_LuX_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 auč....kva ej, učer si reku da prideš nazaj pa te pol nč ni blo :unsure: :rolleyes: :rolleyes: Ja učer je bla una nesreča pa je bla ene 3ure cesta zaprta, pol sta šla pa mt pa fotr kr peš dam, avto sta pa tm nek za cesto pustila. Pol sm se mogu pa jest z enmu do avta pelat, da sm avto pol jest dam prpelov.
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 ustou sm :D na kermu mestu sm? :P fantje.. js niti to nevem če bom šu u nedelo na ride.. mika me da grem na tole, sta me 2 kolega povabla če grem z njima: http://www.automotorshow.si/vsebina_prireditve_nedelja.htm
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 ustou sm :D na kermu mestu sm? :P fantje.. js niti to nevem če bom šu u nedelo na ride.. mika me da grem na tole, sta me 2 kolega povabla če grem z njima: http://www.automotorshow.si/vsebina_prireditve_nedelja.htm hm, to bi pa jest tud šu v nedeljo, pa baje še Gixxer pa Kukec prideta :yea1:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 hm, to bi pa jest tud šu v nedeljo, pa baje še Gixxer pa Kukec prideta :yea1: js bom šu kr na ta show.. pač ride odpadejo zame ta vikend.. se zgodi :D bom šu pa enkrat mal med tednam gor pogledat :P 5€ je vstopnine.. pač sta me 2 kolega povabla če grem zravn.. takim stvarem se pa težko odrečeš.. še bike wash bo pa te scene :P
JMatic Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 js bom šu kr na ta show.. pač ride odpadejo zame ta vikend.. se zgodi :D bom šu pa enkrat mal med tednam gor pogledat :P 5€ je vstopnine.. pač sta me 2 kolega povabla če grem zravn.. takim stvarem se pa težko odrečeš.. še bike wash bo pa te scene :P a gres z mofo ?
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 a gres z mofo ? jest bi su( sej ves, zastonj ustopnina pa to) :krneki:
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 exactly...a greva skp ? men je kul :OK:
JMatic Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 dj se bova zmenla...zdj sibam u lj na car saloon
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 a gres z mofo ? nop.. kolega me pele (z avtam). a če greš z mopedam je kr zaston? :D hmm :D morm poj premislt :P
Gixxer Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 dj se bova zmenla...zdj sibam u lj na car saloon poglej mi za Shark RSR2 Barros (brazilska zastava) prosim!!! na TCjevem stantu pa me poklici na 031 206 004 hvala :D
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 kdaj pa bi se šlo če gremo z motorjam? :D
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 jest bi su( sej ves, zastonj ustopnina pa to) :krneki: A, če greš z motorjam je zastonj?Je organiziran parkirplac? :hmm: exactly...a greva skp ? a se lahko še jest prdružim :hmm:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 sj js grem tut vrjetn z motorjam.. glede na to d je free entry :P
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 sj js grem tut vrjetn z motorjam.. glede na to d je free entry :P Ja poj gremo pa skup modelkolegafnt :D
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 res je :D pa dons se mugoče kr na ridah uglasim kj :P k bom šu po olje vrjetn z avtam.. k nevem kuko nj ga furam 9l na motorju :D hehe ampak to glede rid me ne nč držat za besedo :closedeyes:
JMatic Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 evo me...ze nazaj..slikce (prek tisoc jih je) v kratkem:P
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 zdj pa nevem.. ampak mene majo kapsi res radi :D zmer me spustijo naprej brez kazni.. :D ne more bit lepš.. dons sm šu 60 čez omjeitev.. pa je reku d me spušča naprej z opozorilam :P :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: i'm sooo happy :D UPAM DA BO ŠE DOLGO TAKO! :D
Jerry_exc Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 to je zato k te je z radarjam zgrešu pa ti ni mogu dokazat kok si šu :P
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 to je zato k te je z radarjam zgrešu pa ti ni mogu dokazat kok si šu :P jah nevem.. reku je da 60 :D sam uprašane kok bi mu lohk vrjetu.. :D ampak 40 sm šu 100% prehitr.. :D tko da.. srečo mam v vsakmu primeru :P
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 zdj pa nevem.. ampak mene majo kapsi res radi :D zmer me spustijo naprej brez kazni.. :D ne more bit lepš.. dons sm šu 60 čez omjeitev.. pa je reku d me spušča naprej z opozorilam :P :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: i'm sooo happy :DUPAM DA BO ŠE DOLGO TAKO! :D Hvala za opozorilo, poj k sm šu domov jih ni blo več pa še zanalš sm se 65 pelov hahahah :P Dons sm res pogledov k sm na ridah vidu tvoj motor...pred nami biu gor haha :P Mi smo se pr Grčarju na soku ustavl :) Grči hvala za postrežbo :winkiss:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Hvala za opozorilo, poj k sm šu domov jih ni blo več pa še zanalš sm se 65 pelov hahahah :P Dons sm res pogledov k sm na ridah vidu tvoj motor...pred nami biu gor haha :P Mi smo se pr Grčarju na soku ustavl :) Grči hvala za postrežbo :winkiss: no no.. pač sm naletu spet na prjazne kapse :D js sm šu ob 15:35 od doma :) pa še na pumpi sm se ustavu umes :P pa pridm na ride.. vs pa nker :D hehe... poj ste pa le pršli :P
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 sj res.. FOČK :D hehe (dons sm/o bil/i tut na zbilah) :D
Priporočene objave