 Am ja kdo gre kej na zbiljsko noč.....pa če ve kdo povedat kako je blo lansko leto ?
motogirl Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 ej starina... to je za nas mladino.. ne pa za starčke :whistle: :slap: :lol1: kdo se oglaša
Original-One Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 eh jst sm se pa mim pelala....pa sm si rekla eh sj nav nbenga tm :closedeyes: dj ste pa vsi tm...beda... :whistle: se pa vidmo jutr.... še enkrat vprašam za potrditev.....a je ob petih vredu pr jezerčku???? Roky glej da boš res ano prpelu(da mi nav dolgčas)....sicer pa sami tipi...haha.....to bi blo zanimivo... :lol1: ....pa dj jst tm sedim k so mehki zici.....ne pa da me je rit včer bolela od unga ležalnika... :slap: če te bo samo od ležalnika, bo še vredu :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 Haha... kašne ste dons strelal... :worship: :worship: :worship: upam da bo jutr po 10i uri tud tko... škoda k popoldne delam, ne morm že ub 5ih pridt :( :rolleyes:
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 eh jst sm se pa mim pelala....pa sm si rekla eh sj nav nbenga tm :closedeyes: dj ste pa vsi tm...beda... :whistle: se pa vidmo jutr.... še enkrat vprašam za potrditev.....a je ob petih vredu pr jezerčku???? Roky glej da boš res ano prpelu(da mi nav dolgčas)....sicer pa sami tipi...haha.....to bi blo zanimivo... :lol1: ....pa dj jst tm sedim k so mehki zici.....ne pa da me je rit včer bolela od unga ležalnika... :slap: Sej sm dons povedu kaj pa kako tko, da...Ti sporočim jutr kdaj bom meu čas.Mah jest bom kr sam pršu :BUA: itak me nbena noče :cry: pršu dam ---- zdj grem pa žret.. :D Tudi jaz,mal mokr,ampak smo prežvel Dons spet smeha polna skleda :lol1: Matex kdaj se greva gledat :lol1:
Koky Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 pršu dam ---- zdj grem pa žret.. :D ja jz grem tut mal pojest,dobr tek fifty :rolleyes: :rolleyes:
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 pridem na per, enkrat popoldne A ste ugotovil, da sploh ni tko slabo tm an :naughty:
Original-One Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 A ste ugotovil, da sploh ni tko slabo tm an :naughty: Na perček se kr splača pridt :whistle: Lp
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 Na perček se kr splača pridt :whistle: Lp Hehe tko je prov :OK: jest upam, da bom jutr ob 17h dol :unsure:
Original-One Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 Hehe tko je prov :OK: jest upam, da bom jutr ob 17h dol :unsure: Pridem ...
Roky Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 Pridem ... Okej...bom zjutri sporoču, če bom 100% takrt dol :)
motogirl Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 :rolleyes: kolk vas je fajn brat, ker ste pogruntal, da je Zbilje fajn točka ... eni mamo to že en cajt za fajn postanek :naughty:
Original-One Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 :rolleyes: kolk vas je fajn brat, ker ste pogruntal, da je Zbilje fajn točka ... eni mamo to že en cajt za fajn postanek :naughty: pa vi ste super :worship:
Schmid87 Objavljeno Julij 12, 2007 Objavljeno Julij 12, 2007 roky ti kr poklič. pa grevo lohk skp ke. al pa če bo že kšn prj tm.. nj pa tuki pove :) pa js prletim kadarkol :D
Roky Objavljeno Julij 13, 2007 Objavljeno Julij 13, 2007 Evo dons pridem ob 17h 100% :) maus a prideš? :D
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Objavljeno Julij 13, 2007 Evo dons pridem ob 17h 100% :) maus a prideš? :D ne vem še... šele okol 16,45 bom zvedu kam grem :unsure:
JMatic Objavljeno Julij 13, 2007 Objavljeno Julij 13, 2007 evo mene doma..stuisiranga, nc lancga,. pa lepo naspanga :> Roky glej da boš res ano prpelu(da mi nav dolgčas)....sicer pa sami tipi...haha.....to bi blo zanimivo... :lol1: ... zihr je blo zanimivo :whistle:
Roky Objavljeno Julij 13, 2007 Objavljeno Julij 13, 2007 ne vem še... šele okol 16,45 bom zvedu kam grem :unsure: Okeej :) evo mene doma..stuisiranga, nc lancga,. pa lepo naspanga :>zihr je blo zanimivo :whistle: A prideš dons? :)
Priporočene objave