_Fingi_ Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 Jest pridem okol 9ih pomoje, mogoče malenkost kasnej...
irency Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 naju nau na belviju :whistle: sam sporočam ;) Zakai pa to :whistle: No ja pol se pa kdai drugič widmo :)
Roky Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 se vidmo tm :OK: kdaj prideš?Poklič, da se najdemo :P
metuljcica46 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 sj.. spet sta zajebala :whistle: haha......jebat ga...tk je... :D spet ja...ne me smejat B) :D Zakai pa to :whistle: No ja pol se pa kdai drugič widmo :) folk neče oz. ne more :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 kdaj prideš?Poklič, da se najdemo :P nevem kdaj bom šu :D kdaj greš ti? :D pa vsi ostali kdaj greste.. :D
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 haha......jebat ga...tk je... :D spet ja...ne me smejat B) :D ja.. spet :trance_33_sleep:
_Fingi_ Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 nevem kdaj bom šu :D kdaj greš ti? :D pa vsi ostali kdaj greste.. :D jest grem čez 20 minut do rokyja, pol greva pa skp ke... :whistle: baje? :unsure: :blush:
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 sj pa ukol 9ih ke pridm.. si mal pogledam če je kj poznanga folka.. :) poj se pa dobimo^^
irency Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 haha......jebat ga...tk je... :D spet ja...ne me smejat B) :Dfolk neče oz. ne more :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: Sei bo tm dost folka pa pust te swoje doma pa pejt sama w akcijo ;) ;) :evilgrin: Hec hec
Roky Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 nevem kdaj bom šu :D kdaj greš ti? :D pa vsi ostali kdaj greste.. :D Z Fingijam prideva okol 9ih tja .) sj pa ukol 9ih ke pridm.. si mal pogledam če je kj poznanga folka.. :) poj se pa dobimo^^ A greš ti z avtom?Če nauš dobu parkinga ga tm pust k mene ponavad dol rukneš, na unmu tavelkmu parkirplacu ;) poj pa poklič, da se najdemo :D
Roky Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 fingi keus ti mofo pustu ? Z bajkom pride do mene pa bo bajk pr men pustu.Mislm, da ni pametn z mofo hodt :hmm:
JMatic Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 ne sj ni... sj lih to ej zanimal ce ma kje ksn pametn plac :P
Roky Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 ne sj ni...sj lih to ej zanimal ce ma kje ksn pametn plac :P Prid z avtom pa ga pust tm pr Lotusu :)
JMatic Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 jah ce pridm ..pol ja sam se mi res ne hod na belvi heh
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 js bom avtu pustu tm k sm ga že lansk let.. tm k je en organiziran parkiriše.. na makedamu :D haha
Roky Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 jah ce pridm ..pol ja sam se mi res ne hod na belvi heh Prid, da bomo kšno rekl, sej poj gremo lahk km na kofe, če bo kdo za :)
irency Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 Blo ful fajn na belwiju!!Widla ene par poznanih jutr pa v lj :wacko: Gremo spat čaoo :D mrzz :headbang: :headbang:
Roky Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 Evo mene doma,fočk :D Fifty kako je s prstom?Še kej boli hahahaha :D Fingi,Fifty,Kokyi,...in ostala banda...ste najbolša družba,svaka vam čast.Upam, da se bomo še naprej tko razumel :worship:
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Objavljeno September 7, 2007 Evo mene doma,fočk :D Fifty kako je s prstom?Še kej boli hahahaha :D Fingi,Fifty,Kokyi,...in ostala banda...ste najbolša družba,svaka vam čast.Upam, da se bomo še naprej tko razumel :worship: prst je ql.. sam tko čutm k d bi se nekam pršipnu.. :D hvala enako :blush: amm, zdele tko doma odklepam bajto pa slišm iz KR musko.. "oh tina, dj ne bot tok fina.." --- rok'n'band :D pizda matrna
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 amm, zdele tko doma odklepam bajto pa slišm iz KR musko.. "oh tina, dj ne bot tok fina.." --- rok'n'band :D pizda matrna hehehe, a si mi sms pisov med odklepanjem bajte :P Jah jebat ga, so nas uni mal nategnil :trance_33_sleep: sam je dost folka rekl, da so že bli gor.Noja pa drugič :) sej je blo mrz za znoret :unsure:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 hehehe, a si mi sms pisov med odklepanjem bajte :P Jah jebat ga, so nas uni mal nategnil :trance_33_sleep: sam je dost folka rekl, da so že bli gor.Noja pa drugič :) sej je blo mrz za znoret :unsure: sam js sm že zmer ustajou pr tem da niso bli.. k bi jih slišou 100% :D men ni blo nč mrz ^^
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 sam js sm že zmer ustajou pr tem da niso bli.. k bi jih slišou 100% :D men ni blo nč mrz ^^ Uf mene pa še zdele doma zebe :whistle: Damn, sam jutr bo baje lepo v nedeljo pa že plohe :trance_33_sleep: a ta vreme res nemore mal zdržat :headbang:
Priporočene objave