JMatic Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Okeej :) A prideš dons? :) naa trening..pol pa kofe z eno k ma rojstn dan
Schmid87 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 naa trening..pol pa kofe z eno k ma rojstn dan opa opa :D
Roky Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 No dons mugoče še jst kej pridm... :OK: probi okol 17h opa opa :D Čist neki novga pr njemu ane :lol1:
JMatic Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 hehe ja no ce bom skos z vami tiste pedrske zganjo nau dobr :> :winkiss: :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 :OK: probi okol 17hČist neki novga pr njemu ane :lol1: yap :D dons bom js tut pršu ob 17ih.. Roky ti kr poklič k se gre. pred tem morm spet travo pokosit :D poj ukol 20ih grem pa mal do sestrične na obisk, poj pa spet pridm nazaj na Zbile :D hehe
Roky Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 hehe ja no ce bom skos z vami tiste pedrske zganjo nau dobr :> :winkiss: :whistle: :whistle: No no kdo je pa biu glavni pobudnik :lol1: :whistle: yap :D dons bom js tut pršu ob 17ih.. Roky ti kr poklič k se gre. pred tem morm spet travo pokosit :D poj ukol 20ih grem pa mal do sestrične na obisk, poj pa spet pridm nazaj na Zbile :D hehe Okej.rečva tkole...Ob 16.50 OMW,zmenjenu? :)
JMatic Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 No no kdo je pa biu glavni pobudnik :lol1: :whistle: nvm kdo je meu bejbo zravn sebe :P niblamojaampakvseen :>
Schmid87 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 nvm kdo je meu bejbo zravn sebe :P niblamojaampakvseen :> pač jebač.. nimaš kj :D haha @Roky.. Čuj ti, zmenjenu je :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 kaj ste mel kej mokre ritke :P ja včer sm se še jst pol oglasila...in prletim ke....in res edina baba, pa sedem tipov, pol so se pa trije mene ustrašl pa pobegnl :? :D ej jernej al ka si že pa matex......dj mi vidva naslednič častita orangino(ta prvo ta rumeno :OK: ).....sm za vaju založila....oki? kuga...??? a spet bom edina baba.....eh.....vse jst fašem pol :xx: uuuu šit bol da sm tih k če ne bo dons še ena porcija... :D ej Fifty.....povej model sm angelček an? O:-) pa folk jst tm sdim k včer....me rit ne boli...pa še fajn mehko je...pa še noge lahk stlačm kamor jih čm... :OK: sam kelnarca je bla pa zakon, prou the best..... :grim
metuljcica46 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) folk sam veste da je dons petek 13. :hmm: dj fantje pazte na cest......folk je zmešan....pazte se mene :lol1: sam je pa res petek.......petek je začetek, vikend se smeji(un komad a veste) :kva2: sory mal dogaja, dons bo še smeha....sam da nam sendviča spet kao dve uri jedla :slap: :lol1: aja ej Roky...glede une zastave da bi kot transparent...bom poskusla zrihtat....sam zna trajat k to pr mojmu fotru...katastrofa... Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil metuljcica46
Schmid87 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 kaj ste mel kej mokre ritke :P ja včer sm se še jst pol oglasila...in prletim ke....in res edina baba, pa sedem tipov, pol so se pa trije mene ustrašl pa pobegnl :? :D ej jernej al ka si že pa matex......dj mi vidva naslednič častita orangino(ta prvo ta rumeno :OK: ).....sm za vaju založila....oki? kuga...??? a spet bom edina baba.....eh.....vse jst fašem pol :xx: uuuu šit bol da sm tih k če ne bo dons še ena porcija... :D ej Fifty.....povej model sm angelček an? O:-) pa folk jst tm sdim k včer....me rit ne boli...pa še fajn mehko je...pa še noge lahk stlačm kamor jih čm... :OK: sam kelnarca je bla pa zakon, prou the best..... :grim sj jernej je dou dnar na mizo pumoje. tko da on je plačou :D a dons boš spet edina? prpel še kšno kolegico ane :rolleyes: lol, ne nis anglčk :D še zdelč ne.. :hmm: a rit te je bolela? ej mitofreak.. a si ji ti kj na skrivaj delou tm? in zakaj je kelnarca zakon? :D js sm sam čakou kdaj se bo tist tm podrl k se je usedla na rob tistga dvoseda.. a kva je že tist :D sm sam čakou kdaj bo mitofreka u zrk vrgl.. haha
metuljcica46 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) sj jernej je dou dnar na mizo pumoje. tko da on je plačou :D a dons boš spet edina? prpel še kšno kolegico ane :rolleyes: lol, ne nis anglčk :D še zdelč ne.. :hmm: a rit te je bolela? ej mitofreak.. a si ji ti kj na skrivaj delou tm? in zakaj je kelnarca zakon? :D js sm sam čakou kdaj se bo tist tm podrl k se je usedla na rob tistga dvoseda.. a kva je že tist :D sm sam čakou kdaj bo mitofreka u zrk vrgl.. haha nimam pojma kdo je plaču pa kdo ne, men naj sam tist k ni orangino časti :evilgrin: ma bi ful kero prpelala ja...sam je problem al delajo al so na morju......al pa nimajo cajta, je zajeban..... :unsure: lahk pa ti kero prpeleš :naughty: ja pa sm O:-) :P ma ni me včer bolela, to me je v sredo ;) ej Koky....a ne bi ti slučajn mogu prit v loko dons?!? :hmm: pa te ni blo :BUA: in jst res čakal k si reku da pridš sam ne kdaj in pol nism hotla na malco ker kaj če bi ti tkt pršu....in lej jst skor shirala brez malce cev šiht.... :yes: kelnarca je bla zakon ker je z mano potegnila, babe mormo skp držat....pa res sm ji skoz morila pa je blo vse ql...ful prjazna vglavnem.....pač ma mal več kil...joooj no..:) Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil metuljcica46
