Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 joj... :blush: sj vs mam jst tut rada :winkiss: petnula a boš tih....če ne nav pršu :krneki: s saro :naughty: uau :D pač sm po pravic povedou ane.. sorry :D res je :)
metuljcica46 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 uau :D pač sm po pravic povedou ane.. sorry :D res je :) ja a ni lepo? :unsure: ja no bolš da mal prirediš resnico v tem primeru....sicer pa nikol ne veš, mogoče se pa najde kkšna....ne veš kak okus ma ;) uuuu a je kej lega povedala...še dj mi nis fotke poslov.... B)
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ja a ni lepo? :unsure: ja no bolš da mal prirediš resnico v tem primeru....sicer pa nikol ne veš, mogoče se pa najde kkšna....ne veš kak okus ma ;) uuuu a je kej lega povedala...še dj mi nis fotke poslov.... B) itak daj lepo :D jah dobr.. js sm pregledou več al mn cele zbile odkar smo tm.. pa je tko no.. ni nobene :D haha.. eh nč kj tazga :) pač pogovori pa to :whistle: ..... sj ti jo bom enkrat no :D
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Matr no, res je grd vreme,dons nau nč z motorjem :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Matr no, res je grd vreme,dons nau nč z motorjem :closedeyes: se zgodi
_Fingi_ Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Matr no, res je grd vreme,dons nau nč z motorjem :closedeyes: zate ne... jest se grem pa zdele mal vozt... enđojite :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 res sonce pa dž na zbilah....hmmm...ka bo še s tega...midva pa papat...k če ne bom umrla od lakote :unsure: midva sicer bova zvečer na zbilah...sam z družbo...tk da...a vi prletite kej?? B) :blush: :devil: :010 :afro2: :afro2: :afro2: :afro2: :afro2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 a ti mal nabiraš objave? :D mene vrjetn ne bo.. nevem še uglavnm :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Mene ne bo tudi mene, sm že premislu :D ostali pa uživejte :D
metuljcica46 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 lihkar dam pršla...k me u iber glava boli :closedeyes: :closedeyes: ehhh.... ej obvezno da mi v soboto kdo en prpele koga k sva midva na žurki...če ne nam na tekočem, ql??? :whistle:
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 lihkar dam pršla...k me u iber glava boli :closedeyes: :closedeyes: ehhh.... ej obvezno da mi v soboto kdo en prpele koga k sva midva na žurki...če ne nam na tekočem, ql??? :whistle: Kva bi ti rada v soboto? :trance_33_sleep: napiš razumljivo :rolleyes:
andrejj Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 lihkar dam pršla...k me u iber glava boli :closedeyes: :closedeyes: ehhh.... ej obvezno da mi v soboto kdo en prpele koga k sva midva na žurki...če ne nam na tekočem, ql??? :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :blush: preveč zamudla :naughty:
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Kje ste dons vsi? :hmm: eni smo žrl :D
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 eni smo žrl :D Jest tud prej, špagete s sirovo omako,mnjami *mljask* *mljask* :P res sfukan dan dons :)
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 lihkar dam pršla...k me u iber glava boli :closedeyes: :closedeyes: ehhh.... ej obvezno da mi v soboto kdo en prpele koga k sva midva na žurki...če ne nam na tekočem, ql??? :whistle: hahahah.. bla bla bla bla bla :D fuuul zastopm kva si napisala :D sam to razumem d te glava boli.. :D
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 hahahah.. bla bla bla bla bla :D fuuul zastopm kva si napisala :Dsam to razumem d te glava boli.. :D gegegegegege :lol1: :lol1: upam, da štekaš :lol1:
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 gegegegegege :lol1: :lol1: upam, da štekaš :lol1: štekam :D gaga
metuljcica46 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: :blush: preveč zamudla :naughty: če je pa res :whistle: da nav lih tkt dex pršu k bi ga rada spoznala...ne sme...sicer bomo bliz ampak vseen deleč :D hahahah.. bla bla bla bla bla :D fuuul zastopm kva si napisala :Dsam to razumem d te glava boli.. :D eh dj no ;) gegegegegege :lol1: :lol1: upam, da štekaš :lol1: ej nauš verjev gerva na pico..in res majo mojo pico..mislm prou v meniju imenuje se KURJA O:-) :yea1: :lol1:
Schmid87 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 če je pa res :whistle: da nav lih tkt dex pršu k bi ga rada spoznala...ne sme...sicer bomo bliz ampak vseen deleč :D eh dj no ;) ja, glih takrt bo pršu k tebe nau :D kaj nj dam? ;)
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ej nauš verjev gerva na pico..in res majo mojo pico..mislm prou v meniju imenuje se KURJA O:-) :yea1: :lol1: Super zate, jest, če bi meu picerijo bi v jedilnik naštimov BABJO PICO....Namest kečapa sekundn lepiu, da bi ble vse tih neki cajta :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ja, glih takrt bo pršu k tebe nau :D kaj nj dam? ;) nop... nč :whistle: Super zate, jest, če bi meu picerijo bi v jedilnik naštimov BABJO PICO....Namest kečapa sekundn lepiu, da bi ble vse tih neki cajta :lol1: jst bi teb kej druzga km prlepla :whistle: :D
Roky Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 jst bi teb kej druzga km prlepla :whistle: :D Hmmmmmmmmmm....Al si mal pod uplivom alkohola al pa nevem, sam, če nisi me bo še strah ratal :hmm:
Priporočene objave