Jerry_exc Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 ni panike :whistle: žurka na sorici pri stari mami potemtakem :naughty: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 Greste kei na belwi v petek pogledat? :) irency valda da gremo(mislm jst,andrej, pa zbilčani...če pa uni ne morjo...bo pa že kdo...)..če bo pa taveč žurka...še karma baje :010 :010 :010 .....matr to bodo pjani(sam plesal pa bomo)...jst pa vozm...hihi.....dost C.C. Cole je blo ta vikend :SS :blush: al pa za cev mesc...še dobr da naju ni v soboto če ni blo blo spet pestro v studenčah :unsure: :D ej pol se pa vidmo..kaj minca bo tut??? :unsure:
metuljcica46 Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 ni panike :whistle: žurka na sorici pri stari mami potemtakem :naughty: :whistle: pa ne pr stari mami...pr mamici moji ;) baje je en koncert lovšina bliz...tk da nkol ne veš...ma ne mi kroniki rabmo mal počitka :D
_Fingi_ Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 pa ne pr stari mami...pr mamici moji ;) baje je en koncert lovšina bliz...tk da nkol ne veš...ma ne mi kroniki rabmo mal počitka :D hvala Metuljcica, si mi polepšala dan... (beri:sm padu iz stola :lol1: :kva2: )
Roky Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 hvala Metuljcica, si mi polepšala dan... (beri:sm padu iz stola :lol1: :kva2: ) Tudi jaz :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: En Ice - pa gremo po vsh štirih iz kafiča
minca Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 ej pol se pa vidmo..kaj minca bo tut??? :unsure: mejbi jes.....mejbi not :whistle: :) vi vil si, hav vil bi :whistle: :whistle: .) ;)
andrejj Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 :rolleyes: :rolleyes: jutr je šola treba it :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: LAHKO NOČ ;) :P P.S Metuljcica lahko nocko :wub: :004
metuljcica46 Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 hvala Metuljcica, si mi polepšala dan... (beri:sm padu iz stola :lol1: :kva2: ) če je blo vsak tedn....veš da je prehuda... :unsure: Tudi jaz :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: En Ice - pa gremo po vsh štirih iz kafiča oh roky če ne veš ne govori ;) :D se morš pozanimat B) :rolleyes: :rolleyes: jutr je šola treba it :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: LAHKO NOČ ;) :P P.S Metuljcica lahko nocko :wub: :004 noč :004
Roky Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 če je blo vsak tedn....veš da je prehuda... :unsure:oh roky če ne veš ne govori ;) :D Sej se nebi smejov, če bi rekla vsak dan...Vsak tedn,toj pa ja normalno, no res, da ne pijem več tko pogosto ampak včasih smo ga skoz sek(s)al sploh med počitncam.
metuljcica46 Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 Sej se nebi smejov, če bi rekla vsak dan...Vsak tedn,toj pa ja normalno, no res, da ne pijem več tko pogosto ampak včasih smo ga skoz sek(s)al sploh med počitncam. ja verjamem...ma zame je že to dost kolkr smo zdj.....boga reva jst nism navejena ;) mejbi jes.....mejbi not :whistle: :)vi vil si, hav vil bi :whistle: :whistle: .) ;) no ql...ti me kr rukn če boš tm..k jst sm itq na pol slepa...dobesedn :closedeyes: :D
Roky Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 ja verjamem...ma zame je že to dost kolkr smo zdj.....boga reva jst nism navejena ;) Ti sam pij pa pij da bo mal jetra razžrl poj bo pa čist navadn, se te še prjeu nau več :D :D
metuljcica46 Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 Ti sam pij pa pij da bo mal jetra razžrl poj bo pa čist navadn, se te še prjeu nau več :D :D haha ma tak kronik pa spet nism... ;) brez skrbi.... ej kdaj pa dex uleti? ej nč grem ajat dj..k sm se pomoje nek prehladila..mi bo glavo raznesl :closedeyes: nočko
irency Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 irency valda da gremo(mislm jst,andrej, pa zbilčani...če pa uni ne morjo...bo pa že kdo...)..če bo pa taveč žurka...še karma baje :010 :010 :010 .....matr to bodo pjani(sam plesal pa bomo)...jst pa vozm...hihi.....dost C.C. Cole je blo ta vikend :SS :blush: al pa za cev mesc...še dobr da naju ni v soboto če ni blo blo spet pestro v studenčah :unsure: :D ej pol se pa vidmo..kaj minca bo tut??? :unsure: CC to je pa res najboljš jest ga bom kr sabo prnesla mamo še ceuga doma :P !Am pa možn da se kei widmo ja Minca gre z mano!!Ja no kr Karma je :OK: :OK: :OK: :D
Roky Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 a gre kera spolno občevat? :D hah Looooooooooooooooool Fifty, a ti Lekadoli,asperini pa čaji mau škodjo že haha, tazga te pa nism navajen,sam si ql :OK: :lol1:
Schmid87 Objavljeno September 5, 2007 Objavljeno September 5, 2007 Looooooooooooooooool Fifty, a ti Lekadoli,asperini pa čaji mau škodjo že haha, tazga te pa nism navajen,sam si ql :OK: :lol1: poj me pa ZELO slabo poznaš :D
_Fingi_ Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 poj me pa ZELO slabo poznaš :D z jezika si mi uzeu :whistle:
JMatic Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 a gre kera spolno občevat? :D hah HAHAHAHHAHA FUNNY :>
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 CC to je pa res najboljš jest ga bom kr sabo prnesla mamo še ceuga doma :P !Am pa možn da se kei widmo ja Minca gre z mano!!Ja no kr Karma je :OK: :OK: :OK: :D mah nehi...tistga je blo čist preveč...sj mi smo ga tut sabo prnesl, ap eš tm je blo ene par flaš...katastrofaa :unsure: pol se pa vidmo... ;) a gre kera spolno občevat? :D hah teb se pozna da si bil bolan :D
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) z jezika si mi uzeu :whistle: a takrt k smmeu svoj jezk na tvojmu? :rolleyes: :rolleyes: haha teb se pozna da si bil bolan :D k sm to napisou sm biu že zdrou :D :evilgrin: :naughty: EDIT: zdrou sm mislu tko, po zdravju :) k u glav nam nkol zdrou.. :) Kurc,grem v šolo :whistle: :evilgrin: komu ti kurc :> :> :naughty: haha, funny :D Popravljeno September 6, 2007. Popravil FiFtY_
JMatic Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 hehe ucer je en na faxu sprasvou....ej, kam gre indeks k ti zgine? hahaha :P lol
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 hehe ucer je en na faxu sprasvou....ej, kam gre indeks k ti zgine? hahaha :P lol to ni nč.. lj kva je mt prbila učer zvečer: ju3 zutri k grem na šiht bo ful mrz, lohk da bo tut 8°C, tko da, če bo sneg padou, te zbudim da greš kidat, da lohk pridm z avtam iz dvoriša :D OMG, hah :D pa to še ni vse.. bla je smrtno resna :D hahah
JMatic Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 to ni nč.. lj kva je mt prbila učer zvečer: ju3 zutri k grem na šiht bo ful mrz, lohk da bo tut 8°C, tko da, če bo sneg padou, te zbudim da greš kidat, da lohk pridm z avtam iz dvoriša :D OMG, hah :D pa to še ni vse.. bla je smrtno resna :D hahah vcer je nad trzicoam gor sneg padou drgac hehehe pa velebit je zasnezen lol :P
Priporočene objave