Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
jah no...boš vidu v prihodnej da se motš :evilgrin:

ja ni blo tk mišlen..k res....mislm ne vem no...če ti je tok ql...pač bi vedu kaj narest in ne bi bla nč ovira.... :unsure: :unsure: ;)

nč se ne motm.. mugoče se poš zdj pač mal bl pazila k sm to omenu :D

sj mi ni tok tok ql :D pač, je recmo ql.. ni pa spet tok ql.. :D hehe.. sj vem kva morm narest.. :D

Objavljeno
nč se ne motm.. mugoče se poš zdj pač mal bl pazila k sm to omenu :D

sj mi ni tok tok ql :D pač, je recmo ql.. ni pa spet tok ql.. :D hehe.. sj vem kva morm narest.. :D

eh ne...jst vedno isto govorim...sj poznaš moj "stil" ;)

me prou zanima ja če res veš... B) enkrat tko govoriš drugič drgač...eh.. :?

Objavljeno
eh ne...jst vedno isto govorim...sj poznaš moj "stil" ;)

me prou zanima ja če res veš... B) enkrat tko govoriš drugič drgač...eh.. :?

tvoj "stil" :D mislm da ga usi na zbilah poznajo.. tut tisti k sedijo ob sosednih mizah :whistle:

yap, res vem :D

Objavljeno
tvoj "stil" :D mislm da ga usi na zbilah poznajo.. tut tisti k sedijo ob sosednih mizah :whistle:

yap, res vem :D

ja pa kaj čš s tem povedat??? :unsure: pa kaj pač sm taka k sm...a koga kej mot??? ;)

sam da veš B)

Objavljeno
ja pa kaj čš s tem povedat??? :unsure: pa kaj pač sm taka k sm...a koga kej mot??? ;)

sam da veš B)

povedat da govoriš zlo naglas (sj js tut drgač.. ampak navadn) :D eh, mene nč ne mot :D

ja :D

Objavljeno
povedat da govoriš zlo naglas (sj js tut drgač.. ampak navadn) :D eh, mene nč ne mot :D

ja :D

aha...sam da smo si na jasnm, pa da me mate še zmer radi an??? :evilgrin: :evilgrin: haha :naughty: :D

Objavljeno
aha...sam da smo si na jasnm, pa da me mate še zmer radi an??? :evilgrin: :evilgrin: haha :naughty: :D

mugoče :D

Objavljeno
mugoče :D

važno da možnost obstaja :rolleyes: :blush:

madoniš sm se zdele trailerjev nagledala...sm mogla načrt narest kere filme morm še vse pogledat B)

Objavljeno
važno da možnost obstaja :rolleyes: :blush:

madoniš sm se zdele trailerjev nagledala...sm mogla načrt narest kere filme morm še vse pogledat B)

aj kšn pametn? :D

Objavljeno
aj kšn pametn? :D

mah so kkšni...jih je preveč za pisat... :grim

ej a uni so šli pol na ride al ne???oziroma če greste??

Objavljeno
mah so kkšni...jih je preveč za pisat... :grim

ej a uni so šli pol na ride al ne???oziroma če greste??

na-a js ne grem na ride dons :D sm se že dost z motorjam prefurou.. umes skor 2x fuknu :D hehe.. jah, mrzu asvalt pa mrzle gume.. ni fajn :D

dj napiš kšn nalov od ql muvija ane :D

Objavljeno
na-a js ne grem na ride dons :D sm se že dost z motorjam prefurou.. umes skor 2x fuknu :D hehe.. jah, mrzu asvalt pa mrzle gume.. ni fajn :D

dj napiš kšn nalov od ql muvija ane :D

sm vidla v temi ja...a roky pa kok pa gresta al kk?

jah vem da je tut Poltergeist dobr.. pa men se zdi Everybody loves mandy lane al neki tazga.....

poglej si to...to bova midva dons gledala...waa...komi čakam....ssam je kr grozn zgleda.....čeprou pred 40 leti je blo pa sploh za folk tkt... :krneki:

http://movies.virginmedia.com/player/defau...c=trl&psec=

Objavljeno
sm vidla v temi ja...a roky pa kok pa gresta al kk?

jah vem da je tut Poltergeist dobr.. pa men se zdi Everybody loves mandy lane al neki tazga.....

