Roky Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 mitofreak, kvaj zj,nč ne napišeš.Kdaj se vidmo? :D
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 (popravljeno) . Popravljeno September 6, 2007. Popravil FiFtY_
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 Ja walda :evilgrin: sj on nav nč zameru, uhka mal izzivaš :naughty: :D
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 sj on nav nč zameru, uhka mal izzivaš :naughty: :D itak.. js sam prtegnm ene 3x :D
Roky Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 js mam pa v mislih sam eno destinacijo za vikend :D nism narjen iz dnarja :P ni keša za benz :D hehe.. Jest mam tud mal problema z olam.A gremo poj rajš na ride, da nebomo na Železno kaplo za brezveze hodil če bo mrz.Pa na ride gre lahko še Kok z nami, čez mejo prav, da neupa k nima profila :)
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 pač me spoštuje zgleda :D ne pa ti štiršestka.. :D skos nesramna neki :whistle: stari jst do tebe gojim globoko spoštovanje :worship: :worship: :lol1: :kva2: :lol1: in te branm če je treba B)
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 Jest mam tud mal problema z olam.A gremo poj rajš na ride, da nebomo na Železno kaplo za brezveze hodil če bo mrz.Pa na ride gre lahko še Kok z nami, čez mejo prav, da neupa k nima profila :) sj res.. pa še ole.. jah js dobim ole čez 7-10dni. tko da ga nesmem preveč porabt.. mam ga pa še za ene 200km pumoje. js bi šu raj na železno kaplo.. mugoče bojo pa Koka mem spustil.. sj če ne bomo pa ubrnil :) stari jst do tebe gojim globoko spoštovanje :worship: :worship: :lol1: :kva2: :lol1: in te branm če je treba B) mhm.. ceu kup laži :D
irency Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 sj on nav nč zameru, uhka mal izzivaš :naughty: :D Za dons je blo dost ne da se mi weč grem spat počas :P :D
Jerry_exc Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 tole je pa nehumano za zgovarjat se... napišeš neki pa pogledaš čez 5min če je že kdo kej odgovoru je pa že cela stran umes pa debata na drug stran slovenije :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 mhm.. ceu kup laži :D mah niti ne no :blush: :D če pa tk mislš, pa kr...te znam presenett...bolš zame :OK:
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 tole je pa nehumano za zgovarjat se... napišeš neki pa pogledaš čez 5min če je že kdo kej odgovoru je pa že cela stran umes pa debata na drug stran slovenije :rolleyes: res je :D
metuljcica46 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 tole je pa nehumano za zgovarjat se... napišeš neki pa pogledaš čez 5min če je že kdo kej odgovoru je pa že cela stran umes pa debata na drug stran slovenije :rolleyes: je zajeban ja... :D ej ti človek.....sam jst sm zihr da te doskrat vidm k greš čez loko...pa možno da še z enmu frendom tut s ktm-om??? :unsure: pa po tazadnih pa te scene??... B)
Jerry_exc Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 no zej pa ni blo 2 min pa smo spet na novi strani ;) pa teli PM-ji so hitrejsi ko en folk na msn-ju an fifty ;)
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 no zej pa ni blo 2 min pa smo spet na novi strani ;) pa teli PM-ji so hitrejsi ko en folk na msn-ju an fifty ;) mah js sam klikam nonstop tuki na temu forumu :D še čudn da saj pišem v pravilne teme.. :D hehe poj neki odprem.. se mi že oknčk pokaže za PM itd. :D matr.. dons je živahno na forumu :P
Roky Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 sj res.. pa še ole.. jah js dobim ole čez 7-10dni. tko da ga nesmem preveč porabt.. mam ga pa še za ene 200km pumoje.js bi šu raj na železno kaplo.. mugoče bojo pa Koka mem spustil.. sj če ne bomo pa ubrnil :) mhm.. ceu kup laži :D Sej na meji naujo kompliciral sam gor so baje policaji tečni :closedeyes: zato nebi šu glih gor, ker so že pr nas kazni povečal.Nekak se mi ta vikend bolj dopadejo ride, ker ne oblublajo preveč visokih temperatur :unsure:
andrejj Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 debata na polno :) :unsure: :yea1: in kwa kej dugaja :) :devil:
Roky Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 Zdej se je že povsod na forumu umiril :)
Schmid87 Objavljeno September 6, 2007 Objavljeno September 6, 2007 Sej na meji naujo kompliciral sam gor so baje policaji tečni :closedeyes: zato nebi šu glih gor, ker so že pr nas kazni povečal.Nekak se mi ta vikend bolj dopadejo ride, ker ne oblublajo preveč visokih temperatur :unsure: u pondelk grem po novo ketno :D ta ketna mi že tko dol visi da kr glava boli.. najraj bi jo kr skrajšou za en člen.. sam uprašane kaj bi blo poj :)
_Fingi_ Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 u pondelk grem po novo ketno :D ta ketna mi že tko dol visi da kr glava boli.. najraj bi jo kr skrajšou za en člen.. sam uprašane kaj bi blo poj :) Navadn, sej se da. Sam, sej sm ti reku, ti maš ketno raztegneno, in ti ne pride lepo na zobnik, se ti nalaga, zato je enkrat ful našponana, enkrat pa ful opleta. Btw, ker olje dobiš? :whistle:
Jerry_exc Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 Navadn, sej se da.Sam, sej sm ti reku, ti maš ketno raztegneno, in ti ne pride lepo na zobnik, se ti nalaga, zato je enkrat ful našponana, enkrat pa ful opleta. Btw, ker olje dobiš? :whistle: kaj ti neki konkurenco z olam delaš :P
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 od Jerrya ole :D je že naročen.. dobim v soboto ^^
metuljcica46 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 naju nau na belviju :whistle: sam sporočam ;)
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 naju nau na belviju :whistle: sam sporočam ;) sj.. spet sta zajebala :whistle:
Jerry_exc Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 sj.. spet sta zajebala :whistle: nč skrbet sej bom jest tm ;)
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 tudi jaz, pa roky po vsej verjetnosti :D pa vrjetn še kdo.. mitofreak pride tut ukol 11ih vrjetn mal pogledat itd... :)
Priporočene objave