Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 vcer je nad trzicoam gor sneg padou drgac hehehe pa velebit je zasnezen lol :P dobr.. but we're from mlaka madafaka :D sm sneg sploh ne upa.. :D haha. pa še mamuta mamo (res pa da je brez tistih oklov) :D nadmorska višina mlake je 366m, tm nek ane? :D
JMatic Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 dobr.. but we're from mlaka madafaka :D sm sneg sploh ne upa.. :D haha. pa še mamuta mamo (res pa da je brez tistih oklov) :D nadmorska višina mlake je 366m, tm nek ane? :D troo troo :> nvm kok je visina.. fotr je GPS vzel hehe :P KVA ??? OKLOV NIMA ?
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 troo troo :>nvm kok je visina.. fotr je GPS vzel hehe :P KVA ??? OKLOV NIMA ? a zdj boš reku da še nis upazu.. :D js sm u pondelk upazu (k sm šu u lekarno po lekadol) da nima več oklov.. en mu jih je odtrgov :whistle:
JMatic Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 naj me koklja kljune ce vem :>>>> pojma nism meu hehe
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 naj me koklja kljune ce vem :>>>> pojma nism meu hehe kje pa se ti peleš v KR? :D a greš čez kokrco ane.. traitor :) zih greš tm mem cerkve.. al pa greš kr kontra skoz srakovle pa bobovk pa tm nekam :D k da ne morš skoz krožnga. fakr :D
JMatic Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 haha lol :> sm su zdele u kran:> ja vidu sm hehe edn jih je lepo zlomu lol
irency Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 mah nehi...tistga je blo čist preveč...sj mi smo ga tut sabo prnesl, ap eš tm je blo ene par flaš...katastrofaa :unsure: pol se pa vidmo... ;)teb se pozna da si bil bolan :D Ja čist možn da se widmo kei bomo pil CC :evilgrin:
JMatic Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 itak...ce bi ble tipi...bi bli pjanCI :P
Jerry_exc Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 jest pa sploh ne pijem vec odkr sm zvedu da je skodljiv O:-) ...NOT :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 js pa ne pijem alkohola. sploh :closedeyes:
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 Ja čist možn da se widmo kei bomo pil CC :evilgrin: nop...jst furam...res hud izgovor...da bom en vikend trezna :D pa itq blo dost CC-ja za en cajt :xx: fifty ti si čist mem....izzivaš da se boš še enkat prehladu..ne zdržiš a da ne bi šel na motor...ccc :D
Roky Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 hehe ucer je en na faxu sprasvou....ej, kam gre indeks k ti zgine? hahaha :P lol lool :lol1: to ni nč.. lj kva je mt prbila učer zvečer: ju3 zutri k grem na šiht bo ful mrz, lohk da bo tut 8°C, tko da, če bo sneg padou, te zbudim da greš kidat, da lohk pridm z avtam iz dvoriša :D OMG, hah :D pa to še ni vse.. bla je smrtno resna :D hahah hahahahahahahahahaha :lol1: Fifty bo kidov :P in to navsezgodej :D
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 fifty ti si čist mem....izzivaš da se boš še enkat prehladu..ne zdržiš a da ne bi šel na motor...ccc :D ne, ne zdržim brez motorja.. sm se dons vozu in blo je super :D
irency Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 babe ste res pjanke :closedeyes: No no sei fantje tut niste tko nedolžni kokr goworite :P :evilgrin: jest pa sploh ne pijem vec odkr sm zvedu da je skodljiv O:-) ...NOT :evilgrin: To pa ne werjamem :whistle: :)
irency Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 nop...jst furam...res hud izgovor...da bom en vikend trezna :D pa itq blo dost CC-ja za en cajt :xx: fifty ti si čist mem....izzivaš da se boš še enkat prehladu..ne zdržiš a da ne bi šel na motor...ccc :D A dei no bo pa Andrei furu, boš že nekak do doma pršla :D
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 a gre jutr kdo na zbilje? se dobimo pr joškasti kelnarci? uf kak je tu fajn vzdušje v tej temi, jaz se bom kr ugnezdo med kofetkarji
JeRn3j Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) oćeš kurac.... pička ti materina by : sošolc lukić 31.8 07 maturanc IOS.... zjutri ko pride room service :grim :OK: Popravljeno September 6, 2007. Popravil JeRn3j
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 ne, ne zdržim brez motorja.. sm se dons vozu in blo je super :D verjamem.. ;) sam morš bit bl pazljiv B) kam si ap šu..na jezerskem je baje kr sneg :unsure: :closedeyes:
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 No no sei fantje tut niste tko nedolžni kokr goworite :P :evilgrin: morm brant petnulo...on pa res ni za alko...vsaj ne kadar vozi :worship: A dei no bo pa Andrei furu, boš že nekak do doma pršla :D mi kr paše da nam pila :winkiss: a gre jutr kdo na zbilje? se dobimo pr joškasti kelnarci? uf kak je tu fajn vzdušje v tej temi, jaz se bom kr ugnezdo med kofetkarji jutr bomo na partyju od belvija :naughty: prlet ke... je fajn an...se strinjam :yea1:
Čamac Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 morm brant petnulo...on pa res ni za alko...vsaj ne kadar vozi :worship:mi kr paše da nam pila :winkiss: jutr bomo na partyju od belvija :naughty: prlet ke... je fajn an...se strinjam :yea1: če pa belvi je tukaj pri nas nad mariborom? sem pridete? :P
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 verjamem.. ;) sam morš bit bl pazljiv B) kam si ap šu..na jezerskem je baje kr sneg :unsure: :closedeyes: namen sm meu it na jezersk.. sam sm mislu da ni snega tm.. k je pa ukol 1100 visok pr meji pumoje.. poj sm pa vidu pr dnevniku da je sneg biu tm.. matr. lohk bi slikou motor na snegu :glare: ni fer.. ju3 pa itak nau več snega tm..
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 morm brant petnulo...on pa res ni za alko...vsaj ne kadar vozi :worship: samo takrat ko sexa :D
irency Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 morm brant petnulo...on pa res ni za alko...vsaj ne kadar vozi :worship:mi kr paše da nam pila :winkiss: jutr bomo na partyju od belvija :naughty: prlet ke... je fajn an...se strinjam :yea1: No ja ti že weš mogoče si še premislš :whistle:
irency Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 a gre jutr kdo na zbilje? se dobimo pr joškasti kelnarci? uf kak je tu fajn vzdušje v tej temi, jaz se bom kr ugnezdo med kofetkarji Prid w Kranj :whistle:
Priporočene objave