Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

mitofreak, kvaj zj,nč ne napišeš.Kdaj se vidmo? :D

Objavljeno (popravljeno)

.

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno
Ja walda :evilgrin:

sj on nav nč zameru, uhka mal izzivaš :naughty: :D

Objavljeno

itak.. js sam prtegnm ene 3x :D

Objavljeno
js mam pa v mislih sam eno destinacijo za vikend :D nism narjen iz dnarja :P ni keša za benz :D hehe..

Jest mam tud mal problema z olam.A gremo poj rajš na ride, da nebomo na Železno kaplo za brezveze hodil če bo mrz.Pa na ride gre lahko še Kok z nami, čez mejo prav, da neupa k nima profila :)

Objavljeno
pač me spoštuje zgleda :D ne pa ti štiršestka.. :D skos nesramna neki :whistle:

stari jst do tebe gojim globoko spoštovanje :worship: :worship: :lol1: :kva2: :lol1:

in te branm če je treba B)

Objavljeno
Jest mam tud mal problema z olam.A gremo poj rajš na ride, da nebomo na Železno kaplo za brezveze hodil če bo mrz.Pa na ride gre lahko še Kok z nami, čez mejo prav, da neupa k nima profila :)

sj res.. pa še ole.. jah js dobim ole čez 7-10dni. tko da ga nesmem preveč porabt.. mam ga pa še za ene 200km pumoje.

js bi šu raj na železno kaplo.. mugoče bojo pa Koka mem spustil.. sj če ne bomo pa ubrnil :)

stari jst do tebe gojim globoko spoštovanje :worship: :worship: :lol1: :kva2: :lol1:

in te branm če je treba B)

mhm.. ceu kup laži :D

Objavljeno

Za dons je blo dost ne da se mi weč grem spat počas :P :D

Objavljeno

tole je pa nehumano za zgovarjat se... napišeš neki pa pogledaš čez 5min če je že kdo kej odgovoru je pa že cela stran umes pa debata na drug stran slovenije :rolleyes:

Objavljeno

mah niti ne no :blush: :D

če pa tk mislš, pa kr...te znam presenett...bolš zame :OK:

Objavljeno
tole je pa nehumano za zgovarjat se... napišeš neki pa pogledaš čez 5min če je že kdo kej odgovoru je pa že cela stran umes pa debata na drug stran slovenije :rolleyes:

res je :D

Objavljeno

je zajeban ja... :D

ej ti človek.....sam jst sm zihr da te doskrat vidm k greš čez loko...pa možno da še z enmu frendom tut s ktm-om??? :unsure: pa po tazadnih pa te scene??... B)

Objavljeno

no zej pa ni blo 2 min pa smo spet na novi strani ;) pa teli PM-ji so hitrejsi ko en folk na msn-ju an fifty ;)

Objavljeno
no zej pa ni blo 2 min pa smo spet na novi strani ;) pa teli PM-ji so hitrejsi ko en folk na msn-ju an fifty ;)

mah js sam klikam nonstop tuki na temu forumu :D še čudn da saj pišem v pravilne teme.. :D hehe

poj neki odprem.. se mi že oknčk pokaže za PM itd. :D matr.. dons je živahno na forumu :P

Objavljeno
sj res.. pa še ole.. jah js dobim ole čez 7-10dni. tko da ga nesmem preveč porabt.. mam ga pa še za ene 200km pumoje.

js bi šu raj na železno kaplo.. mugoče bojo pa Koka mem spustil.. sj če ne bomo pa ubrnil :)

Sej na meji naujo kompliciral sam gor so baje policaji tečni :closedeyes: zato nebi šu glih gor, ker so že pr nas kazni povečal.Nekak se mi ta vikend bolj dopadejo ride, ker ne oblublajo preveč visokih temperatur :unsure:

Objavljeno

debata na polno :) :unsure: :yea1: in kwa kej dugaja :) :devil:

Objavljeno

Zdej se je že povsod na forumu umiril :)

Objavljeno
Sej na meji naujo kompliciral sam gor so baje policaji tečni :closedeyes: zato nebi šu glih gor, ker so že pr nas kazni povečal.Nekak se mi ta vikend bolj dopadejo ride, ker ne oblublajo preveč visokih temperatur :unsure:

u pondelk grem po novo ketno :D ta ketna mi že tko dol visi da kr glava boli.. najraj bi jo kr skrajšou za en člen.. sam uprašane kaj bi blo poj :)

Objavljeno
u pondelk grem po novo ketno :D ta ketna mi že tko dol visi da kr glava boli.. najraj bi jo kr skrajšou za en člen.. sam uprašane kaj bi blo poj :)

Navadn, sej se da.

Sam, sej sm ti reku, ti maš ketno raztegneno, in ti ne pride lepo na zobnik, se ti nalaga, zato je enkrat ful našponana, enkrat pa ful opleta.

Btw, ker olje dobiš? :whistle:

Objavljeno
Navadn, sej se da.

Sam, sej sm ti reku, ti maš ketno raztegneno, in ti ne pride lepo na zobnik, se ti nalaga, zato je enkrat ful našponana, enkrat pa ful opleta.

Btw, ker olje dobiš? :whistle:

kaj ti neki konkurenco z olam delaš :P

Objavljeno

od Jerrya ole :D je že naročen.. dobim v soboto ^^

Objavljeno

naju nau na belviju :whistle: sam sporočam ;)

Objavljeno
naju nau na belviju :whistle: sam sporočam ;)

sj.. spet sta zajebala :whistle:

Objavljeno
sj.. spet sta zajebala :whistle:

nč skrbet sej bom jest tm ;)

Objavljeno

tudi jaz, pa roky po vsej verjetnosti :D pa vrjetn še kdo.. mitofreak pride tut ukol 11ih vrjetn mal pogledat itd... :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!