JMatic Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 kaj ste mel kej mokre ritke :P jp jp :> pa folk jst tm sdim k včer....me rit ne boli...pa še fajn mehko je...pa še noge lahk stlačm kamor jih čm... :OK: :whistle: :whistle: :hmm: a rit te je bolela? ej mitofreak.. a si ji ti kj na skrivaj delou tm? nvm jest ne..mogoc moj tamali :krneki: :krneki: :unsure:
Schmid87 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 nimam pojma kdo je plaču pa kdo ne, men naj sam tist k ni orangino časti :evilgrin: ma bi ful kero prpelala ja...sam je problem al delajo al so na morju......al pa nimajo cajta, je zajeban..... :unsure: lahk pa ti kero prpeleš :naughty: ja pa sm O:-) :P ma ni me včer bolela, to me je v sredo ;) ej Koky....a ne bi ti slučajn mogu prit v loko dons?!? :hmm: pa te ni blo :BUA: in jst res čakal k si reku da pridš sam ne kdaj in pol nism hotla na malco ker kaj če bi ti tkt pršu....in lej jst skor shirala brez malce cev šiht.... :yes: kelnarca je bla zakon ker je z mano potegnila, babe mormo skp držat....pa res sm ji skoz morila pa je blo vse ql...ful prjazna vglavnem.....pač ma mal več kil...joooj no..:) sj dons bom js ene par pjač častiu.. eno al pa dve Rokyu, eno teb.. pač si edina ženska tm :D kero nj js prpelem? mene nobena ne mara :D ne nis O:-) lol.. kelnarca ni bla zakon.. pa če bi mela sam MAL kil več bi blo še dobr :D ona jih ma ogromn preveč :whistle: :whistle: sj zdj se bliža vikend.. zdj bojo pršle tafletne kelnarce :D hehe
metuljcica46 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 sj dons bom js ene par pjač častiu.. eno al pa dve Rokyu, eno teb.. pač si edina ženska tm :D kero nj js prpelem? mene nobena ne mara :D ne nis O:-) lol.. kelnarca ni bla zakon.. pa če bi mela sam MAL kil več bi blo še dobr :D ona jih ma ogromn preveč :whistle: :whistle: sj zdj se bliža vikend.. zdj bojo pršle tafletne kelnarce :D hehe ooooo wiiii.....no fajn.....ti kr časti :naughty: ja ne vem kero.....kkšno.....eh vidva pa sta z roky-jem....kaj vaju nbena ne mara......v akcijo fanta.... :whistle: eh sm...pa se sploh ne mislm več pregovarjat :P ja bodo ta zoprne... :BUA: upam da bo kkšn kelnar :kva2:
Koky Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ej Koky....a ne bi ti slučajn mogu prit v loko dons?!? :hmm: pa te ni blo :BUA: in jst res čakal k si reku da pridš sam ne kdaj in pol nism hotla na malco ker kaj če bi ti tkt pršu....in lej jst skor shirala brez malce cev šiht.... :yes: ej metuljcica46 bla si mi na misu,sam mi ni znesl, ful soryy!!!!
Koky Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ooooo wiiii.....no fajn.....ti kr časti :naughty: upam da bo kkšn kelnar :kva2: ja bo kelnar ja,oni star fotr-pa še plešat je :rolleyes: :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ej metuljcica46 bla si mi na misu,sam mi ni znesl,ful soryy!!!! koky ma dobr no sej ql.....sm se pol najedla za nazaj ;) ti bo drugič znesl an? :P
Koky Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 koky ma dobr no sej ql.....sm se pol najedla za nazaj ;) ti bo drugič znesl an? :P ja bo bo oblubm!!!hehe
Roky Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 pa folk jst tm sdim k včer....me rit ne boli...pa še fajn mehko je...pa še noge lahk stlačm kamor jih čm... :OK: Rit bomo zmasiral noge pa narazn dal :P ja ne vem kero.....kkšno.....eh vidva pa sta z roky-jem....kaj vaju nbena ne mara......v akcijo fanta.... :whistle: :grrr :grrr :cry: :cry: Se vidmo čez pol urce :) Fifty OMW :P
Schmid87 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Rit bomo zmasiral noge pa narazn dal :P :grrr :grrr :cry: :cry: Se vidmo čez pol urce :) Fifty OMW :P yap yap.. ob 16:50 OMW :D zdele sm glih izpod tuša.. sm biu čiiist mokr k sm travo kusiu.. res kuj švicnu :D k da bi nevem kva delou.. sm biu k Zidane :) mij kr z nosa kaplal skos.. :) haha
_Fingi_ Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 fak, kva vm je tok bediral dons :whistle: :worship:
Roky Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 zamorjenci :D Eh ne,sam mal smo zmatrani postal :P fak, kva vm je tok bediral dons :whistle: :worship: Sej smo se cel dan zajebaval,si glih takrt pršu k smo zaspani ratval :whistle: :D
Priporočene objave