Roky Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 KUK :whistle: :whistle: Hahahaha k sm to prebral sm umru, al pa Hudajužna :D Tole Turco Kranj - Idrija - Tolmin je treba še ponovit enkrat k bo zagotovljen lep vreme :)
Roky Objavljeno September 9, 2007 Objavljeno September 9, 2007 Adons vs pa kr ni akva? :) No grem pa tud jest počas spat :yawn: Lahko noč vsem :zzz:
Roky Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 ajd, softić :D O glej ga glej, ata Fifty je pokonc hehehe :P Jah treba spat počas, zjutri spet šola :doze: Lahko noč :zzz: :D
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 hah.. kr šola ^^ ej fantje, a ste za to d gremo drug tedn (al pa pač k me pokličejo iz Louisa) v Louis :D hehe js pelem z avtam.. tut benz plačam.. sam pač tko, če hoče kdo zravn gre lohk :whistle:
JMatic Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 js pa nč.. :D sam smešn mi je blo u špegu gledat k si meu tiste lučke sam pržgane.. čeprou si poj tut nvadne pržgov.. (na cajte) :D hehe pol sm kr skos przgane nekje mal pred drulovko pa pol do doma hah.. kr šola ^^ ej fantje, a ste za to d gremo drug tedn (al pa pač k me pokličejo iz Louisa) v Louis :D hehe js pelem z avtam.. tut benz plačam.. sam pač tko, če hoče kdo zravn gre lohk :whistle: ok mene stej zravn :>
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) hehe pol sm kr skos przgane nekje mal pred drulovko pa pol do doma ok mene stej zravn :> OK, frej je še za 2 :D bom šu kr z AXam vrjetn :P sam nevem kuko bo kj u klanc vleu nazaj grede :D haha.. Popravljeno September 10, 2007. Popravil FiFtY_
JMatic Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 lol bomo porinl u klanc :unsure: :unsure: :unsure: :>
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 lol bomo porinl u klanc :unsure: :unsure: :unsure: :> en je meu dons tm na klancu nazaj glede zakuhan avto.. res se mu je kadil.. :D fiat tempra :D tip je sedu zravn na ograj, meu odprto havbo, pa res žalostno faco :whistle: i feel sorry for that poor bastard :D (če sreča d nism biu na njegovmu mestu) :whistle: :whistle:
JMatic Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) dj nehi mogoc se to nam nardi :P sooooo not cool.... hm ja Katarina ja :PPPP :krneki: Popravljeno September 10, 2007. Popravil mitofreak
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 dj nehi mogoc se to nam nardi :P sooooo not cool.... hm ja Katarina ja :PPPP :krneki: čist možno da se :D definetly not cool :D katarinca ja :P
Roky Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 hah.. kr šola ^^ ej fantje, a ste za to d gremo drug tedn (al pa pač k me pokličejo iz Louisa) v Louis :D hehe js pelem z avtam.. tut benz plačam.. sam pač tko, če hoče kdo zravn gre lohk :whistle: Če je še frej pa, če se da zravn it bi šel.Čeprav nimam namena trenutno nč nabavt se vrjetn splača mal pogledat mogoče pa clo kej uzamem :) Grem v šolo zj :whistle: Se slišmo zvečer .)
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 Če je še frej pa, če se da zravn it bi šel.Čeprav nimam namena trenutno nč nabavt se vrjetn splača mal pogledat mogoče pa clo kej uzamem :) Grem v šolo zj :whistle: Se slišmo zvečer .) lohk greš :) še en mest mam frej :P hmm.. a ti greš šele zdj v šolo? a nis napisou d jo maš zutri? :D zanimivo :P
_LuX_ Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 ejga fifty jest bi rabu ene scitnike za roke iz loisa, a bi zrihtov?
_Fingi_ Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 hah.. kr šola ^^ ej fantje, a ste za to d gremo drug tedn (al pa pač k me pokličejo iz Louisa) v Louis :D hehe js pelem z avtam.. tut benz plačam.. sam pač tko, če hoče kdo zravn gre lohk :whistle: Fifty, tud jest bi šel zravn :whistle: :whistle:
Jerry_exc Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 jest bi šu pa na streho srfat glede na to da je AX ze prepovhn :) ampak sam če gremo čez Korensko sedlo ker tm poznam ovinke ;) ( s skupnimi mocmi nm ga pa mogoc rata zakuhat :) )
miha Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 ej fantje kaj anji ne dovolte več pisat tuki sam vi še nabijate
reesko Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 oni se itak skoz nabijajo :whistle:
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 Fifty, tud jest bi šel zravn :whistle: :whistle: ok, avto je pouhn zdj :P se prau: mitofreak, roky, fingi & moja malenkost :D hah.. sj če bom meu pa takrt voyagerja, gre pa lohk še par folka zravn :P hehe.. ampak mislm da bo kr AX :D
Ven0m Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa oni se itak skoz nabijajo :whistle: :lol1:
Schmid87 Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 ejga fifty jest bi rabu ene scitnike za roke iz loisa, a bi zrihtov? lohk :)
reesko Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol1: we're on ignore list :)
Ven0m Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 we're on ignore list :) hehe tut taki mormo obstajat...jeb**
JMatic Objavljeno September 10, 2007 Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) wau kwa je zdj parkiran na nasmu dvoriscu..... peugeot 306 cabrio pininfarina..... Popravljeno September 10, 2007. Popravil mitofreak
Priporočene objave