Schmid87 Objavljeno Avgust 31, 2007 Objavljeno Avgust 31, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: firbčn sm :lol1: vidm ja.. me tut na MSNju napadaš :D hehe hah :D u will never know....... :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 frčim spat :D utrujen sm :D hahah.. noč :D
Roky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 frčim spat :D utrujen sm :D hahah.. noč :D Tudi jaz, se slišmo po kosilu :)
Roky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 A gre poleg Fiftya pa Fingija šekdo na ride? :)
metuljcica46 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 A gre poleg Fiftya pa Fingija šekdo na ride? :) haha...to dj sam zato da ste se pohvall da grete na ride ;)
_Fingi_ Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 A gre poleg Fiftya pa Fingija šekdo na ride? :) Ja, jest :whistle: :whistle: :headbang: :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 fanta.. js bom pršu slabo urco za vama šele.. zdele grem do sestre šele, k sm prj tok cajta spau, in nism meu prj cajta it na obisk.. tko da :trance_33_sleep: se opravičujem za vse nastale neprijetnosti :) se pa vidmo na ridah! :) evo, js kr grem, da nam še kasnej gor pršu :D
Roky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 haha...to dj sam zato da ste se pohvall da grete na ride ;) OMG,kr uganla si kva sm hotu s tistmu stavkam povedat, pa ti si nadinteligentna :headbang:
metuljcica46 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 OMG,kr uganla si kva sm hotu s tistmu stavkam povedat, pa ti si nadinteligentna :headbang: roky???...wtf.....mišleno kako??? :closedeyes: a sm te prašala na zbilah....al nisi hotu povedat...nč jasn... :?
Roky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 roky???...wtf.....mišleno kako??? :closedeyes: a sm te prašala na zbilah....al nisi hotu povedat...nč jasn... :? Ma sej res, če take traparije stresaš :angry: zdej je že prepovedan koga sabo povabt, ma dobr,boli me ku*ac :wacko:
metuljcica46 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 Ma sej res, če take traparije stresaš :angry: zdej je že prepovedan koga sabo povabt, ma dobr,boli me ku*ac :wacko: kaj ti je...sj nism nč rekla lejga no.... :wacko: se opravičujem če sm kej rekla tazga no :winkiss: ma povabte kogar hočte valda je druga družba supr an... ;)
Roky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 ma povabte kogar hočte valda je druga družba supr an... ;) JA A NEJ TEBE POVABM,A BOŠ ŠLA Z BICIKLOM ZRAVN? jafak no, k enkrat napišem, če gre kdo na ride zravn se pa svet podre, ma rajš se grem vozt :headbang:
metuljcica46 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 JA A NEJ TEBE POVABM,A BOŠ ŠLA Z BICIKLOM ZRAVN? jafak no, k enkrat napišem, če gre kdo na ride zravn se pa svet podre, ma rajš se grem vozt :headbang: kaj teb ni jasn...jst sm se zajebavala...ma človk se še hecat ne more :BUA: itq nism misnla da me povabš..pač tk an ....za fora mal da si se pohvala...folk poslušte anja se je samo HECALA ;) bo ql?? :unsure: vglavnem....oprosti še enkrat, ni bil tak moj namen... pejte, uživajte na ridah :yea1: niti enkrat vm nism nč glede tega rekla, k bi jst tut ful rada šla pa poznate moj razlog zakaj ne grem...tk da.... mejte se pozdarvček :winkiss:
Koky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 u naših koncih je mraz k prasica! :headbang: eh...ni blo sile :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 foooooooooočk,mrzu fočk :krneki: yap, mrz k svina dons :D
_Fingi_ Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 jap, zloo mrzu :krneki: :krneki: bo treba zimske rokavice s sabo nost pa dat zimsko podlogo v jakno :whistle:
Roky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 jap, zloo mrzu :krneki: :krneki: bo treba zimske rokavice s sabo nost pa dat zimsko podlogo v jakno :whistle: Jest bom dau pa čez kombinezon še uno cordura jakno :lol1:
Schmid87 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 Jest bom dau pa čez kombinezon še uno cordura jakno :lol1: niti ni tok švoh ideja.. :D hehe
Gizmo_ Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) men bo kej zmrznl....(7cm) ... (prstnaroki) Popravljeno September 1, 2007. Popravil Gizmo_
Roky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 niti ni tok švoh ideja.. :D hehe jebač :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 jebač :evilgrin: yao yao :D ni blo nč.... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: OD TE TRDITVE NE ODSTOPAM! :D
Roky Objavljeno September 1, 2007 Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) yao yao :D ni blo nč.... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: OD TE TRDITVE NE ODSTOPAM! :D hehehe sej veš da se sam hecam :lol: Gizmo a ti je lulčk tud zmrznu :D Popravljeno September 1, 2007. Popravil Roky
Priporočene objave