Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Če smo bli na obiskih noo :D :D :D vsak izgovor je dobr.. :D
_Fingi_ Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Se še jest pofočkam :whistle: Am, Peshy, slikce? :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 aja, sj res štiršest-ka.. PREK TELEFONA SI BLA NEDOSEGLIVA..
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Se še jest pofočkam :whistle: Am, Peshy, slikce? :whistle: Počak, da se strezne :D :D :D aja, sj res štiršest-ka.. PREK TELEFONA SI BLA NEDOSEGLIVA.. Ja sej, zj bo pa spet rekla, da je nismo poklical :trance_33_sleep: :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Počak, da se strezne :D :D :D Prašiček
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 Prašiček :lol1: :lol1: :lol1: upam, da se bo še spomnu kva je naredu :lol:
Schmid87 Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: upam, da se bo še spomnu kva je naredu :lol: vrjetn se bo.. :D hehe.. nevem pa kva je bla sploh fora tist s čikam za brisalcam :hmm:
Roky Objavljeno September 8, 2007 Objavljeno September 8, 2007 vrjetn se bo.. :D hehe.. nevem pa kva je bla sploh fora tist s čikam za brisalcam :hmm: Pešyu je dogajal pač....Sej prov :OK: :D
Roky Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 Nč, grem jest počas spat.Se ga jutr kej vidmo :) Lahko noč :zzz:
Koky Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 Mene je fotr ze ob 8ih zbudu :headbang: :headbang: , sm mogu kuj u kranj it. kje si se pa zgubu... :whistle:
JMatic Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 http://spikey.homelinux.org/gallery/album06 mal slikc za pokusino :>
_LuX_ Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 kje si se pa zgubu... :whistle: zgubu?? :hmm: Sej se nism.
Schmid87 Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 mitofreak, ob 12:00 (verjetno malo čez) :P , se dobiva pre mojo ulco.. (zora tekstil znak) a.k.a. ex-CEKINČK :D hah
GrCaR Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 Hvala za opozorilo, poj k sm šu domov jih ni blo več pa še zanalš sm se 65 pelov hahahah :P Dons sm res pogledov k sm na ridah vidu tvoj motor...pred nami biu gor haha :P Mi smo se pr Grčarju na soku ustavl :) Grči hvala za postrežbo :winkiss: ni zakej, še drugič :) vsak izgovor je dobr.. :D ja če bi vedu, da maš ti tut namen na ride it, bi pa še teb reku, da prlet na sok... pa drugič :)
Schmid87 Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 ni zakej, še drugič :) ja če bi vedu, da maš ti tut namen na ride it, bi pa še teb reku, da prlet na sok... pa drugič :) se zgodi.. pa drugič ja :)
metuljcica46 Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 pozablivčki eni....hvala roky k si poklicu :winkiss: sam sm še v tej temi napisala da grem k mamici na sorico tm pa žal ni signala......jej jej :unsure: sm šele dele dam pršla....nč pa drugič......ker dan ta tedn mogoče?? mi manjka mal vaše družbe :blush: :D
andrejj Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 pozablivčki eni....hvala roky k si poklicu :winkiss: sam sm še v tej temi napisala da grem k mamici na sorico tm pa žal ni signala......jej jej :unsure: sm šele dele dam pršla....nč pa drugič......ker dan ta tedn mogoče?? mi manjka mal vaše družbe :blush: :D drgac mene se je pa dal dubit k sm meu skor zmer signal :) :whistle: :rolleyes:
JMatic Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 fock....:) lol cez kranj sm kr slajde vleku lol :)
Schmid87 Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 fock....:) lol cez kranj sm kr slajde vleku lol :) js pa nč.. :D sam smešn mi je blo u špegu gledat k si meu tiste lučke sam pržgane.. čeprou si poj tut nvadne pržgov.. (na cajte) :D
Roky Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 pozablivčki eni....hvala roky k si poklicu :winkiss: sam sm še v tej temi napisala da grem k mamici na sorico tm pa žal ni signala......jej jej :unsure: sm šele dele dam pršla....nč pa drugič......ker dan ta tedn mogoče?? mi manjka mal vaše družbe :blush: :D Popoldne šola tko, da petk,sobota,nedelja.
Priporočene objave