Roky Objavljeno September 2, 2007 Objavljeno September 2, 2007 alo vi kofetkarji...en soncen pozdrav iz vroce grcije :beer2: :yea1:...ko pridm domov pa prletim na kaksen kofe :D...mejte se :004 Huh eni se majo pa fletn :P no ti le prlet .)
Schmid87 Objavljeno September 2, 2007 Objavljeno September 2, 2007 alo vi kofetkarji...en soncen pozdrav iz vroce grcije :beer2: :yea1:...ko pridm domov pa prletim na kaksen kofe :D...mejte se :004 :OK: uživej
Roky Objavljeno September 2, 2007 Objavljeno September 2, 2007 O Fifty madafaka fak, kje si biu dons, sm te kr mal pogrešov :whistle:
Roky Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 Če se bo kdo od kofetkarjev potikov po Bledu sm dons gor pa nej pokliče, gremo kej spit :)
metuljcica46 Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 alo vi kofetkarji...en soncen pozdrav iz vroce grcije :beer2: :yea1:...ko pridm domov pa prletim na kaksen kofe :D...mejte se :004 lubica pogrešam te :closedeyes: ja no uživej v grčiji pol pa letiva na en babji čvek :whistle: :naughty: :yea1: če si kdo zaželi moej družbe kdaj, naj kr pokliče... ;)
Jerry_exc Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 jej jej tale fax pa učene :unsure: še sreča da je biv Roky v blizin da me je na en kofe zvabu :winkiss:
Schmid87 Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 O Fifty madafaka fak, kje si biu dons, sm te kr mal pogrešov :whistle: spim že ceu dan :)
Roky Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 jej jej tale fax pa učene :unsure: še sreča da je biv Roky v blizin da me je na en kofe zvabu :winkiss: Hehe je blo kr fajn, da si poklicu ja, čene bi blo dolgčas, mi smo šli poj z Baumanam v Bohinj :) Sam tvoj KTM pa zvok iii :wub: :D A dons kdo gre? :whistle: :grrr Sm že vse preklicu pa eni se niso javl eni pa nemorjo,tko,da... :)
Koky Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 evo Koka,končn not pršel,ma do zdele sm mogu kar delat,sploh nvem ka je fotru... :glare:
Koky Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 lubica pogrešam te :closedeyes: ja no uživej v grčiji pol pa letiva na en babji čvek :whistle: :naughty: :yea1: če si kdo zaželi moej družbe kdaj, naj kr pokliče... ;) bomo poklical,še preeeeevečkrat :whistle: ....de boš tale stavk nazaj jemala :naughty:
Jerry_exc Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 Sam tvoj KTM pa zvok iii :wub: :D sej sploh se tapravih obratov ni blo ;)
Roky Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 sej sploh se tapravih obratov ni blo ;) Tud tko je lepo predu :D
Jerry_exc Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 ves kva dela sele poj k zarjove :naughty:
Roky Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 ves kva dela sele poj k zarjove :naughty: štalo :naughty:
metuljcica46 Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 bomo poklical,še preeeeevečkrat :whistle: ....de boš tale stavk nazaj jemala :naughty: bomo vidl...čakam klic...skoz sprašujete če kdo gre...do zdj ni še nben klicu...čakam :naughty: :whistle: :D
Schmid87 Objavljeno September 3, 2007 Objavljeno September 3, 2007 :grrr Sm že vse preklicu pa eni se niso javl eni pa nemorjo,tko,da... :) js se nism uglasu k sm spau :closedeyes:
Jerry_exc Objavljeno September 4, 2007 Objavljeno September 4, 2007 kva je pa dons lep vreme B) pa tko toplo je kr na enkrt :headbang:
Roky Objavljeno September 4, 2007 Objavljeno September 4, 2007 grem spat.. upam :) A si ti zbolu? :hmm: sej jest tud sam še čakam, da se me kej prime :headbang: kva je pa dons lep vreme B) pa tko toplo je kr na enkrt :headbang: Počas bo treba bundo začet nost :D
Schmid87 Objavljeno September 4, 2007 Objavljeno September 4, 2007 A si ti zbolu? :hmm: sej jest tud sam še čakam, da se me kej prime :headbang: yap :closedeyes:
Koky Objavljeno September 4, 2007 Objavljeno September 4, 2007 bomo vidl...čakam klic...skoz sprašujete če kdo gre...do zdj ni še nben klicu...čakam :naughty: :whistle: :D počas počas...zdejle je tak čudn vreme p to :whistle: ...sj bo,bo kmal :lol:
Roky Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 A zj kj pa šola ste pa vsi pomrl tle not akva? :D Med vikendam bi se lahk zvečer spet kej dobil, v mal večji postavi :)
metuljcica46 Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 A zj kj pa šola ste pa vsi pomrl tle not akva? :D Med vikendam bi se lahk zvečer spet kej dobil, v mal večji postavi :) uff..če s tem mislš tut naju dva nav šlo....ker bova pr moji mami na sorici...tk da...žal... :closedeyes: :unsure:
irency Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 Greste kei na belwi v petek pogledat? :)
Priporočene objave