poglej si to...to bova midva dons gledala...waa...komi čakam....ssam je kr grozn zgleda.....čeprou pred 40 leti je blo pa sploh za folk tkt... :krneki:

http://movies.virginmedia.com/player/defau...c=trl&psec=

onedva gresta pumoje ke ja :) men pa ni tok vesele vozt po mrzumu asvaltu :trance_33_sleep: sploh k grem mal hitrej čez ovinke :whistle:

a sta si poj zlowdala tistga k sm reku iz leta 1973 :D tistga izganjalca? a je taprav? al ga morm zapečt, da bosta gledala? poročaj :D

js bi rd gledou mal komedje :whistle:

Objavljeno
onedva gresta pumoje ke ja :) men pa ni tok vesele vozt po mrzumu asvaltu :trance_33_sleep: sploh k grem mal hitrej čez ovinke :whistle:

a sta si poj zlowdala tistga k sm reku iz leta 1973 :D tistga izganjalca? a je taprav? al ga morm zapečt, da bosta gledala? poročaj :D

js bi rd gledou mal komedje :whistle:

ja k si itq tak norc :naughty:

ja pomoje je taprau no..nimam še novičk :unsure:

ja če čš komedijo je pa tist pomoej tut dobr And now pronance you chuck and larry , a veš k se kao poročita...pa oba hetero.... :D

Objavljeno
ja k si itq tak norc :naughty:

ja pomoje je taprau no..nimam še novičk :unsure:

ja če čš komedijo je pa tist pomoej tut dobr And now pronance you chuck and larry , a veš k se kao poročita...pa oba hetero.... :D

a morjo bit glih "gayi" v komediji? :D scene.. tega je že dost na zbilah :whistle: haha

Objavljeno
a morjo bit glih "gayi" v komediji? :D scene.. tega je že dost na zbilah :whistle: haha

jah ne vem no...ej k zbrskam kkšno dobro komedijo ti povem...za dele se nbene ne spomnm..pa sploh ne vem če prhaja kaka dobra komedija :unsure: bl revščina vse skp :BUA:

Objavljeno
jah ne vem no...ej k zbrskam kkšno dobro komedijo ti povem...za dele se nbene ne spomnm..pa sploh ne vem če prhaja kaka dobra komedija :unsure: bl revščina vse skp :BUA:

toj res ja.. :D sj so pa zato starejše komedije ql.. še posebej nigrske :D hah.. crkneš ^^

drgač je pa tut ql gledat "stand-up comedy" :worship:

Objavljeno
toj res ja.. :D sj so pa zato starejše komedije ql.. še posebej nigrske :D hah.. crkneš ^^

drgač je pa tut ql gledat "stand-up comedy" :worship:

haha...kakšne nigrske??? :unsure:

se popolnoma strinjam :worship:

Objavljeno
haha...kakšne nigrske??? :unsure:

se popolnoma strinjam :worship:

črnci.. k igrajo vkomedijah.. :D poglej si film "don't be a menace" (sm napisou krajši naslov) :D sam če nis gledala kj prejšnih filmov.. poj ti nau tok ql :D k so tut parodije umes.. funny uglavnm :D

lepo da se strinjaš z mano ^^

Objavljeno
črnci.. k igrajo vkomedijah.. :D poglej si film "don't be a menace" (sm napisou krajši naslov) :D sam če nis gledala kj prejšnih filmov.. poj ti nau tok ql :D k so tut parodije umes.. funny uglavnm :D

lepo da se strinjaš z mano ^^

ja ne kao ne vem kaj so nigri...matr tok blond pa spet nism :D aha dobr bom poiskala kej no...da vidm še to sceno :)

vedno B) skoraj vedno :D

Objavljeno
ja ne kao ne vem kaj so nigri...matr tok blond pa spet nism :D aha dobr bom poiskala kej no...da vidm še to sceno :)

vedno B) skoraj vedno :D

pr teb je čist možn da neveš.. :D pa še prašala si "kakšne nigrske" :D ti kr poišči.. je funny ^^

sj bolš da se :D če ne bojo posledice

Objavljeno
:yawn:

kaj a ni to tema pogovora zate...pač nama je dolgčas :D

Objavljeno
:yawn:

jutro :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!