Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

ni panike :whistle: žurka na sorici pri stari mami potemtakem :naughty:

:whistle:

Objavljeno
Greste kei na belwi v petek pogledat? :)

irency valda da gremo(mislm jst,andrej, pa zbilčani...če pa uni ne morjo...bo pa že kdo...)..če bo pa taveč žurka...še karma baje :010 :010 :010 .....matr to bodo pjani(sam plesal pa bomo)...jst pa vozm...hihi.....dost C.C. Cole je blo ta vikend :SS :blush: al pa za cev mesc...še dobr da naju ni v soboto če ni blo blo spet pestro v studenčah :unsure: :D

ej pol se pa vidmo..kaj minca bo tut??? :unsure:

Objavljeno
ni panike :whistle: žurka na sorici pri stari mami potemtakem :naughty:

:whistle:

pa ne pr stari mami...pr mamici moji ;)

baje je en koncert lovšina bliz...tk da nkol ne veš...ma ne mi kroniki rabmo mal počitka :D

Objavljeno
pa ne pr stari mami...pr mamici moji ;)

baje je en koncert lovšina bliz...tk da nkol ne veš...ma ne mi kroniki rabmo mal počitka :D

hvala Metuljcica, si mi polepšala dan... (beri:sm padu iz stola :lol1: :kva2: )

Objavljeno

Tudi jaz :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

En Ice - pa gremo po vsh štirih iz kafiča

Objavljeno

mejbi jes.....mejbi not :whistle: :)

vi vil si, hav vil bi :whistle: :whistle: .) ;)

Objavljeno

:rolleyes: :rolleyes: jutr je šola treba it :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: LAHKO NOČ ;) :P

P.S Metuljcica lahko nocko :wub: :004

Objavljeno

če je blo vsak tedn....veš da je prehuda... :unsure:

Tudi jaz :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

En Ice - pa gremo po vsh štirih iz kafiča

oh roky če ne veš ne govori ;) :D

se morš pozanimat B)

:rolleyes: :rolleyes: jutr je šola treba it :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: LAHKO NOČ ;) :P

P.S Metuljcica lahko nocko :wub: :004

noč :004

Objavljeno
če je blo vsak tedn....veš da je prehuda... :unsure:

oh roky če ne veš ne govori ;) :D

Sej se nebi smejov, če bi rekla vsak dan...Vsak tedn,toj pa ja normalno, no res, da ne pijem več tko pogosto ampak včasih smo ga skoz sek(s)al sploh med počitncam.

Objavljeno
Sej se nebi smejov, če bi rekla vsak dan...Vsak tedn,toj pa ja normalno, no res, da ne pijem več tko pogosto ampak včasih smo ga skoz sek(s)al sploh med počitncam.

ja verjamem...ma zame je že to dost kolkr smo zdj.....boga reva jst nism navejena ;)

mejbi jes.....mejbi not :whistle: :)

vi vil si, hav vil bi :whistle: :whistle: .) ;)

no ql...ti me kr rukn če boš tm..k jst sm itq na pol slepa...dobesedn :closedeyes:

:D

Objavljeno
ja verjamem...ma zame je že to dost kolkr smo zdj.....boga reva jst nism navejena ;)

Ti sam pij pa pij da bo mal jetra razžrl poj bo pa čist navadn, se te še prjeu nau več :D :D

Objavljeno
Ti sam pij pa pij da bo mal jetra razžrl poj bo pa čist navadn, se te še prjeu nau več :D :D

haha ma tak kronik pa spet nism... ;) brez skrbi.... ej kdaj pa dex uleti?

ej nč grem ajat dj..k sm se pomoje nek prehladila..mi bo glavo raznesl :closedeyes:

nočko

Objavljeno
irency valda da gremo(mislm jst,andrej, pa zbilčani...če pa uni ne morjo...bo pa že kdo...)..če bo pa taveč žurka...še karma baje :010 :010 :010 .....matr to bodo pjani(sam plesal pa bomo)...jst pa vozm...hihi.....dost C.C. Cole je blo ta vikend :SS :blush: al pa za cev mesc...še dobr da naju ni v soboto če ni blo blo spet pestro v studenčah :unsure: :D

CC to je pa res najboljš jest ga bom kr sabo prnesla mamo še ceuga doma :P !Am pa možn da se kei widmo ja Minca gre z mano!!Ja no kr Karma je :OK: :OK: :OK: :D

Objavljeno

a gre kera spolno občevat? :D hah

Objavljeno

Looooooooooooooooool Fifty, a ti Lekadoli,asperini pa čaji mau škodjo že haha, tazga te pa nism navajen,sam si ql :OK: :lol1:

Objavljeno
Looooooooooooooooool Fifty, a ti Lekadoli,asperini pa čaji mau škodjo že haha, tazga te pa nism navajen,sam si ql :OK: :lol1:

poj me pa ZELO slabo poznaš :D

Objavljeno
poj me pa ZELO slabo poznaš :D

z jezika si mi uzeu :whistle:

Objavljeno

HAHAHAHHAHA FUNNY :>

Objavljeno
CC to je pa res najboljš jest ga bom kr sabo prnesla mamo še ceuga doma :P !Am pa možn da se kei widmo ja Minca gre z mano!!Ja no kr Karma je :OK: :OK: :OK: :D

mah nehi...tistga je blo čist preveč...sj mi smo ga tut sabo prnesl, ap eš tm je blo ene par flaš...katastrofaa :unsure: pol se pa vidmo... ;)

teb se pozna da si bil bolan :D

Objavljeno

komu ti kurc :>

:> :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
z jezika si mi uzeu :whistle:

a takrt k smmeu svoj jezk na tvojmu? :rolleyes: :rolleyes: haha

teb se pozna da si bil bolan :D

k sm to napisou sm biu že zdrou :D :evilgrin: :naughty: EDIT: zdrou sm mislu tko, po zdravju :) k u glav nam nkol zdrou.. :)

Kurc,grem v šolo :whistle:

:evilgrin:

komu ti kurc :>

:> :naughty:

haha, funny :D

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

hehe ucer je en na faxu sprasvou....ej, kam gre indeks k ti zgine?

hahaha :P lol

Objavljeno
hehe ucer je en na faxu sprasvou....ej, kam gre indeks k ti zgine?

hahaha :P lol

to ni nč.. lj kva je mt prbila učer zvečer: ju3 zutri k grem na šiht bo ful mrz, lohk da bo tut 8°C, tko da, če bo sneg padou, te zbudim da greš kidat, da lohk pridm z avtam iz dvoriša :D

OMG, hah :D

pa to še ni vse.. bla je smrtno resna :D hahah

Objavljeno
to ni nč.. lj kva je mt prbila učer zvečer: ju3 zutri k grem na šiht bo ful mrz, lohk da bo tut 8°C, tko da, če bo sneg padou, te zbudim da greš kidat, da lohk pridm z avtam iz dvoriša :D

OMG, hah :D

pa to še ni vse.. bla je smrtno resna :D hahah

vcer je nad trzicoam gor sneg padou drgac hehehe

pa velebit je zasnezen lol :P

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!