Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Uf mene pa še zdele doma zebe :whistle: Damn, sam jutr bo baje lepo v nedeljo pa že plohe :trance_33_sleep: a ta vreme res nemore mal zdržat :headbang: a res kr plohe? brezveze poj :closedeyes: ampak usen se bom furou mal :P
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 a res kr plohe? brezveze poj :closedeyes: ampak usen se bom furou mal :P Tebe še zdravje ne ustav pr furanju hehe :P Kje pa Fingi tok cajta hod :hmm:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Tebe še zdravje ne ustav pr furanju hehe :PKje pa Fingi tok cajta hod :hmm: medvode? :D
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 medvode? :D Mislm, da ni šu glih biciklirat v tem mrazu do tja hehe :)
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Mislm, da ni šu glih biciklirat v tem mrazu do tja hehe :) aja sj res.. on je biu z bajkam pr teb :slap: poj pa nevem kje je.. zih se je pr kšni ustavu na poti domov :D
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 aja sj res.. on je biu z bajkam pr teb :slap: poj pa nevem kje je.. zih se je pr kšni ustavu na poti domov :D Mislm, da je že doma :naughty:
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Evo mene... sm še Pešija pa negovo umes srečov... he, smo jedl na pol suhe štručke :blush: so ble pr en trgovin :blink: :ninja: ja, Peši je oblubu da pridejo slikce v to temo enkrat... kmal? Drgač sm pa čist zmrznen ja... Fifty,Roky, Koky.... carji ste taki da ni večjih, hvala za družbo :worship: :worship: :yea1: :yea1: Roky, pa hvala teb da sm lohka kolo pr teb pustu :blush:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 pizda, js dons sploh nism tok smešnih scen delou/govoru.. :) ponavad bl :P
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Roky, pa hvala teb da sm lohka kolo pr teb pustu :blush: Ni panike, vedno in povsod :D pizda, js dons sploh nism tok smešnih scen delou/govoru.. :) ponavad bl :P Teb to sploh ne uide, tud k jih nočš delat, jih delaš hehehe :P
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Teb to sploh ne uide, tud k jih nočš delat, jih delaš hehehe :P aha, a ti zgledam k en klovn? :nono: :nono: haha :D hecamse:press
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 aha, a ti zgledam k en klovn? :nono: :nono: haha :D hecamse:press Klovn jih namerno dela, ti pa nevede take pokaš da crkavam :lol1:
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Klovn jih namerno dela, ti pa nevede take pokaš da crkavam :lol1: Jaaaa :kva2: :kva2: Se kdaj kr pošteno nasmejim tvojim foram... tud zdej če se spomnem, se mi kr smeji :worship:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 no ja, pretiravat glih ni treba :D :whistle: sam tm sm pa mogu Ano ugriznt.. ona tut grize k prasica.. bjač :D
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 (popravljeno) no ja, pretiravat glih ni treba :D :whistle: sam tm sm pa mogu Ano ugriznt.. ona tut grize k prasica.. bjač :D ahahahahahaha kuko je to loviu njeno roko, k da bi mu bedr od pšanca spizdu :lol1: :worship: Popravljeno September 8, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 ahahahahahaha kuko je to loviu njeno roko, k da bi mu bedr od pšanca spizdu :lol1: :worship: jah kva nj če je bla pa živahna :D
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 jah kva nj če je bla pa živahna :D upejmo, da bo še kdaj...živahna :whistle: :D :D
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 upejmo, da bo še kdaj...živahna :whistle: :D :D men je usen.. če je, al pa ne :D nč, grem js mal pred TV :D se vidmo.. adios
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 men je usen.. če je, al pa ne :D nč, grem js mal pred TV :D se vidmo.. adios grem tud jest počas spat :zzz: se vidmo, mogoče jutr kej pozno popoldne na Zbiljah, da kšno rečemo :) Lahko noč :yawn:
Jerry_exc Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 hoho :P sm pa tapru pokonc :P sam sm biv tud sam do 1h zuni :P
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 jest pa ta drug :whistle: :whistle:
Jerry_exc Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 in to s kašno prednostjo sm zmagov :)dobre 2 ure ;)
_LuX_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 in to s kašno prednostjo sm zmagov :)dobre 2 ure ;) Mene je fotr ze ob 8ih zbudu :headbang: :headbang: , sm mogu kuj u kranj it.
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Mene je fotr ze ob 8ih zbudu :headbang: :headbang: , sm mogu kuj u kranj it. auč.... kva ej, učer si reku da prideš nazaj pa te pol nč ni blo :unsure: :rolleyes: :rolleyes:
Jerry_exc Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Mene je fotr ze ob 8ih zbudu :headbang: :headbang: , sm mogu kuj u kranj it. lepa :worship: 1:0 za fotra :whistle:
Drejo Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 vem da sm mal off topic sm bom kr tle napisu k bom najhitrejš odgovor zvedu, k je najbl pisana tema..mam motor yamaha dt125r in sm zdej neki opazu. K pržgem motor je olja v mašini dost. Pol se pa neki časa vozm pa se ustavm pa olja na kontrolnem okenčku skoraj ni. Pol oa motor miruje približno kakšnih 10 minut in je olja spet dost.Tko da me zanima al je tu normalnu al je kaka težava. Pa dejte mi prosm povedat pa hvala za odgovre. Lepo se mejte
Priporočene objave